Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 12:40:18
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Mausikaaaaaaa, lepo prosim, na ZS ti javim naslov, ti pa meni pošlješ ene par princesk in indijančkov s Fedexom-.... don't get it, zgleda so mi istočasno s tisto pregrado izrezali tudi del možgana. Praviš, da si alone, kdaj greva na per?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 12:47:43
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Mausikaaaaaaa, lepo prosim, na ZS ti javim naslov, ti pa meni pošlješ ene par princesk in indijančkov s Fedexom-.... babe tkole se zmenimo, ko se naslednjič dobimo bom prinesla princeske in indijančke ok? tko, zdaj pa res lahko določimo datum...jest vas hočem spet mal v živo videt!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 13:01:05
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Mausikaaaaaaa, lepo prosim, na ZS ti javim naslov, ti pa meni pošlješ ene par princesk in indijančkov s Fedexom-.... don''t get it, zgleda so mi istočasno s tisto pregrado izrezali tudi del možgana. Praviš, da si alone, kdaj greva na per? Indijančki: Princeske: Pivo...hmmm,enkrat po službi?
< Sporočilo je popravil hedviga -- 26.7.2010 13:02:56 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 13:09:19
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Ka pa zdej naša Tanja neki o nekem Rimu, kaj se to mudi zdaj? Nikamor še, bejbi zlata, en teden čakat. Da ne zamudiš finale trebuha in še zadnje strije aaaaaaaaa nobenih strij, vsaj ne vidim nobene Se pa ne bi branila da grem prej v Rim, pa še po možnosti samo prdnem in bejba sama zleti ven Naš pravi da bo že ta teden, če ne bo imela ornk čez 4 kg Fida....kr dej me... ...sej bo mene Mismis Mausi....a veš da mam jest gurmanski okus...lahko ocenim a so tortice dobre No zdej pa šibam po nečakinjo...spet ne bom do računalnika prišla
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 13:09:57
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Pivo...hmmm,enkrat po službi? aha, te indijančke in princeske, sem mislila, da že študiraš kaj boš za pusta za per pa vsekakor po službi, nekako ne bi bilo dobro, da bi šla na per pred službo poved kdaj imaš čas, jaz sem ta teden itak še doma, razen v četrtek ko greva v MB
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 13:12:12
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Ka pa zdej naša Tanja neki o nekem Rimu, kaj se to mudi zdaj? Nikamor še, bejbi zlata, en teden čakat. Da ne zamudiš finale trebuha in še zadnje strije Mausikaaaaaaa, lepo prosim, na ZS ti javim naslov, ti pa meni pošlješ ene par princesk in indijančkov s Fedexom-.... Jasn, da se nama mudi...pa poskuste ve bit nasedli kiti v tej vročini , bi se tud že hotle rešit...pa, če se človek človeško počuti nima prav nič proti,...ko pa ne moreš več ne ležat, ne sedet, ne hodit od pritiskanja tam spodaj in lažnih popadkov,...je pa situacija. Na srečo je te dni bolje...kot prvo ni vroče...kot drugo si je pa dragi vzel celo dopust, da me straži doma, da res počivam...pa da potem lahko reče,...sem ti rekel, da počitek pomaga !!! Strije so se pa na srečo ta stare tako lepo raztegnile, da nisem rabla (zaenkrat) nobene nove !!! Mausikaaaaa, ampak nosečnicam pa res ne moreš odreči želje...saj smem sam ene par princesk in indijančkov !!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 13:23:39
|
|
|
|
zarja1
|
Dober dan srčice moje.... UZ ni nič kaj dober , folikli prepočasi rastejo, endometrij je šele 4. Baje je možnost, da gre vse tak počasi ker sta zadnja dva cikla bla orng predolga....bla bla bla bla..... Če ne bo O, kar je zarjasto 99,9% , potem pač čakam še na rdečko in začnemo s estrofemčkom....Kaj naj...en pir si grem odpret pa možgane zluftat.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 13:25:44
|
|
|
|
sonček33
|
Zarči moja, pa jaz sem čakala lepiših novičk. Objem..čeprav puške v kukuruz pa ne še vržt. navijam! pa pir bom tut zdejle s tabo spila.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 13:26:39
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Daaan žabice moje Sem vas misala Te dni bom imela kar pestro. Se bom vseeno kaj oglasila. RVI
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 13:32:07
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zarči moja, pa jaz sem čakala lepiših novičk. Objem..čeprav puške v kukuruz pa ne še vržt. navijam! pa pir bom tut zdejle s tabo spila. ti si meni zakooon.... veš kak poje moj Gibo.... to je prevelika cijena za nešto čega nema, što u tebi ne postoji
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 13:37:29
|
|
|
|
mausikaa
|
ah Zarči, pivičko bo pomagalo, pa ne ostani samo pri enem, rukni dva - boš boljše volje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 13:47:56
|
|
|
|
sonček33
|
veš kak poje moj Gibo.... to je prevelika cijena za nešto čega nema, što u tebi ne postoji zarči, teh besed pa ne razumem najbolje ... mislim, vem, kaj pomenijo, le v tvoj kontekst jih ne znam vtaknit ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 13:48:26
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Fida....kr dej me... ...sej bo mene Mismis Tanjica , kdo pa tebi kaj hoče . Rekla sem samo, da si lumpa, ker se celo nosečnost nisi pri nas nič oglasila. Ampak to je jasno. Si bila zaposlena s popolnoma drugačnimi, lepšimi opravili . Te mamo radi . Samo tole Hedvico, s sivolaskami, bi dala čez koleno (če se ne pokesa).
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 13:55:52
|
|
|
|
Fidolina
|
Zarjica draga - tudi jaz enega pirčka koj na tvoje zdravje. Ne še obupat .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 14:31:43
|
|
|
|
hedviga
|
Kesam se, kesam se, kesam se....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 15:00:09
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 veš kak poje moj Gibo.... to je prevelika cijena za nešto čega nema, što u tebi ne postoji zarči, teh besed pa ne razumem najbolje ... mislim, vem, kaj pomenijo, le v tvoj kontekst jih ne znam vtaknit ... vrečt puško v koruzo je previsoka cena za karkoli. Valda ne bom obupala. Saj sem mlada konzerva.... Sonček moj, po dveh velikih zelencih mi ni več vse na broju....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 15:03:31
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček moj, po dveh velikih zelencih kar dva? ti pa si privoščiš .... ja, nič koruze... brez veze... šibat dalje .... sto na uro....pa z dvema piroma v rit
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 15:06:17
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Sonček moj, po dveh velikih zelencih kar dva? ti pa si privoščiš .... ja, nič koruze... brez veze... šibat dalje .... sto na uro....pa z dvema piroma v rit jp, pa še tretjega odpiram....mi je že fajn....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 15:07:45
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Se pa ne bi branila da grem prej v Rim, pa še po možnosti samo prdnem in bejba sama zleti ven Naš pravi da bo že ta teden, če ne bo imela ornk čez 4 kg Eeeeeeeeeej...maš da počakaš do 6.8. če ne bo moj Tilko užaljen
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 16:23:01
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči bejba ne mi ga sr@t! Imaš pač sedaj malo daljše cikluse. To se ne pomeni, da je kaj narobe. Morda bo pa ravno to tisto, kar bo pripeljalo do Moja tanartaljubš kung fu čarovnica . Kolk sem happy, da si se nam pridružila. Pa da si najdla tastar avatar . Res ti pristaja Fidika moja upam, da se "tastar" mal unese. Jaz res računam na vaju, da gresta septembra v Prago Alpog hmmmm a priznam kolk imam sploh še las v naravni barvi? Neee.... Naj bo podatek, da se moram farbat na 8 dni zadosten za celostno podobo Mausi indijančki in princeske In ja! Kot ti je Miša napisala 1 dan M pokliči ata, te bo takoj vzel v postopek. Če bo slučajno kaj rekel, da sta kasneje zmenjena (ne bo!) mu pa povej kolk si stara in da teče voda v grlo. Srečica dobrodošla in . Upam, da takoj v naslednjem krogu, ko se bosta odločila rata in da bo srečno in uspešno Naska vidim, da me je Fida dobro nadomeščala. Jaz ti priporočam, da greš v sprejemno pisarno ne glede na UZ. Vzameš tudi arcnije. In če se bodo po kakšnem naključju pojavile ciste te noben več ne more izriniti iz postopka. In ja! Tudi jaz dvomim, da je ta zadeva, da delajo postopke le do 42. l. čisto regularna. Mi nekako diši po njihovi interni odločitvi. Za hec pokliči v MB in jih vprašaj do kdaj oni delajo postopke na koncesijo. Meni tole res malo smrdi po tem, da nam kratijo pravice. Miklca zdrži še malo pa na dopust. Upam, da bodo v tem času kaj poštimali klimo. Lana ta teden težko. Upam, da se naslednji vidimo. Lana08 in Loremi dobrodošli z dopusta. Miša moja, sam da so te poštimali . Vidim, da imaš novo simpatijo Sončica objemčka malemu L. Upam, da je že boljši. Krucek kako ste? Neodkrita dopustuješ? Erin helou. Kako ste? Hermy in Tanjček nič prehitevat . Vse ob svojem času. Si mislim, da je kar hudo prenašati tole vročino Upam, da nisem katere spustila . Če sem naj mi oprosti. Sem imela kar nekaj za obdelati v enem šusu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 20:12:41
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, superca da si že nazaj, kako je bilo? faaaajn ... že nisem vedla, a bom kej dobrga letos doživela al ne, no pa je bil fajn dopust, morje & sonce sta zame prva ljubav in odkar sva skup, je bil to drugi dopust za 10 dni, prej vedno za 7 in je blo to prav dobrodošlo ; sem šele po parih dneh dojela, da sem res na dopustu, sem rabla počitek in misli mičken razbremenit, pa evo še eno knjigco sem prebrala. Se mi je pa napovedovala 5 dni, konstantno rozasti izcedki, tko da ves čas nisem vedla, kdaj bo pršla, no pa se je po 5. dneh potem res pojavla, na srečo glih ko sva bla že doma. zdej upam, da bo tud avgustovska pršla, da je ne čakam tja do novega leta in potem upam čimprej operacija. mismis kako si ti? V redu okrevaš? Avgusta pa akcija Gigi tudi ti dobrodošla nazaj! Uuuuuu neki iz indijanjčki in princeskami dražite, packe , mmmmmm že slikica je njamsiiii! miklarom zdele ko je vročina popustila, kej lažje dihaš v službi? še malo pa dopustek! meni e blo dans zjutri kr prehladno iz ene skrajnosti v drugo ... vsem neimenovanim pozdravček, nebi rada katere izpustila!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 20:13:40
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Kesam se, kesam se, kesam se.... Si mi čist mehka kolena naredila s tole slikco. Se srečava zvečer...kje.....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 20:41:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša moja, sam da so te poštimali . Vidim, da imaš novo simpatijo ma poznaš ti mene, samo da dogaja, hm hm pa da je stimulacija Zarja, a si utopila zelene marsovčke z zelenim. Loremi, jaz super okrevam, lepo kavčam cel dan in se crkljam s kužonom. Me pa zelo veseli, da si uživala na dopustu in se malo sprostila Fida, kaj novega pri vas, vidim da neki planiraš leteči zmenek s Hedi. Sonček, kako ste vi, pa mali razbojnik. Hermy, nič se ne pritožuj, za tako stvar bi bila tudi jaz nasedli kit
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 20:53:21
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Mausikaaaaaaa, lepo prosim, na ZS ti javim naslov, ti pa meni pošlješ ene par princesk in indijančkov s Fedexom-.... babe tkole se zmenimo, ko se naslednjič dobimo bom prinesla princeske in indijančke ok? tko, zdaj pa res lahko določimo datum...jest vas hočem spet mal v živo videt!! ...pa sej niste resne noooo, halooooo!!!!! KDAJ???? Žižet, nič skrbet, zadeva je na hladnem, v globokem minusu , ko boš, boš.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?