|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
13.7.2010 7:46:18   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lanček Lojzka je za vse športe (no...kakšen balinanje ji vmes uide user posted image ), bo pa v Istanbulu user posted image  (ponosna!) konc avgusta in začetek septembra in teško verjame, da ji bo uspelo komentirat v živo user posted image .
Pri hokeju rada oponaša špansko kraljico in se potika po garderobah user posted image  (če bi jo imela Zofka v ekipi bi ji definitivno odsvetovala prihod v slačilnico po tekmi...ima izkušnje user posted image  user posted image  user posted image

....se trenutno sprašujem kako ji sploh rata kaj v življenju delat user posted image  user posted image  user posted image

Ta Lojzka je pa res carica user posted image !!!
Super, da bo uživala v Istanbulu user posted image  user posted image  user posted image !

Slačilnica po tekmi hokejistov je pa res grozna...so tudi moje izkušnje take,...aicer samo z Lj hokejisti (sej verjetno drugi niso nič boljši user posted image !!) Moja starejša je trenirala drsanje,...pa sem kdaj morala mimo...ampak postavce so ble pa vseen za pogledat user posted image !!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
13.7.2010 8:22:58   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

kot kaže nas danes spet čaka en vroč dan user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
13.7.2010 8:32:45   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupaj,

pri nas je začelo škropit.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
13.7.2010 8:41:28   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Dobro jutro vsem skupaj,

pri nas je začelo škropit.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a dež al'  user posted image ...user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
13.7.2010 8:46:11   
loremi
jutro, za ene zaspano jutro user posted image
pa še bbzzzbbzzzz mi komarji delajo okol glave ponoči

user posted image  user posted image  user posted image
ne morem pomagat, ampak ker sem tko zmrznjen tip, mam ful rada poletje user posted image
edino moti me to, da je avto ko savna user posted image , pa če je vroče za šporgetom in kakih opravkih okol hiše, ampak drugač mi je pa poletje faaaaajn
verjamem pa, da v blokih to ni enostavno prenašat
no par negativnih stvari sem naštela, ampak pozitivna je pa ta, da me ne zebe user posted image  user posted image  user posted image

a vam povem kakšne piškote sem jaz včer pekla za popotnico za na dopust? bože mili user posted image  razlezli so se dobesedno v palačinke v pečici ... namesto da bi bli "kukiji", lušni kupčki, so ko podplat user posted image , sej dobri so, sam total ploščati, tega še niste vidle user posted image , upam samo, da s kako sestavino ni blo kej narobe user posted image
ma klinc če bo kašna lakota, videz ne bo več tko važen user posted image
še danes, potem pa dopust user posted image  user posted image

gigi Instanbul? super! Lojzki pa dejmo zdej mal počitka, da si zbistri misli za naslednjih učnih uric športa user posted image .

no pejmo še mal delat

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
13.7.2010 9:47:02   
gigi1
Daan user posted image

Mi je vse zginlo user posted image , zato samo lep pozdravček user posted image

Loremi ti pa uživaj na dopustu. Če še nisi preberi knjigi Skrivnost (Rhonda Byrne) in Iluzije (Richard Bach). Iluzije sem jaz prebrala že najmanj 20x. Me vedno dvignejo in spomnijo zakaj sem tukaj user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
13.7.2010 11:30:55   
zarja1

Dobro jutro vsem skupaj,

a dež al'  user posted image ...user posted image user posted image

dežek je bil enih 5 minutk....

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
13.7.2010 14:37:28   
zarja1
2 litra piva na dan, prežene vročino stran. Pa na zdravje!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
13.7.2010 16:47:46   
hermy1

2 litra piva na dan, prežene vročino stran. Pa na zdravje!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  

Jest bi tud to user posted image  user posted image  user posted image !!! 

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
13.7.2010 17:03:46   
gigi1

Punce jutri pa vse dobre misli pošljite BarbiG in njenima princeskama. Gre v P na CR. Barbi mislimo na vas
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 13.7.2010 17:04:31 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
13.7.2010 19:12:01   
hermy1

Punce jutri pa vse dobre misli pošljite BarbiG in njenima princeskama. Gre v P na CR. Barbi mislimo na vas
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpiševa,
Hermy + pupa

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
13.7.2010 19:12:38   
lana08

se podpišem pod tole user posted image

Lojzka sej sem vedla da si vsestranskauser posted image . Meni kakšen šah tudi šibne mimo ampak načeloma pa spremljam vse športe, večkrat sva dopust planirala na prizoriščih kakšnih ep, sp in združila prijetno s koristnim, letos pa bomo med košarko ravno na dopusu. Seveda imamo tv in ne bo panike. Uživaj v Istanbulu.

Sem upala da bo dež namočil tudi pri nas pa suša, bo treba zvečer mal namočit user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
13.7.2010 19:28:14   
loremi
Loremi ti pa uživaj na dopustu. Če še nisi preberi knjigi Skrivnost (Rhonda Byrne) in Iluzije (Richard Bach). Iluzije sem jaz prebrala že najmanj 20x. Me vedno dvignejo in spomnijo zakaj sem tukaj user posted image

Gigi hvala!
In hvala za namih za knjigi ... sem šla v knjižnico pogledat ... pa je bila zaprta user posted image . Tko da sem kr eno knjigo potegnila iz omare, pa bom probala tisto mal brat.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
13.7.2010 21:10:47   
Fidolina
Dober večer,

Loremi tebi ( in tudi drugim, ki morda tudi greste na dopust (fouš)) - imejte se kar se da lepo.
Za Barbi miljon pestk.
Vsem vam pa tavžnt lupčkov.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
14.7.2010 7:23:09   
zarja1
Dobro jutro srčice!!!!!!!

BarbiG držim pestke!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
14.7.2010 7:48:07   
mausikaa
danes pa dihat, pa peste stiskat, pa za Barbi in njene čebelice navijat...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
14.7.2010 7:54:31   
mausikaa
aja, pa dobro jutro babuške moje, kot kaže nas čaka še en vroč dan...kakšna fajn ohladitev bi se prav prilegla user posted image   senčka, pa kakšno pivičko, pa kakšna voda v bližini za ohladiti...pa kaj za očke spočiti...

ah ja, bo treba še malo počakat na dopust...do takrat bom pa tukaj težila user posted image

evo pa še mal za smeh in dobro voljo

Najprej za razumevanje vica to:
Če se volk ujame v nastavljeno past, si odgrizne nogo, da se reši....

Kako veš, da je volk blond?

Ko si odgrizne že tri noge, je še vedno ujet v past.

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
14.7.2010 8:29:59   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

jap danes bo res vroče, v bistvu je že vroče.

Barbi naša, dobro opravi danes, vse mislimo nate

Loremi, uživaj na dopustu, sem ti fovš, tudi meni bi se prilegel

Fida, kako smo kaj

Žižek, a že pakiraš

Zarja, kaj je zdaj s tvojo user posted image , a je prišla?

Maussi, a bomo preživeli tole vroča, ta konec tedna nam obetajo prave tropske temperature

kje pa je Mikla?

nč gremo delati, da bomo zaslužili za pasje brikete in žemljo. Sem pa kar fovš mojemu kužonu, on se po cel dan izležava v hladni bajti, jaz pa revež delam v vroči pisarni, da zaslužim za njegove brikete. Kdo ima sedaj pasje življenje user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
14.7.2010 8:34:36   
zarja1

ni hudiča....joški full bolijo, trebušček napihnjen...nje pa ni in ni. Skrbi me.user posted image

Kak si ti srce?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
14.7.2010 8:36:46   
mismis

ni hudiča....joški full bolijo, trebušček napihnjen...nje pa ni in ni. Skrbi me.user posted image

kaj pa kaj okoli stricov doktorčkov zaplesati, da ti malo pogleda podvozje?

jaz ok, moja je tokrat prehitela in se je v vsem svojem sijaju pokazala že včeraj, sem klicala v MB in so mi rekli, da pokličem v četrtek. Natano to mi govorijo že en mesec user posted image user posted image user posted image , sem ker malo jezna, ker če me ne vzamejo sedaj, mi bodo avgusta vse plane porušili, pa še letni dopust pokvarili. Eh bo že

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
14.7.2010 9:00:09   
gigi1
Jutrčka user posted image

Dejmo Barbi user posted image  user posted image  user posted image . Mi smo s tabo!

Loremi Iluzije so tanka knjigca. Mislim, da jo prodajajo v MK. Skrivnost je bila razprodana, ko sem nazadnje spraševala v VN. V glavnem...uživajta user posted image

Fidi zlato, lepo te je videti user posted image

Mausika jaz sem blond (no nisem, sem pa že čist siva) user posted image . Prevod prosim.
Sem pa (končno) pogledala Somrak in mi je precej jasno zakaj ti je ta mladič tolk všeč. Itak, je star par100 let in ti je odpuščeno user posted image . Je pa res, da je precej naboja med njima, on je taka bolj Deanovska figura in res potegne. Nooo, tisto z bejzbolom in hitro laufanje in plezanje po drevesih je user posted image . Bi rekla, da čisto ameriško bluzenje... Nepotrebno! Bi bil brez tega veliko boljši film.

Miša upam, da se boš zmenila za naslednji teden user posted image user posted image user posted image

Zarči upam, da kmalu pride user posted image user posted image user posted image

Miklo tudi jaz pogrešam.

Lana08 mi2 sva tudi take sorte tiča user posted image . Jaz sem kot otrok igrala šah in ga tudi spremljala. Pogrešam ga pri dnevniku user posted image . Hecam se. Že dolgo ga nisem igrala. Kot otrok sem obvladala, zdej pa komi še vem kako se figure premikajo user posted image

Lupčke vsem user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 14.7.2010 9:03:24 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
14.7.2010 9:00:38   
zarja1

kaj pa kaj okoli stricov doktorčkov zaplesati, da ti malo pogleda podvozje?

jaz ok, moja je tokrat prehitela in se je v vsem svojem sijaju pokazala že včeraj, sem klicala v MB in so mi rekli, da pokličem v četrtek. Natano to mi govorijo že en mesec user posted image user posted image user posted image , sem ker malo jezna, ker če me ne vzamejo sedaj, mi bodo avgusta vse plane porušili, pa še letni dopust pokvarili. Eh bo že

mam tak slab filing, da niti na UZ nočem....user posted image user posted image user posted image  Kao to bo kaj rešlo......

Pa daj no.....pa bo ta tvoj poseg že al ne.....jaz tudi hudo huda...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
14.7.2010 9:05:14   
gigi1
Zarči mogoče bi bilo le dobro, da se greš pokazat. Kaj pa veš kaj vidijo? Marsovčke user posted image
Brez heca, verjetno boš bolj pomirjena, ko ti bodo povedali, da je vse OK in da so ti hormoni malo prerukali ciklus in da je treba počakati, da se uredi.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
14.7.2010 9:10:08   
zarja1
počakam do konc tedna, če ne začnem z Dabrostonom, a prav?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
14.7.2010 9:13:31   
gigi1
Srce ne pliiz. Ne na lastno pest. Pogovori se z G. Jaz sploh mislim, da je bolje, da počakaš, da se ti ciklus uredi.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......