Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.7.2010 7:46:18
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lanček Lojzka je za vse športe (no...kakšen balinanje ji vmes uide ), bo pa v Istanbulu (ponosna!) konc avgusta in začetek septembra in teško verjame, da ji bo uspelo komentirat v živo . Pri hokeju rada oponaša špansko kraljico in se potika po garderobah (če bi jo imela Zofka v ekipi bi ji definitivno odsvetovala prihod v slačilnico po tekmi...ima izkušnje ....se trenutno sprašujem kako ji sploh rata kaj v življenju delat Ta Lojzka je pa res carica !!! Super, da bo uživala v Istanbulu ! Slačilnica po tekmi hokejistov je pa res grozna...so tudi moje izkušnje take,...aicer samo z Lj hokejisti (sej verjetno drugi niso nič boljši !!) Moja starejša je trenirala drsanje,...pa sem kdaj morala mimo...ampak postavce so ble pa vseen za pogledat !!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.7.2010 8:22:58
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, kot kaže nas danes spet čaka en vroč dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.7.2010 8:32:45
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj, kot kaže nas danes spet čaka en vroč dan pri nas je začelo škropit.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.7.2010 8:41:28
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj, kot kaže nas danes spet čaka en vroč dan pri nas je začelo škropit..... a dež al' ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.7.2010 8:46:11
|
|
|
|
loremi
|
jutro, za ene zaspano jutro pa še bbzzzbbzzzz mi komarji delajo okol glave ponoči IZVIRNO SPOROČILO: mismis kot kaže nas danes spet čaka en vroč dan ne morem pomagat, ampak ker sem tko zmrznjen tip, mam ful rada poletje edino moti me to, da je avto ko savna , pa če je vroče za šporgetom in kakih opravkih okol hiše, ampak drugač mi je pa poletje faaaaajn verjamem pa, da v blokih to ni enostavno prenašat no par negativnih stvari sem naštela, ampak pozitivna je pa ta, da me ne zebe a vam povem kakšne piškote sem jaz včer pekla za popotnico za na dopust? bože mili razlezli so se dobesedno v palačinke v pečici ... namesto da bi bli "kukiji", lušni kupčki, so ko podplat , sej dobri so, sam total ploščati, tega še niste vidle , upam samo, da s kako sestavino ni blo kej narobe ma klinc če bo kašna lakota, videz ne bo več tko važen še danes, potem pa dopust gigi Instanbul? super! Lojzki pa dejmo zdej mal počitka, da si zbistri misli za naslednjih učnih uric športa . no pejmo še mal delat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.7.2010 9:47:02
|
|
|
|
gigi1
|
Daan Mi je vse zginlo , zato samo lep pozdravček Loremi ti pa uživaj na dopustu. Če še nisi preberi knjigi Skrivnost (Rhonda Byrne) in Iluzije (Richard Bach). Iluzije sem jaz prebrala že najmanj 20x. Me vedno dvignejo in spomnijo zakaj sem tukaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.7.2010 11:30:55
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj, kot kaže nas danes spet čaka en vroč dan pri nas je začelo škropit..... a dež al' ... dežek je bil enih 5 minutk....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.7.2010 14:37:28
|
|
|
|
zarja1
|
2 litra piva na dan, prežene vročino stran. Pa na zdravje!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.7.2010 16:47:46
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 2 litra piva na dan, prežene vročino stran. Pa na zdravje!!!!!!! Jest bi tud to !!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.7.2010 17:03:46
|
|
|
|
gigi1
|
Punce jutri pa vse dobre misli pošljite BarbiG in njenima princeskama. Gre v P na CR. Barbi mislimo na vas
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 13.7.2010 17:04:31 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.7.2010 19:12:01
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Punce jutri pa vse dobre misli pošljite BarbiG in njenima princeskama. Gre v P na CR. Barbi mislimo na vas Se podpiševa, Hermy + pupa
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.7.2010 19:12:38
|
|
|
|
lana08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Punce jutri pa vse dobre misli pošljite BarbiG in njenima princeskama. Gre v P na CR. Barbi mislimo na vas se podpišem pod tole Lojzka sej sem vedla da si vsestranska . Meni kakšen šah tudi šibne mimo ampak načeloma pa spremljam vse športe, večkrat sva dopust planirala na prizoriščih kakšnih ep, sp in združila prijetno s koristnim, letos pa bomo med košarko ravno na dopusu. Seveda imamo tv in ne bo panike. Uživaj v Istanbulu. Sem upala da bo dež namočil tudi pri nas pa suša, bo treba zvečer mal namočit
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.7.2010 19:28:14
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Loremi ti pa uživaj na dopustu. Če še nisi preberi knjigi Skrivnost (Rhonda Byrne) in Iluzije (Richard Bach). Iluzije sem jaz prebrala že najmanj 20x. Me vedno dvignejo in spomnijo zakaj sem tukaj Gigi hvala! In hvala za namih za knjigi ... sem šla v knjižnico pogledat ... pa je bila zaprta . Tko da sem kr eno knjigo potegnila iz omare, pa bom probala tisto mal brat.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.7.2010 21:10:47
|
|
|
|
Fidolina
|
Dober večer, Loremi tebi ( in tudi drugim, ki morda tudi greste na dopust (fouš)) - imejte se kar se da lepo. Za Barbi miljon pestk. Vsem vam pa tavžnt lupčkov.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 7:23:09
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro srčice!!!!!!! BarbiG držim pestke!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 7:54:31
|
|
|
|
mausikaa
|
aja, pa dobro jutro babuške moje, kot kaže nas čaka še en vroč dan...kakšna fajn ohladitev bi se prav prilegla senčka, pa kakšno pivičko, pa kakšna voda v bližini za ohladiti...pa kaj za očke spočiti... ah ja, bo treba še malo počakat na dopust...do takrat bom pa tukaj težila evo pa še mal za smeh in dobro voljo Najprej za razumevanje vica to: Če se volk ujame v nastavljeno past, si odgrizne nogo, da se reši.... Kako veš, da je volk blond? Ko si odgrizne že tri noge, je še vedno ujet v past.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 8:29:59
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, jap danes bo res vroče, v bistvu je že vroče. Barbi naša, dobro opravi danes, vse mislimo nate Loremi, uživaj na dopustu, sem ti fovš, tudi meni bi se prilegel Fida, kako smo kaj Žižek, a že pakiraš Zarja, kaj je zdaj s tvojo , a je prišla? Maussi, a bomo preživeli tole vroča, ta konec tedna nam obetajo prave tropske temperature kje pa je Mikla? nč gremo delati, da bomo zaslužili za pasje brikete in žemljo. Sem pa kar fovš mojemu kužonu, on se po cel dan izležava v hladni bajti, jaz pa revež delam v vroči pisarni, da zaslužim za njegove brikete. Kdo ima sedaj pasje življenje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 8:34:36
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, kaj je zdaj s tvojo , a je prišla? ni hudiča....joški full bolijo, trebušček napihnjen...nje pa ni in ni. Skrbi me. Kak si ti srce?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 8:36:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, kaj je zdaj s tvojo , a je prišla? ni hudiča....joški full bolijo, trebušček napihnjen...nje pa ni in ni. Skrbi me. Kak si ti srce? kaj pa kaj okoli stricov doktorčkov zaplesati, da ti malo pogleda podvozje? jaz ok, moja je tokrat prehitela in se je v vsem svojem sijaju pokazala že včeraj, sem klicala v MB in so mi rekli, da pokličem v četrtek. Natano to mi govorijo že en mesec , sem ker malo jezna, ker če me ne vzamejo sedaj, mi bodo avgusta vse plane porušili, pa še letni dopust pokvarili. Eh bo že
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 9:00:09
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Dejmo Barbi . Mi smo s tabo! Loremi Iluzije so tanka knjigca. Mislim, da jo prodajajo v MK. Skrivnost je bila razprodana, ko sem nazadnje spraševala v VN. V glavnem...uživajta Fidi zlato, lepo te je videti Mausika jaz sem blond (no nisem, sem pa že čist siva) . Prevod prosim. Sem pa (končno) pogledala Somrak in mi je precej jasno zakaj ti je ta mladič tolk všeč. Itak, je star par100 let in ti je odpuščeno . Je pa res, da je precej naboja med njima, on je taka bolj Deanovska figura in res potegne. Nooo, tisto z bejzbolom in hitro laufanje in plezanje po drevesih je . Bi rekla, da čisto ameriško bluzenje... Nepotrebno! Bi bil brez tega veliko boljši film. Miša upam, da se boš zmenila za naslednji teden Zarči upam, da kmalu pride Miklo tudi jaz pogrešam. Lana08 mi2 sva tudi take sorte tiča . Jaz sem kot otrok igrala šah in ga tudi spremljala. Pogrešam ga pri dnevniku . Hecam se. Že dolgo ga nisem igrala. Kot otrok sem obvladala, zdej pa komi še vem kako se figure premikajo Lupčke vsem
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 14.7.2010 9:03:24 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 9:00:38
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, kaj je zdaj s tvojo , a je prišla? ni hudiča....joški full bolijo, trebušček napihnjen...nje pa ni in ni. Skrbi me. Kak si ti srce? kaj pa kaj okoli stricov doktorčkov zaplesati, da ti malo pogleda podvozje? jaz ok, moja je tokrat prehitela in se je v vsem svojem sijaju pokazala že včeraj, sem klicala v MB in so mi rekli, da pokličem v četrtek. Natano to mi govorijo že en mesec , sem ker malo jezna, ker če me ne vzamejo sedaj, mi bodo avgusta vse plane porušili, pa še letni dopust pokvarili. Eh bo že mam tak slab filing, da niti na UZ nočem.... Kao to bo kaj rešlo...... Pa daj no.....pa bo ta tvoj poseg že al ne.....jaz tudi hudo huda...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 9:05:14
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči mogoče bi bilo le dobro, da se greš pokazat. Kaj pa veš kaj vidijo? Marsovčke Brez heca, verjetno boš bolj pomirjena, ko ti bodo povedali, da je vse OK in da so ti hormoni malo prerukali ciklus in da je treba počakati, da se uredi.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 9:10:08
|
|
|
|
zarja1
|
počakam do konc tedna, če ne začnem z Dabrostonom, a prav?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.7.2010 9:13:31
|
|
|
|
gigi1
|
Srce ne pliiz. Ne na lastno pest. Pogovori se z G. Jaz sploh mislim, da je bolje, da počakaš, da se ti ciklus uredi.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......