Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.1.2010 10:26:54
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 en lep dan vam želim.... Očitno bo sončen! Jippi, gremo ven!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.1.2010 10:36:40
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 en lep dan vam želim.... Se pridružujem naši Lani ... naredte si lep dan !!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.1.2010 14:26:03
|
|
|
|
mausikaa
|
ojla, tale naša tema malček pada po lestvici navzdol...no ja, očitno nimamo ničkaj pametnega za napisat z mojimi jajčniki je danes tkole: poklicala sem G in pravi, da če ne bo boljše naj se oglasim na urgenci da dobim injekcijo - kakšno pa nimam pojma ma kdo od vas idejo kaj bi lahko bilo? boli pa kot po moji evidenci sem ravno po O tko da upajmo na najboljše, pričakujmo najslabše...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.1.2010 18:28:21
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa ojla, tale naša tema malček pada po lestvici navzdol...no ja, očitno nimamo ničkaj pametnega za napisat z mojimi jajčniki je danes tkole: poklicala sem G in pravi, da če ne bo boljše naj se oglasim na urgenci da dobim injekcijo - kakšno pa nimam pojma ma kdo od vas idejo kaj bi lahko bilo? boli pa kot po moji evidenci sem ravno po O tko da upajmo na najboljše, pričakujmo najslabše... Ketonal - proti bolečinam?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.1.2010 19:15:50
|
|
|
|
Naska
|
eh ja, kdaj se kaj začne dogajanje? jaz čakam v bistvu na pa se grem potem pokazat, da vidimo kako smo s cistami pa potem če so jem cilest al kaj so že tiste kontracepcijske tabletke. pun kufr mam, ker mam toliko dela pa sem danes kar zbolela in se nobene stvari nisem pritaknila. jutri isto bolniška - ampak s tem, da bom že malo delala. sploh mi je groza na koledar pogledat, kolk vsega... mal počitnic bi kar prav prišlo. računalnik mi nekaj nagaja, mi utripa in se slabo vidi ekran - a kdo to že pozna, kako se to popravi, ali je računalnik fuč? no držte se pa povejte kaj dogaja
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.1.2010 8:38:42
|
|
|
|
Grethy
|
<<<dobr jutrčk Kako je kaj stanje tu na štiridesetkah ... zgleda da nekam zamira ... madona ... klinc pa vreme ... a kej sexamo al ja ??? to bomo lažje v red spravle k pa nebo Evo mal neumščin in spet bežim dalje ... Lep dan vsem !
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.1.2010 8:55:23
|
|
|
|
mausikaa
|
jutro, evo danes sem boljše, ne boli več toliko...se mi pa "prijetno" vrti no gremo naprej delat, da bomo meli za žemljico
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.1.2010 10:07:09
|
|
|
|
Fidolina
|
Greti kje je tvoj boberček (al neki podobnega), ta navihan. Bil je ornk luštkan. No, pa ta pupika je tudi ljubka. Če kaj seksamo, sprašuješ? Ja no, pridejo bodobja, ko se z obema neprehodnima jajcevodoma sprašujem - a ma sploh kakšen smisel . Pol pa kar naenkrat postanemo pohotni - tko kot je bila nekaj časa nazaj naša pohotna Gigi . Je pa moj kar nekaj starejši od mene, tako da je pri nas tisto 3x na dan že histori . Bolj 3x na teden (če spljoh) . No toliko o mojem seksualnem življenju, da malo potešim Gretkino radovednost. Naska, želim ti NIČ cist, da greš čimprej v akcijo. Pozdravi se, pa umiri se in vse bo OK. Mausika, upam, da so jajčniki res bolje. Te naše terapije jih res zelo matrajo in zmatrajo. Tako zelo se povečajo-potem skrčijo- in spet in spet. Mene tudi ves čas po malem bolijo. Sploh levi včasih zelo, zelo. Ampak se na nobenem UZ ne vidi, da bi bilo kaj narobe . Športne poškodbe pač . Kruce- čeprav škoda-se ei vseeno ne bomo odpovedali . Na napovedi za vreme vidim malo sončkov. Upam, da ne bo samo na primorskem. Sonček dobro vpliva na plodnost . Menda. Lep se jemte!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.1.2010 10:21:58
|
|
|
|
lana70
|
....pogrešam Žižet ...pa kakšen seznamček, ki ga je tako štosno uredila....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.1.2010 10:26:22
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ....pogrešam Žižet ...pa kakšen seznamček, ki ga je tako štosno uredila.... Lanček pozdrav. Upam, da sta vidve pupiki in tvoja dva dečkota vredu . Glede Žižet pa - tudi jaz..tudi jaz
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.1.2010 10:33:05
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ....pogrešam Žižet ...pa kakšen seznamček, ki ga je tako štosno uredila.... Lanček pozdrav. Upam, da sta vidve pupiki in tvoja dva dečkota vredu . Glede Žižet pa - tudi jaz..tudi jaz ...v redu, v redu, pubertetnik uživa, je šel s šolo na smučarijo..mi se pa pridno redimo, radosti nosečniške...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.1.2010 10:36:59
|
|
|
|
Fidolina
|
Lana - lepo slišat
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.1.2010 12:32:02
|
|
|
|
mausikaa
|
o naša Lanči uživa ti jaz sem ti kar "fouš" sej zgledava povsej verjetnosti podobno - jaz sem namreč tko napihnjena kot da bi bla nosečka no ko že ravno omenjam to napihnjenost: ali je možna hiperstimulacija v ciklusu "brez dodatkov"?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.1.2010 22:36:42
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa o naša Lanči uživa ti jaz sem ti kar "fouš" sej zgledava povsej verjetnosti podobno - jaz sem namreč tko napihnjena kot da bi bla nosečka no ko že ravno omenjam to napihnjenost: ali je možna hiperstimulacija v ciklusu "brez dodatkov"? A lulat si že kaj šla? Čudeži se dogajajo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.1.2010 7:58:59
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks A lulat si že kaj šla? Čudeži se dogajajo Krucek lulam vsake pol ure za testek je pa še čisto čisto prezgodaj...je bla glih O tko da...ma ziher me samo psiha zafrkava...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.1.2010 8:02:01
|
|
|
|
mausikaa
|
danes je vroča čokolada namesto kave, taka fajn s smetano - po načelu kamor je šel b'k n'j gre še št'rk (če že lezen narazen naj vsaj vem zakaj)
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.1.2010 11:50:41
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks A lulat si že kaj šla? Čudeži se dogajajo Krucek lulam vsake pol ure za testek je pa še čisto čisto prezgodaj...je bla glih O tko da...ma ziher me samo psiha zafrkava... Ne vem, reskiraj en baby check
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.1.2010 14:09:05
|
|
|
|
Še ena T
|
Pozdravljeni!!!!!! Oglašam se po dolgem času.. upam,da se me vsaj malo še spomnite. Mausika bo delala baby check? To, toooo!!! Naj se zadeve že enkrat premaknejo. Pri meni gre zaenkrat vse po načrtu, so se mi pa pojavile pred dvema mesecema nenavadne močne bolečine v trebuhu, ampak je bilo rečeno, da je za drugo nosečnost to povsem noramlno, bla, bla... V službi sem delala še za par mesecev v naprej, doma pač ne moreš kar ležat, no, pa me je G. postavila na realna tla, ko mi je izmerila MV in ugotovila, da se mi je skrajšal 1 cm zelo na hitro... Navodila so bila, da ne smem opravljati gospodinjskih opravil, v službo pa lahko hodim. Bolečine so se stopnjevale, jaz pa lepo nazaj do G. kako pa naj več počivam, če sem praktično 10 ur zdoma?? Zdaj sem ta teden na bolniški, počutim se kot en paničar, ampak res nočem roditi predčasno, zdaj teče komaj 30 teden. Tudi zredila sem se preveč ob neredni prehrani, tako da se tudi jaz počutim kot slon, ampak vse se potrpi. Zdaj vas bom pogosteje prišla pogledat, čeprav malo težko sedim za računalnikom. Komaj čakam kakšno dobro novičko, žalostnih za nazaj pa raje ne bom šla brat v podrobnosti... vsem, ki vam ni šlo, kot bi moralo!!!! Pozdravček!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.1.2010 14:19:04
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Še ena T Mausika bo delala baby check? To, toooo!!! Naj se zadeve že enkrat premaknejo. ne bo ga še delala, je absolutno prezgodaj, še en teden boste/bomo morali počakati do testka...ma sej itak dvomim da smo kaj pridelali, temperatura se je sicer dvignila, ampak vseeno...mal razmišljam da bi začela z Prometrijem pa se nekako ne morem odločit (če bi ga začela sedaj trošit bi to pomenilo da upam da smo kaj uspeli ustvariti pa si ne upam dajati praznega upanja - bom preveč razočarana če bo test negativen) poleti sem ga pridno trošila pa je kljub temu šlo vse v maloro... ma sej vem - smotana sem še ena T ti kar lepo počivaj, ampak nekaj pa ne razumem, če sem prav prebrala lahko hodiš v službo, a gospodinjskih del ne smeš opravljati?? hmm, kje je pa tukaj logika?? kje se pa ostale skrivajo? mam počasi občutek da pišem E-dnevnik
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.1.2010 17:02:56
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausikaa - nič nisi ti smotana . Vseem nam se iste misli pletejo po glavi. Dvomi, strahovi... Za testek pa mislim, da je res še prezgodaj. Da nima še kaj konkretnega oz. realnega pokazati. Bomo kar še malo počakali. Mi vsi. Če je res trebaaaa??? Do takrat pa bomo brali tvoj BLOG . Še ena T - lepo te je slišati. Si nam kar malo ušla . Jaz bi na tvojem mestu, če ne gre drugače, zamenjala ginekologinjo. Šla k kakšni privat, če se drugje predolgo čaka in zahtevala bolniško. Preveč truda si vložila v to, da bi zaradi napačne odločitve G šlo kaj po zlu. Kar postavi jo pred dejstvo. Menim, da sta ti in tvoja bebica sedaj absolutna prioriteta. Vse ostalo se bo potem že nekako uredilo - tudi služba. Poskrbi za vaju in vajino zdravje. . Javi se nam še kaj. Kmalu
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.1.2010 8:27:04
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Mausikaa - nič nisi ti smotana . Vseem nam se iste misli pletejo po glavi. Dvomi, strahovi... Za testek pa mislim, da je res še prezgodaj. Da nima še kaj konkretnega oz. realnega pokazati. Bomo kar še malo počakali. Mi vsi. Če je res trebaaaa??? Do takrat pa bomo brali tvoj BLOG . evo danes bom tkole začela: dragi dnevnik, evo še ena nemirna noč je za menoj, polna sanj, polna nemira...in danes bo lep dan...ne bom razmišljala kaj bo šlo narobe, bom razmišljala o lepih, pozitivnih stvareh in se veselila vsakega trenutka...ne bom razmišljala o tem, da nam spet ni uspelo, o tem bom razmišljala če bo naslednji teden test negativen... in še del misli ki sem jih prejela za dobro jutro: Vsako jutro se življenje znova žačne, vedno se giblje, se znova poraja, raste, se spreminja in se množi. Vako jutro se življenje razcveta, steguje svoje roke k nebu, se razmnožuje. Vsako jutro se življenje znova pojavlja in išče sebi enake, se srečuje, se podarja, se kae v raznoterih oblikah in tisočih prikazih, različnih in prečudovitih. Vedno znova najde večni čudež novega začenjanja v novem dnevu... tako drage moje in dragi moj, lep dan vam želim, naj bo s sončkom obsijan...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.1.2010 9:42:26
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj džombice Žal imam zadnje tedne zelo malo časa in se ne morem oglašati tako pogosto V nedeljo grem na pot in se vrnem čez 1 teden. Prosim napišite datume kdaj se vam kaj dogaja, kdaj ne pričakujete M, kdaj imate preglede, postopke...da uredim seznamček, ko se vrnem. Pikica kako se držiš? Mausi tiste bolečine so bile verjetno zaradi ovulacije. Držim pesti, da bo drug teden dobra novička Še ena T lepo te je videti . G pa le reci, da naj ti napiše bolniško do konca. Počivaj! Lana, Fidi, Gretka in vse, ki me pogrešate RVI
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.1.2010 13:30:26
|
|
|
|
Fidolina
|
O Gigi - mi je kar odleglo . Sem se že ustrašila, da nas boš zapustila, ko neke take "penzionistične" opombe vnašaš k sebi v seznamček . Srečno in varno pot . Mausika- ti si pa pravi poet (poetka). Tako lepe besede, da sem se kar stopila in nabila z novo energijo. Koliko življenj (vsakodnevnih) še pred nami, koliko možnosti, vsak nov dan, še pred nami. Komaj čakam II. del .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.1.2010 13:41:23
|
|
|
|
Rakica_80
|
Lepe moje in lep moj Sem vas prišla pozdravit, saj nisem bila jaz mislim kr dolgo na RR... ...ampak mi je pasalo Novičk za nazaj nebom brala, ker je preveč tega, v mislih sem itak vedno z vami in navijam Za seznamček pa me dejte 26.1- posvet Dr.Reš. Upam, da tudi naredi kakšen pregled, da vidi, če je kej narobe, saj je danes že 41 dan cikla moje pa ni......? Rada vas imam
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......