|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
28.5.2010 14:03:03   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Nč pupe vas bom mogla zapustit. Grem najprej pod tuš. Sem čist zašvicala od tega user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Pol vas pridem še pogledat preden grem v mest. Glejte, da se boste lepo obnašale user posted image

ja mami user posted image

jaz tud pičim domov na popoldanca......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
28.5.2010 16:21:40   
tassi1
Babe, ste čist nore dans user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa videt, da tudi mučo potrebne,.. user posted image user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
28.5.2010 21:24:25   
Naska
Hojla ste napisale vmes ko nisem gledala - tako da sploh nisem na tekočem... A se kaj dogaja? A gre katera skozi kakšen postopek?
ajd,

lahko noč, bom spet malo izginila...
user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
29.5.2010 11:25:03   
tassi1
ti, ti konzervice user posted image user posted image
Ali še vse spite ali pa se greste petelinjega že navsezgodaj?? user posted image user posted image user posted image
No, pa vam skupah eno fajno kavico za ta lep in poseben dan
user posted image
ps: vam zaupam eno skrivnost_ danes imama 11 obletnico poroke in moj možek spljoh ne ve kaj vse ga čaka,..
Upam, da bo zdržal,.. user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
29.5.2010 11:57:36   
mismis
Tassi, super za 11. obletnico poroke user posted image user posted image user posted image , lepo jo praznujta, pa ne preveč šokirati možeka user posted image

dober dan tudi vsem ostalim konzervam in konzervansom

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
29.5.2010 12:40:07   
loremi
Tassi čestitke za obletnico! Lepo preživita dan!
petelinjega pa nema nč, deca dam na dražbo user posted image

Vse pozdravljam in želim lep vikend!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
31.5.2010 7:29:03   
zarja1
Dobro jutro pupe....

Tassi verjamem, da sta lepo preživela vikend!!!!! Čestitke.

Mismis se vidima v sredo, magari samo na kavici.user posted image

Gigi pomagaj, po ETZ midva pičima na dopust, zdaj pa ne vem če bi sploh šla na transferuser posted image . Glede na to, da je tu plavanje, vožnja z motorjem po kozjih poteh, pa da bi user posted image ......A je sploh hasek, al raje prestavim ETZ na avgust (ki sicer pri meni ni bil nikol okuser posted image )?

Mausi, Fidolinca, Loremi, Sonya, Naska, Kruce, Miklaromka naša,......lep ponedeljek.

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
31.5.2010 7:58:27   
gigi1
Jutrčka in uspešen začetek novega delovnega tedna user posted image

Tassi čestitke in verjamem, da sta lepo preživela. Kaj si mu pa naštimala, če ni skrvinost?

Zarči odločitev je čisto tvoja.
Mnenja so deljena. Na GK nekateri G pravijo, da je treba vsaj 3 dni po ET ležati, nekateri, da ne. Reš tudi pravi, da se je po ET treba obnašati čimbolj normalno.
Glede prevoza z letalom..je zgodba podobna. Večina G vseeno meni, da ni zadržkov.
Glede kopanja...isto. Večina prepovedi kopanja velja za bazene, ne za morje. Osebno pa mislim, da te prepovedi veljajo bolj zaradi punkcije, ker je večja nevarnost okužb. Glede na to, da gre za ET zmrznjenčka spet verjetno ni nobenih zadržkov.
Jaz sem probala vse: od ležanja do potovanja, dvigovanja težjih bremen, potovanja takoj po ET...
Prvič, ko sem res ležala in zadnjič, ko sem laufala naokoli se je prijelo. Rezultat pa v obeh primerih ni bil dober in... težko rečem kaj je bolj pametno.
Moje mnenje: jaz bi rekla, da počakajta do jeseni z ET. Ne toliko zaradi dopusta, bolj zaradi tega, ker mislim, da si nekje v sebi že odločena, da počakaš na jesen. Ciklus se ti bo do jeseni uredil in prišel na stare tire. Res se boš spucala od hormonov do takrat in preživela bosta lepo in breskrbno poletje, si nafilala baterije in bo zato jesen veliko lepša in zima krajša user posted image

Lupčke vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
31.5.2010 8:29:47   
zarja1
Thx Gigi moja. user posted image user posted image user posted image  Ma saj veš, dopust rabiva oba, sploh po tem vikendu.....
Piknik-full vse ok, potem pa kot strela z jasnega, da sta dva noseča, pa kao vsi vejo-nama ni želel nihče povedat....user posted image user posted image user posted image ????? Pa se kr nekdo naenkrat zagovoriuser posted image . Smrtna tišina.....halo?????? Kako odreagirat, ko vsi vate strmijo in čakajo reakcijo........user posted image user posted image user posted image
Pol pa moje žalostne očke in moj možek, ki ve kako me taka prikrivanja ubijajo-počasi, a vztrajno. In potem mi vse prekipi in padajo izjave, da nočem otrok, da se ne grem več te igre......user posted image user posted image user posted image

Dans sem na totalnem podnu.......zato raje glede ET vprašam, saj veš že itak nisem glede pingičev preveč optimista, samo kr na silo pa mi tudi ni. Sploh, ker sem včeraj imela tak presing s strani "meni dragih ljudi", ki se sploh ne zavedajo kaj pomeni ta nemoč. Vem, da me želijo le obranit hudega, ampak kaj res folk ne vidi, da z takimi potezami le še povečajo mojo žalost.......

Sorry babe.....če sem zamorila temouser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
31.5.2010 8:40:07   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Zarči user posted image user posted image user posted image   ne obupat, ti kar pogumno naprej, ne bodi žalostna, verjetno jim je res težko povedat da pričakujejo, sploh če vedo da se tudi vidva trudita pa ne gre tako enostavno...ne smeš pa zaradi tega vrečt puško v koruzo...veš enkrat bo tudi za nas posijal sonček

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
31.5.2010 8:41:08   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

user posted image user posted image user posted image   in kolk daš zraven da ga kdo odpelje? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
31.5.2010 9:03:30   
gigi1
Zarči srce user posted image user posted image user posted image
Verjetno te je prizadelo še bolj kot ponavadi, ker si bila prve dni M.
Jaz k sreči nimam teh izkušenj, vendar...vedno me tolaži misel, da so ljudje v bistvu dobro mislili in da niso nič krivi za to, da so me prizadeli. Če pogledam iz tega zornega kota, potem ponavadi ni več tako hudo.
In srce, kmalu boš tudi ti sporočala veselo novičko user posted image . Sem sigurna v to user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
31.5.2010 9:03:58   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

user posted image user posted image user posted image   in kolk daš zraven da ga kdo odpelje? user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Dobra!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
31.5.2010 9:09:15   
zarja1
Mausi, Gigi vse to vem, v vse to slepo verjamem. Pa kljub temu...user posted image
Tolk sem naveličana vsega, pa ne boli to kar drugi nenamerno in v ljubezni in prijateljstvu skrivajo....Ne boli niti to, da tolk let že ne rata......Boli žalost, ko pogledam mojga......
Dans si ne morem pomagat.....user posted image user posted image user posted image , mogoče me res user posted image  dodatno zdeluje......Saj bo, saj imam vas.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
31.5.2010 9:18:17   
gigi1
Zarči pride kakšen dan, ko...ima človek res vsega čez glavo, zraven pa še botruje M, vreme in kajtijazvem...postavitev planetov... Jbtga... Ko to pride, je najbolje kakšnega ruknit  (spit takratkega, da ne bo izpadlo, da spodbujam nasilje) in čimprej it spat...ampak dan je še dolg...
Tukaj smo, draga user posted image , RTI user posted image , upam, da bo to pomagalo prebrodit dan user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 31.5.2010 9:19:02 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
31.5.2010 9:21:33   
zarja1
Saj bom ok...sam user posted image  se moram ven do konca.........

Rada vas mam, mučo fejst......pa saj to itak vse veste, ne?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
31.5.2010 9:47:31   
loremi

neeeee Zarja nisi user posted image , jaz mislim, da so tele teme tud za to namenjene, da malo pojamramo in si na ta način poskusimo olajšati dušo, poleg tega smo pa tu vse na istem in se razumemo .... tud jst travmiram tu gor in morm rečt, da mi tud tole pomaga iti skozi
vem, kako se počutiš ... da tkole zveš ko strela z jasnega, tak položaj je ... user posted image user posted image , velliik objemček zate in ohrani veliko upanja in volje v srcu user posted image user posted image user posted image
če se rabiš izjokat, se daj
jaz sem bila dva dni v prejšnjem tednu že tko fajn, potem je šlo spetz navzdol in včeraj sem mogla spet user posted image  user posted image  iz sebe, ker enostavno ne zmoreš ... ampak moramo vztrajat, je težko, ne vem, zakaj imamo nekatere tako nalogo se stalno borit in nekoč upat na uspeh, pa vendar moramo  kombinirat upanje, sprotno življenje in prenašat vsa ta doživetja, kot si jih ti sedaj ...
meni so se letošnje sanje razblinile v 16. tednu in od takrat sta me poklicali dve kolegici in me seznanili s svojo nosečnostjo ravno v 16. tednu ... je hudo, sploh ne moram nardit kontakta z njima, pa vendar vem, da enkrat bo treba ... čeprav z velkim cmokom v grlu in tesnobo ... ostaja zakaj, vedno ostaja ...
bolečina upam da se s časom manjša, če se pa ne, pa upam, da se da naučit se živet z njo .... ampak imam velko upanje, željo, da nekoč ... bomo same ponosne mamice! Drži se, danes izjoči, stisni svojega dragega, privošči si mirno popoldansko kavico in kot pravi gigi, enega rukni poleg in če rabiš, magari tam nekje zboksaj vzglavnik, spusti vse ven iz sebe ...
sem v mislih s tabo in ti čimprej želim spet sončka v mislih! user posted image

dobro jutro vsem skupaj!

upajmo na sonce konec tedna user posted image  jst mislm piknik za svoj r.d. imet na balkonu in na sončku, fajn bi že blo user posted image

user posted image  user posted image  sej zato dražba ... v obratnem smislu ... tist ko bo zame najbolj ugodna ponudba, da mi vsej kej v žepu ostane, ko ga dam naprej user posted image  user posted image  

pa en lep dan vsem, čimmanj zaspan!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
31.5.2010 9:53:14   
lana70

Dobro jutro pupe....

Gigi pomagaj, po ETZ midva pičima na dopust, zdaj pa ne vem če bi sploh šla na transferuser posted image . Glede na to, da je tu plavanje, vožnja z motorjem po kozjih poteh, pa da bi user posted image ......A je sploh hasek, al raje prestavim ETZ na avgust (ki sicer pri meni ni bil nikol okuser posted image )?

...jst bi prestavla...po ETZ sicer nisem počivala, sem se pa izogibala šejkanju in raznemu skakanju, kar motor vsekakor povzroča..no, tako mislim jaz, naredi pa kakor misliš...včasih zna bit človek preseneč kadar najmanj pričakuje.....:) tako sem bila jaz, ko sem vse odpikala, se je prijela Živa. Drži se user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
31.5.2010 11:18:14   
mausikaa
evo pupike moje drage, še ena ki ni obupala

http://www.najdi.si/news/preview.jsp?ql=Celine+Dion+pri%C4%8Dakuje+dvoj%C4%8Dka+Planet+Lepote&purl=http%3A%2F%2Fwww.planet-lepote.com%2Fnovice%2Fceline_dion_pricakuje_dvojcka

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
31.5.2010 11:46:43   
zarja1
evo ideja, če katera išče za svojga user posted image  darilce....user posted image user posted image user posted image   user posted image  user posted image  

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
31.5.2010 12:37:35   
gigi1

evo ideja, če katera išče za svojga user posted image  darilce....user posted image user posted image user posted image   user posted image  user posted image  

Ni Slovenije user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
31.5.2010 12:37:55   
gigi1

evo pupike moje drage, še ena ki ni obupala

http://www.najdi.si/news/preview.jsp?ql=Celine+Dion+pri%C4%8Dakuje+dvoj%C4%8Dka+Planet+Lepote&purl=http%3A%2F%2Fwww.planet-lepote.com%2Fnovice%2Fceline_dion_pricakuje_dvojcka

user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
31.5.2010 12:56:22   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ni Slovenije user posted image

pa kak bi bla dobra, ne? Zeleno bela.........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
31.5.2010 13:40:06   
zarja1
Evo dobila sestro v Mb ambulanti, verjetno ne bodo prenavljali laboratorija, kar pomeni, da bodo celotno poletje delali in postopke in transferje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Gigi, Mismis, Mausi, Loremi, Lana.....hvala še enkrat. Z vami je dan že lepši...user posted image
Rada vas mam.

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
31.5.2010 14:13:41   
gigi1
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No vidiš, pa je dan takoj lepši user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......