|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
14.6.2010 9:15:44   
mausikaa
dobro jutro, vroče jutro (vsaj pri nas v pisarni)

no ste gledale nogomet? kar fajn tekma, čeprav so naši imeli mal sreče da so zmagali, ampak sej je vseeno, štejejo pač te tri točkice...

evo jaz sem danes oddala malo žabo, tko da sva z user posted image  do četrtka zvečer sama...sploh ne vem več kako to zgleda...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
14.6.2010 9:25:10   
loremi
dobro jutro tudi od mene

ja nekaj malega sem v prvem polčasu gledala tekmo naših, ampak iskreno povedano so za moje (sicer laične) pojme slabo igrali in zmaga je prišla čisto po sreči, ker nasprotniki so večkrat "šli na gol", pa se jim ni posrečilo ... za drugi dve tekmi, ki čakata naše, pa mislim, da nekak ni realnopričakovat zmage, itak pa upamo in navijamo vseeno
je pa sicer že velik, da jim uspe prit tko daleč user posted image
ampak ok, posrečno se jim je premagat Ruse, sedaj se jim je posrečlo premagat Alžirce, pa naj se jim še kaj posreči.
ja, vroče je, ampak meni to paše (čeprav zdele nikakor, ker meni je kombinacija Muser posted image  in poletja ubitačna user posted image ) .. no pa tud to mi ni všeč, da se ponoči premočim, imam lase kot da bi imela mokre od umivanja, ampak nasplošno imam rada poletje, ker sem zmrzljivec in me vsaj poleti ne zebe (no edino če sem v sobi za računalnikom, je pa hladna in imam po eni uri sedenja tam že lahk mrzle noge).

mi je pa to poletje najbolj žalostno do sedaj, ker mojih sončkov ne bo v mojem naročju ... sodelavec ej rekel ... joj sem žalosten, letos ne morem na morje, sem bil le na poročnem potovanju ... sem bla jezna .. sem mu rekla, se ne zavedaš, kaj ti je dano, čez kak teden dni postaneš drugič oče ... jaz sem ibla presrečna, da ne grem letos na morje, ker bom postala mati ... pa se ni izšlo ... bom šla, ker sedaj rabim oddih .... mislim, jezi me, ker se mnogine zavedajo, kaj imajo.

Evo, nov delovni teden je pred nami, naj se nam čiimanj lepijo cunje na telo in naj vročina šefom preveč ne kisa možganov, da ne bojo tečni. Če katera kam gre, kak dopust, oddih, naj uživa.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
14.6.2010 9:31:31   
gigi1
Jutrčka user posted image

Vidim, da ste si me privoščili user posted image

Jaz vas učim nogometnih pravil, vi pa tkole...šmrc..nič več nočne šole! user posted image  user posted image  user posted image  

No...naš me je kakšno uro po tekmi z lustra dol potegnil (pa še to samo zaradi tega, da kosilo skuham user posted image )

Neee, saj ni bilo tako hudo. Dokler ni gol padel sem se čisto spodobno obnašala, pol pa...jaoooo živčki user posted image
Ni se izšlo čisto po pričakovanjih. Angleži bi po moji kalkulaciji morali premagati ZDA in to kar z veliko razliko, mi pa tudi z večjo razliko Alžirce. Kaj čmo..žoga je okrogla user posted image

BTW ste zamirkale Argentinskega golmana? Njamiii user posted image

Danes ne zamudite Italija:Paragvaj ob 20.30.

Barbii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image  še malo zdržite skupaj. Jaz navijam za 36 T user posted image  user posted image  user posted image

Naska super, da sta uživala user posted image  user posted image . Zdaj pa začni loviti postopek pred RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi mene je tečka danes razveselilauser posted image . Me je presenetila. Se mi zdi, da je prekmalu user posted image . Moram prečekirati...

Miklca upam, da so vam popravili klimo.

Miša ima izpit danes. Držimo pestke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alpog user posted image user posted image user posted image

Krucek kako ste?

Zarči cmoka user posted image

Fidi, Mausi kje sta?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
14.6.2010 9:33:57   
gigi1
Sem predolgo pisala user posted image

Mausika uživajata v solo dnevih user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Loremi naši so imeli zelo velike težave z igralno površino. Očitno je tudi Alžirce kar precej motila. Žoga je bila prehitra... Drug polčas so igrali veliko bolje kot prvi. So kar zasluženo zmagali.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
14.6.2010 9:45:57   
gigi1
Bebiii ima danes punkcijo. Bebiii čimveč lepih celic in da bi čimmanj bolelo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
14.6.2010 9:59:06   
Fidolina
Dan user posted image . Jst tud mam vas rada vseuser posted image .
Zdajle pa še ne morem pisat, ker se mi skoz za hrbtom šetajouser posted image .

(Gigi, Romerouser posted image )

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
14.6.2010 10:03:34   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Jaz vas učim nogometnih pravil, vi pa tkole...šmrc..nič več nočne šole! user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image  žiži jst samo iz laičnega pogleda lapam tuki, sej veš, skor ne vem, kaj govorim, ne bom več (ne oblubm user posted image )... a kaka šlikča kerga šekši fuzbalerčka bo pa še a (kot stimulacija user posted image ) .. bo bl prjel ob učnih uricah nogometa user posted image  user posted image

ampak evo jo žiži, si je našla čas za na forum se počekirat user posted image

Neee, saj ni bilo tako hudo. Dokler ni gol padel sem se čisto spodobno obnašala, pol pa...jaoooo živčki user posted image

user posted image  a to bi blo pa dobr videt ... to je pol taprav, kako nej se izrazm, ne najdem besed user posted image   ... am, vzdušje, ja to bo to user posted image
ti nas kar še sproti obveščaj, kera tekma je fajn za videt ... sej veš, za naše očke user posted image

Loremi mene je tečka danes razveselilauser posted image . Me je presenetila. Se mi zdi, da je prekmalu user posted image . Moram prečekirati...

moja še nikdar ni bla točna, zdej ko mam pa tako sr.anje spodaj, pa tud ne. se je kdaj zgodil, da je pršla 2x zapored na 30 dni, ampak pol pa spet čist total zmešan .... me je pa strah, da ne bo točno čez en mesec, ko grem na morje, spet tu user posted image  user posted image  ... študiram, kaj bi lahk nardila, da bi jo prestavla user posted image

mismis držim tačke, da bi izpit bil uspešno opravljen! user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
14.6.2010 10:28:51   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

user posted image

Sicer je piščanček, ki je bolj za Mausiko user posted image , ampak za gledat je tud za nas OK user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
14.6.2010 10:45:02   
gigi1
Še ena..

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
14.6.2010 10:57:07   
gigi1
Loremi nimam zdej časa.. ampak, da ti slučajno ne pride na misel, da bi user posted image  prestavljala. Si boš samo še dodatno sr@nje naredila. Bolje, da M pride na dopustu, kot da si za pol leta ali še dlje časa porušiš ciklus. To niso heci samo za 1 mesec. To so igre, ki se jih nikakor ne smemo igrati.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
14.6.2010 11:46:54   
mausikaa

user posted image

Sicer je piščanček, ki je bolj za Mausiko user posted image , ampak za gledat je tud za nas OK user posted image

joj Žiži, zdaj bodo pa vse mislile, da padam samo na mladičke
ampak je pa njami user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
14.6.2010 11:48:05   
mismis
Dan, po dolgem času,...danes me čaka moj smotani izpit, jutri pa že začnem z učenjem za drugega.

Loremi moja, verjemi s časom bo lažje, človek preblomi mariskaj slabega, pozabi pa nikoli ne, ampak so pa vsaj dnevi lažji

Žižek, in horny teddy, thanks ker mislita name, ob 17. uri pa pestke prosim

Miklarom, upam da si preživela vroč vikend, sicer so nekaj napovedovali ohladitve, ampak ni videti da se kaj dogaja

pa še novička od BEBIII, imajo 24 .celic, sorči mala, sem morala napisati, kakšna kokoš si user posted image user posted image user posted image

toliko zaenkrat, od jutrišnjega dneva pa obljubim, da bom več z vami

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
14.6.2010 11:48:10   
mausikaa
evo tole je pa zelo pomembno...tole bo moj user posted image  dobil danes za prebrat user posted image

user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
14.6.2010 14:00:41   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
pa še novička od BEBIII, imajo 24 .celic, sorči mala, sem morala napisati, kakšna kokoš si user posted image user posted image user posted image

woohooo tole je pa zavidljiva številka, pridna bebiii, upam da je znosto prestala poseg user posted image , navijam za naprej

Loremi nimam zdej časa.. ampak, da ti slučajno ne pride na misel, da bi user posted image  prestavljala. Si boš samo še dodatno sr@nje naredila. Bolje, da M pride na dopustu, kot da si za pol leta ali še dlje časa porušiš ciklus. To niso heci samo za 1 mesec. To so igre, ki se jih nikakor ne smemo igrati.

itak mi bo v jeseni že histero spet cel cikel zmešala, zato sem mislna, če bi še zdej prestavla
prav, bom poskušala ne na prestavljanje mislt user posted image

Loremi moja, verjemi s časom bo lažje, človek preblomi mariskaj slabega, pozabi pa nikoli ne, ampak so pa vsaj dnevi lažji

hvala ti, sam še v t upam, da bo enkrat lažje user posted image

ti naša pridna učenka nam pa le javi, kako si opravila in kdaj bomo nazdravljali!

mausikaa user posted image  sam v kakem primeru je pa tole skorej čista resnica

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
14.6.2010 14:01:16   
Fidolina
Mausi user posted image , jst mu ne bi dala tega za čitat. Bo to razumel kot napotek (take stvari deci hitro zapopadejo)  - in bo šel v ... vajin user posted image romantično-produktivni teden.

Mismisek - pestke za danes ob petihuser posted image .
Bebiii - ojojjj, kolk celicuser posted image user posted image user posted image . Čestitke in naj bo čimveč pikic!!!!Pestke!!

Gigiuser posted image

Loremi user posted image

......

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
14.6.2010 14:10:41   
zarja1
še novička od BEBIII, imajo 24 .celic, sorči mala, sem morala napisati, kakšna kokoš si user posted image user posted image user posted image

lepa cifra....user posted image user posted image user posted image  Naj se jih čimveč oplodi, ti pa lepo počivat. Upam, da te hiperca preskoči.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
14.6.2010 14:12:03   
zarja1

evo že stiskam, pa med tekmo bom tudi.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
14.6.2010 14:12:40   
zarja1

Še ena..

user posted image

jaz bi ga samo malo postrigla......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
14.6.2010 14:36:26   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

evo že stiskam, pa med tekmo bom tudi.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz držim pesti, full full močno

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
14.6.2010 14:37:29   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Še ena..

user posted image

jaz bi ga samo malo postrigla......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da ne bi slučajno!!!!  naj bo kar takšen kot je...hmm, bi blo ga fajn mal razkuštrat pa pocukat... user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
14.6.2010 14:40:56   
Fidolina
Zarja!!Prstke stran od njegovih (dolgih, mehkih, svilenih, dišečih...) laskov user posted image

Nekaj moram priznatuser posted image . Med tekmo Slovenija-Alžirija sem 1x celo za trenutek zakinkalauser posted image user posted image user posted image  (mogoče 2x)user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
14.6.2010 14:45:07   
mausikaa

Mausi user posted image , jst mu ne bi dala tega za čitat. Bo to razumel kot napotek (take stvari deci hitro zapopadejo)  - in bo šel v ... vajin user posted image romantično-produktivni teden.

ma sej ne vem kako bo z tem najinem tednom, desni jajčnik me boli ko user posted image   se ne smem dotakniti desne strani buhija, bemti Klomifen...

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
14.6.2010 14:46:21   
mausikaa

Zarja!!Prstke stran od njegovih (dolgih, mehkih, svilenih, dišečih...) laskov user posted image

točno tko Fidika, jo bova za uhe, če ga bo pošiškala

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
14.6.2010 17:18:36   
gigi1
Ufff prejle sem imela en težek sestanek pred sabo...

Bebiii user posted image  user posted image  user posted image  super bera. Upam, da je bilo znosno. Sedaj pa pazi, da dovolj piješ, počivaj, pazi se hiperce. Naj se jih čimveč oplodi user posted image user posted image user posted image

Loremi draga oprosti, če sem zvenela nekoliko grobo prej. Res se mi je mudilo, pa še psihično sem se morala pripraviti..
Laparoskopija sama po sebi ne vpliva toliko na ciklus, kot razni hormoni (v postopkih) ali tisti za prestavljanje cikla. Jaz sem vedno zelo v skrbeh, ko slišim, da katera hoče zaradi dopusta cikel prestavljati. V življenju sem imela M na najbolj nemogočih krajih, na dopustih in potovanjih. Nikoli mi ni prišlo na misel, da bi ga prestavljala. Meni se šele sedaj (po več kot pol leta od zadnjega postopka) hormoni spravljajo v ravnovesje. S tem se res ni za igrati po nepotrebnem.

Miša moja mislim nate.

Zarči ne mi ga biksat s kakšnimi frizerji. Ravno zaradi las je dotični tak cukrček user posted image

Mausi, če pa res padaš na njih user posted image  user posted image  user posted image

Fidi zakinkala user posted image  Naslednjič te povabim k meni. Zihr ne boš zakinkala user posted image  user posted image  user posted image

Priprave na večerno tekmo:

Italija
user posted image

user posted image

Paragvaj:

user posted image

TALE stran je sploh zanimiva user posted image

Pa še TA!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
14.6.2010 17:23:05   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

ma sej ne vem kako bo z tem najinem tednom, desni jajčnik me boli ko user posted image   se ne smem dotakniti desne strani buhija, bemti Klomifen...

Ej srce, verjetno je malo gužve na desni strani. Več foliklov user posted image  user posted image  user posted image . Pazi kdaj bo O in akcija user posted image  user posted image  user posted image . Zobke stisni, če ne gre drugače user posted image . Škoda bi bilo spustiti priliko zaradi bolečin. Sočustvujem pa res maksimalno user posted image . Klomifen res ne deluje stimulativno na user posted image . Ufff vsaka stvar je dvorezna user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......