|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
26.7.2010 12:40:18   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Mausikaaaaaaa, lepo prosim, na ZS ti javim naslov, ti pa meni pošlješ ene par princesk in indijančkov s Fedexom-....

don't get it, zgleda so mi istočasno s tisto pregrado izrezali tudi del možgana.
Praviš, da si alone, kdaj greva na per?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
26.7.2010 12:47:43   
mausikaa

Mausikaaaaaaa, lepo prosim, na ZS ti javim naslov, ti pa meni pošlješ ene par princesk in indijančkov s Fedexom-....

babe tkole se zmenimo, ko se naslednjič dobimo bom prinesla princeske in indijančke ok?  tko, zdaj pa res lahko določimo datum...jest vas hočem spet mal v živo videt!!

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
26.7.2010 13:01:05   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

don''t get it, zgleda so mi istočasno s tisto pregrado izrezali tudi del možgana.
Praviš, da si alone, kdaj greva na per?

Indijančki:

user posted image

Princeske:

user posted image

Pivo...hmmm,enkrat po službi?

< Sporočilo je popravil hedviga -- 26.7.2010 13:02:56 >

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
26.7.2010 13:09:19   
Tanja_Jes

Ka pa zdej naša Tanja neki o nekem Rimu, kaj se to mudi zdaj? Nikamor še, bejbi zlata, en teden čakat. Da ne zamudiš finale trebuha user posted image user posted image  in še zadnje strije user posted image user posted image

aaaaaaaaa nobenih strij, vsaj ne vidim nobene user posted image user posted image user posted image user posted image Se pa ne bi branila da grem prej v Rim, pa še po možnosti samo prdnem in bejba sama zleti ven user posted image user posted image user posted image
Naš pravi da bo že ta teden, če ne bo imela ornk čez 4 kg user posted image user posted image

Fida....kr dej me...user posted image ...sej bo mene Mismis user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mausi....a veš da mam jest gurmanski okus...lahko ocenim a so tortice dobre

No zdej pa šibam po nečakinjo...spet ne bom do računalnika prišla user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
26.7.2010 13:09:57   
mismis

Pivo...hmmm,enkrat po službi?

aha, te indijančke in princeske, sem mislila, da že študiraš kaj boš za pusta user posted image

za per pa vsekakor po službi, nekako ne bi bilo dobro, da bi šla na per pred službo user posted image user posted image user posted image

user posted image

poved kdaj imaš čas, jaz sem ta teden itak še doma, razen v četrtek ko greva v MB

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
26.7.2010 13:12:12   
hermy1

Ka pa zdej naša Tanja neki o nekem Rimu, kaj se to mudi zdaj? Nikamor še, bejbi zlata, en teden čakat. Da ne zamudiš finale trebuha user posted image user posted image  in še zadnje strije user posted image user posted image

Jasn, da se nama mudi...pa poskuste ve bit nasedli kiti v tej vročini user posted image , bi se tud že hotle rešit...pa, če se človek človeško počuti nima prav nič proti,...ko pa ne moreš več ne ležat, ne sedet, ne hodit  od pritiskanja tam spodaj in lažnih popadkov,...je pa situacija. Na srečo je te dni bolje...kot prvo ni vroče...kot drugo si je pa dragi vzel celo dopust, da me straži doma, da res počivam...pa da potem lahko reče,...sem ti rekel, da počitek pomaga user posted image  user posted image  user posted image !!!   
Strije so se pa na srečo ta stare tako lepo raztegnile, da nisem rabla (zaenkrat) nobene nove user posted image  user posted image  user posted image !!!

Mausikaaaaa, ampak nosečnicam pa res ne moreš odreči želje...saj smem sam ene par princesk in indijančkov user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
26.7.2010 13:14:43   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veš, da te bom...user posted image

tak zdej grem pa še malo na user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
26.7.2010 13:23:39   
zarja1
Dober dan srčice moje....

UZ ni nič kaj doberuser posted image , folikli prepočasiuser posted image rastejo, endometrij je šele 4. Baje je možnost, da gre vse tak počasi ker sta zadnja dva cikla bla orng predolga....bla bla bla bla.....

Če ne bo O, kar je zarjasto 99,9% user posted image , potem pač čakam še na rdečko in začnemo s estrofemčkom....Kaj naj...en pir si grem odpret pa možgane zluftat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
26.7.2010 13:25:44   
sonček33
Zarči moja, pa jaz sem čakala lepiših novičk. Objem..čeprav puške v kukuruz pa ne še vržt. navijam! pa pir bom tut zdejle s tabo spila.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
26.7.2010 13:26:39   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Daaan žabice moje

Sem vas misala user posted image

Te dni bom imela kar pestro. Se bom vseeno kaj oglasila.

RVI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
26.7.2010 13:32:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zarči moja, pa jaz sem čakala lepiših novičk. Objem..čeprav puške v kukuruz pa ne še vržt. navijam! pa pir bom tut zdejle s tabo spila.

ti si meni zakooon....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veš kak poje moj Gibo.... to je prevelika cijena za nešto čega nema, što u tebi ne postoji

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
26.7.2010 13:37:29   
mausikaa
user posted image ah Zarči, pivičko bo pomagalo, pa ne ostani samo pri enem, rukni dva - boš boljše volje

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
26.7.2010 13:47:56   
sonček33
veš kak poje moj Gibo.... to je prevelika cijena za nešto čega nema, što u tebi ne postoji

zarči, teh besed pa ne razumem najbolje ... mislim, vem, kaj pomenijo, le v tvoj kontekst jih ne znam vtaknit ...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
26.7.2010 13:48:26   
Fidolina

Tanjica , kdo pa tebi kaj hočeuser posted image . Rekla sem samo, da si lumpa, ker se celo nosečnost nisi pri nas nič oglasila.
Ampak to je jasno. Si bila zaposlena s popolnoma drugačnimi, lepšimi opravili user posted image user posted image user posted image . Te mamo radiuser posted image .

Samo tole Hedvico, s sivolaskami, bi dala čez koleno (če se ne pokesa).

Neposredna povezava do sporočila: 4714
26.7.2010 13:55:52   
Fidolina
Zarjica draga - tudi jaz enega pirčka koj na tvoje zdravje. Ne še obupatuser posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
26.7.2010 14:31:43   
hedviga

Kesam se, kesam se, kesam se....

user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
26.7.2010 15:00:09   
zarja1

zarči, teh besed pa ne razumem najbolje ... mislim, vem, kaj pomenijo, le v tvoj kontekst jih ne znam vtaknit ...

vrečt puško v koruzo je previsoka cena za karkoli. Valda ne bom obupala. Saj sem mlada konzerva....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sonček moj, po dveh velikih zelencih mi ni več vse na broju....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
26.7.2010 15:03:31   
sonček33
Sonček moj, po dveh velikih zelencih

kar dva? ti pa si privoščišuser posted image user posted image user posted image  ....
ja, nič koruze... brez veze... šibat dalje .... sto na uro....pa z dvema piroma v  rit

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
26.7.2010 15:06:17   
zarja1

Sonček moj, po dveh velikih zelencih

kar dva? ti pa si privoščišuser posted image user posted image user posted image  ....
ja, nič koruze... brez veze... šibat dalje .... sto na uro....pa z dvema piroma v  rit

jp, pa še tretjega odpiram....mi je že fajn....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
26.7.2010 15:07:45   
Erin
Se pa ne bi branila da grem prej v Rim, pa še po možnosti samo prdnem in bejba sama zleti ven user posted image user posted image user posted image
Naš pravi da bo že ta teden, če ne bo imela ornk čez 4 kg user posted image user posted image

Eeeeeeeeeej...maš da počakaš do 6.8. če ne bo moj Tilko užaljen user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 4720
26.7.2010 16:23:01   
gigi1
Zarči bejba ne mi ga sr@t! Imaš pač sedaj malo daljše cikluse. To se ne pomeni, da je kaj narobe. Morda bo pa ravno to tisto, kar bo pripeljalo do user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Moja tanartaljubš kung fu čarovnica user posted image . Kolk sem happy, da si se nam pridružila. Pa da si najdla tastar avatar user posted image . Res ti pristaja user posted image  user posted image  user posted image

Fidika moja upam, da se "tastar" mal unese. Jaz res računam na vaju, da gresta septembra v Prago user posted image user posted image user posted image

Alpog hmmmm a priznam kolk imam sploh še las v naravni barvi?  Neee.... user posted image  user posted image  user posted image  Naj bo podatek, da se moram farbat na 8 dni zadosten za celostno podobo user posted image

Mausi indijančki in princeske user posted image
In ja! Kot ti je Miša napisala 1 dan M pokliči ata, te bo takoj vzel v postopek. Če bo slučajno kaj rekel, da sta kasneje zmenjena (ne bo!) mu pa povej kolk si stara in da teče voda v grlo.

Srečica dobrodošla in user posted image  . Upam, da takoj v naslednjem krogu, ko se bosta odločila rata in da bo srečno in uspešno user posted image

Naska vidim, da me je Fida dobro nadomeščala. Jaz ti priporočam, da greš v sprejemno pisarno ne glede na UZ. Vzameš tudi arcnije. In če se bodo po kakšnem naključju pojavile ciste te noben več ne more izriniti iz postopka. In ja! Tudi jaz dvomim, da je ta zadeva, da delajo postopke le do 42. l. čisto regularna. Mi nekako diši po njihovi interni odločitvi. Za hec pokliči v MB in jih vprašaj do kdaj oni delajo postopke na koncesijo. Meni tole res malo smrdi po tem, da nam kratijo pravice.

Miklca zdrži še malo pa na dopust. Upam, da bodo v tem času kaj poštimali klimo.

Lana ta teden težko. Upam, da se naslednji vidimo.

Lana08 in Loremi dobrodošli z dopusta.

Miša moja, sam da so te poštimali user posted image . Vidim, da imaš novo simpatijo user posted image

Sončica objemčka malemu L. Upam, da je že boljši.

Krucek kako ste?

Neodkrita dopustuješ?

Erin helou. Kako ste?

Hermy in Tanjček nič prehitevat user posted image . Vse ob svojem času. Si mislim, da je kar hudo prenašati tole vročino user posted image

Upam, da nisem katere spustila user posted image . Če sem naj mi oprosti. Sem imela kar nekaj za obdelati v enem šusu user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
26.7.2010 20:12:41   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, superca da si že nazaj, kako je bilo?

faaaajn ... že nisem vedla, a bom kej dobrga letos doživela al ne, no pa je bil fajn dopust, morje & sonce sta zame prva ljubav user posted image  in odkar sva skup, je bil to drugi dopust za 10 dni, prej vedno za 7 in je blo to prav dobrodošlo user posted image ; sem šele po parih dneh dojela, da sem res na dopustu, sem rabla počitek in misli mičken razbremenit, pa evo še eno knjigco sem prebrala.
Se mi je pa user posted image  napovedovala 5 dni, konstantno rozasti izcedki, tko da ves čas nisem vedla, kdaj bo pršla, no pa se je po 5. dneh potem res pojavla, na srečo glih ko sva bla že doma. zdej upam, da bo tud avgustovska pršla, da je ne čakam tja do novega leta in potem upam čimprej operacija.
mismis kako si ti? V redu okrevaš? Avgusta pa akcija user posted image

Gigi tudi ti dobrodošla nazaj! user posted image
Uuuuuu neki iz indijanjčki in princeskami dražite, packe user posted image  user posted image , mmmmmm že slikica je njamsiiii!
miklarom zdele ko je vročina popustila, kej lažje dihaš v službi? še malo pa dopustek! user posted image

meni e blo dans zjutri kr prehladno user posted image  iz ene skrajnosti v drugo ...

vsem neimenovanim pozdravček, nebi rada katere izpustila! user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
26.7.2010 20:13:40   
Fidolina

Kesam se, kesam se, kesam se....

user posted image

user posted image

Si mi čist mehka kolena naredila s tole slikco.

Se srečava zvečer...kje.....user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
26.7.2010 20:41:38   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miša moja, sam da so te poštimali user posted image . Vidim, da imaš novo simpatijo user posted image

ma poznaš ti mene, samo da dogaja, hm hm pa da je stimulacija user posted image user posted image user posted image

Zarja, a si utopila zelene marsovčke z zelenim.

Loremi, jaz super okrevam, lepo kavčam cel dan in se crkljam s kužonom. Me pa zelo veseli, da si uživala na dopustu in se malo sprostila

Fida, kaj novega pri vas, vidim da neki planiraš leteči zmenek s Hedi.

Sonček, kako ste vi, pa mali razbojnik.

Hermy, nič se ne pritožuj, za tako stvar bi bila tudi jaz nasedli kit user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
26.7.2010 20:53:21   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

babe tkole se zmenimo, ko se naslednjič dobimo bom prinesla princeske in indijančke ok?  tko, zdaj pa res lahko določimo datum...jest vas hočem spet mal v živo videt!!

...pa sej niste resne noooo, halooooo!!!!! KDAJ????

Žižet, nič skrbet, zadeva je na hladnem, v globokem minusu user posted image , ko boš, boš.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?