Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.1.2010 18:25:12
|
|
|
|
mausikaa
|
dober večer, no kje ste vse? se skrivate? se grejete? jaz sem glihkar prilezla domov iz službe, utrujena, z bolečimi jajčniki - kot kaže bomo pa mogoče le dočakali O v tem ciklusu, sej bi naredila testek pa mi jih je zmanjkalo...nič hudega... Pikica kako zgleda?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.1.2010 18:53:55
|
|
|
|
Grethy
|
Eh sran= noooo, pikica draga, da ne bi kr puške v koruzo metala, sej veš da je ni, kjer je je pa moja, tko da .... nej te kr še orng prečekirajo ... oh jej no, kako boleče so takele novičke, po tistih prvih radostih, po vseh teh bojih ... madonca madonca
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.1.2010 19:33:07
|
|
|
|
pikica36
|
pozdravljene drage moje, hvala za vse lepe želje in objemčke. pravkar sem prispela domov. žal so mi mogli naredit abrazijo. so me kar orng premučkali , dva dr. sta mi delala uz, videt je bila Gv premera 28 mm rumenjakov mehurček in plodek 6 mm, ki je že razpadal, tako da je bila nosečnost stara okoli 6 tednov ko je odmrla. svetovali so mi obisk v neplodnostni ambulanti, kjer se menda podrobneje ukvarjajo z genetiko bomo počakali na izvide, potem pa da vidimo, kako naprej, ampak trenutno mislim, da ne bomo šli nikamor več.. trenutno v glavnem ... čudno vse skupaj no... glede na to, da že imava oba otroke je res čudno da bi bilo z genetiko kaj narobe.. ali pač človek ne veš več.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.1.2010 20:23:12
|
|
|
|
alpog
|
Res škoda, Pikica! Drži se!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.1.2010 21:14:03
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 pozdravljene drage moje, hvala za vse lepe želje in objemčke. pravkar sem prispela domov. žal so mi mogli naredit abrazijo. so me kar orng premučkali , dva dr. sta mi delala uz, videt je bila Gv premera 28 mm rumenjakov mehurček in plodek 6 mm, ki je že razpadal, tako da je bila nosečnost stara okoli 6 tednov ko je odmrla. svetovali so mi obisk v neplodnostni ambulanti, kjer se menda podrobneje ukvarjajo z genetiko bomo počakali na izvide, potem pa da vidimo, kako naprej, ampak trenutno mislim, da ne bomo šli nikamor več.. trenutno v glavnem ... čudno vse skupaj no... glede na to, da že imava oba otroke je res čudno da bi bilo z genetiko kaj narobe.. ali pač človek ne veš več. drži se punca!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.1.2010 21:39:54
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 pozdravljene drage moje, hvala za vse lepe želje in objemčke. pravkar sem prispela domov. žal so mi mogli naredit abrazijo. so me kar orng premučkali , dva dr. sta mi delala uz, videt je bila Gv premera 28 mm rumenjakov mehurček in plodek 6 mm, ki je že razpadal, tako da je bila nosečnost stara okoli 6 tednov ko je odmrla. svetovali so mi obisk v neplodnostni ambulanti, kjer se menda podrobneje ukvarjajo z genetiko bomo počakali na izvide, potem pa da vidimo, kako naprej, ampak trenutno mislim, da ne bomo šli nikamor več.. trenutno v glavnem ... čudno vse skupaj no... glede na to, da že imava oba otroke je res čudno da bi bilo z genetiko kaj narobe.. ali pač človek ne veš več. Piki pa sej ne more biti res...čaki ampak a ni pri tebi bilo do zdaj vedno nekje okoli 6 tedna sranje? kaj pa če tvoja pikica potrebuje podporo? Prometrij, pa kaj takega? Betty bi znala tukaj kaj več povedat se mi zdi...Medrol mogoče? zakaj pa še enkrat na genetiko? sej so ti jo že delali? in je bilo vse ok če se prav spomnim... ma čudna so ta pota Gospodova ampak veš, jaz še vedno verjamem da nas vse vključno s teboj nekje čaka ena mala pikica...in glede na to kolko časa jo že čakamo bo siguno posebna pikica, taka ravno za nas...no to ni zraslo na mojem zelniku - sem enkrat nekaj pododbnega prebrala na RR...do takrat bomo pa počakali...Piki mislim nate veliko, en velik velik
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.1.2010 22:35:30
|
|
|
|
Naska
|
PIkica- tako mi je hudo to brat
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.1.2010 22:36:18
|
|
|
|
Naska
|
evo ni me bilo dva dni - sem bila delovno na poti... in tako je hujšanje in telovadba odpadla... jutri pa res. in v petek post!!! katera je z mano? Gigi?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.1.2010 22:45:42
|
|
|
|
korinca
|
Pikica, žal mi je zate. V neplodnostno pa le pojdi, škodovati ne more. Morda pa ti res dajo kako podporico in se bo naslednjč vse lepo izteklo...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.1.2010 8:28:29
|
|
|
|
Bety11
|
Pikica in druge..... Nočem biti pametna bolj kot zdravniki....Po vseh teh polomijah, mi je bilo vsega dovolj in naj vam povem samo kako je šlo s Damjančkom.... Zadnja M je prišla 26.12....Kot ponavadi sem imela občutek da sem noseča in sem 14.1. vzela Medrol 8 mg.. .predvidevala sem, da je O že mimo in tako mala količina je dovolj za začeek.....že okrog 17.1. isem imela napade lakote in krofe sem na skrivaj vse pojedla.... ....19.1. pa naredim test FS in to ne s prvim urinom, kar tako, iz firbca in ta test je v mojem albumu...lepa črtica.... Takrat so se začeli tudi krči kot pred M....če ne bi mislila na nosečnost, bi bila prepričana, da prihaja M....vprašam Pušenjaka, ali bi bilo pametno povečati dozo in on odobri, tako da sem 20.1.povečala na 16 mg.....krči so takoj izginili in povrnili so se občutki nosečnosti.... 26.1.(ko naj bi dobila M) naredim zopet test in je seveda črtica bila še lepša...vsa srečna upam na najboljše.... 28.1. pa sem že popoldan dobila rdeči izcedek in zopet tisti občutek, da bo M zdaj zdaj prišla........Povečam dozo (samovoljno) na 24 mg in vzamem dopust....povečam tudi prometrij na 3x300 dnevno...in strogo počivanje doma......3 dni sem imela krče, kot da bo M prišla....niso ponehali....in četrti dan vzamem Nalgesin 387 mg....na riziko....krči prenehajo in nosečnost se nadaljuje.......vse do 26t sem strogo mirovala, pila 24 mg Medrola in 3x300 prometrijuma.....Če sem samo poslušala malo bolj otožno glazbo, sem dobila krče in rdeč izcedek..... Zelo težko je bilo.....pa sem zdržala....in z otrokom je čisto vse Ok....ni res, da so genetske napake vzrok splavom....tudi bolani otroci se rojevajo........ Jaz verjamem v Medrol in Prometrij....pa imam od prej 3 zdrave otroke in nikoli nisem poznala problemov nosečniških....nikoli prej izcedki in krči....čisto nič.... to je moja izkušnja.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.1.2010 8:44:02
|
|
|
|
pikica36
|
hm... prometrium sem tudi jaz jemala , od 25. dne ciklusa dalje ... tako da... pomanjkanje tega hormona verjetno ni vzrok. mogoče res medrol.... ne vem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.1.2010 9:09:25
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, Betty hvala za poročilo, mi lahko poveš kako si uspela dobiti recept za Medrol? Meni je v Postojni še za Prometrij komplicirala - ker kao itak nima smisla :-(
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.1.2010 15:18:36
|
|
|
|
gigi1
|
Pikica kar ne morem verjet, da se ti to spet dogaja. In ja, tudi jaz sem se takoj spomnila Betyne zgodbe. Ni mi pa jasno zakaj se te stvari dogajajo vam, ki že imate otroke . Bety ali misliš, da se z leti kakšna avtoimuna bolezen pojavi ali kaj je to, da telo začne zavračati zarodek, prej ga pa ni? Ali je možno, da telo zavrača zarodek, ki je plod določenega partnerja? Mausi, mislim, da je Bety v prejšnjem postu napisala, da se Medrol v Italiji dobi tudi brez recepta. Naska jaz po malem telovadim vsak dan. Žal nisem šla v ponedeljek na organizirano telovadbo. Upam, da mi bo časovno zneslo naslednji ponedeljek. Pazim na prehrano in se počasi pripravljam na bolj "hard" hujšanje Korinca dobrodošla Vsem neimenovanim pa objemček
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.1.2010 16:08:23
|
|
|
|
Bety11
|
V ANgliji obstaja klinika za splave....iščejo vzroke.....in o tem je bilo na TV-ju....Oni so pogruntali, da se z leti pojavijo skrite avtoimune bolezni in svojim pacientkam predpisujejo terapije s Medrolom in ne vem kaj še.... (bil je primer ženske,ki je bila na OBMP...27 ampul krvi je dala, to kri so poslali v Ameriko na analizo in ji točno predpisali koliko naj bi pila teh zdravil....takoj po tistemu je ostala noseča in odmrtje ploda v 9.tednu....naslednjič so dozo prilagodili, povečali....in je rodila zdrava dvojčka...Pa še enih par primerov so prikazali, med njimi tudi par, kjer je mlada mamica splavila več kot 10x in šele s Medrolom ji je uspelo...vmes je tudi ona imela krvavitve, ko so dozo povečali in je potem bilo vse OK...) Recept.....hmmmmm.....resnica je taka, da je meni Medrol po internetu svetoval Pušenjak, prvi recept napisal Reš (čeprav on to terapijo ne pozna in se ni želel s tem ubadati)....vse drugo so bili moji poskusi......V Italiji dobiš Medrol in Prometrij brez recepta kolikor hočeš, samo plačaj....Medrol je 8 eur a Prometrij 5....To je tista lekarna takoj na meji v Fernetičah..... V navodilih vseh zdravil je naštetih čuda stranskih učinkov....to mora biti napisano, da jih ne tožimo....In če uživaš Medrol par mesecev in ob tem se trudiš zelo zdravo živeti in se prehranjevati, se ti prav nič ne more zgoditi.....Meni so delali vse sorti testov krvnih, urinskih.....in vse je vedno bilo odlično. Na porod sem prinesla list, na katerem sem temeljito napisala vse, kar sem uživala in kako....Vsi so brali in dobila sem samo dodatni test za sladkorno, ki je zopet pokazal, da sem zdrava kot riba.... .....Na progesteronu tudi piše, da ga nosečnica ne sme uživati, ker je apsurd.....Upam, da vam je jasno.... Za zniževanje pritiska, večjo prekrvavitev maternice, preprečevanje staranja posteljice....pa sem po nasvetu dr.Pušenjaka uživala vsak dan 3x2 kapsule Omega 3.....In ta mi je resnično znižal pritisk zgornji na 85 in to brez kakeršnekoli omotice ali zaspanosti....Pravijo, da mi je postavil zdrav pritisk..... No, to naj bi bilo vse......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.1.2010 17:09:28
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa dobro jutro, Betty hvala za poročilo, mi lahko poveš kako si uspela dobiti recept za Medrol? Meni je v Postojni še za Prometrij komplicirala - ker kao itak nima smisla :-( Katera?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.1.2010 7:59:29
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa dobro jutro, Betty hvala za poročilo, mi lahko poveš kako si uspela dobiti recept za Medrol? Meni je v Postojni še za Prometrij komplicirala - ker kao itak nima smisla :-( Katera? Krotčeva...z Reševo si se vsaj lahko kaj zmenil, ti je povedala kar si hotel vedeti...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.1.2010 8:54:44
|
|
|
|
korinca
|
Bom malo zašla iz teme, ampak si ne morem pomagat, da se nebi malo širokoustla ...Saj veste, v teh našil letih kar naprej neki jamramo. Pa križ, pa roka, pa hrbet.....In moj me je učinkovito utišal. Včeraj me je doma namreč pričakal maserček, kateri me je pregnetu od nog do glave . Skratka čisti balzaaaam. To bi si človek res mogu privoščit vsake tolk... ... skratka, včasih se le splača mal jamrat...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.1.2010 20:43:23
|
|
|
|
Bety11
|
Par novih slikih cem pripopala v Moj album, pa pokukajte, kako smo lepi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 15.1.2010 7:54:57
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, petek je... Betty mali je pravi cukr... no gremo naprej delat - je treba vsaj za žemljico zaslužit desni jajčnik me tko boli da komaj sedim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 15.1.2010 11:10:43
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa no gremo naprej delat - je treba vsaj za žemljico zaslužit desni jajčnik me tko boli da komaj sedim Jutro, zakaj pa sediš na njem?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 15.1.2010 15:07:14
|
|
|
|
Fidolina
|
Kruce, sem že zadnjič hotla vprašat - a si na tisti slikci (hlačke pa hmm on..tak velik..ti?) . a je to s samosprožilcem slikanu al pa v špegli . Če je - bom res ponosna, da ima naša RR TAKŠNEEEE člane . Naprej kasneje, ker so ravno prišli domov-pa grem do konca skuhat
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 15.1.2010 15:52:46
|
|
|
|
alpog
|
Meni se pa zdi, da je dr. House. A ne, da mam prav!?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 15.1.2010 17:47:07
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Kruce, sem že zadnjič hotla vprašat - a si na tisti slikci (hlačke pa hmm on..tak velik..ti?) . a je to s samosprožilcem slikanu al pa v špegli . Če je - bom res ponosna, da ima naša RR TAKŠNEEEE člane . Hohohohoooo , žal ne!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.1.2010 19:24:18
|
|
|
|
mausikaa
|
dober večer, evo pa smo padle na drugo stran no ja, upajmo, da bo prihodnji teden boljši ;-) jaz še vedno prenašam boleče jajčnike - ma ni mi jasno kaj se dogaja ta ciklus z mano, boli, boli, boli... upam, da ste vse ostale dobro! tko lep večer vsem skupaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.1.2010 10:26:02
|
|
|
|
lana70
|
en lep dan vam želim....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......