Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:08:32
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Darga Žižek, samo ena stvar me zadržuje da te nisem nujno povabila zraven in sicer da si napisala da maš norišnco PA seveda je treba vedet da ta teden otroc počitnikujejo z babijem in dedikco na P. Torej če bi enga mrzlega se lahko zmenimo tudi kje bližje tebi Z veseljem, pa se bojim, da Miša ne bo mogla tako daleč od doma. Pa tudi čas me res baše Vem, da sta tamale 2 na počitnicah, sam mal te dražim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:09:19
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči jaoooo saj ni čudno, da te buši buba, če si zeleno in rdečo zmešala. Še barve se ne marajo med sabo, razen seveda na Marsu - rdeč planet - zeleni marsovčki a da bi to blo to? Hmmmmmmmmm , dans pa samo kofe in suh (črn ) kruh..... Črn . Končno si me začela poslušati
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:10:37
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša ti pa ne pretiravi s sončenjem, boš unga dečkota tko zašarmirala z bojico na balkončkih in tazadnji, da bo pozabil kaj mora gledat hehehe, bo hitro en ad hoc IUI.... tudi prav, samo da mi ne bodo tega šteli na račun zavarovalnice Aaaaa??? Ta pa ne sme na koncesijo . Itak se mi zdi, da se IUI štejejo po svoje, tko da tud glede tega ni panike
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:14:33
|
|
|
|
mismis
|
eh, kot sem že rekla, to so samo sanje ampak moram priznati, da so zelo hm hm hm sanje...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:18:15
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis eh, kot sem že rekla, to so samo sanje ampak moram priznati, da so zelo hm hm hm sanje... ojej srce, pa ti si se res zapalila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:20:47
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči jaoooo saj ni čudno, da te buši buba, če si zeleno in rdečo zmešala. Še barve se ne marajo med sabo, razen seveda na Marsu - rdeč planet - zeleni marsovčki a da bi to blo to? Hmmmmmmmmm , dans pa samo kofe in suh (črn ) kruh..... Črn . Končno si me začela poslušati črnega pa že lep cajt papam.....Pa vedno te poslušam , sem pa res bolj poreden otrok....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:21:58
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis eh, kot sem že rekla, to so samo sanje ampak moram priznati, da so zelo hm hm hm sanje... ojej srce, pa ti si se res zapalila pa tega tipa morm poiskat v petek.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:23:34
|
|
|
|
sonček33
|
Uf, same fejst frajle na kupu!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:26:13
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis eh, kot sem že rekla, to so samo sanje ampak moram priznati, da so zelo hm hm hm sanje... ojej srce, pa ti si se res zapalila kaj se ne bo, če se ji pa obeta en "postopek" mim zavarovalnice brez arcnij, eno samo ljubo uživanje. Pa a mi to vemo kako mu je ime? ne vemo? Ga bomo že najdli...Bo Zarja v akcijo stopla. Vse za Miško. In bogi drD je odpadu ko gumb od gat..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:28:35
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis eh, kot sem že rekla, to so samo sanje ampak moram priznati, da so zelo hm hm hm sanje... ojej srce, pa ti si se res zapalila pa tega tipa morm poiskat v petek..... Dej ga tkole čist inkognito še pofotki, da bomo mele za stimulacijo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:29:04
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Uf, same fejst frajle na kupu! Itak . Kako je mali L.?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:29:29
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči jaoooo saj ni čudno, da te buši buba, če si zeleno in rdečo zmešala. Še barve se ne marajo med sabo, razen seveda na Marsu - rdeč planet - zeleni marsovčki a da bi to blo to? Hmmmmmmmmm , dans pa samo kofe in suh (črn ) kruh..... Črn . Končno si me začela poslušati črnega pa že lep cajt papam.....Pa vedno te poslušam , sem pa res bolj poreden otrok.... Pridna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:31:49
|
|
|
|
neodkrita
|
Pozdravljene! Nič dopusta nič, sam delo in tako do septembra. Opaža, da ni ene prave organizacije dela, eni nič za delat (prisotne izvzete) eni pa preveč. Pa kaj zato, sem ena tistih, ki rade hodijo v službo tak, da ni problema. Pa še nekaj opažam, da se nekak ne morem vključit v debato ker ne maram PIVA!!!!! Tak pa sem povedala. Zdaj pa če me naženete...... malo morgen, ne grem nikamor hehehehe
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:31:59
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis eh, kot sem že rekla, to so samo sanje ampak moram priznati, da so zelo hm hm hm sanje... ojej srce, pa ti si se res zapalila pa tega tipa morm poiskat v petek..... Dej ga tkole čist inkognito še pofotki, da bomo mele za stimulacijo a se mora sklonit, da bomo gatke vidle?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:33:36
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga A je ta Mišmiš? http://www.ukc-mb.si/index.php?id=78 ne, na Buta sem jaz najprej posumla.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:34:19
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita Pa še nekaj opažam, da se nekak ne morem vključit v debato ker ne maram PIVA!!!!! Tak pa sem povedala. Zdaj pa če me naženete...... malo morgen, ne grem nikamor hehehehe te bomo že navadle......nič skrbet
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:36:38
|
|
|
|
sonček33
|
Žižek, l.jko je tkole :) nabrit
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 27.7.2010 12:40:13 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:38:52
|
|
|
|
lara light
|
Zarči, žižek, hedi, mismis, sonček,...sem se morala pofočkat! Kako ste bejbe moje?...debata o hladnem vrčku? Bi, bi z vami...v senčki, z nogami gor , z možgani na off...en objemček za vsako, pa cmoka tud zraven!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:41:49
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga A je ta Mišmiš? http://www.ukc-mb.si/index.php?id=78 nikakor ne, ta je lepac, meni so pa všeč dedci, saj veš taki kosmati po obrazu, po prsih,...ne bi šla dalje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:42:08
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Žižek, l.jko je tkole :) nabrit he he, ta je pa ta prav , pa full hudo jamico ima na ličikih, a ima to vedno, ali je to slučajno zaradi šobe?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:43:31
|
|
|
|
sonček33
|
he he, ta je pa ta prav , pa full hudo jamico ima na ličikih, a ima to vedno, ali je to slučajno zaradi šobe? Vedno, no mislim, kadar se smeje oziroma pači.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:45:22
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis eh, kot sem že rekla, to so samo sanje ampak moram priznati, da so zelo hm hm hm sanje... ojej srce, pa ti si se res zapalila pa tega tipa morm poiskat v petek..... Dej ga tkole čist inkognito še pofotki, da bomo mele za stimulacijo a se mora sklonit, da bomo gatke vidle? nič ne bomo fotkal, bom imela svojega dedca zraven, kako naj mu razložim, zakaj fotkam neke dedce tam po kliniki. Imena ne vemo, vemo da je mlajši od dr. D-ja (kdo pa hoče še starce imeti), nekako mojih let, torej ta prav Zarja, če ga boš iskala, ga boš našla na uni drugi strani, tam kjer delajo UZ-je pred laparo. a ti bi pa še gatke videla, nak ne bo šlo, tole čast sem pa po moje samo jaz imela, ker me ni hotel zagniti
< Sporočilo je popravil mismis -- 27.7.2010 12:46:07 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:46:47
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 he he, ta je pa ta prav , pa full hudo jamico ima na ličikih, a ima to vedno, ali je to slučajno zaradi šobe? Vedno, no mislim, kadar se smeje oziroma pači. sem jaz vedela, da je ta prav, všeč všeč čedalje bolj všeč
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:48:29
|
|
|
|
mismis
|
Neodkrita, pa kaj še ne piješ piva, saj so še druge vrste alkoholnih pijač, npr. vino, whiskey, likerji, žganje,...ti si kar izberi priljubljeno sorto in gremo akcija , in ja, veš da te hočemo med nami Larči, uf kako si mi ti, kako sta mala I&Z, debata pa saj veš, skoz ista, pivo, senca in dobri tipi, ma kaj češ lepšega
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?