|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
24.7.2010 9:07:08   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

dobra plat te operacije je, da moja dedc zjutraj vstati in peljati kužona na potrebo, ker jaz pač ne smem, ampak lahko pa zato dlje poležim user posted image

kavica?
user posted image

pri nas se je sonček skril, dežuje kot iz škafa in jaz se kujam, ker to pomeni, da odpade moje sončenje

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
24.7.2010 11:33:59   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: alpog

Sivolaske? A ma kira ka siv las?

Dejmo to Hedvo, drekačko, najprej mal nabutatuser posted image , pol jo šele sprejmimo medseuser posted image .
Ti sploh ne veš s kom maš opravka
user posted image

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
24.7.2010 11:44:22   
Fidolina
Mismis - ti kar počivaj in se dobro pozdravi. Temperatura je ravno prava. Sončenje pa tako hitro po operaciji itak ni priporočljivo.
Nisem vedela, da je fantom v tem filmu tvoj Geri. Gledala sem ga že dvakrat in mi je zelo všeč (filmuser posted image ), ker mi je tudi  ta opera zelo všeč. Sploh nemška klasična različica, katere CD imam doma user posted image .

Vsem lep danuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
24.7.2010 12:41:03   
zarja1
Helov moje babe žabe......prav paše ta dežek....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
24.7.2010 14:34:34   
mausikaa
dan babe moje, a ni fajn ko ni več tko vroče? jaz prav uživam...sem spet "zaprta" v kuhinji, delam kremšnitke in princeske (in ker se paljeno testo hladi mam čas čvekat) zvečer moram pa še indijančke naredit...tolk mi paše packat zadnje čase da ni res, skoz bi nekaj pekla, pa kuhala...

sem sanjala Reškota danes, mi je rekel da naj hitro prideva da otročke zebe in se bodo prehladili če jih ne bo hitro dal na toplo user posted image jao, jest sem čisto za luno...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
24.7.2010 22:29:09   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

user posted image jah, zdaj se morata ti pa Hermica zmeniti za ktero bomo prej dihali...

Jasno, da zame...starejši majo prednost user posted image !!!

samo v primeru če boš hitreje dihala kot jest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
24.7.2010 22:35:08   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Maaa, sej sem vedla da se nekje neki dogaja na tem RR-ju in kako slaaadko!!user posted image user posted image user posted image user posted image
In šele zdajle me pot mimo prinese user posted image user posted image user posted image
Mišmiš a na našem starem  Darsiju se pa prah nabira al kako???user posted image user posted image

še ena ta zgubljena čarovnica se je javila user posted image user posted image user posted image user posted image uuuu veselooooooouser posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
25.7.2010 7:40:32   
loremi
dobro jutro!

človek pride z dopusta, doma pa takle vreme in mraz user posted image , menda je pa blo ob koncu tedna tud tu vroče ...

evo, dopusta konec, je blo lušno, sam bi še pasal, ampak samo da je vsej malo lušnega bilo

zdej vas bom pa počas še mal nazaj prebrala, vidim pa, da je bila mismis že na operaciji! user posted image  user posted image  user posted image  lepo okrevaj!

lepo nedeljo vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
25.7.2010 7:41:42   
loremi
pa še ena kavica, ker je tko zaspan dan

user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
25.7.2010 9:14:44   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

če za nič drugega ni dobro tole vreme, je sigurno dobro za spanje, danes smo spet malo potegnili.

Loremi, superca da si že nazaj, kako je bilo?

Žižek, te missam

tudi ostalim prav lep dan, upam da se bo vseeno naredilo kaj sonca, da se bom lahko malo sončila

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
25.7.2010 11:09:04   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

user posted image jah, zdaj se morata ti pa Hermica zmeniti za ktero bomo prej dihali...

Jasno, da zame...starejši majo prednost user posted image !!!

samo v primeru če boš hitreje dihala kot jest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom dans ves dan trenirala...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
25.7.2010 11:48:45   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

tudi ostalim prav lep dan, upam da se bo vseeno naredilo kaj sonca, da se bom lahko malo sončila

Pri nas je čudovito sonce, vroče ni...tko, da je krasno za sončenje user posted image !

Loremi, user posted image !

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
25.7.2010 18:41:03   
zarja1
oooo Loremi je nazaj.....user posted image

midva tud žecel dan spiva......no zjutraj sva celo do mesta skočla to je blo pa tudi vse. Mismis pri nas je zdaj začel sonček sijat....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hermy, te bo Tanja šibnila pomoje, je med vajinim dihanjem več kot en teden razlike..Sicer pa, lahko vadimo že z ponedeljkom za obe....user posted image user posted image user posted image

Mausi lačnaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fidi, Gigi, Lanči....cmokam vas fejst.

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
26.7.2010 8:24:32   
mismis
Dobro jutro babe, a še spite?

kavica?

user posted image

še ena slaba novica za vas, namreč ta da se danes začenja nov delovni teden user posted image user posted image user posted image , pa ena dobra stvar pri vsem tem zame je pa ,da sem jaz ta teden še na bolniški user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 26.7.2010 8:25:53 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
26.7.2010 8:53:13   
mausikaa
dobro jutro,

evo tko tko pravi Miša: začel se je nov delovni teden, dobra novička: samo še 4krat vstanemo pa ga je konec user posted image

a ta teden že začnemo trenirat z dihanjem? user posted image

punce in seveda fante (kadar nas še opazi) iščem"odštekane" recepte za mini tortice ipd....bolj ko je odštekano bolj je dobrodošlo!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
26.7.2010 9:50:51   
gigi1
Daaan žabice moje

Sem vas misala user posted image

Te dni bom imela kar pestro. Se bom vseeno kaj oglasila.

RVI

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 26.7.2010 9:58:30 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
26.7.2010 10:52:18   
lana08
Tudi jaz vam pošiljam en lep podpustniški pozdravček, sicer je bila to šele 1/3 dopusta in je lažje priti v tak mrazzzz. K je ful užival v morju, mami pa je itak morska deklica user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
26.7.2010 11:13:20   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: alpog

Sivolaske? A ma kira ka siv las?

Dejmo to Hedvo, drekačko, najprej mal nabutatuser posted image , pol jo šele sprejmimo medseuser posted image .
Ti sploh ne veš s kom maš opravka
user posted image

Gutn morgen...
Dilema: A nej najprej rit nastavim al nej najprej kafe od Miške spijem? user posted image user posted image

Mišmiš, bom vzela tvoje besede o "polna neumnosti" kot kompliment.user posted image In sicer a te šivi že kaj srbijo?

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
26.7.2010 11:30:43   
mausikaa
Hedvika, jaz bi na tvojem mestu rajši vzela kavico

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
26.7.2010 11:42:10   
mismis

Gutn morgen...
Dilema: A nej najprej rit nastavim al nej najprej kafe od Miške spijem? user posted image user posted image

Mišmiš, bom vzela tvoje besede o "polna neumnosti" kot kompliment.user posted image In sicer a te šivi že kaj srbijo?

srbijo, srbijo, pa še kako me šivi srbijo, še dobro da imam še vedno obepljene, da se ne praskam. K sreči jih pa itak damo v četrtek ven.
Kako sta Š&M, kdaj šibate na P.?

a ja, Maussi ma prav, pozabi na šibo, spij kufe in ja biti poln neumnosti je iz mojih ust kompliment, le kako ne bi bil user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
26.7.2010 11:56:36   
Fidolina

Gutn morgen...

Ni tle dileme
user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
26.7.2010 12:01:48   
Fidolina
Gigi, Loremi dobrodošli nazaj user posted image .
Zarjica ima danes UZ, pestke.
Hermi , ne hitet zato, da bi prešišala Tanjo. Bulš je, če je not tolko časa, kot je mati narava predvidela user posted image .
Tanja, se dolgo nisi nič oglasila, ti lumpa. Ampak vseeno držimo pestke, navijamo zate in bomo dihale user posted image .
Cmokce vsem (no mogoče samo eni še ne - zaenkratuser posted image )

< Sporočilo je popravil Fidolina -- 26.7.2010 12:06:55 >

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
26.7.2010 12:15:11   
mausikaa
evo babe moje da vprašam še vas:

v avgustu sva z atejem zmenjena za postopek, zdaj pa tkole:  če mi menstra zamudi, torej da jo dobim šele drugi teden, ali je teoretično možno, da grem takoj v postopek, ali naj počakam in grem k njemu šele 10ega tako kot sem naročena? Gre se zato, da me leta preganjajo in ne bi rada odlašala še en mesec?

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
26.7.2010 12:22:38   
mismis

evo babe moje da vprašam še vas:

v avgustu sva z atejem zmenjena za postopek, zdaj pa tkole:  če mi menstra zamudi, torej da jo dobim šele drugi teden, ali je teoretično možno, da grem takoj v postopek, ali naj počakam in grem k njemu šele 10ega tako kot sem naročena? Gre se zato, da me leta preganjajo in ne bi rada odlašala še en mesec?

Maussi, torej če ti menza zamuja in pride šele naslednji teden, ga pokliči na dan, ko jo boš dobila, pa se bosta zmenila za naprej, zna biti, da te bo takoj vzel in ne bo čakal na naslednji ciklus.user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
26.7.2010 12:35:08   
hedviga
Fidolina, me boš pocmokala, kot še nobene ko me spoznaš, tolk sem fajn!! Oz. tolk sem polna neumnosti kot bi rekla Mišmiš user posted image user posted image

Mišmiš, po Mausinem nasvetu sem kafe ruknila, zdaj čakam na batine...
Otroc so HB zdaj ok in že uživata z babi, dedijem, teto, stricem in bratranci na P. Mami bi tudi, pa žal zaradi dopusta ne gre, sem pa zato točila grenke solze pred spanjem od pogrešanja.user posted image  
Ka pa zdej naša Tanja neki o nekem Rimu, kaj se to mudi zdaj? Nikamor še, bejbi zlata, en teden čakat. Da ne zamudiš finale trebuha user posted image user posted image  in še zadnje strije user posted image user posted image

Mausikaaaaaaa, lepo prosim, na ZS ti javim naslov, ti pa meni pošlješ ene par princesk in indijančkov s Fedexom-....

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

carski rez
v3sn4

Za kateri carski rez bi se ve odlocile, oz. ali ste se ze odlocile!?

spinalni blok (36%)

splosna anestezija (64%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!