Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 12:10:59
|
|
|
|
sonček33
|
miklca si nam pa naredila luštov s temle regratom...komaj čakam te čase...da se gremo mal past Navijam, sej veš. Žižek, tebe je itak zmerej lepo brat. A si ok? Saj ne delaš preveč, kajne?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 12:12:44
|
|
|
|
miklarom
|
sonček33 - o, lej jo no, je le naš sonček malo pokukal na plano, kje si se skrivala
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 12:13:13
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka Evo naše Lizike Žive A ne kolk je kjuti? iiiiiiiiiiiiiiiiii, kok je lepa naša Živa, pravi cukrček in cartek Cukrček! Kako lep obrazček, nosek prifknjen, usteca rdeča. Res kjut
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 12:16:48
|
|
|
|
sonček33
|
Živa je lepotička in pol. Miklca, ma se skrivam...sem čisto ne močna ob vsem tem vetru, snegu, dežju, mrazu ... kje pa zmorem vse to ... V bistvu pa izkoriščam zadnje dneve z mojim sončkom na polno. Vmes še kaj postorim za šolo. Kuham. Je pa dan mimo. A ti si doma ali delaš?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 12:27:00
|
|
|
|
miklarom
|
sonček - to pa le pazi, da te kaka burja ne odpihne. Ne jaz sem na bolniški trenutno, ker v MB dajo takoj bolniško, po testu bomo pa videli , če bo pozitiven bom tako celo nosečnost na bolniški
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 12:29:55
|
|
|
|
Fidolina
|
Moj regrat je pod snegom - zmrznjen. Meteži taki, da sneg vodoravno nese. Gigi - no, no - sej te mamo vseen radi. Pa čeprav.... . Miklarom - hvala za lepe slikce. Držim peske za pingota . Hermy
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 12:33:27
|
|
|
|
Fidolina
|
Sem prehitro kliknila: torej Hermy, a ti bi pa kar cvirke. Ti, ti lumpa. Kako si. Vredu?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 12:43:54
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj, joj kakšno kjut lepotičko ima naša Lana Miklarom, evo že odpiram vrata garaže, ti kar notri zapelji tele heinekene Sonček, kdaj pa štartaš, a že sedaj v marcu? Fida, moj regrat je tudi pod snegom, pa tako sem se že veselila, da ga bomo kmalu jedli, sicer pa priznam, da se mi ga po tem vetru sploh ne bi dalo nabirati Žižek, danes si ga pa lepo vzemi, . Na tvoje zdravje...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 12:45:45
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina IZVIRNO SPOROČILO: miklarom IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka Evo naše Lizike Žive A ne kolk je kjuti? iiiiiiiiiiiiiiiiii, kok je lepa naša Živa, pravi cukrček in cartek Cukrček! Kako lep obrazček, nosek prifknjen, usteca rdeča. Res kjut Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonček lepi, ma res je slatka kot lizika
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 13:14:27
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka Evo naše Lizike Žive A ne kolk je kjuti? totalno kjut...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 13:22:01
|
|
|
|
Fidolina
|
Izvirno sporočilo: Mismis: Žižek, danes si ga pa lepo vzemi, . Na tvoje zdravje... Kaj dogaja? A kaj ne vem ? ?
< Sporočilo je popravil Fidolina -- 10.3.2010 13:23:14 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 14:12:01
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - evo parkirala, zdaj pa na zdravje
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 14:34:08
|
|
|
|
gigi1
|
Razkrinkana Miša hvala . Tej si ga bom pa vzela Evo tole tortico sem spekla
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 14:39:51
|
|
|
|
mismis
|
Malo sem te pa morala takole inkognito namočiti torta bo pa sedla
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 14:43:23
|
|
|
|
gigi1
|
Ti, ti mišmiš. A morš zmer mal nagajat? Tale ti bo pa res sedla, ker je z jagodami. Sam, da sem jaz suhe dala notri. Evo še recept: http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Majska_torta-12703.html
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 14:47:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ti, ti mišmiš. A morš zmer mal nagajat? moram, saj me poznaš tale tortica zgleda supersko, sem prepričana, da je tudi takšnega okusa, a to je una tvoja pekla (ti že veš, koga imam v mislih) sicer pa imam željo po obvladovanju delanja takšnih tort, priznam pa, da volje pa ni
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 14:51:25
|
|
|
|
gigi1
|
Ja, tale na sliki je njena . Jaz sem jo pa včeraj sama pekla. So moji v službi skor okol padli, kolk je dobra
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 14:58:42
|
|
|
|
gigi1
|
Sej ne, da sem hotla zatajit. Sam se pri teh letih ni glih za hvalt s tem, da se bo števec spet okol obrnu Hvala za pesmico
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 15:01:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ja, tale na sliki je njena . Jaz sem jo pa včeraj sama pekla. So moji v službi skor okol padli, kolk je dobra ma res super zgleda, se mi kar sline cedijo, pa veš da jaz nisem toliko za cukr, ampak tole pa bi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 15:02:49
|
|
|
|
Fidolina
|
Oh Gigi, Gigi, Gigi . Jst pa glih dons tolk žleht. Pa te glih dons tolk hecam . Tako fejst punca si, da si zares zaslužiš, da se ti uresničijo vse tvoje želje. Pa veliko zdravja, ljubezni, sreče........ . Lavju!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 15:04:39
|
|
|
|
gigi1
|
Tudi jaz nisem ljubitelj sladkarij, ampak tale je pa res neki posebnega.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 15:06:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tudi jaz nisem ljubitelj sladkarij, ampak tale je pa res neki posebnega. mogoče enkrat, ko bo moj asistent doma, pa se pomatram in jo naredim, čeprav moja še zdaleč ne bo tako lepa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 15:08:37
|
|
|
|
gigi1
|
Sej imaš spodaj poslikan cel postopek. Ni tolk težko
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.3.2010 15:10:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sej imaš spodaj poslikan cel postopek. Ni tolk težko jelda, nije težko, možda tebi ne, ker si tak expert... če te nekega dne pokličem in bemtim kaj je bilo meni tega treba, boš vedela o čem govorim oz. še huje, če te naš pokliče in ti zagrozi, da mi nehaš pošiljati take recepte, ki precenujejo moje kuharske zmožnosti
< Sporočilo je popravil mismis -- 10.3.2010 15:13:36 >
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......