Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 9:21:47
|
|
|
|
Fidolina
|
Mismis - naj tako ostane - brez izcedka. Če ga je malo, še nič slabega ne pomeni. Občutki, kot da bo ravnokar prišla tečka, so pa zelo, zelo pogosti tudi pri tistih s pluski. Tako, da to mislim, ni noben pokazatelj. Držimo pesti .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 9:24:32
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis BarbiG, hvala malo bolje, krči niso več tako močni, izcedek se je malo umiril , uapm da tako ostane, sedaj me žalostni samo tisti smotan feeling v bušiju, kot da bo ravnokar prišla. Ampak ni še konec...no no it ain't over, 'till fat lady sings Ti povem, da je tole včeraj bila pri tebi vgnezditev. V bušiju mam pa tud jst še zmeri tak filing kot da bo glih kr pritekla.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 9:56:25
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmiša spomni se vseh svojih besed namenjenih drugim ob krčih in izcedkih. Naj bo današnji dan lep in poln optimizma. Zarči kdaj lulamo? Mislim nate in navijam mučo fejst
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 10:07:41
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmiša spomni se vseh svojih besed namenjenih drugim ob krčih in izcedkih. Naj bo današnji dan lep in poln optimizma. se spomnim in ne obupujem, saj veš da ne. Sem si včeraj rekla, če se ma namen uliti se bo ulilo, ko bom šla na sprehod s , pa je bilo kar v redu. Saj veš, vsak ima kdaj pa kdaj "žuti" dan. Kako si ti meni, a zgaga še peče?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 10:08:17
|
|
|
|
mismis
|
Zarja, jaz tudi navijam zate dajmo rabimo tele pljuske
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 10:20:40
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Jao! Bravo Kajsi & Barbi!! A vete kaj mi je najprej stopilo pred oči?? April...., sonček...., cerkvica na gričku....., pred cerkvico pa......., nosečka v belem z đentelmenom......, in seveda raja 40+ Žiži & mišu moj mi smo z vama! Kak pa Naska?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 10:23:17
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Jao! Bravo Kajsi & Barbi!! A vete kaj mi je najprej stopilo pred oči?? April...., sonček...., cerkvica na gričku....., pred cerkvico pa......., nosečka v belem z đentelmenom......, in seveda raja 40+ Žiži & mišu moj mi smo z vama! Kak pa Naska? Krucek vizionar Jaz vidim še pričo s trebuhom in še ene par nosečk med svati . A sem preveč zahtevna?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 10:25:47
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Jao! Bravo Kajsi & Barbi!! A vete kaj mi je najprej stopilo pred oči?? April...., sonček...., cerkvica na gričku....., pred cerkvico pa......., nosečka v belem z đentelmenom......, in seveda raja 40+ Žiži & mišu moj mi smo z vama! Kak pa Naska? Hahahahahaha...Kruce prav si uganil...sam nosečka bo v zlatem, princ pa je mlajši.....hahahaha..... Saj zato pa pravim in voham še druge nosečke, da ne bo princeska najbolj okrogla....pa raja iz 40+ itak zraven spada.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 10:27:43
|
|
|
|
lana70
|
Kajsica in Barbi G.....TO MI DELAJTA , jupiiiiiiiiiii, zdej pa sam še žižet draga in mismis, tako srčno si želim, da boste vse 4 na seznamu nosečk
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 10:30:49
|
|
|
|
zarja1
|
Kajši in Barbi še tukaj!!!!!!!!!!! Me tolk razganja od veselja Srčice jaz še ne upam lulat......sem šajser glede tega. Ne bit hude, saj bom. Dans ma moj RD pa ne bi rada jokala, saj razumete, a ne?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 10:35:17
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Jao! Bravo Kajsi & Barbi!! A vete kaj mi je najprej stopilo pred oči?? April...., sonček...., cerkvica na gričku....., pred cerkvico pa......., nosečka v belem z đentelmenom......, in seveda raja 40+ Žiži & mišu moj mi smo z vama! Kak pa Naska? Krucek vizionar Jaz vidim še pričo s trebuhom in še ene par nosečk med svati . A sem preveč zahtevna? Nisem upal tak v nulo vse spisat... Hotel vam pustiti malce maneverskega prostora
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 10:39:14
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči draga kakšne kulinarične dobrote mu boš pripravila? In če so solze veselja so kar primerne . Srce, ti kar počakaj, če misliš da je tako bolje. Čestitke dragemu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 11:02:09
|
|
|
|
Rakica_80
|
O madonnaaaa KAJSI IN BARBI ISKRENE ČESTITKE Naj vam bo še naslednjih tako lepo Gigi,Mismis,Naska,Tanja, držim pesti za vas in za vse druge
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 11:02:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Sobotni utrinek.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 11:05:41
|
|
|
|
Rakica_80
|
Nedeljski utrinek A vam je kej znano?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 11:12:24
|
|
|
|
BarbiG
|
Zarja še tuki. Ko boš čutila, da je čas ta pravi lulaj, pa ne glej na nas ostale, jaz bi itak raj, da že dons lulaš, ampak draga tukaj so pomembni tvoji občutki. Tko da danes z lepo praznujta, s testom se boš pa kasneje ukvarjala.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 11:17:26
|
|
|
|
zarja1
|
hmmmm kaj bom kuhala oz. boma......piščančja prsa s porom v listnatem testu posuto s sezamom. To ma najraje. Zraven pa popečene njoke in smetanovo omakco. Repincl/motovilec in nekaj sladkega. A bo? Je slišal kolk skačem zraven računalnika in je revež čist živčen za naju. Je šel kr malo trsk za kamin nasekat.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 11:19:51
|
|
|
|
Grethy
|
BarbiG, Kajsi moja draga, ČESTITAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMM lepo in mirno cartanje pikic želim ves čas in gremo dalje MIsmis, Zarja, Gigi, Naska, Bebiii ... in vse ki se trudite zanosit ...... ČESTITAM !!!! kr že v naprej , kva pa vem, če se mi bo dal se vam pa mogoče pridružim
< Sporočilo je popravil Grethy -- 24.11.2009 11:20:20 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 11:33:40
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Nedeljski utrinek A vam je kej znano? AaaaAAAaaa???? kaj je pa to zaeno čudo??? Hitech otroški stolček??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 11:35:28
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 hmmmm kaj bom kuhala oz. boma......piščančja prsa s porom v listnatem testu posuto s sezamom. To ma najraje. Zraven pa popečene njoke in smetanovo omakco. Repincl/motovilec in nekaj sladkega. A bo? Je slišal kolk skačem zraven računalnika in je revež čist živčen za naju. Je šel kr malo trsk za kamin nasekat. MMMmmmmnjami se sliši A bi ti za tale prsa v srajči kakšen receptek zaupala? Tvojga pa mal pomiri. Itak, da je še prezgodaj za testek. To je skor tko, k da bi ga jaz delala danes
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 11:36:03
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy BarbiG, Kajsi moja draga, ČESTITAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMM lepo in mirno cartanje pikic želim ves čas in gremo dalje MIsmis, Zarja, Gigi, Naska, Bebiii ... in vse ki se trudite zanosit ...... ČESTITAM !!!! kr že v naprej , kva pa vem, če se mi bo dal se vam pa mogoče pridružim Gretka a se kaj dogaja? Le glej, da se ti bo dalo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 11:44:06
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Nedeljski utrinek A vam je kej znano? AaaaAAAaaa???? kaj je pa to zaeno čudo??? Hitech otroški stolček?? Žižetka, obrni glavo bolj na levo drugače ta stvar visi na hodniku pri sendvičih
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 11:49:05
|
|
|
|
gigi1
|
Ojojojojojjj šele zdej ugotovila Jaoooo meni, a to ste mel tud pri Kitajcih? . Te so pa res vsestranski. Bodo še neplodnostno kmal odprli
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 12:00:26
|
|
|
|
Grethy
|
Gigi NIČ ne dogaja, redne mesečne zadeve in pol ko minejo une dnevne, dokler mesečne spet ne pridejo ... aja, pa na šiht morm it ... adijo vsem zaenkrat ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 12:08:41
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Nedeljski utrinek A vam je kej znano? AaaaAAAaaa???? kaj je pa to zaeno čudo??? Hitech otroški stolček?? Žižetka, obrni glavo bolj na levo drugače ta stvar visi na hodniku pri sendvičih Kaj to je ? Izgleda kot kakšna srednjeveška mučilna naprava . Valjda ni navadna kanta za smeti . Naska . Javi se nam malo. Vse dobro!
|
|
|
gnojne pikice s1o2zdravo.. mene pa zanima ali mogoče katera ve kaj je to ... imam 2 meseca staro hčerkici in nad očmi so se ji pojavile gnojne pikice ? je imela katera podobne izkušnje ?? hvala da (
17%)
ne (
83%)
Število vseh glasov: 24Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!