|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
18.1.2010 10:26:54   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

en lep dan vam želim....

Očitno bo sončen! Jippi, gremo ven!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
18.1.2010 10:36:40   
Grethy

en lep dan vam želim....

Se pridružujem naši Lani ... naredte si lep dan !!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
18.1.2010 14:26:03   
mausikaa
ojla,

tale naša tema malček pada po lestvici navzdol...no ja, očitno nimamo ničkaj pametnega za napisat user posted image
z mojimi jajčniki je danes tkole: poklicala sem G in pravi, da če ne bo boljše naj se oglasim na urgenci da dobim injekcijo - kakšno pa nimam pojmauser posted image  ma kdo od vas idejo kaj bi lahko bilo? boli pa kot user posted image
po moji evidenci sem ravno po O tko da upajmo na najboljše, pričakujmo najslabše...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
18.1.2010 18:28:21   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

ojla,

tale naša tema malček pada po lestvici navzdol...no ja, očitno nimamo ničkaj pametnega za napisat user posted image
z mojimi jajčniki je danes tkole: poklicala sem G in pravi, da če ne bo boljše naj se oglasim na urgenci da dobim injekcijo - kakšno pa nimam pojmauser posted image  ma kdo od vas idejo kaj bi lahko bilo? boli pa kot user posted image
po moji evidenci sem ravno po O tko da upajmo na najboljše, pričakujmo najslabše...

Ketonal - proti bolečinam?

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
18.1.2010 19:15:50   
Naska
eh ja, kdaj se kaj začne dogajanje?
jaz čakam v bistvu na user posted image pa se grem potem pokazat, da vidimo kako smo s cistami pa potem če so jem cilest al kaj so že tiste kontracepcijske tabletke.
pun kufr mam, ker mam toliko dela pa sem danes kar zbolela in se nobene stvari nisem pritaknila. jutri isto bolniška - ampak s tem, da bom že malo delala. sploh mi je groza na koledar pogledat, kolk vsega...
mal počitnic bi kar prav prišlo.
računalnik mi nekaj nagaja, mi utripa in se slabo vidi ekran - a kdo to že pozna, kako se to popravi, ali je računalnik fuč?

no držte se pa povejte kaj dogajauser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
19.1.2010 8:38:42   
Grethy
<<<dobr jutrčk

Kako je kaj stanje tu na štiridesetkah ... zgleda da nekam zamira ... madona ...

klinc pa vreme ... a kej sexamo al ja ???user posted image user posted image user posted image

to bomo lažje v red spravle k pa nebo user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mal neumščin in spet bežim dalje ...

Lep dan vsem !

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
19.1.2010 8:55:23   
mausikaa
jutro,

evo danes sem boljše,  ne boli več toliko...se mi pa "prijetno" vrti

no gremo naprej delat, da bomo meli za žemljico user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
19.1.2010 10:07:09   
Fidolina
Greti kje je tvoj boberček (al neki podobnega), ta navihan. Bil je ornk luštkan. No, pa ta pupika je tudi ljubka.
Če kaj seksamo, sprašuješ? Ja no, pridejo bodobja, ko se z obema neprehodnima jajcevodoma sprašujem - a ma sploh kakšen smisel user posted image . Pol pa kar naenkrat postanemo pohotni user posted image - tko kot je bila nekaj časa nazaj naša pohotna Gigiuser posted image .
Je pa moj kar nekaj starejši od mene, tako da je pri nas tisto 3x na dan že historiuser posted image . Bolj 3x na teden (če spljoh) user posted image . No toliko o mojem seksualnem življenju, da malo potešim Gretkino radovednost.user posted image

Naska, želim ti NIČ cist, da greš čimprej v akcijo. Pozdravi se, pa umiri se in vse bo OK.
Mausika, upam, da so jajčniki res bolje. Te naše terapije jih res zelo matrajo in zmatrajo. Tako zelo se povečajo-potem skrčijo- in spet in spet. Mene tudi ves čas po malem bolijo. Sploh levi včasih zelo, zelo. Ampak se na nobenem UZ ne vidi, da bi bilo kaj narobe user posted image . Športne poškodbe pač user posted image .

Kruce- čeprav škoda-se ei vseeno ne bomo odpovedaliuser posted image .

Na napovedi za vreme vidim malo sončkov. Upam, da ne bo samo na primorskem. Sonček dobro vpliva na plodnost user posted image . Menda.
Lep se jemte!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
19.1.2010 10:21:58   
lana70
....pogrešam Žižet user posted image ...pa kakšen seznamček, ki ga je tako štosno uredila....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
19.1.2010 10:26:22   
Fidolina

....pogrešam Žižet user posted image ...pa kakšen seznamček, ki ga je tako štosno uredila....

Lanček pozdrav. Upam, da sta vidve pupiki in tvoja dva dečkota vreduuser posted image .

Glede Žižet pa - tudi jaz..tudi jazuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
19.1.2010 10:33:05   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Lanček pozdrav. Upam, da sta vidve pupiki in tvoja dva dečkota vreduuser posted image .

Glede Žižet pa - tudi jaz..tudi jazuser posted image

...v redu, v redu, pubertetnik uživa, je šel s šolo na smučarijo..mi se pa pridno redimo, user posted image user posted image radosti nosečniške...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
19.1.2010 10:36:59   
Fidolina
Lana - lepo slišatuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
19.1.2010 12:32:02   
mausikaa
o naša Lanči uživa

ti jaz sem ti kar "fouš"  sej zgledava povsej verjetnosti podobno - jaz sem namreč tko napihnjena kot da bi bla nosečka user posted image  
no ko že ravno omenjam to napihnjenost: ali je možna hiperstimulacija v ciklusu "brez dodatkov"?

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
19.1.2010 22:36:42   
Kruce Fiks

o naša Lanči uživa

ti jaz sem ti kar "fouš"  sej zgledava povsej verjetnosti podobno - jaz sem namreč tko napihnjena kot da bi bla nosečka user posted image  
no ko že ravno omenjam to napihnjenost: ali je možna hiperstimulacija v ciklusu "brez dodatkov"?

A lulat si že kaj šla? Čudeži se dogajajo user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
20.1.2010 7:58:59   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Krucek lulam vsake pol ureuser posted image  za testek je pa še čisto čisto prezgodaj...je bla glih O tko da...ma ziher me samo psiha zafrkava...

Neposredna povezava do sporočila: 1190
20.1.2010 8:02:01   
mausikaa
user posted image

danes je vroča čokolada namesto kave, taka fajn s smetano - po načelu kamor je šel b'k n'j gre še št'rk (če že lezen narazen naj vsaj vem zakaj) user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
20.1.2010 11:50:41   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Krucek lulam vsake pol ureuser posted image  za testek je pa še čisto čisto prezgodaj...je bla glih O tko da...ma ziher me samo psiha zafrkava...

Ne vem, reskiraj en baby checkuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
20.1.2010 14:09:05   
Še ena T
Pozdravljeni!!!!!!

Oglašam se po dolgem času.. upam,da se me vsaj malo še spomnite.
Mausika bo delala baby check? To, toooo!!!
Naj se zadeve že enkrat premaknejo.

Pri meni gre zaenkrat vse po načrtu, so se mi pa pojavile pred dvema mesecema nenavadne močne bolečine v trebuhu, ampak je bilo rečeno, da je za drugo nosečnost to povsem noramlno, bla, bla... V službi sem delala še za par mesecev v naprej, doma pač ne moreš kar ležat, no, pa me je G. postavila na realna tla, ko mi je izmerila MV in ugotovila, da se mi je skrajšal 1 cm zelo na hitro... Navodila so bila, da ne smem opravljati gospodinjskih opravil, v službo pa lahko hodim. Bolečine so se stopnjevale, jaz pa lepo nazaj do G. kako pa naj več počivam, če sem praktično 10 ur zdoma?? Zdaj sem ta teden na bolniški, počutim se kot en paničar, ampak res nočem roditi predčasno, zdaj teče komaj 30 teden.
Tudi zredila sem se preveč ob neredni prehrani, tako da se tudi jaz počutim kot slon, ampak vse se potrpi.

Zdaj vas bom pogosteje prišla pogledat, čeprav malo težko sedim za računalnikom. Komaj čakam kakšno dobro novičko, žalostnih za nazaj pa raje ne bom šla brat v podrobnosti...
user posted image user posted image user posted image vsem, ki vam ni šlo, kot bi moralo!!!!

Pozdravček!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1193
20.1.2010 14:19:04   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Še ena T

Mausika bo delala baby check? To, toooo!!!
Naj se zadeve že enkrat premaknejo.

ne bo ga še delala, je absolutno prezgodaj, še en teden boste/bomo morali počakati do testka...ma sej itak dvomim da smo kaj pridelali, temperatura se je sicer dvignila, ampak vseeno...mal razmišljam da bi začela z Prometrijem pa se nekako ne morem odločit (če bi ga začela sedaj trošit bi to pomenilo da upam da smo kaj uspeli ustvariti pa si ne upam dajati praznega upanja - bom preveč razočarana če bo test negativen) poleti sem ga pridno trošila pa je kljub temu šlo vse v maloro...user posted image  ma sej vem - smotana sem

še ena T ti kar lepo počivaj, ampak nekaj pa ne razumem, če sem prav prebrala lahko hodiš v službo, a gospodinjskih del ne smeš opravljati?? hmm, kje je pa tukaj logika??

kje se pa ostale skrivajo? mam počasi občutek da pišem E-dnevnik user posted image

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
20.1.2010 17:02:56   
Fidolina
Mausikaa - nič nisi ti smotana user posted image . Vseem nam se iste misli pletejo po glavi. Dvomi, strahovi...
Za testek pa mislim, da je res še prezgodaj. Da nima še kaj konkretnega oz. realnega pokazati.
Bomo kar še malo počakali. Mi vsi. Če je res trebaaaa???user posted image user posted image
Do takrat pa bomo brali tvoj BLOG user posted image .

Še ena T - lepo te je slišati. Si nam kar malo ušla user posted image .
Jaz bi na tvojem mestu, če ne gre drugače, zamenjala ginekologinjo. Šla k kakšni privat, če se drugje predolgo čaka in zahtevala bolniško. Preveč truda si vložila v to, da bi zaradi napačne odločitve G šlo kaj po zlu. Kar postavi jo pred dejstvo. Menim, da sta ti in tvoja bebica sedaj absolutna prioriteta. Vse ostalo se bo potem že nekako uredilo - tudi služba. Poskrbi za vaju in vajino zdravje. user posted image user posted image user posted image user posted image .
Javi se nam še kaj. Kmaluuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
21.1.2010 8:27:04   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Mausikaa - nič nisi ti smotana user posted image . Vseem nam se iste misli pletejo po glavi. Dvomi, strahovi...
Za testek pa mislim, da je res še prezgodaj. Da nima še kaj konkretnega oz. realnega pokazati.
Bomo kar še malo počakali. Mi vsi. Če je res trebaaaa???user posted image user posted image
Do takrat pa bomo brali tvoj BLOG user posted image .

evo danes bom tkole začela:

dragi dnevnik,

evo še ena nemirna noč je za menoj, polna sanj, polna nemira...in danes bo lep dan...ne bom razmišljala kaj bo šlo narobe, bom razmišljala o lepih, pozitivnih stvareh in se veselila vsakega trenutka...ne bom razmišljala o tem, da nam spet ni uspelo, o tem bom razmišljala če bo naslednji teden test negativen...

in še del misli ki sem jih prejela za dobro jutro:
Vsako jutro se življenje znova žačne, vedno se giblje, se znova poraja, raste, se spreminja in se množi. Vako jutro se življenje razcveta, steguje svoje roke k nebu, se razmnožuje. Vsako jutro se življenje znova pojavlja in išče sebi enake, se srečuje, se podarja, se kae v raznoterih oblikah in tisočih prikazih, različnih in prečudovitih. Vedno znova najde večni čudež novega začenjanja v novem dnevu...

tako drage moje in dragi moj, lep dan vam želim, naj bo s sončkom obsijan...

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
21.1.2010 8:28:36   
mausikaa
in seveda kavica

user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
21.1.2010 9:42:26   
gigi1
Ahoj džombice user posted image

Žal imam zadnje tedne zelo malo časa in se ne morem oglašati tako pogosto user posted image

V nedeljo grem na pot in se vrnem čez 1 teden.

Prosim napišite datume kdaj se vam kaj dogaja, kdaj ne pričakujete M, kdaj imate preglede, postopke...da uredim seznamček, ko se vrnem.

Pikica kako se držiš? user posted image user posted image user posted image  

Mausi tiste bolečine so bile verjetno zaradi ovulacije. Držim pesti, da bo drug teden dobra novička user posted image user posted image user posted image

Še ena T lepo te je videti user posted image . G pa le reci, da naj ti napiše bolniško do konca. Počivaj!

Lana, Fidi, Gretka in vse, ki me pogrešate user posted image user posted image user posted image  RVI

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
21.1.2010 13:30:26   
Fidolina
O Gigi user posted image  - mi je kar odleglouser posted image . Sem se že ustrašila, da nas boš zapustila, ko neke take "penzionistične" opombe vnašaš k sebi v seznamček user posted image . Srečno in varno pot user posted image .

Mausika- ti si pa pravi poet (poetka). Tako lepe besede, da sem se kar stopila in nabila z novo energijo. Koliko življenj (vsakodnevnih) še pred nami, koliko možnosti, vsak nov dan, še pred nami.
Komaj čakam II. del user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
21.1.2010 13:41:23   
Rakica_80
Lepe moje in lep mojuser posted image

Sem vas prišla pozdravit, saj nisem bila jaz mislim kr dolgo na RR...user posted image ...ampak mi je pasalouser posted image

Novičk za nazaj nebom brala, ker je preveč tega, v mislih sem itak vedno z vami in navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za seznamček pa me dejte 26.1- posvet Dr.Reš.

Upam, da tudi naredi kakšen pregled, da vidi, če je kej narobe, saj je danes že 41 dan cikla moje user posted image  pa ni......?

Rada vas imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......