loremi
|
jutro mismis hvala za kavico zgleda kot da so v kavici une marshmallow penaste "kepice", ki jih američani pečejo, ma so tudi v toplih napitkih (kava, kakav) dobre , njam . IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, nisi edina, ki je včeraj zamudila elferje, sem jih jaz tudi, jih je pa res fino gledati, izid celotne tekme je odvisen samo od strelca in golmana IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ne vem zakaj so men te elferji tako všeč? Mogoče zato, ker se vse dogaja v nekaj minutah in je nabito z emocijami in odvisno le od dveh posameznikov. Jap. Glih zarad tega, gledaš celo tekmo, se nič kaj pretresljivega npr. ne zgodi in po celi tekmi matranja je na koncu kot neka igra na srečo, odvisno, kako uspe strelcu načrtovan strel in kako golmanu ubranit ... če navijaš za ktero od reprezentanc, je pa sploh za živčke kravžljat vse skup . neodkrita jst pa ne bom nič z malinami ustvarjala, do sedaj jih je 5 dozorelo pa so vse šle takoj v usta, nič ne bo s sladicami. Ko jih bom mela pa enkrat tolk, da bo cel liter, pa pade kakšna sladica ... sam bo še trajal ,do takrat boste pa tu že sestavle kakšno fajn sladico, njam. IZVIRNO SPOROČILO: mismis Žižek, tudi meni se čarovnica ne javi, sem ji včeraj poslala sms, pa ni bilo odgovora, no saj mogoče se bo pa danes javila đizs pince upam da veste, koga to kličete, se mal "skeri" sliš lana08 upam, da lepo porihtate sinka! BEBIII upam da je tale izcedek pomenil nekaj dobrega, držim pesti! gremo delat sam zadnje dni sem pa res čisto brez vsake volje, dela veliko, jst ne morem nič naredit, samo nekje bi sedela, v kotu in čakala noč, in nov dan pa se morm vsej v službi tolk potrudit in naredit, če že doma ne morem nič