Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 7.3.2010 22:34:55
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ojoooj, sem vam pozabila sporočit Se opravičujem Sem delala test in je pokazalo negativno, tečke pa še zmerom ni Mislite, da je to zaradi prometriuma Zadnjega sem vzela včeraj zjutraj, ker je rekel Reš, naj neham. Drugače, sem dobila spet uni gnjusen rjav izcedek kot po ET, skozi sem imela te izcedke, upam, da se kmalu vlije, da se vse ščisti! Kako si ti Gigi, kaj je sedaj, a boš šla kaj v akcijo spet? Jaz niti nisem tako razočarana, sem ful optimistična in vedno pravim, da je tako moralo bit Gremo naprej Lahko noč vam želim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 8:08:40
|
|
|
|
ledenka
|
čestitke za dan žena!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 8:10:53
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, no sej je že bolj dober dan, pa še tako lep sonček se kaže zunaj... Ledenkica hvala za rožice, še malo bo treba počakat pa bodo tudi zunaj začele cveteti... lep dan vsem skupaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 8:15:45
|
|
|
|
ledenka
|
imam že dovolj zime sonce in toplo, to bi!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 9:25:07
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka in vsem čestitke od dnevu žena Ajsika hvala, ker misliš na nas . Kako ste? Maksi raste? Lupčke obema . Tud jaz imam že poln kufer te zime . Pa bo baje ta teden spet sneg Bebiii super, da si pozitivna . M verjetno ne dobiš zaradi Prometriuma. Jaz sem jo dobila vedno šele 3-4 dni po tem ko sem nehaja jemati. Isto mi je Estrofem zaviral prihod M. Izcedki so pa zaradi hematoma, ki ga imaš od punkcije. Ta postopek je bil res nesrečen Draga a si kaj razmišljala, kako bi si uredila ciklus? Probaj z Maco, prehrano po Montignacu in Bownovo terapijo. Poznam punco, ki ji je ratalo čisto naravno zanosit po 3eh mesecih, ko je to sprobala. Najprej si je uredila ciklus, potem je pa zanosila. Mi2 pa ne greva več v postopke. Sam še klasično metodo sprobavamo Lep dan naj bo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 10:10:52
|
|
|
|
gigi1
|
Lana srce kako si? Jutri pa verjetno spoznaš Liziko . Saj veš kaj ti želim . Hiter in lahek porod pa zdravo, veselo Liziko čimprej v naročju.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 10:18:26
|
|
|
|
Fidolina
|
Tudi jaz vsem soborkam čestitam ob dnevu žena , za naš pogum, našo vztrajnost, za nove borbe znova in znova, za optimizem (naša Bebiii ) - pa tudi za naš humor ( ), ki nas vedno drži pokonci. Skratka, res ste "ženske" v pravem pomenu besede .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 10:33:08
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lana srce kako si? Jutri pa verjetno spoznaš Liziko . Saj veš kaj ti želim . Hiter in lahek porod pa zdravo, veselo Liziko čimprej v naročju. Hvala žižet , tudi jaz si želim hitrega in nebolečega poroda in komaj čakam, da spoznam tega čmrlja...pa saj ne dojemam, da bom imela hči, a verjameš!!!! Se zjutraj vedno pogledam v trebuh , res. Javim pa vsekakor, poročam.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 10:50:45
|
|
|
|
miklarom
|
Lana -jutri je pa dan DDDDDDDDDD, SE ŽE PRIPRAVLJAM NA DIHANJE , pa čim manj boleč in hiter porod ti želim LIBI - ČETITKE , naj bo vse o.k. pa lepo se cartajte
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 12:35:52
|
|
|
|
Fidolina
|
Lana - no, pa smo že skoraj, skoraj dočakali. Vsi nervozni že nekaj tednov. Jutri pa...... .... . . Kot vse ostale, ti želim lahek porod in zdravo NAŠE detece!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 14:02:57
|
|
|
|
mausikaa
|
Lanči se mi zdi, da bomo ju3 tuki vsi nalimani dokler ne zvemo, da se je Lizika dokončno odjavila iz apartmajčka pa itak da bomo vsi hiperventilirali tolk bomo dihali...ma tale vajina Lizika bo res NAŠA Lizika, vidiš kolko tetic in stričkov na RR jo težko pričakuje...naj ti mine hitro in čim-manj-boleče...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 14:20:38
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Lanči se mi zdi, da bomo ju3 tuki vsi nalimani dokler ne zvemo, da se je Lizika dokončno odjavila iz apartmajčka pa itak da bomo vsi hiperventilirali tolk bomo dihali...ma tale vajina Lizika bo res NAŠA Lizika, vidiš kolko tetic in stričkov na RR jo težko pričakuje...naj ti mine hitro in čim-manj-boleče... Se strinjam s teboj No meni je danes pritekla v vsej svoji veličini, sedaj bomo delali nekaj časa naravno otroka Gigi, že nekaj cajta razmišljam, da bi si ta moj dolg cikel spet uredila takšnega, kot je bil enkrat in bom razmislila in mogoče probala to tvojo varjanto-škodit mi sigurno ne more HVALA PUNCE MOJE UŽIVAJTE
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 15:32:26
|
|
|
|
mismis
|
No jaz vam bom pa po mismisevo voščila za naš praznik... dobro si ga danes vzamte
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 15:46:57
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Hojla beybe! Čestitke! Da bi vam bilo še naprej tako lepo ob meni!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 15:58:34
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Lanči se mi zdi, da bomo ju3 tuki vsi nalimani dokler ne zvemo, da se je Lizika dokončno odjavila iz apartmajčka pa itak da bomo vsi hiperventilirali tolk bomo dihali...ma tale vajina Lizika bo res NAŠA Lizika, vidiš kolko tetic in stričkov na RR jo težko pričakuje...naj ti mine hitro in čim-manj-boleče... ..drage moje in dragi ofkorssss se bom potrudila biti skrajnoooo ažurna..... . Imam gsm od BEBIII in žižet, gretka je bolj mal kle gor..no, ampak ena ali druga bo ja kaj prilimala gor, sploh če bo akcija, držte pesti tetke RR, da bo vse tako kot mora bit!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 16:36:52
|
|
|
|
Fidolina
|
Lana - držimo pestke, pestke, pestke, pestke...... .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 16:44:43
|
|
|
|
Fidolina
|
Kruce hvala . A so se tvoje službene, danes tako opevajoče,nadrejene "žene" - že kaj unesle ? Upam, da.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 17:05:38
|
|
|
|
gigi1
|
Lana draga držimo pestke in mislimo na vaju z Liziko Mišmišu moj Krucek Lep večer vsem. Uživajte in se pustite crkljat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 18:11:29
|
|
|
|
Fidolina
|
LANČEK - ker si s primorskega konca, dobro poslušajte napoved vremena. Mogoče bi bilo boljše, da,če se le da, gresta že danes v porodnišnico. Zna bit, da bo zelooo hud veter, ki se še stopnjuje. Premislita malo. No, nočem strašit - ampak vseeno. Vse naj naj naj!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 19:27:20
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi imava iste misli. Sem tudi jaz zato spet na RR prišla. Lana srečno pot in vse..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 19:29:06
|
|
|
|
mismis
|
Še jaz, še jaz, dajmo Lanček, dajmo Lizika , jutri pa po sreči in po pameti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.3.2010 19:35:25
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis No jaz vam bom pa po mismisevo voščila za naš praznik... dobro si ga danes vzamte o Miškolinka nice, nice. nice. very nice ampak tuki je boljši http://www.youtube.com/watch?v=hZskNh-85tM&feature=related woman: you know you cant smoke in here rob: why do you have an ashtray woman: its a bowl, it complets the room rob: guess it was just here to tease me
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......