|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
24.11.2009 9:21:47   
Fidolina
Mismis - naj tako ostane - brez izcedka. Če ga je malo, še nič slabega ne pomeni. Občutki, kot da bo ravnokar prišla tečka, so pa zelo, zelo pogosti tudi pri tistih s pluski. Tako, da to mislim, ni noben pokazatelj. Držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 101
24.11.2009 9:24:32   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

BarbiG, hvala malo bolje, krči niso več tako močni, izcedek se je malo umiril user posted image , uapm da tako ostane, sedaj me žalostni samo tisti smotan feeling v bušiju, kot da bo ravnokar prišla. Ampak ni še konec...no no it ain't over, 'till fat lady singsuser posted image user posted image user posted image

Ti povem, da je tole včeraj bila pri tebi vgnezditev. V bušiju mam pa tud jst še zmeri tak filing kot da bo glih kr pritekla.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 102
24.11.2009 9:56:25   
gigi1
Mišmiša spomni se vseh svojih besed namenjenih drugim ob krčih in izcedkih. Naj bo današnji dan lep in poln optimizma.

Zarči kdaj lulamo? Mislim nate in navijam mučo fejst user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 103
24.11.2009 10:07:41   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mišmiša spomni se vseh svojih besed namenjenih drugim ob krčih in izcedkih. Naj bo današnji dan lep in poln optimizma.

se spomnim in ne obupujem, saj veš da ne. Sem si včeraj rekla, če se ma namen uliti se bo ulilo, ko bom šla na sprehod s user posted image , pa je bilo kar v redu. Saj veš, vsak ima kdaj pa kdaj "žuti" dan. Kako si ti meni, a zgaga še peče?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 104
24.11.2009 10:08:17   
mismis
Zarja, jaz tudi navijam zate user posted image user posted image user posted image  dajmo rabimo tele pljuske

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 105
24.11.2009 10:20:40   
Kruce Fiks
Jao!
Bravo Kajsi & Barbi!!
A vete kaj mi je najprej stopilo pred oči??
April...., sonček...., cerkvica na gričku....., pred cerkvico pa.......,  nosečka v belem z đentelmenom......, in seveda raja 40+user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiži & mišu moj mi smo z vama!

Kak pa Naska?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 106
24.11.2009 10:23:17   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Jao!
Bravo Kajsi & Barbi!!
April...., sonček...., cerkvica na gričku....., pred cerkvico pa.......,  nosečka v belem z đentelmenom......, in seveda raja 40+user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak pa Naska?

Krucek vizionar user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz vidim še pričo s trebuhom in še ene par nosečk med svati user posted image . A sem preveč zahtevna? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 107
24.11.2009 10:25:47   
kajsica

Jao!
Bravo Kajsi & Barbi!!

Kak pa Naska?

Hahahahahaha...Kruce prav si uganil...sam nosečka bo v zlatem, princ pa je mlajši.....hahahaha.....

Saj zato pa pravim in voham še druge nosečke, da ne bo princeska najbolj okrogla....pa raja iz 40+ itak zraven spada.

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 108
24.11.2009 10:27:43   
lana70
Kajsica in Barbi G.....TO MI DELAJTA user posted image user posted image user posted image user posted image , jupiiiiiiiiiii, zdej pa sam še žižet draga in mismis, tako srčno si želim, da boste vse 4 na seznamu nosečk user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 109
24.11.2009 10:30:49   
zarja1
Kajši in Barbi še tukaj!!!!!!!!!!! Me tolk razganja od veseljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srčice jaz še ne upam lulat......sem šajser glede tega. Ne bit hude, saj bom. Dans ma moj RD pa ne bi rada jokala, saj razumete, a ne?user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 110
24.11.2009 10:35:17   
Kruce Fiks

Jao!
Bravo Kajsi & Barbi!!

Kak pa Naska?

Krucek vizionar user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz vidim še pričo s trebuhom in še ene par nosečk med svati user posted image . A sem preveč zahtevna? user posted image  user posted image  user posted image

Nisem upal tak v nulo vse spisat... Hotel vam pustiti malce maneverskega prostorauser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 111
24.11.2009 10:39:14   
gigi1
Zarči draga kakšne kulinarične dobrote mu boš pripravila? In če so solze veselja so kar primerne user posted image .
Srce, ti kar počakaj, če misliš da je tako bolje. Čestitke dragemu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 112
24.11.2009 11:02:09   
Rakica_80
O madonnaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KAJSI IN BARBI ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj vam bo še naslednjihuser posted image  tako lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gigi,Mismis,Naska,Tanja, držim pesti za vas in za vse drugeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 113
24.11.2009 11:02:50   
Rakica_80

Sobotni utrinek.....user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 114
24.11.2009 11:05:41   
Rakica_80
user posted image

Nedeljski utrinekuser posted image user posted image user posted image

A vam je kej znano?user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 115
24.11.2009 11:12:24   
BarbiG
Zarja še tuki. Ko boš čutila, da je čas ta pravi lulaj, pa ne glej na nas ostale, jaz bi itak raj, da že dons lulaš, ampak draga tukaj so pomembni tvoji občutki. Tko da danes z user posted image  lepo praznujta, s testom se boš pa kasneje ukvarjala.

Neposredna povezava do sporočila: 116
24.11.2009 11:17:26   
zarja1
hmmmm kaj bom kuhala oz. boma......piščančja prsa s porom v listnatem testu posuto s sezamom. To ma najraje. Zraven pa popečene njoke in smetanovo omakco. Repincl/motovilec in nekaj sladkega. A bo?

Je slišal kolk skačem zraven računalnika in je revež čist živčen za naju. Je šel kr malo trsk za kamin nasekat.

Horny Teddy

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 117
24.11.2009 11:19:51   
Grethy
BarbiG, Kajsi moja draga, ČESTITAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMM user posted image user posted image user posted image user posted image lepo in mirno cartanje pikic želim ves čas

in gremo dalje

MIsmis, Zarja, Gigi, Naska, Bebiii ... in vse ki se trudite zanosit ...... ČESTITAM !!!! kr že v naprej user posted image user posted image user posted image user posted image ,

kva pa vem, če se mi bo dal se vam pa mogoče pridružimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 24.11.2009 11:20:20 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 118
24.11.2009 11:33:40   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

user posted image

AaaaAAAaaa???? kaj je pa to zaeno čudo???  Hitech otroški stolček??

Neposredna povezava do sporočila: 119
24.11.2009 11:35:28   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

hmmmm kaj bom kuhala oz. boma......piščančja prsa s porom v listnatem testu posuto s sezamom. To ma najraje. Zraven pa popečene njoke in smetanovo omakco. Repincl/motovilec in nekaj sladkega. A bo?

Je slišal kolk skačem zraven računalnika in je revež čist živčen za naju. Je šel kr malo trsk za kamin nasekat.

MMMmmmmnjami se sliši user posted image
A bi ti za tale prsa v srajči kakšen receptek zaupala?
Tvojga pa mal pomiri. Itak, da je še prezgodaj za testek. To je skor tko, k da bi ga jaz delala danes user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 120
24.11.2009 11:36:03   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

BarbiG, Kajsi moja draga, ČESTITAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMM user posted image user posted image user posted image user posted image lepo in mirno cartanje pikic želim ves čas

in gremo dalje

MIsmis, Zarja, Gigi, Naska, Bebiii ... in vse ki se trudite zanosit ...... ČESTITAM !!!! kr že v naprej user posted image user posted image user posted image user posted image ,

kva pa vem, če se mi bo dal se vam pa mogoče pridružimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gretka a se kaj dogaja? Le glej, da se ti bo dalo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 121
24.11.2009 11:44:06   
Rakica_80

user posted image

Žižetka, obrni glavo bolj na levouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drugače ta stvar visi na hodniku pri sendvičihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 122
24.11.2009 11:49:05   
gigi1
Ojojojojojjj šele zdej ugotovila user posted image

Jaoooo meni, a to ste mel tud pri Kitajcih? user posted image  user posted image  user posted image . Te so pa res vsestranski. Bodo še neplodnostno kmal odprli user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 123
24.11.2009 12:00:26   
Grethy
Gigi NIČ ne dogaja, redne mesečne zadeve in pol ko minejo une dnevne, dokler mesečne spet ne pridejo user posted image user posted image user posted image user posted image ... aja, pa na šiht morm ituser posted image user posted image user posted image user posted image ... adijo vsem zaenkrat ...user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 124
24.11.2009 12:08:41   
Fidolina

user posted image

Žižetka, obrni glavo bolj na levouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drugače ta stvar visi na hodniku pri sendvičihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj to jeuser posted image ?
Izgleda kot kakšna srednjeveška mučilna naprava user posted image .
Valjda ni navadna kanta za smeti user posted image .

Naskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Javi se nam malo. Vse dobro!

Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

gnojne pikice
s1o2

zdravo.. mene pa zanima ali mogoče katera ve kaj je to ... imam 2 meseca staro hčerkici in nad očmi so se ji pojavile gnojne pikice ? je imela katera podobne izkušnje ?? hvala

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!