Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No, tole me je pa res ziritiralo Seveda je statistika slaba, če se pa takorekoč nihče (baje se je starejšim v LJ posvečal samo prof. T, pa še njega so vsi kolegi prepričevali, da ne dela prav) ne posveti posameznici oz. malo razmisli kakšna terapija bi bila najboljša za naša leta. Punce, ki imate vsaj še nekaj možnosti "ujeti" koncesijo. Ne se pustit odpravit z nizkimi "eksperimentalnimi" dozami hormonov ali naravnimi postopki. Pri naših letih ne obstaja nevemkakšna možnost hiperce (razen morda pri tistih s PCO ali v kombinaciji z Maco). Če se že zastrupljamo s hormoni, naj bo ta doza pravšnja za naša leta. Če proizvedemo več celic imamo več možnosti, da je katera med njimi "taprava". Akhmmm... Dobro jutro . BarbaraB . Upam, da si dobro. ojlaaaaaaaa zdejle sem pistof, pa še smeh me lomi, ker sem imela izredno srečo, ko sem se rodila glih tko, da sem kot neplodna babnca pri skor 43-ih uspela še uletet v en in edini postopek na koncesijo ... dons bi se pa lahko pod nosom in ritjo obrisala za vse skupaj ... hudirja no ... kaj ko bi nam nezmožnim met otroke, pa prestarim en orng davek nabili za plačevat ker nimamo otrok, al pa matr duš, najboljš da nas kr, kukr kitajčke k mamile dilajo, postavjo vsak zadnji pondelk v mescup pred en zid pa postrelijo, al pa skamenjajo do smrti, k je cenejš varianta, ker penzije tko ne bomo učakale, pol smo pa tko čist brezpomenske tle na tem planetu ......... =bemti sunac kako me takle razpeni ... ... sem mela že kako kaplco dve čez 43 let, pa sem šla k ATU v Dravlje na posvet in mi je djau da tistih osem celic k sem jih pridelala da to pa ni nič, da je škoda denarja za postopek, pol ga je pa le zanimal zakaj ne grem še enkrat na koncesijo v LJ, pa sem mu rekla da pravjo da sem prestara, pol je pa le pogledal ker letnik sem, pa se je začel režat in reku; madona, a tolk ste stara, ja sej pol ste pa dobr odreagirala, to je pa čist ok rezultat za vaša leta ... tko da ... ja draga moja Gigi-ka ... držijo se statistike ko pjančk plota, pa nej mi kdo razloži ZAKAJ se pa toliko lepih blastocist kar jih vstavijo tako malo vgnezdi, oziroma kaj je razlog da se tiste ki nas žalostijo niso vgnezdile ... tu naj gre razvoj naprej ...ker vse tako kaže da bodo običajne G.ordinacije počasi kr neplodnostne ordinacije saj je skoraj vsaka druga ženska že na tem, da čist brez problemov tut ne ... najboljš bo, da kr počas neham .... že trapam ... torej Vsem borkam želim zmago, vsem navijačicam en topel objemček, vsem bralkam en lep dan in večer in poskočno nočko, vsem ki smo dale obrt nazaj, pa želim, da se imate neizmerno rade, ker smo itak carica marice ... aja, pa kruckotu lep topel pozdravček in en bačin ... sej sem vedla ... vsem našim nosečkam pa gudlak do konca in porod naj bo "zviz-zviz ježezanami" in toplo mehko dišečo štručico v naroček ... Lana, kaj je z Liziko? a Je že nestrpna, rec ji da se trice mečejo čez kak teden !!!!!! lavjuol
< Sporočilo je popravil Grethy -- 4.2.2010 16:57:43 >