Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.1.2010 8:53:18
|
|
|
|
Naska
|
ha ha - jupi mausika!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.1.2010 8:59:19
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks [Nč ne govor, sej vemo! Fantek bo! ma ja? ma sej je čisto vseeno kaj bo - če bo kaj...po vseh zgodah in nezgodah se itak še ne upam veseliti, črtica je bila čisto nežkana tko da...ko je bilo zadnjič tako ni bilo potem nič
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.1.2010 9:33:59
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausika- o, ko bi se odebelila! . Oziroma: (KO SE BO ODEBELILA). Najprej črtica - potem pa še naša Mausika
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.1.2010 12:57:55
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Mausika- o, ko bi se odebelila! . Oziroma: (KO SE BO ODEBELILA). Najprej črtica - potem pa še naša Mausika Fidolina iz tvojih ust v božja ušesa... no sej mausika se redi tudi brez pluska ampak bi se rajši zaradi pluska
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.1.2010 13:06:54
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Mausika- o, ko bi se odebelila! . Oziroma: (KO SE BO ODEBELILA). Najprej črtica - potem pa še naša Mausika Fidolina iz tvojih ust v božja ušesa... no sej mausika se redi tudi brez pluska ampak bi se rajši zaradi pluska Kaj pa trosiš neumnosti, rediš se zarad pluska, čeprav rahlega. Boš vidla, da bo vse OK. Bomo že mi tako zrihtal, da bo. Mal smeha, mal prometriumčka, pa bo šlo. Se bove pol spomlad lahko na kakšnem kofet dobile in razkazvale svoja trebuška naokol. aja, pa HB za tale forum, ker morm bit v službi tih, sem fuuuuuuuuuuuuuuul vesela zate. Samo pozitivno razmišljaj, te razume, zdaj sta telepatsko povezana.
< Sporočilo je popravil BarbiG -- 28.1.2010 13:08:01 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.1.2010 9:13:52
|
|
|
|
Naska
|
dobro jutro! mausika navijam zate - itak! jaz sem pa včeraj nekaj skup padla... tako da sem danes vzela bolniško...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.1.2010 10:49:43
|
|
|
|
Bety11
|
mausika..........jeeeeeeeeeee ......pa mirne živčke, nič stresa, nič več testke delat....jaz sem jih delala veliko in se brez veze živcirala....(a je danes bolj debela črtica???, a se je obarvala hitreje?.....močneje.?!... ).....ufffff....testi FS duo pokurjenih ene 20..... ......po nepotrebnem...... samo pozitivno misliti in čakati 10t.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.1.2010 11:13:38
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 mausika..........jeeeeeeeeeee ......pa mirne živčke, nič stresa, nič več testke delat....jaz sem jih delala veliko in se brez veze živcirala....(a je danes bolj debela črtica???, a se je obarvala hitreje?.....močneje.?!... ).....ufffff....testi FS duo pokurjenih ene 20..... ......po nepotrebnem...... samo pozitivno misliti in čakati 10t..... ma Betty sej jih ne bi delala, samo sem na Prometriju, pa ne vem če je glih pametno da čakam v nedogled...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.1.2010 14:16:04
|
|
|
|
pikica36
|
bravo mausi ČESTITKE pa srečno do konca
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.1.2010 14:43:03
|
|
|
|
alpog
|
Kako pa si kaj ti, Pikica - koroško dekle?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.1.2010 18:10:19
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa dobro jutro, petek je... bom mela spet monologe? mausi...za tablontne, a si al ja???? Navijamo???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.1.2010 19:11:11
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa dobro jutro, petek je... bom mela spet monologe? mausi...za tablontne, a si al ja???? Navijamo??? mausika srce .... no jz se farbam na bolj temno, pa vseeno mislim tko kot pravi Krucek ... zaploskajmo ... baje bo fantek grem za tabo, pa kar bo bo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.1.2010 19:31:24
|
|
|
|
Fidolina
|
VSEM lep, prijazen in uspešen vikend! Ampak Mausika je tokrat malo prioriteta! Držimo pesti do vijoličasith sklepov!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.1.2010 22:19:33
|
|
|
|
Grethy
|
Čerko, madona ja a ste dons zarad snega vse odsotne al kaj ?????? Lep večer še naprej in lepo sneženo belo nedeljo !!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.1.2010 7:10:37
|
|
|
|
alpog
|
Jutro! Gremo kuhat kavico!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.1.2010 10:02:14
|
|
|
|
Fidolina
|
Alpog in vsi, Jutro. Danes sem vstala že ob pol sedmih . Kavice pa sploh ne pijem. Razen na zelooooo dolgih poteh, ko moram vozit . Takrat pa samo kratki (italjanski) ekspresi sedejo . Pobarvala sem si lase- in ker so mojo prejšnjo najljubšo barvo umaknili iz programa, sem vzela neko drugo"podobno", in je tako dolgočasnaaaaa. Jek! . No , bo že-če hujšega ni. Lep se imejte Aja pupe - a ste že kaj sive? A si Krucko že kaj plešast? Radovednost ne pozna meja
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.1.2010 10:07:47
|
|
|
|
Fidolina
|
Alpog- šišam te za 3 objave
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.1.2010 13:54:25
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Aja pupe - a ste že kaj sive? Jap že od 23 leta Mislim da je že 3/4 glave sive. Bom se začela spet barvati na bolj rdečo. Pomlad se bliža in rožice bomo zacvetele
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.1.2010 14:23:11
|
|
|
|
lana70
|
..mi smo na višku pubertete...upam....drugače se mi bo strgalo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.1.2010 18:30:41
|
|
|
|
alpog
|
Sivi? Kaj je to? No ja - malo, ampak se ne opazi (hvala frizerjem)!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.1.2010 18:38:25
|
|
|
|
mausikaa
|
ojla ljubice moja in seveda Krucek tko zadeva je sledeča: ponovila sem testek in NIČ en velik NIČ! Tko da za ta ciklus smo zaključili, čakamo na in potem v nove boje! Bebi kolko časa si čakala na razgovor pri Rešu? Resno namreč razmišljam, da bi se prestavila k njemu! Kot berem na netu gre pri njem hitreje? HSG imam narejen, hormone tudi, spermiogram je bil tipi-topi, genetiko še čakava - a nama to pri atu kaj pomaga? Čakanja v LJ sem se rahlo naveličala, stara pa tudi nisem več 30 let, če bom tkole naprej čakala, bom prej babica kot pa še enkrat mamika ma če bi bila avgusta tiho in ne bi povedala za SS potem bi me jeseni pošibala v postopek, tko pa čaka genetiko, pa baje spet Klomifen - vsaj tko mi je napovedala ko sva se zadnjič videli...no sej mogoče ima prav, očitno lahko zanosiva, samo kaj ko se pikica ne obdrži sicera pa tkole bom rekla pupe moje drage: nekje je prav posebna pikica ki čaka da pride k nam, in ker jih tako dolgo in tako težko čakamo bodo to res prav posebne pikice...pa ni to zraslo na mojem zelniku, to sem nekje prebrala - mogoče je celo katera od vas to napisala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.1.2010 18:39:52
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ..mi smo na višku pubertete...upam....drugače se mi bo strgalo Lanči, čez 13 let te to ponovno čaka ampak da te potolažim: tko hitro odrastejo, da si potem zaželiš, da bi bili nazaj miceni...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.1.2010 18:51:45
|
|
|
|
Naska
|
mausika
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......