Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.7.2010 9:07:08
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, dobra plat te operacije je, da moja dedc zjutraj vstati in peljati kužona na potrebo, ker jaz pač ne smem, ampak lahko pa zato dlje poležim kavica? pri nas se je sonček skril, dežuje kot iz škafa in jaz se kujam, ker to pomeni, da odpade moje sončenje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.7.2010 11:33:59
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: alpog Sivolaske? A ma kira ka siv las? Dejmo to Hedvo, drekačko, najprej mal nabutat , pol jo šele sprejmimo medse . Ti sploh ne veš s kom maš opravka
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.7.2010 11:44:22
|
|
|
|
Fidolina
|
Mismis - ti kar počivaj in se dobro pozdravi. Temperatura je ravno prava. Sončenje pa tako hitro po operaciji itak ni priporočljivo. Nisem vedela, da je fantom v tem filmu tvoj Geri. Gledala sem ga že dvakrat in mi je zelo všeč (film ), ker mi je tudi ta opera zelo všeč. Sploh nemška klasična različica, katere CD imam doma . Vsem lep dan
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.7.2010 12:41:03
|
|
|
|
zarja1
|
Helov moje babe žabe......prav paše ta dežek....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.7.2010 14:34:34
|
|
|
|
mausikaa
|
dan babe moje, a ni fajn ko ni več tko vroče? jaz prav uživam...sem spet "zaprta" v kuhinji, delam kremšnitke in princeske (in ker se paljeno testo hladi mam čas čvekat) zvečer moram pa še indijančke naredit...tolk mi paše packat zadnje čase da ni res, skoz bi nekaj pekla, pa kuhala... sem sanjala Reškota danes, mi je rekel da naj hitro prideva da otročke zebe in se bodo prehladili če jih ne bo hitro dal na toplo jao, jest sem čisto za luno...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.7.2010 22:29:09
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa jah, zdaj se morata ti pa Hermica zmeniti za ktero bomo prej dihali... Jasno, da zame...starejši majo prednost !!! samo v primeru če boš hitreje dihala kot jest
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.7.2010 22:35:08
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Maaa, sej sem vedla da se nekje neki dogaja na tem RR-ju in kako slaaadko!! In šele zdajle me pot mimo prinese Mišmiš a na našem starem Darsiju se pa prah nabira al kako??? še ena ta zgubljena čarovnica se je javila uuuu veselooooooo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.7.2010 7:40:32
|
|
|
|
loremi
|
dobro jutro! človek pride z dopusta, doma pa takle vreme in mraz , menda je pa blo ob koncu tedna tud tu vroče ... evo, dopusta konec, je blo lušno, sam bi še pasal, ampak samo da je vsej malo lušnega bilo zdej vas bom pa počas še mal nazaj prebrala, vidim pa, da je bila mismis že na operaciji! lepo okrevaj! lepo nedeljo vsem!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.7.2010 7:41:42
|
|
|
|
loremi
|
pa še ena kavica, ker je tko zaspan dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.7.2010 9:14:44
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, če za nič drugega ni dobro tole vreme, je sigurno dobro za spanje, danes smo spet malo potegnili. Loremi, superca da si že nazaj, kako je bilo? Žižek, te missam tudi ostalim prav lep dan, upam da se bo vseeno naredilo kaj sonca, da se bom lahko malo sončila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.7.2010 11:09:04
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa jah, zdaj se morata ti pa Hermica zmeniti za ktero bomo prej dihali... Jasno, da zame...starejši majo prednost !!! samo v primeru če boš hitreje dihala kot jest bom dans ves dan trenirala...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.7.2010 11:48:45
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis tudi ostalim prav lep dan, upam da se bo vseeno naredilo kaj sonca, da se bom lahko malo sončila Pri nas je čudovito sonce, vroče ni...tko, da je krasno za sončenje ! Loremi, !
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 25.7.2010 18:41:03
|
|
|
|
zarja1
|
oooo Loremi je nazaj..... midva tud žecel dan spiva......no zjutraj sva celo do mesta skočla to je blo pa tudi vse. Mismis pri nas je zdaj začel sonček sijat.... Hermy, te bo Tanja šibnila pomoje, je med vajinim dihanjem več kot en teden razlike..Sicer pa, lahko vadimo že z ponedeljkom za obe.... Mausi lačnaaaaaaaaaaaaaaaa Fidi, Gigi, Lanči....cmokam vas fejst.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 8:24:32
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro babe, a še spite? kavica? še ena slaba novica za vas, namreč ta da se danes začenja nov delovni teden , pa ena dobra stvar pri vsem tem zame je pa ,da sem jaz ta teden še na bolniški
< Sporočilo je popravil mismis -- 26.7.2010 8:25:53 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 8:53:13
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, evo tko tko pravi Miša: začel se je nov delovni teden, dobra novička: samo še 4krat vstanemo pa ga je konec a ta teden že začnemo trenirat z dihanjem? punce in seveda fante (kadar nas še opazi) iščem"odštekane" recepte za mini tortice ipd....bolj ko je odštekano bolj je dobrodošlo!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 9:50:51
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan žabice moje Sem vas misala Te dni bom imela kar pestro. Se bom vseeno kaj oglasila. RVI
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 26.7.2010 9:58:30 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 10:52:18
|
|
|
|
lana08
|
Tudi jaz vam pošiljam en lep podpustniški pozdravček, sicer je bila to šele 1/3 dopusta in je lažje priti v tak mrazzzz. K je ful užival v morju, mami pa je itak morska deklica .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 11:13:20
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina IZVIRNO SPOROČILO: alpog Sivolaske? A ma kira ka siv las? Dejmo to Hedvo, drekačko, najprej mal nabutat , pol jo šele sprejmimo medse . Ti sploh ne veš s kom maš opravka Gutn morgen... Dilema: A nej najprej rit nastavim al nej najprej kafe od Miške spijem? Mišmiš, bom vzela tvoje besede o "polna neumnosti" kot kompliment. In sicer a te šivi že kaj srbijo?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 11:42:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Gutn morgen... Dilema: A nej najprej rit nastavim al nej najprej kafe od Miške spijem? Mišmiš, bom vzela tvoje besede o "polna neumnosti" kot kompliment. In sicer a te šivi že kaj srbijo? srbijo, srbijo, pa še kako me šivi srbijo, še dobro da imam še vedno obepljene, da se ne praskam. K sreči jih pa itak damo v četrtek ven. Kako sta Š&M, kdaj šibate na P.? a ja, Maussi ma prav, pozabi na šibo, spij kufe in ja biti poln neumnosti je iz mojih ust kompliment, le kako ne bi bil
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 11:56:36
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Gutn morgen... Dilema: A nej najprej rit nastavim al nej najprej kafe od Miške spijem? Ni tle dileme
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 12:01:48
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi, Loremi dobrodošli nazaj . Zarjica ima danes UZ, pestke. Hermi , ne hitet zato, da bi prešišala Tanjo. Bulš je, če je not tolko časa, kot je mati narava predvidela . Tanja, se dolgo nisi nič oglasila, ti lumpa. Ampak vseeno držimo pestke, navijamo zate in bomo dihale . Cmokce vsem (no mogoče samo eni še ne - zaenkrat )
< Sporočilo je popravil Fidolina -- 26.7.2010 12:06:55 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 12:15:11
|
|
|
|
mausikaa
|
evo babe moje da vprašam še vas: v avgustu sva z atejem zmenjena za postopek, zdaj pa tkole: če mi menstra zamudi, torej da jo dobim šele drugi teden, ali je teoretično možno, da grem takoj v postopek, ali naj počakam in grem k njemu šele 10ega tako kot sem naročena? Gre se zato, da me leta preganjajo in ne bi rada odlašala še en mesec?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 12:22:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa evo babe moje da vprašam še vas: v avgustu sva z atejem zmenjena za postopek, zdaj pa tkole: če mi menstra zamudi, torej da jo dobim šele drugi teden, ali je teoretično možno, da grem takoj v postopek, ali naj počakam in grem k njemu šele 10ega tako kot sem naročena? Gre se zato, da me leta preganjajo in ne bi rada odlašala še en mesec? Maussi, torej če ti menza zamuja in pride šele naslednji teden, ga pokliči na dan, ko jo boš dobila, pa se bosta zmenila za naprej, zna biti, da te bo takoj vzel in ne bo čakal na naslednji ciklus.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.7.2010 12:35:08
|
|
|
|
hedviga
|
Fidolina, me boš pocmokala, kot še nobene ko me spoznaš, tolk sem fajn!! Oz. tolk sem polna neumnosti kot bi rekla Mišmiš Mišmiš, po Mausinem nasvetu sem kafe ruknila, zdaj čakam na batine... Otroc so HB zdaj ok in že uživata z babi, dedijem, teto, stricem in bratranci na P. Mami bi tudi, pa žal zaradi dopusta ne gre, sem pa zato točila grenke solze pred spanjem od pogrešanja. Ka pa zdej naša Tanja neki o nekem Rimu, kaj se to mudi zdaj? Nikamor še, bejbi zlata, en teden čakat. Da ne zamudiš finale trebuha in še zadnje strije Mausikaaaaaaa, lepo prosim, na ZS ti javim naslov, ti pa meni pošlješ ene par princesk in indijančkov s Fedexom-....
|
stavkaMC09Ali podpirate stavko javnih uslužbencev?da (
35%)
ne (
52%)
me ne zanima (
10%)
kdo stavka? (
3%)
Število vseh glasov: 149Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!