|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
26.7.2010 21:07:08   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

user posted image user posted image user posted image

to mi je prvo padlo na misel, da nisem napisala nekaj drucga,   sej veš uno, ki se začne na k in konča na c

komarac user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
27.7.2010 7:28:44   
zarja1
Dobro jutro.......marsovci so utopljeni....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
27.7.2010 7:41:06   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Mausikaaaaaaa, lepo prosim, na ZS ti javim naslov, ti pa meni pošlješ ene par princesk in indijančkov s Fedexom-....

babe tkole se zmenimo, ko se naslednjič dobimo bom prinesla princeske in indijančke ok?  tko, zdaj pa res lahko določimo datum...jest vas hočem spet mal v živo videt!!

...pa sej niste resne noooo, halooooo!!!!! KDAJ????

jaz imam načelom čas 7.8., 14.8. 21.8.  ostale?

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
27.7.2010 7:42:03   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

user posted image user posted image user posted image

to mi je prvo padlo na misel, da nisem napisala nekaj drucga,   sej veš uno, ki se začne na k in konča na c

komarac user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   sem najprej prebrala komarač, pa sem se že hotela pritožit, da je č na koncu....

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
27.7.2010 8:25:36   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

kavica?

user posted image

kolk je fino biti doma, pozno vstaneš, pozno zajtrkuješ, piješ kavo,...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
27.7.2010 8:58:15   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bom dans kar umrla v pisarni.........joj kak sem zaspana......

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
27.7.2010 9:05:01   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

a imaš danes mojo sredo? user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
27.7.2010 9:10:48   
zarja1

a imaš danes mojo sredo? user posted image

jaaaaaaa user posted image user posted image user posted image , čist sem adijo. Že noč ni bila ok, trebušček bolel......
Rabim dopuuuuuuuuuuust, pa kje je šele oktober.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
27.7.2010 9:15:19   
mismis
buško te je bolel, ker si utapljala marsovce user posted image user posted image user posted image

a do oktobra nimaš nič več dopusta?

jaz se grem pa zdaj malo posončiti, dokler še ni ta hude vročine user posted image user posted image  pridem kasneje spet okoli

< Sporočilo je popravil mismis -- 27.7.2010 9:22:43 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
27.7.2010 9:26:38   
gigi1
Jutrčka user posted image

Loremi me veseli, da si končno malo uživala user posted image

Zarček kaj je s tvojim bušijem?

Miša a nas mal khmm hecaš s tem uživaštvom? Srce ti kar uživaj in počivaj.

Tanja komarac? user posted image  user posted image  user posted image

Mausi komarač - ne rečem, da bi bil koromač user posted image  user posted image  user posted image

Fidi vidim, da te je čarovnica očarala user posted image . Ti povem, da obvlada magijo. Prec se ti prikupi user posted image

Lanček pokličem takoj, ko bom lahko. Glede srečanja sem pa jaz že nekajkrat napisala, da se probita s Krucetom malo uskladiti in vi2 povejta kdaj in kje.

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
27.7.2010 9:41:50   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarček kaj je s tvojim bušijem?

kaj pa vem......pomoje 3 zelenci, kozarec refoška, živčki in jeza od včeraj user posted image .....faušija ker Mismis sonči ritko...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
27.7.2010 9:42:39   
zarja1
Mausi komarač - ne rečem, da bi bil koromač user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , očitno je včeraj Mausi orng z mano nazdravla.....

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
27.7.2010 9:44:02   
zarja1
a do oktobra nimaš nič več dopusta?

smrk, smrk....ne. Ga pa pomalem že študiram in si delam lušte.user posted image  po principu...sanja user posted image  kukuruz...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
27.7.2010 10:04:14   
hedviga

Fidi vidim, da te je čarovnica očarala user posted image . Ti povem, da obvlada magijo. Prec se ti prikupi user posted image

Ehhe hmm. no kakor komu a ne user posted image user posted image   Poznamo čudaške primerke ki jim nisem nadvse všeč user posted image user posted image  Resni čudaki user posted image user posted image user posted image user posted image

Fidolina me vabi na zmenek?? Kaj res?? Kako lepo!!! Z metlo ali brez metle?

Žižek, kako je bilo na dopustu??
Mišmiš, kaj pa če se popivčkava jutri popoldne? Ali četrtek? Magari nekje tam okol tebe, ker si neizpravna user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
27.7.2010 10:46:17   
mausikaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , očitno je včeraj Mausi orng z mano nazdravla.....

ma a veš da bi blo najboljš da bi res, samo me je alkohol povsem minil odkar sem celo noč stražla WC user posted image  

me pa danes prekleto dajejo živčki, dejte mi držat pestke, da če moja user posted image  pride (če že mora priti) v nedeljo ali pa še boljš v ponedeljek in nič prej, ker potem grem mogoče že takoj v postopek pri ateju...sem včeraj poslala mail in so mi prijazno odgovorili, tko da upajmo na najboljše, pričakujmo najslabše

btw. komarač je ena zelenjava - vsaj pri nas na Gorenjskem, ne vem pa kako se pri vas kliče Žižetka?  ali je to eno in isto mogoče?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
27.7.2010 10:56:59   
loremi
me pa danes prekleto dajejo živčki, dejte mi držat pestke, da če moja user posted image  pride (če že mora priti) v nedeljo ali pa še boljš v ponedeljek in nič prej, ker potem grem mogoče že takoj v postopek pri ateju...sem včeraj poslala mail in so mi prijazno odgovorili, tko da upajmo na najboljše, pričakujmo najslabše

user posted image user posted image
veš da držimo pestke ... a ne kako je to, vsej po večini je ne maramo, ampak včas jo pa čakamo, kdaj bo že pršla, da se začne odvijat akcija in da bi pršla ob čimbolj pravih dnevih ... navijam da se ti dobro izide! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oooooooo mismis user posted image  si daš duška z uživanjem a user posted image  user posted image user posted image
zarja jst sem pa dans mal boljš, včer sem bla pa zaspana da mi je kr odmeval v glavi user posted image  user posted image
ok vsej tahude vročine ni blo, drgač bi še bla pod mizo in zzzZZZzzzzZZZ

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
27.7.2010 11:00:09   
mismis
madona, kaj imamo tukaj klub neanonimnih alkoholikov user posted image user posted image user posted image

Hedi, može jutri, v četrtek sem v MB in nazdravljam z Zarjo user posted image user posted image , lahko tudi jaz na tvoj konec pridem, ni panike, saj hodim pa lahko

Zarja, da nisi ti malo včeraj pretiravala z zelenci in refoški user posted image user posted image , moja ritka pa počasi že dobiva lepo barvico

Žižek, ta teden vas še lahko dražim, naslednji se pa tudi jaz pridružim delovnemu narodu Slovenije, no za kakšne 3. tedne potem pa dopustuser posted image

Mausii, držim držim pestke user posted image user posted image user posted image , to bi bilo super, da bi zamudila

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
27.7.2010 11:11:00   
hedviga
Okidoki, Mišolina, potem bo jutri akcija. A ti bi recimo ob ene 17 pasalo?

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
27.7.2010 11:30:45   
gigi1
Mausi veš, da držimo pestke user posted image user posted image user posted image . Mučo fejst kot pravi Zarja user posted image
Koromač je verjetno isto kot "vaš" komarač. Vrsta janeža. Korenina se je v solati ali popeče. Zelo aromatična. Meni všečna. Nisem vedela, da mu pravite komarač.

Zarči jaoooo saj ni čudno, da te buši buba, če si zeleno in rdečo zmešala. Še barve se ne marajo med sabo, razen seveda na Marsu - rdeč planet - zeleni marsovčki user posted image

Hedi te primerki so pa res čudaški user posted image  user posted image  user posted image .
Btw vidim, da se z Mišo menita ob normalnih urah, mene pa sam v nočnih urah vabiš v vaš konec, da me fejst pogrizejo komarci (pa ne uni od Tanje user posted image )

Miša ti pa ne pretiravi s sončenjem, boš unga dečkota tko zašarmirala z bojico na balkončkih in tazadnji, da bo pozabil kaj mora gledat user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
27.7.2010 11:58:07   
mismis
Hedi, mi paše ob 17., prletim na tvoj konec

Žižet, če maš čas, pa pridi še ti. S sončenjem pa ne pretiravam, sem bila samo do 11.-ih na sončku, pa še to je bil buško pokrit. Kar se pa tiče mojega doktorčka, pa dvomim, da se bova še kdaj videla user posted image user posted image  . Škoda, ampak morda je še bolje tako.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
27.7.2010 12:01:29   
hedviga
Darga Žižek, samo ena stvar me zadržuje da te nisem nujno povabila zraven in sicer da si napisala da maš norišnco user posted image  PA seveda je treba vedet da ta teden otroc počitnikujejo z babijem in dedikco na P.user posted image user posted image
Torej če bi enga mrzlega se lahko zmenimo tudi kje bližje tebiuser posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
27.7.2010 12:02:33   
hedviga

Miša ti pa ne pretiravi s sončenjem, boš unga dečkota tko zašarmirala z bojico na balkončkih in tazadnji, da bo pozabil kaj mora gledat user posted image

hehehe, bo hitro en ad hoc  IUI....user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
27.7.2010 12:03:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

hehehe, bo hitro en ad hoc  IUI....user posted image user posted image

tudi prav, samo da mi ne bodo tega šteli na račun zavarovalnice user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
27.7.2010 12:04:04   
zarja1
Zarči jaoooo saj ni čudno, da te buši buba, če si zeleno in rdečo zmešala. Še barve se ne marajo med sabo, razen seveda na Marsu - rdeč planet - zeleni marsovčki user posted image

a da bi to blo to? Hmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dans pa samo kofe in suh (črn user posted image ) kruh.....

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
27.7.2010 12:04:59   
zarja1

evo že stiskam pesti......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?