|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
31.1.2010 19:22:25   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

ojla ljubice moja in seveda Krucek

tko zadeva je sledeča: ponovila sem testek in NIČ en velik NIČ! Tko da za ta ciklus smo zaključili, čakamo na user posted image  in potem v nove boje!

Bebi kolko časa si čakala na razgovor pri Rešu? Resno namreč razmišljam, da bi se prestavila k njemu! Kot berem na netu gre pri njem hitreje? HSG imam narejen, hormone tudi, spermiogram je bil tipi-topi, genetiko še čakava - a nama to pri atu kaj pomaga?

Čakanja v LJ sem se rahlo naveličala, stara pa tudi nisem več 30 let, če bom tkole naprej čakala, bom prej babica kot pa še enkrat mamikauser posted image   ma če bi bila avgusta tiho in ne bi povedala za SS potem bi me jeseni pošibala v postopek, tko pa čaka genetiko, pa baje spet Klomifen - vsaj tko mi je napovedala ko sva se zadnjič videli...no sej mogoče ima prav, očitno lahko zanosiva, samo kaj ko se pikica ne obdrži user posted image  

sicera pa tkole bom rekla pupe moje drage: nekje je prav posebna pikica ki čaka da pride k nam, in ker jih tako dolgo in tako težko čakamo bodo to res prav posebne pikice...pa ni to zraslo na mojem zelniku, to sem nekje prebrala - mogoče je celo katera od vas to napisala

ah pej no madona ja user posted image user posted image user posted image user posted image ....
jz pa že tko radostna da spet ena vodi, zdej pa ne grem za tabo ane ...
grem pa čist po svoje ...
pa pol ti pej za mano ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
31.1.2010 19:40:09   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

ah pej no madona ja user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Gretka, ti pejdi po svoje, me bomo šle pa za teboj - ok??
In kje si ti zdej? Mislim na kteri poti??

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
31.1.2010 19:55:38   
Grethy

Gretka, ti pejdi po svoje, me bomo šle pa za teboj - ok??
In kje si ti zdej? Mislim na kteri poti??

heehehehehehe sem na poti, ki se ji reče bacibrigunaveselje in sem odpikala vse te trude in boje, pa probam živet čimbolj naravno brez stresov, pa ata mama varianta, če se čist slučajno urajma ok, če ne pa tut ok ... dost mam tega ...  ampak tko, pozitivno dost ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
31.1.2010 20:00:35   
Rakica_80

ojla ljubice moja in seveda Krucek

tko zadeva je sledeča: ponovila sem testek in NIČ en velik NIČ! Tko da za ta ciklus smo zaključili, čakamo na user posted image  in potem v nove boje!

Bebi kolko časa si čakala na razgovor pri Rešu? Resno namreč razmišljam, da bi se prestavila k njemu! Kot berem na netu gre pri njem hitreje? HSG imam narejen, hormone tudi, spermiogram je bil tipi-topi, genetiko še čakava - a nama to pri atu kaj pomaga?

Čakanja v LJ sem se rahlo naveličala, stara pa tudi nisem več 30 let, če bom tkole naprej čakala, bom prej babica kot pa še enkrat mamikauser posted image   ma če bi bila avgusta tiho in ne bi povedala za SS potem bi me jeseni pošibala v postopek, tko pa čaka genetiko, pa baje spet Klomifen - vsaj tko mi je napovedala ko sva se zadnjič videli...no sej mogoče ima prav, očitno lahko zanosiva, samo kaj ko se pikica ne obdrži user posted image  

sicera pa tkole bom rekla pupe moje drage: nekje je prav posebna pikica ki čaka da pride k nam, in ker jih tako dolgo in tako težko čakamo bodo to res prav posebne pikice...pa ni to zraslo na mojem zelniku, to sem nekje prebrala - mogoče je celo katera od vas to napisala

Ojoooj Mausikaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kot praviš, nekje nas sigurno čaka, samo vztrajne moramo bit....
Jaz ti tudi svetujem Dr. Reša, ma ne samo tebi vsaki svetujem, naj zamenja kliniko, če tam ni bilo uspešno!
Mislim, da imaš vse za postopek, svetujem pa ti, da takoj jutri pokličeš in vprašaš, sem sigurna, da boš hitro notri in res je takoj greš v postopek, nič čakanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še to, da je neomejeno celo leto na koncesijouser posted image
Če boš slučajno rabila Prometrium, ti bom jaz šla iskat v Trst, pa ti poslalauser posted image vse ostalo dobiš pri njemu.
Tel: 01/ 510 68 00-oglasila se bo sestra

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
31.1.2010 20:02:15   
mausikaa

heehehehehehe sem na poti, ki se ji reče bacibrigunaveselje in sem odpikala vse te trude in boje, pa probam živet čimbolj naravno brez stresov, pa ata mama varianta, če se čist slučajno urajma ok, če ne pa tut ok ... dost mam tega ...  ampak tko, pozitivno dost ...

vidiš ta pristop mi je pa všeč...meni se zdi, da se jaz preveč obremenjujem s tem, da je preveč stresa...
bom morala malo odklopiti, pa ga parkrat fajn zažurat user posted image  

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
31.1.2010 20:02:27   
Rakica_80

HAaaahhaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako trebauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
31.1.2010 20:12:49   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

..mi smo na višku pubertete...upam....drugače se mi bo strgalo user posted image

user posted image user posted image user posted image   Lanči, čez 13 let te to ponovno čaka user posted image user posted image   ampak da te potolažim: tko hitro odrastejo, da si potem zaželiš, da bi bili nazaj miceni...

...ja user posted image ...dva edinčka.....sam veš kolk bom takrat stara user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
1.2.2010 10:07:06   
gigi1
Ahoj pupike in Kruce user posted image

Sem nazaj in zasuta z delom user posted image

Mauiska user posted image user posted image user posted image . Jaz bi ti priporočila, da se naročiš v MB dokler imaš še kaj možnosti na koncesijo. K Rešu greš lahko tudi kasneje samoplačniško (pa ne bo treba user posted image ), ker je cena relativno ugodna. Vem, da se v MB čaka, vendar je meni žal, da nisem tega storila.
Reš je na začetku OK, po dveh neuspelih postopkih, sploh pri naših letih...pa dvigne roke user posted image . Takrat je pa že prepozno za koncesijo v MB. Samoplačniško je pa kar velik zalogaj.
Ne vem koliko koncesijskih postopkov ti je še ostalo. Če jih imaš še kaj na zalogi lahko izvedeš "finto v levo". Se naročiš v MB. Medtem, ko čakaš na MB pa skočiš k Rešu. MB potem lahko še vedno odpoveš user posted image

Pozdravčke vsem. Žal nimam časa čvekat. Upam, da se čez kakšen dan situacija umiri user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
1.2.2010 10:31:35   
lana70
..o žižet, prišla nazaj...pohajačica

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
1.2.2010 11:48:06   
mausikaa
aloha vsem skupaj,

evo situacija je sledeča:
sem se naročila pri Rešu 8.3. se vidimo...menda bo pohitel - vsaj tko mi je rekla sestra, ki me je naročala in gremo lahko že marca v postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
1.2.2010 12:51:43   
lana70

aloha vsem skupaj,

sem se naročila pri Rešu 8.3. se vidimo...menda bo pohitel - vsaj tko mi je rekla sestra, ki me je naročala in gremo lahko že marca v postopek!

coooooooooooooooooooooooool user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
1.2.2010 13:39:41   
Fidolina
Mausika žal mi je user posted image in vse naj naj za naprej user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi še enega "Reša" pred"Prago". Tako, da mogoče se celo kaj vidimo. Jaz bom tista "ta starauser posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
1.2.2010 13:52:13   
Rakica_80

aloha vsem skupaj,

Supeeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja takoj prideš v postopek, po posvetu začneš takoj s špikicamiuser posted image
Naj bo ta postopek zmagovalenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz imam kr dobre občutkeuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
1.2.2010 13:54:18   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ahoj pupike in Kruce user posted image

Heeeej Gigiuser posted image  kako je s teboj? A geš kej kmalu spet v potopek?
lepo se imejuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
1.2.2010 13:55:46   
Rakica_80
AQUAAAAAAAAAAAAA, KJEEEE SIIII, je že cajt, da se nam kej oglasišuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
1.2.2010 14:41:02   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Jaz imam tudi še enega "Reša" pred"Prago". Tako, da mogoče se celo kaj vidimo. Jaz bom tista "ta starauser posted image user posted image

"ta stara" nehi ga srat - tko bi rekli v naših koncih. a si že slišala za rek: stara koka - dobra supa??!! user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
1.2.2010 19:21:28   
Grethy
ja ja supa ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
1.2.2010 20:16:06   
Fidolina
user posted image Ne damo se še. Niti pod raznouser posted image
Supica bo še kar nekaj časa rahlo brbotalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
2.2.2010 8:52:23   
mausikaa
dobro jutro vsem skupaj

kako ste? vse pod kontrolo?
kakšno stimulacijo pogrešam user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
2.2.2010 9:04:55   
Fidolina
Jutro,
Mišmiška???

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
2.2.2010 13:52:34   
Naska
hejla vsem . no jutri grem k profesorju po vse napotnice

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
2.2.2010 14:40:19   
Fidolina
Naska gud lak!
Glede na to, da vidim, da ne obrajtaš ravno najbolj user posted image birokracije, pazi edino to, da boš s sabo imela veljavni
napotnici za IVF ,zate in za tvojega. Veljata eno leto! Samo to preveri! Ostalo boš itak dobila tam, PAP pa tudi lahko prineseš kasneje. Če ti je slučajno potekel.
Jaz sem enkrat že prišla zastonj, ker nisem skopirala napotnic in nisem vedela, da sta pretekli. Tja v tri krasne navsezgodaj v Ljubljano in parkirna hiša in ostalo. Bučko jazuser posted image .
Srečno user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
2.2.2010 17:22:13   
Naska
thanks Fidolina - kolikor vem je moja še veljavna, od mojga bom pa jutri s sabo prinesla... tako da upam, da mi bo vsa birokracija uspela. 

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
2.2.2010 19:09:52   
Naska
hej, kaj o enih tabletah ste že pred parimi stranmi govorile -
medrol in prometrium ali nekako tako???

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
3.2.2010 9:32:50   
mausikaa
Naska tole mogoče misliš?

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Pikica in druge.....

Nočem biti pametna bolj kot zdravniki....Po vseh teh polomijah, mi je bilo vsega dovolj in naj vam povem samo kako je šlo s Damjančkom....

Zadnja M je prišla 26.12....Kot ponavadi sem imela občutek da sem noseča in sem 14.1. vzela Medrol 8 mg..

.predvidevala sem, da je O že mimo in tako mala količina je dovolj za začeek.....že okrog 17.1. isem imela napade lakote in krofe sem na skrivaj vse pojedla....user posted image ....19.1. pa naredim test FS in to ne s prvim urinom, kar tako, iz firbca in ta test je v mojem albumu...lepa črtica....

Takrat so se začeli tudi krči kot pred M....če ne bi mislila na nosečnost, bi bila prepričana, da prihaja M....vprašam Pušenjaka, ali bi bilo pametno povečati dozo in on odobri, tako da sem 20.1.povečala na 16 mg.....krči so takoj izginili in povrnili so se občutki nosečnosti....

26.1.(ko naj bi dobila M) naredim zopet test in je seveda črtica bila še lepša...vsa srečna upam na najboljše....

28.1. pa sem že popoldan dobila rdeči izcedek in zopet tisti občutek, da bo M zdaj zdaj prišla........Povečam dozo (samovoljno) na 24 mg in vzamem dopust....povečam tudi prometrij na 3x300 dnevno...in strogo počivanje doma......3 dni sem imela krče, kot da bo M prišla....niso ponehali....in četrti dan vzamem Nalgesin 387 mg....na riziko....krči prenehajo in nosečnost se nadaljuje.......vse do 26t sem strogo mirovala, pila 24 mg Medrola in 3x300 prometrijuma.....Če sem samo poslušala malo bolj otožno glazbo, sem dobila krče in rdeč izcedek.....

Zelo težko je bilo.....pa sem zdržala....in z otrokom je čisto vse Ok....ni res, da so genetske napake vzrok splavom....tudi bolani otroci se rojevajo........

Jaz verjamem v Medrol in Prometrij....pa imam od prej 3 zdrave otroke in nikoli nisem poznala problemov nosečniških....nikoli prej izcedki in krči....čisto nič....

to je moja izkušnja.....

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......