Še ena T
|
Cmokca vsem!! Evo mene doma počivam... Ja, mausi, ginekologinja mi je odredila takole: doma ne smem sesat, pomivat, v službi pa itak misli, da samo sedim v fotelju 8 ur, ker imam pisarniško delo...(pa vmes v resnici enih 10 x tečem čez celo stavbo na fotokopirca, sprejemam folk, iščem fascikle po arhivu, iščem ljudi po treh štukih... itd...)Sem ji malo pojasnila in mi je dala še bolniško dokler ne grem na svoj dopust pred porodniško. Res pa raje izpadem paničarka, kot pa da prezgodaj rodim!! Čeprav sem bila do zdaj vedno tiho in nikdar na bolniški. Eno zgodbo bi rada delila z vami. Izvedela sem, da je noseča 40-letna prijateljica, ki je mislila, da je neplodna zaradi PCO. Pred leti se je s prejšnjim partnerjem tudi zdravila. Z zdajšnjim partnerjem sta skupaj eni dve leti, nista uporabljala zaščite, ker poleg njenih problemov je tudi on imel že pred mnogo leti eno operacijo na testisih in je bil tudi v dilemi, če je sploh ploden. In presenečenje!!!! Uspelo jima je, povsem nepričakovano, o otrocih raje nista govorila, ker sta oba mislila, da je nemogoče!! Sicer sta imela v načrtu neke preglede, da se prepričata, ampak upanje sta raje pometla pod preprogo. Ampak želja je pa seveda bila in se jima je uresničila. Držim jima pesti, da bo vse ok in konec leta bomo imeli še eno mamico 40+. Čakam na dobre novičke, v mislih sem z vami!!! Pozdravček!!!!
|