|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
7.6.2010 9:25:17   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

tak se je treba drugič razgibat....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Mmmmmh, ja, to bi pa pasal...če bi še on mal pomagal user posted image !!

Dobro jutro bejbe!

Loremi, res vse dobro, pa ne samo na RD, res bi bil že čas, da se malo obrne. Saj človek razume, da so v životu dobri in slabi dnevi....ampak, zdaj so že nekaj časa na vrsti dobri...zate Loremi naj pridejo čimprej!!!

Jaz vas na hitro preberem, pisat pa skoraj nimam časa. Družabni život je zahteven, v petek Giboni, jaaaaaaaaa, res dobro!!!! Posledica tega so bile v soboto nogice bolj hlebčki, pa kaj user posted image .
Se mi je pa tako pilo pivo po koncertu, pa me moj ni peljal user posted image !
Pa sva v soboto popoldan šla na piknik v mojo službo in sem prišla na svoj račun...žal sem ugotovila, da nisem več v formi, saj sem bila že po dveh kozarcih (ne vprašat kako velikih), kar dobro nalita. Še ves večer potem doma nisem vedela, al bom mogla it bruhat, al bom zdržala...to pa je požrešnost user posted image !!!

Pred piknikom sva šla še na dan odprtih vrat v mojo bivšo službo, kjer sem srečala morje znanih ljudi in vsi so seveda popadali dol od mojega trebuščka! No, tisočkrat sem slišala, kako pogumna da sem in seveda, da bi bilo ja vse ok! V glavnem sem bila srečno ponosna, ko sem ga (bušija seveda) razkazovala!

Ko sem si v nedeljo pri kosilu odprla malo pivo, je mojega skoraj kap...češ, al ni blo že v soboto dovolj??? Očitno je revež mislil, da se mi je vsaj za nekaj časa zagabilo...pa topli dnevi in čas piva šele prihajajo user posted image  user posted image  user posted image !!!

No, sicer sem pa včeraj potem na vikendu ves dan preležala v ležalniku, da sem se malo k sebi spravla. Je moralo za ljudi prav zanimivo izgledat, ker sta se moj user posted image  in tast skoraj pretrgala od dela okoli hiše, jaz sem pa lepo ležala. Še kosilo je tast pripravil...samo posodo pomit mi je potem le uspelo user posted image !

Še nogomet: imava prijatelje s katerimi stavimo (na koncu seveda pade žurka zmagovalca) in me je user posted image  pooblastil, da preštudiram Polet, da bova znala dobro stavit (on ni nek športni navdušenec)! 
No, priznam, da sva midve (z Brculjico) hitro ugotovili, da je ta naloga za naju prestresna in bo moral sam prevzeti ta del posla! 
To je zdaj malo za nazaj in za naprej,... kva sem se razpisala user posted image !!!

Vsem, ki žal morate delat, čim manj naporen delovni teden, jaz bom pa uživala še za vas user posted image !!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
7.6.2010 10:32:39   
gigi1
Dan user posted image

Loremi vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image . Hermy ti je tako lepo napisala...
Čas je res, da se stvari obrnejo na bolje user posted image

Mausika dobro se zmeni danes! user posted image user posted image user posted image

Miša sem bila zadovoljna s 1. polčasom. Malo me Handanovič skrbi. Nekako ni bil tisti pravi. Upam, da je bila kriva le dnevna forma. Kako si mi ti? Piknik uspel?

Barbi draga user posted image  user posted image  user posted image  32T, že kmalu 33T ZMAGA!!!!!

Zarči srčica pa kaj te je tako zmatralo?

Sonya upam, da bo rezultat drugačen, kot prejšnji mesec user posted image user posted image user posted image user posted image

Hermy user posted image  sem se nasmejala. Ti kar počivaj in uživaj. Vso pravico imaš user posted image

Pozdravčke moji Fidiki, obem Lanicam, Naski, LS, kajšici in Tamalu Tanji, Gretki, Krucetu, barbari, neodkriti....

F1 in fuzbal bom drugič komentirala zdej nimam časa..

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
7.6.2010 12:07:21   
loremi
Dekleta HVALA!! user posted image

Si mislim, da ne vem več, če upam še upati v kaj, ampak istočasno vem, da bom še vztarajala, da je še prekmalu vse skup pustit in ne nadaljevat, želim si le, da bi se vse vaše besede, da bi se le enkrat obrnilo na bolje, uresničile in hvala vam za to!

sonya naj bo ta šibki plusek vedno močnejši! user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
7.6.2010 13:27:59   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

emšo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
7.6.2010 14:59:26   
miklarom
loremi - vse najlepše za rojstni dan in naj se ti čimprej izpolnijo tvoje največje željeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
7.6.2010 16:13:33   
gigi1
Miklca se mi je tolk mudilo zjutraj, da sem tebi pozabila pozdravčke poslati. Zato pa zdej enega zvočnega lupčka MMMMMWWWWAAAA user posted image

Mausika kako si opravila?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
7.6.2010 18:53:05   
tassi1
user posted image user posted image user posted image user posted image
loremi- vse najboljše!!

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
7.6.2010 19:22:19   
loremi
Vsem hvala! user posted image  user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
7.6.2010 19:38:57   
Rakica_80
Uauuu konzervice koliko vi čvekateuser posted image user posted image user posted image pa sej vas človek ne more niti dohitet z branjemuser posted image
Samo vi meni uživajte in lepo se imejte, lep pozdrav za vseeeRVIuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
7.6.2010 22:00:59   
Fidolina
Mausi se nič javila. Poredna.

Hermi, hvala, ker uživaš namesto, oz. še za nasuser posted image . Lepo, da si tako vredu.

Sonya, tudi jaz upam na močnejši plusekuser posted image .

Gigi user posted image , zdi se, da si zelo zaposlena. A bi rada vse podelala v službi do 11-gauser posted image .

Vsem mirno noč in lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
7.6.2010 22:06:26   
Fidolina

emšo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, to še moram pokomentirat.
Se mi je zdelo, da bo kriv EMŠO. Veš Zarjica, premlada si še!!! Boš morala še kar nekaj let počakat, da boš tako trpežna, utrjena in "sposobna"  (beri: tudi kaj več penine nest) , kot  me prave konzerve. Ne sekiraj se - z leti bo vse bojlše in boljšeuser posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
7.6.2010 22:46:35   
gigi1
Mausiiiiiiii???????? Pa đe si mi ti?  Čakam tvoje poročilo k Sahara vodo!!!

Punce kaj nej vam rečem?

Referendum??? Ne! O tem ne bomo!

Talenti? Jaooo! Sploh komentarji politikov user posted image  Slovenija ima talent user posted image
Navijala za Majo. Škoda, da ni zmagala. Upam, da bo imela Lina normalno otroštvo.

Moto GP user posted image  user posted image  user posted image  Valentino. Upam, da se bo pobral, kot nekoč Doohan.

F1 dobri stari časi so mimo!
Senna....sem bila takrat v Imoli in videla nesrečo. Vsi na avtobusu smo jokali user posted image .
Lana bilo je 1.5.1994
Takrat je Hill odpeljal dirko življenja. Ni se vedelo, ali je z avtom kaj narobe...ampak je tišal do konca. Takrat mi je pod kožo zlezel in sem navijala zanj, dokler ni odšel iz karavane.
To so bili talenti (Senna) ali garači (Hill). Šumi (mi je antipatičen) je nesporen talent, ampak danes mašine igrajo preveliko vlogo in talenti ali garači ne pridejo več do izraza. Talenti so vsi! Kapo dol pred vsakim, ki ima tolk "guts", da se vozi čez 300/uro

Nogomet user posted image  user posted image  in so šli v JAR user posted image . Vseh 11+xxxxxxxxxxxxy

V naslednjem postu:

Mala nočna šola nogometa user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
7.6.2010 22:49:06   
gigi1
Pa začnimo s postavitvijo:

Najbolj klasična je 4 4 2
Kar pomeni:
1 je golman, 10 se jih poja za žogo user posted image :

4 štoperji
4 vezni
2 špici

Še vizualizacija:
user posted image

Torej 4 igrajo klasično obrambo in se včasih bočni obrambni vključujejo v igro na sredini terena.
Vezni so tako na centru, bočna vezna sta ponavadi zelo hitra in potegneta naprej in podajata klasičnim napadalcem - špicam. Dobri vezni na tekmo pretečejo tudi 14 km.
Špice so ponavadi tisti, ki dajejo gole in najbolj popularni. Ampak (!) te so talenti in čakajo na dobro žogo. Te bolj malo garajo in laufajo (razen če je trener Mourinho).
Tekma se dobiva na sredini igrišča! Če je veza dobra imajo prevlado na igrišču in ne dopuščajo nasprotniku, da prevzame iniciativo.
Abramba! To je pa moja ljubezen. Ponavadi zelo visoki igralci, ki lahko dobijo skok in s tem rešijo golmana kakšnih intervencij. So pa tudi manjši, ki znajo visoko skakat (Cannavaro). Te so pa virtuozi!
Obramba ima tudi svojega vodjo. Ta je pozicioniran tik pred golmanom in malokdaj zapušča svoj prostor.
Ob prekinitvah (kornerji, prosti streli) se tudi obrambni igralci pojavijo pred nasprotnikovim golom in (ker dobro skačejo) ponavadi oni v takih primerih zabijejo gol user posted image .

Kapetan je ponavadi najstarejši, najbolj karizmatičen...Lahko je špica, vezni ali obrambni.

In menjave! Pade gol ali 2 in gremo menjat! Ja, ja...rezultat je treba obdržat. Kaj zdej? Gremo ofenzivne veziste menjat z defenzivnimi, ali eno špico ven in enga defenzivnega vezista not. In pol BUNKER (vsi v obrambo)! Italjančki ga sploh obožujejo user posted image . Če je rezultat 1:0 15 min pred koncem tekme gre vse v bunker. In če ni napada...če ga ne daš..ga fašeš...in ...zgodbo o elferjih poznate user posted image
Konta zgodba pa...dobili smo 2 gola..zdej pa vse v napad! Igramo s tremi špicami. En vezist nam manjka ali en obrambni, ker je nekdo iz sredine prevzel obrambno vlogo...iiiiiin...ker ni prave obrambe, ga spet fašejo user posted image  user posted image  user posted image
To so najbolj rigorozne menjave. Ponavadi se le vezne (če imaš dolgo klop) menja bolj ofenzivne za bolj defenzivne in obratno...

No...tole naj bo za nocoj user posted image
Ste opazile, da sem glihkar zaključila z delom?

Nočka user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 7.6.2010 23:00:08 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
7.6.2010 22:49:54   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Gigi user posted image , zdi se, da si zelo zaposlena. A bi rada vse podelala v službi do 11-gauser posted image .

me maš v nulo naštudirano user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
7.6.2010 22:50:26   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Aja, to še moram pokomentirat.
Se mi je zdelo, da bo kriv EMŠO. Veš Zarjica, premlada si še!!! Boš morala še kar nekaj let počakat, da boš tako trpežna, utrjena in "sposobna"  (beri: tudi kaj več penine nest) , kot  me prave konzerve. Ne sekiraj se - z leti bo vse bojlše in boljšeuser posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
8.6.2010 8:15:01   
lana08
Dobro jutro,
ma dobite tako kavo user posted image  ker me neki heca rač. 

Gigi Kek bi te MORAL vzeti za pomočnico user posted image user posted image user posted image . Že tako lepo jutro si mi še polepšala.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
8.6.2010 8:26:51   
zarja1
Dobro jutro pupe......

Gigi pa kaj si ti nor....naš pravi nogometni strateg, poznavalec F1, GP,.....user posted image user posted image user posted image

Fidolinca, v petek je padala penina, v soboto pivo, v nedeljo pa smo glumli poznavalce viskijev......user posted image user posted image user posted image  za take sem prestara in pika. Plus tega, da me vsaka mišica še dans boliuser posted image , da imam otečen kazalecuser posted image na nogi (bog ve od kdaj in zarad česa), da sem še malo shujšala user posted image , je sreča da na ven tega ne kažem pretirano. Čeprav ni tiste prave energije....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo boljše, ko bom taprava konzervica, a ne? Cmokam te Fidolinca naša....user posted image

Mismis kako šola?user posted image

Lanči hvala za kavico.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
8.6.2010 8:29:15   
mausikaa
user posted image

dobro jutro, evo kavica

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
8.6.2010 8:32:30   
zarja1
Mausi helov, kaj si zrihtala?user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
8.6.2010 8:41:16   
mausikaa
evo in še poročilo:

z zdravnico sva se lepo pogovorili kar preko tulifončka, full prijazno bitje polno razumevanja, en ponedeljek popoldan še skočim do nje...skratka pravi sledeče: ona bi ponovno HSG ker sem bila vmes nosečka, hormončki - samo FSH ni dovolj, moj ponovno v kabin'co...plan je nekako takšen: poklicat in se zmenit za HSG, vmes držat pesti, da ga sploh ne bo treba iti delat...dat kri za hormončke, pa mojega obvestiti, da ga čaka ponovno srečanje z očarljivo posodico...skratka ponovi vajo iz LJ...na ja...atej me čaka avgusta s postopkom, se moram odločiti kako in kaj...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
8.6.2010 8:45:01   
mausikaa
ampak ste se pa razpisale včeraj...bom si morala vzeti čas in vas vse prebrati...

najprej pa draga Loremi, vse naj-naj-najboljše, pa veliko optimizna in pozitiven pristop še v naprej...

čaki, pa kaj vidim, en plusek smo nalulali? ja bravo Sonya, naj bo danes že močnejši...

ostala drage moje konzervice RVI user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
8.6.2010 8:56:28   
sonya1
Dobro jutro, ljubice zlate !
Lep dan je, upam, da ste vse dobro.
HM, kdo bi si mislil, da je toliko nogometnih poznavalk med nami? Jaz sem bom sedaj osredotočila na vizualni vidik nogometauser posted image . Kaže, da bi znalo biti zanimivo.

Midva z mojim sva šla pa včeraj na pivo ali dva. K vragu pa zdravo življenje, nič pijače nič cigaret in zdrava hrana !  Se me je kar mal prijelo, pol sva šla pa domov in se imela rada. Sva se morala malo spomniti zakaj sva skupaj.

Danes seveda ni več tako lušno, kot ej bilo včeraj, ampka se je splačalouser posted image

Gigi, Loremi, Mausi, Zarja, Miklarom, Fidi, Lana, Zarja... lepo se imejte in veliko se smejteuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
8.6.2010 9:01:00   
sonya1
Mausi, ja, nalulali smo plusek, vendar tako šibek, da že vem, da bo kot prejšnji mesec. Menstruacije sicer še ni, vendar so vsi znaki taki, da bo vsak čas prišla. Zdaj, ko vem, kako to gre, niti nisem preveč razočaraa. Enako kot prejšnji mesec, nekaj se začenja in žal takoj konča. Sem mislila, da bom še ta mesec dala čet klomifenski test in HSG, kar bi še šlo, če bi bila menstruacija točna. Zdaj, ko zamuja, pa bom zamudila datume, ker odhajam na pot za pet tednov. Bom morala kar na avgusta odložiti.
Ja, Mausi, upam, da bo narava naredila svoje in da bo vajin user posted image domače poletne pridelaveuser posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
8.6.2010 9:14:23   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Mausi, ja, nalulali smo plusek, vendar tako šibek, da že vem, da bo kot prejšnji mesec. Menstruacije sicer še ni, vendar so vsi znaki taki, da bo vsak čas prišla. Zdaj, ko vem, kako to gre, niti nisem preveč razočaraa. Enako kot prejšnji mesec, nekaj se začenja in žal takoj konča. Sem mislila, da bom še ta mesec dala čet klomifenski test in HSG, kar bi še šlo, če bi bila menstruacija točna. Zdaj, ko zamuja, pa bom zamudila datume, ker odhajam na pot za pet tednov. Bom morala kar na avgusta odložiti.

Sonya razmišljaj pozitivno! vsak mali plusek je že napredek...

poletje bo pa itak v znaku konzervic user posted image  tako ali pa drugače! Priznam, da občasno povsem obupam, ampak potem se pa spomnim na vse konzervice tukaj gor, in sem spet na konju...in ko preberem kaj lepega od Hermice, pa od Bety, pa od Lane in seveda od naše dvojne nosečke Barbi sem pa itak "ready to go" in me ni več strah vseh zakajev itd. in me "boli patak" za vse tiste neumestne pripombe ki sem jih slišala in ki jih še bom slišala...

pa zdaj bo itak nogomet, torej bo stimulacije več kot dovolj user posted image  

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
8.6.2010 9:27:18   
gigi1
Mausi!!! Dej rito nastavi, da te našeškam user posted image . Kje je una moja palca? Evo...user posted image
Dej pls pejta v ponedeljek takoj gor. Ti bodo še kakšne druge preiskave naredili kot v LJ.

Sonya jaz še vedno upam, da se bo dobro izteklo. Znaki za user posted image  in prihod user posted image  so pa skoraj isti. Pestke user posted image user posted image user posted image

Miša moja kako študij?

Lana08, Zarja hmmm...to je pa kilometrina user posted image
Fotr si je želel sina in ker starejša sestra ni kazala zanimanja....je mene vlačil s sabo na tekme user posted image . Men je bilo pa lušno, ker sem ponavadi dobila krompirček ali hot dog, pa njegovi frendi so me skoz po rokah nosili in se bila glavna atrakcija na štadionu. Pa (pssst!) te frendi so mi včasih dali tudi kakšen požirek piva user posted image  in še danes sem na štadionu ponavadi lačna...o pivu pa...ne bi user posted image  user posted image

Kar povejte, če kaj morim. Po napornem dnevu mi je prav sproščujoče mal nakladat o fuzbalu user posted image

A se vam še ni posvetilo zakaj obramba?
Evo:
user posted image

Lupčke vsem in lep dan user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......