Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska Dojencka v maternici se pogovarjata: - A verjames v zivljenje po rojstvu? - Seveda. Zagotovo obstaja nekaj po rojstvu. Morda sva sedaj tukaj zato, da se pripraviva na zivljenje po rojstvu. - To je neumnost. Ni zivljenja po rojstvu. Le kako bi taksno zivljenje izgledalo? - Ne vem tocno, toda preprican sem, da bo bolj svetlo in lahko bova hodila in jedla z lastnimi usti. - To je popolna bedarija! Ves, da je nemogoce teci. In da bi jedla z lastnimi usti? To je noro! Za to vendar imava popkovino. Povem ti: po rojstvu ni zivljenja. - Popkovina je prekratka. Preprican sem, da je nekaj po rojstvu, nekaj precej drugacnega kot to, na kar sva navajena. - Toda nihce se se ni vrnil od tam. Zivljenje se z rojstvom konca. Poleg tega pa, zivljenje ni nic drugega kot obstoj v ozkem, temacnem okolju. - No, ne vem natancno, kako izgleda zivljenje po rojstvu, toda v vsakem primeru bova srecala najino mamo. Ona bo potem skrbela za naju. - Mama! Ti verjames v mamo? In kje naj bi, po tvoje, bila? - Vsepovsod okoli naju, seveda. Zahvaljujoc njej sva ziva. Brez nje sploh ne bi obstajala. - Ne verjamem! Mame nisem nikoli videl, zato je jasno, da ne obstaja! - Mogoce res, toda vcasih, ko sva popolnoma tiho, jo lahko slisiva, kako poje in boza najin svet. Ves, preprican sem, da se zivljenje z rojstvom pravzaprav sele zacne. >Tole je pa tko lepo zapisano da kr res ni .... Bravo Naska za tale prispevek Pa trikrat hura za našo Liziko Živo, ki je prišla s prvim jutranjim jurišnim bataljonom !!!!!!!!!!!!!!! VELKAM TU D VRLD VI LIV IN !!!!!!!!! za začetek takole, po domače, po kmečko ... pol pa z leti skoz bolj učeno in izumetničeno