Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 21:07:08
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa to mi je prvo padlo na misel, da nisem napisala nekaj drucga, sej veš uno, ki se začne na k in konča na c komarac
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 7:28:44
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro.......marsovci so utopljeni....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 7:41:06
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Mausikaaaaaaa, lepo prosim, na ZS ti javim naslov, ti pa meni pošlješ ene par princesk in indijančkov s Fedexom-.... babe tkole se zmenimo, ko se naslednjič dobimo bom prinesla princeske in indijančke ok? tko, zdaj pa res lahko določimo datum...jest vas hočem spet mal v živo videt!! ...pa sej niste resne noooo, halooooo!!!!! KDAJ???? jaz imam načelom čas 7.8., 14.8. 21.8. ostale?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 7:42:03
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa to mi je prvo padlo na misel, da nisem napisala nekaj drucga, sej veš uno, ki se začne na k in konča na c komarac sem najprej prebrala komarač, pa sem se že hotela pritožit, da je č na koncu....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 8:25:36
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, kavica? kolk je fino biti doma, pozno vstaneš, pozno zajtrkuješ, piješ kavo,...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 8:58:15
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis kolk je fino biti doma, pozno vstaneš, pozno zajtrkuješ, piješ kavo,... Jaz bom dans kar umrla v pisarni.........joj kak sem zaspana......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 9:05:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Jaz bom dans kar umrla v pisarni.........joj kak sem zaspana...... a imaš danes mojo sredo?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 9:10:48
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Jaz bom dans kar umrla v pisarni.........joj kak sem zaspana...... a imaš danes mojo sredo? jaaaaaaa , čist sem adijo. Že noč ni bila ok, trebušček bolel...... Rabim dopuuuuuuuuuuust, pa kje je šele oktober.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 9:15:19
|
|
|
|
mismis
|
buško te je bolel, ker si utapljala marsovce a do oktobra nimaš nič več dopusta? jaz se grem pa zdaj malo posončiti, dokler še ni ta hude vročine pridem kasneje spet okoli
< Sporočilo je popravil mismis -- 27.7.2010 9:22:43 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 9:26:38
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Loremi me veseli, da si končno malo uživala Zarček kaj je s tvojim bušijem? Miša a nas mal khmm hecaš s tem uživaštvom? Srce ti kar uživaj in počivaj. Tanja komarac? Mausi komarač - ne rečem, da bi bil koromač Fidi vidim, da te je čarovnica očarala . Ti povem, da obvlada magijo. Prec se ti prikupi Lanček pokličem takoj, ko bom lahko. Glede srečanja sem pa jaz že nekajkrat napisala, da se probita s Krucetom malo uskladiti in vi2 povejta kdaj in kje. Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 9:41:50
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarček kaj je s tvojim bušijem? kaj pa vem......pomoje 3 zelenci, kozarec refoška, živčki in jeza od včeraj .....faušija ker Mismis sonči ritko...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 9:42:39
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi komarač - ne rečem, da bi bil koromač , očitno je včeraj Mausi orng z mano nazdravla.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 9:44:02
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a do oktobra nimaš nič več dopusta? smrk, smrk....ne. Ga pa pomalem že študiram in si delam lušte. po principu...sanja kukuruz...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 10:04:14
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Fidi vidim, da te je čarovnica očarala . Ti povem, da obvlada magijo. Prec se ti prikupi Ehhe hmm. no kakor komu a ne Poznamo čudaške primerke ki jim nisem nadvse všeč Resni čudaki Fidolina me vabi na zmenek?? Kaj res?? Kako lepo!!! Z metlo ali brez metle? Žižek, kako je bilo na dopustu?? Mišmiš, kaj pa če se popivčkava jutri popoldne? Ali četrtek? Magari nekje tam okol tebe, ker si neizpravna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 10:46:17
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi komarač - ne rečem, da bi bil koromač , očitno je včeraj Mausi orng z mano nazdravla..... ma a veš da bi blo najboljš da bi res, samo me je alkohol povsem minil odkar sem celo noč stražla WC me pa danes prekleto dajejo živčki, dejte mi držat pestke, da če moja pride (če že mora priti) v nedeljo ali pa še boljš v ponedeljek in nič prej, ker potem grem mogoče že takoj v postopek pri ateju...sem včeraj poslala mail in so mi prijazno odgovorili, tko da upajmo na najboljše, pričakujmo najslabše btw. komarač je ena zelenjava - vsaj pri nas na Gorenjskem, ne vem pa kako se pri vas kliče Žižetka? ali je to eno in isto mogoče?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 10:56:59
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa me pa danes prekleto dajejo živčki, dejte mi držat pestke, da če moja pride (če že mora priti) v nedeljo ali pa še boljš v ponedeljek in nič prej, ker potem grem mogoče že takoj v postopek pri ateju...sem včeraj poslala mail in so mi prijazno odgovorili, tko da upajmo na najboljše, pričakujmo najslabše veš da držimo pestke ... a ne kako je to, vsej po večini je ne maramo, ampak včas jo pa čakamo, kdaj bo že pršla, da se začne odvijat akcija in da bi pršla ob čimbolj pravih dnevih ... navijam da se ti dobro izide! IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis kolk je fino biti doma, pozno vstaneš, pozno zajtrkuješ, piješ kavo,... Jaz bom dans kar umrla v pisarni.........joj kak sem zaspana...... oooooooo mismis si daš duška z uživanjem a zarja jst sem pa dans mal boljš, včer sem bla pa zaspana da mi je kr odmeval v glavi ok vsej tahude vročine ni blo, drgač bi še bla pod mizo in zzzZZZzzzzZZZ
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 11:00:09
|
|
|
|
mismis
|
madona, kaj imamo tukaj klub neanonimnih alkoholikov Hedi, može jutri, v četrtek sem v MB in nazdravljam z Zarjo , lahko tudi jaz na tvoj konec pridem, ni panike, saj hodim pa lahko Zarja, da nisi ti malo včeraj pretiravala z zelenci in refoški , moja ritka pa počasi že dobiva lepo barvico Žižek, ta teden vas še lahko dražim, naslednji se pa tudi jaz pridružim delovnemu narodu Slovenije, no za kakšne 3. tedne potem pa dopust Mausii, držim držim pestke , to bi bilo super, da bi zamudila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 11:11:00
|
|
|
|
hedviga
|
Okidoki, Mišolina, potem bo jutri akcija. A ti bi recimo ob ene 17 pasalo?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 11:30:45
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi veš, da držimo pestke . Mučo fejst kot pravi Zarja Koromač je verjetno isto kot "vaš" komarač. Vrsta janeža. Korenina se je v solati ali popeče. Zelo aromatična. Meni všečna. Nisem vedela, da mu pravite komarač. Zarči jaoooo saj ni čudno, da te buši buba, če si zeleno in rdečo zmešala. Še barve se ne marajo med sabo, razen seveda na Marsu - rdeč planet - zeleni marsovčki Hedi te primerki so pa res čudaški . Btw vidim, da se z Mišo menita ob normalnih urah, mene pa sam v nočnih urah vabiš v vaš konec, da me fejst pogrizejo komarci (pa ne uni od Tanje ) Miša ti pa ne pretiravi s sončenjem, boš unga dečkota tko zašarmirala z bojico na balkončkih in tazadnji, da bo pozabil kaj mora gledat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 11:58:07
|
|
|
|
mismis
|
Hedi, mi paše ob 17., prletim na tvoj konec Žižet, če maš čas, pa pridi še ti. S sončenjem pa ne pretiravam, sem bila samo do 11.-ih na sončku, pa še to je bil buško pokrit. Kar se pa tiče mojega doktorčka, pa dvomim, da se bova še kdaj videla . Škoda, ampak morda je še bolje tako.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:01:29
|
|
|
|
hedviga
|
Darga Žižek, samo ena stvar me zadržuje da te nisem nujno povabila zraven in sicer da si napisala da maš norišnco PA seveda je treba vedet da ta teden otroc počitnikujejo z babijem in dedikco na P. Torej če bi enga mrzlega se lahko zmenimo tudi kje bližje tebi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:02:33
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša ti pa ne pretiravi s sončenjem, boš unga dečkota tko zašarmirala z bojico na balkončkih in tazadnji, da bo pozabil kaj mora gledat hehehe, bo hitro en ad hoc IUI....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:03:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša ti pa ne pretiravi s sončenjem, boš unga dečkota tko zašarmirala z bojico na balkončkih in tazadnji, da bo pozabil kaj mora gledat hehehe, bo hitro en ad hoc IUI.... tudi prav, samo da mi ne bodo tega šteli na račun zavarovalnice
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:04:04
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči jaoooo saj ni čudno, da te buši buba, če si zeleno in rdečo zmešala. Še barve se ne marajo med sabo, razen seveda na Marsu - rdeč planet - zeleni marsovčki a da bi to blo to? Hmmmmmmmmm , dans pa samo kofe in suh (črn ) kruh.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:04:59
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa me pa danes prekleto dajejo živčki, dejte mi držat pestke, da če moja pride (če že mora priti) v nedeljo ali pa še boljš v ponedeljek in nič prej, ker potem grem mogoče že takoj v postopek pri ateju...sem včeraj poslala mail in so mi prijazno odgovorili, tko da upajmo na najboljše, pričakujmo najslabše evo že stiskam pesti......
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?