Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa ojla ljubice moja in seveda Krucek tko zadeva je sledeča: ponovila sem testek in NIČ en velik NIČ! Tko da za ta ciklus smo zaključili, čakamo na in potem v nove boje! Bebi kolko časa si čakala na razgovor pri Rešu? Resno namreč razmišljam, da bi se prestavila k njemu! Kot berem na netu gre pri njem hitreje? HSG imam narejen, hormone tudi, spermiogram je bil tipi-topi, genetiko še čakava - a nama to pri atu kaj pomaga? Čakanja v LJ sem se rahlo naveličala, stara pa tudi nisem več 30 let, če bom tkole naprej čakala, bom prej babica kot pa še enkrat mamika ma če bi bila avgusta tiho in ne bi povedala za SS potem bi me jeseni pošibala v postopek, tko pa čaka genetiko, pa baje spet Klomifen - vsaj tko mi je napovedala ko sva se zadnjič videli...no sej mogoče ima prav, očitno lahko zanosiva, samo kaj ko se pikica ne obdrži sicera pa tkole bom rekla pupe moje drage: nekje je prav posebna pikica ki čaka da pride k nam, in ker jih tako dolgo in tako težko čakamo bodo to res prav posebne pikice...pa ni to zraslo na mojem zelniku, to sem nekje prebrala - mogoče je celo katera od vas to napisala Ojoooj Mausikaa , kot praviš, nekje nas sigurno čaka, samo vztrajne moramo bit.... Jaz ti tudi svetujem Dr. Reša, ma ne samo tebi vsaki svetujem, naj zamenja kliniko, če tam ni bilo uspešno! Mislim, da imaš vse za postopek, svetujem pa ti, da takoj jutri pokličeš in vprašaš, sem sigurna, da boš hitro notri in res je takoj greš v postopek, nič čakanja Pa še to, da je neomejeno celo leto na koncesijo Če boš slučajno rabila Prometrium, ti bom jaz šla iskat v Trst, pa ti poslala vse ostalo dobiš pri njemu. Tel: 01/ 510 68 00-oglasila se bo sestra