|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
9.7.2010 12:08:34   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
boš videla, da sploh ni slabo.

dobro pa tud ne.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne zamerit, čist se mi rola. Petek!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam še ona MIS nama fali ......Mismis kje si????????

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
9.7.2010 12:11:35   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Lej srce tudi sladicam se ne rabiš čisto odpovedati user posted image

Narediš biskvit iz oreščkov, jajc in temne čokolade. Stopiš temno čokolado in zmiksaš smetano. Brez cukra in moke odlična tortica user posted image

oreščkov ne maram. Brez sladke smetane?......Slastno......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti veš kolk te mam jaz rada? Tooooooooooooooooooooooooooolk!!!user posted image

Nobenih oreščkov? Ne mandljev, lešnikov (praženi mmmmm), orehov, brazilskih, indijskih, pinjol, arašidov????? Prav nobenih???

Tud jaz te imam rada, zato ti pa težim user posted image

Zdej morem pa nehat čvekat user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
9.7.2010 12:14:06   
zarja1
Nobenih oreščkov? Ne mandljev, lešnikov (praženi mmmmm), orehov, brazilskih, indijskih, pinjol, arašidov????? Prav nobenih???

noup, prav nobenih.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
9.7.2010 12:15:36   
sonček33
Žižek, a bi ti men dala trecept za tole sladico iz oreščkov?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
9.7.2010 12:21:59   
loremi
Vedno bolj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja ne....

tud jaz "ponosna" lastnica PCO user posted image

Drugače so pa Barila polnozrnati špageti ali kakšni sojini čisto sprejemljivi user posted image

user posted image  ampak ja če jih menjam pol teh in pol belih user posted image
ma sej se bo trreba potrudit in jih zmazat, sam več bo šlo polivke user posted image

no pri sadju pa fejst šepam user posted image , pri zelenjavi manj, mam rada user posted image

Brez brusket in sladoleda mi živeti niiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja to pa meni res ni user posted image
nasploh moja šibka točka so sladke papice user posted image

Lej srce tudi sladicam se ne rabiš čisto odpovedati user posted image

Narediš biskvit iz oreščkov, jajc in temne čokolade. Stopiš temno čokolado in zmiksaš smetano. Brez cukra in moke odlična tortica user posted image

oreščkov ne maram. Brez sladke smetane?......Slastno......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti veš kolk te mam jaz rada? Tooooooooooooooooooooooooooolk!!!user posted image

no to bi pa šlo ... oreščki po okusu v biskvitu nimajo tolk izrazitega okusa, kot če jih ješ same user posted image

boš videla, da sploh ni slabo.

dobro pa tud ne.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

sonček, gigi tole dela kar "malo na oko", kot je enkrat razlagala .... sam če sem jaz njo takrat prav zastopla, samo moko nadomestiš z mletimi oreščki ... a je to prav?? a se testo nič ne seseda oz. ni tako zbito, pacasto, če ni moke? ker moka je bolj drobn mleta in se verjetn drugač veže ... sam razmišljam user posted image

kaj pa vlečeno testo za štrudelj? mora pač tako bit, da se lepo vleče ... to pa verjetn ne gre moke nadomestit s čim drugim? pa bi blo dobro, če bi uporabila rjavi sladkor? ker v kakem soku, ipd, mi ni dobr ...

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
9.7.2010 12:28:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Vedno bolj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja ne....

tud jaz "ponosna" lastnica PCO user posted image

na naslednjem pregledu bom vprašala, da zvem enkrat za vselej. Da neham tu to jovonanovo razglabljat in morit Gigiko.
MI je čudno, da mi v teh 5 letih ne bi nihče tega diagnosticiral.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi, a tebi tudi samo user posted image  zamuja?

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
9.7.2010 12:33:34   
loremi

jaz da sem do sedaj v vseh teh letih ene 3x doživela, da je ene dva, tri mesece prihajala redno, potem se je pa spet vse podrlo ... tko da ja nonstop mi zamuja user posted image
edin ta mesec me bo sigurno zaj**, ko grem na morje user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
9.7.2010 12:36:56   
loremi
nekje med 23. in 27. letom, ves ta čas, nisem dobila niti 1x svoje, brez da bi mi jo sprožli ... največji izostanek je bil 8 mesecev
aja in pridem po tem času do dr., pa me sestra tam vpraša, če sem ziher, da nisem rodila vmes, da ve zapisat user posted image  user posted image  user posted image

tko da odkar jo imam, me zeza user posted image

< Sporočilo je popravil loremi -- 9.7.2010 12:37:11 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
9.7.2010 12:38:24   
gigi1

jaz da sem do sedaj v vseh teh letih ene 3x doživela, da je ene dva, tri mesece prihajala redno, potem se je pa spet vse podrlo ... tko da ja nonstop mi zamuja user posted image
edin ta mesec me bo sigurno zaj**, ko grem na morje user posted image

Ne smeš bit negativna! Bo sigurno prišla, če boš tako mislila. Kalma dušo, kalma user posted image

Sonči nimam zdej časa, bom mal kasnej spesnila recept user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
9.7.2010 12:40:02   
loremi
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/paul-navija-za-spance.html
Evo, hobotnica je napovedala izid user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
9.7.2010 12:41:21   
loremi
Ne smeš bit negativna! Bo sigurno prišla, če boš tako mislila. Kalma dušo, kalma user posted image

ja no vidiš zarja, reči ji, da ne rabi hodit, pa bo takoj tu

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
9.7.2010 12:47:54   
zarja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi na morju skoz čekirala in se bala da ne pride.....tak, da to glih ne drži zame...ker je še dans ni. Pa bo že. Enkrat mora prit. Mogoče pa user posted image  ve, da imajo v Mb dopuste pa si malo kalkulacije dela.user posted image user posted image user posted image user posted image

Otroci me čakajo, zunaj je poletje, moj user posted image  mi je speglal gore cot (kao presenečenje za dobro ženouser posted image ), v službi mi počasi sonce sije na mizo (sem se znebila gore papirjev, ki me je vneto čakalauser posted image ), vikend je pred vrati in zaključek Lenta.....pa kaj še hočem več.user posted image

Cmokam vas vse!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
9.7.2010 16:38:26   
gigi1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi na morju skoz čekirala in se bala da ne pride.....tak, da to glih ne drži zame...ker je še dans ni. Pa bo že. Enkrat mora prit. Mogoče pa user posted image  ve, da imajo v Mb dopuste pa si malo kalkulacije dela.user posted image user posted image user posted image user posted image

Otroci me čakajo, zunaj je poletje, moj user posted image  mi je speglal gore cot (kao presenečenje za dobro ženouser posted image ), v službi mi počasi sonce sije na mizo (sem se znebila gore papirjev, ki me je vneto čakalauser posted image ), vikend je pred vrati in zaključek Lenta.....pa kaj še hočem več.user posted image

Cmokam vas vse!!!!!!!!!

Aaaaaaaaa????????
A ga lahko še k meni pošlješ? Pliiiiiiiz user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
9.7.2010 17:18:13   
loremi

Cmokam vas vse!!!!!!!!!

Aaaaaaaaa????????
A ga lahko še k meni pošlješ? Pliiiiiiiz user posted image

Jst pa druga v vrsti! user posted image
user posted image  kako ti ga je pa to uspel naučit? user posted image
no meni je jasno, da je to moj opravek, ker je moj odkrito priznal, da marskej lahk proba nardit, ampak kar se pa tiče pranja/likanja in ostalih opravkov glede cunj, to pa ... ja tega pa res nikol ni znal in tud nikol ne bo tega počel.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
9.7.2010 17:38:11   
lana08
Loremi mogoče se pa obrne, moj user posted image  je bil isti kar se cunj tiče, da likal pa ne bo nikoliiii, pa sem rodila in je bilo gore plenic in otroških mini cunjic, ki jih je z veseljem user posted image  likal, edino srajce je pustil, da sem jaz k sebi prišla.

< Sporočilo je popravil lana08 -- 9.7.2010 17:39:07 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
9.7.2010 17:41:54   
lana08
Loremi Hm user posted image  sedaj se pa sprašujem če ti jaz s tem tudi ne delam medvedje usluge. Oprosti če smetam tukaj z mojim user posted image .

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
9.7.2010 18:56:54   
loremi
Lana ne ne, sploh ne!! user posted image
Jaz imam samo včasih svoje težke dneve, ampak tako ali tako gre življenje naprej, samo občasno pridejo dogodki, ki te potrejo, pa bo verjetno tudi teh vedno manj, tako da neee nikakor, sem vesela vsakega posta, ki ga katera napiše, vključno z "ivf mamicami"! user posted image

kar se pa likanja tiče - se pustim presenetit, sam sem vseeno mnenja, da bi moj na rito rajš navil nezlikane plenice in za vso nego, ki se jih pač rabi, vključno s cunjicami. user posted image  Sej, pustmo se presenetit, mogoče celo on kdaj prime za likalnik, sam dvomim. Če bom jaz kdaj na tem, da bom ob otroški posteljici, mislim da bo on raje kuhal (se hvali, da zna, pa mi je skuhal dve kosili user posted image ) in sesal po bajti.

< Sporočilo je popravil loremi -- 9.7.2010 18:57:26 >

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
9.7.2010 19:29:35   
gigi1
Zdele prišla domov user posted image

Sončica evo:

Priporočam, da prvič vseeno dodaš malo sladkorja, da ne bo prehud šok user posted image

Biskvit
6 jajc
1-2 žlici sladkorja
200 g mletih oreščkov
100-150 g stopljene čokolade
3 ml Radenske (namesto pecilnega - če ni moke ne rabiš pecilnega ima Radenska podoben učinek)

Krema
500 ml smetane
200 g stopljene čokolade
250 g mascarpone

Jajca s sladkorjem kar dolgo miksaš (da ni treba posebi stepati beljakov). Čokolada naj se ohladi na telesno temperaturo (probaj na ustnici, če je dovolj ohlajena). V jajca narahlo vmešaš oreščke, dodaš čokolado in na koncu Radensko.

Spečeš kot biskvit za rolado. Kot je Loremi predvidevala pride malo pocast biskvit (odvisno od vrste oreščkov - najbolj pocast je z arašidi, tudi z mandeljni) zato jaz vedno uporabljam peki papir. Ko je spečen dam čez še en peki papir in protfan in obrnem "na glavo".

Za kremo stepeš smetano in dodaš ohlajeno stopljeno čokolado.

Biskvit prerežeš na pol. Namažeš s kremo in pokriješ z drugo polovico. Lahko preliješ s čokolado.

To je vsa umetnost.

Potem so variacije na temo user posted image

V kremo daš lahko sadje namesto čokolade.
Lahko narediš več kreme in biskvita ne režeš na pol, ampak celega premažeš s kremo, nato pa preliješ z (na telesno temperaturo) ohlajeno pariško kremo (razmerje smetane in čokolade 1:1). Za cel biskvit potrebuješ cca 250 g čokolade in lahko npr 300 ml smetane. Nič ne moti, če je smetane malenkost več.
V biskvit daš lahko tudi 100g oreščkov in 3 žlice moke (v tem primeru dodaš žličko pecilnega).... Variant je neskončno...
Jaz pečem najmanj 1x tedensko, pa mislim, da še nikoli nisem naredila čisto istega peciva user posted image

Grem večerjo finiširat user posted image

Lupčke vsem in lep vikend

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
9.7.2010 19:37:31   
sonček33
o njami njami ... hvala žižek ..ej ti dejansko res ne ješ moke, sadkorja ? česa še ?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
9.7.2010 21:58:47   
Naska
hojla,

danes sem bila na uz - cist nimam, majo pa oni seveda dopust. s tomtomom sva tudi ugotovila, da nikakor ne moreva skupaj priti glede napotnice, ker enkrat sem jaz v avstriji, drugič pa on na dopustu, pa me je poslal po pildek, da se mi kar danes podpiše - in se je začelo - jovo na novo - moja borba z birokracijo - od sestre, ki me je zaj... kar se napotnice tiče, do " ta prijazne" na ifv, ki me je s tem - gospa vi ste samo ena od 1200, kaj si pa izmišljujete. v glavnem, napotnico imam,
zdaj sva zmenjena, da pokličem tomtoma, ko bo nasledna menstruacija, da bo nekdo pogledal ne glede na to, da bodo še dopusti in načeloma da celo gremo v postopek, ne glede na dopuste, če bom tudi takrat še čista.
Moj zadnji vlak - tudi to mi je bilo poudarjano ipd. no kar dosti sem jih pokasirala - saj so bile dobronamerne, samo se mi je nafilalo.

ajd, lep vikend!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
9.7.2010 22:51:21   
hermy1
Drage moje,

evo mene žal že nazaj...sej ne vem, če sem imela čas napisat, da me je moj dragi poslal, skupaj z mojima hčerama v čateške toplice ...in bilo je res fantastično user posted image user posted image user posted image !!! Najprej sem se nekaj pritoževala, ker sem si najin zadnji skupni dopust predstavljala malo drugače user posted image .
Ampak...nam ženskam je bilo skupaj res tako lepo, da mi ni žal, da se je tako izšlo, saj se ne spomnim, kdaj smo šle kam same...in kdaj spet bomo user posted image !
Brez kakršnega koli hitenja,...primerno topla voda - kakšna še preveč,... branje, maksimalno uživanje, vse udobje...
Včasih sem morala potipat trebuh, ko sem prišla iz vode, ker se prvi trenutek sploh nisem počutila nosečo user posted image ! Žal ta občutek ni trajal dolgo, vredno je bilo pa vseenouser posted image !

Zdaj moram pa še prebrat, kaj je dogajalo pri vas!

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
10.7.2010 7:21:29   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

vidim, da ste si privoščile podaljšanje spanja, sedaj ko je vikend user posted image , no midva s kužonom sva bila pa že pridna, opravila sva najin jutranji sprehod, sedaj pa on leži v kotu in gloda svojo kost, jaz pa v tem trenutku še kafetkam, kar kmalu bom pa tudi zavihala rokave in me čaka čiščenje bajte.

ampak jutranjo kavo, vam pa še lohka privoščim...

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
10.7.2010 8:30:58   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

ampak jutranjo kavo, vam pa še lohka privoščim...

user posted image

Hvala za jutranjo kavico...prav paše user posted image !!!
No, ti si kužota peljala na sprehod, jest sem pa mal jutranje user posted image  izvajala. Me dolg ni blo doma, pa je blo treba mal nadoknadit user posted image !!
Lep dan vsem!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
10.7.2010 11:46:24   
gigi1
Daaan

Čisto na hitro ker špilam Fato user posted image

Naska super novička, da ni cist user posted image  user posted image  user posted image . Draga ne se jim pustit. Me vemo, da smo konzerve, ki so vsega zmožne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

hermy super za užitke s princesami user posted image . Odslej bo vse drugače in bosta z dragim in princesko še veliko uživala v družinski idili user posted image

Loremi glede vlečenega testa. Obstaja tudi tako iz polnozrnate moke. Nisem še probala. Druge variante za štrudelj pa ni. No....lahko ga sama spesniš iz moke tip 850...pa ne vem, če bi priporočala. Enkrat sem sama delala polnozrnate rezance za v juho..pa je bilo user posted image .

Sonči jaz pravzaprav jem vse. Le beli moki in sladkorju se že nekaj časa izogibam. Če je pa mus...pa tudi to jem user posted image

Fidi misam te

Mišu hvala user posted image . Pogledala filmčke. Un z Gerry-jem ni bohvekaj, Tazakompliciran je pa luštn user posted image

Lupčke vsem

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
10.7.2010 21:20:05   
gigi1
Pupe moje GLEJTE tole tekmo. Vsaj 1. polčas je bil en najboljših kar sem jih do zdej vidla.

Vaša Lojzka user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......