loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Sorry babe.....če sem zamorila temo neeeee Zarja nisi , jaz mislim, da so tele teme tud za to namenjene, da malo pojamramo in si na ta način poskusimo olajšati dušo, poleg tega smo pa tu vse na istem in se razumemo .... tud jst travmiram tu gor in morm rečt, da mi tud tole pomaga iti skozi vem, kako se počutiš ... da tkole zveš ko strela z jasnega, tak položaj je ... , velliik objemček zate in ohrani veliko upanja in volje v srcu če se rabiš izjokat, se daj jaz sem bila dva dni v prejšnjem tednu že tko fajn, potem je šlo spetz navzdol in včeraj sem mogla spet iz sebe, ker enostavno ne zmoreš ... ampak moramo vztrajat, je težko, ne vem, zakaj imamo nekatere tako nalogo se stalno borit in nekoč upat na uspeh, pa vendar moramo kombinirat upanje, sprotno življenje in prenašat vsa ta doživetja, kot si jih ti sedaj ... meni so se letošnje sanje razblinile v 16. tednu in od takrat sta me poklicali dve kolegici in me seznanili s svojo nosečnostjo ravno v 16. tednu ... je hudo, sploh ne moram nardit kontakta z njima, pa vendar vem, da enkrat bo treba ... čeprav z velkim cmokom v grlu in tesnobo ... ostaja zakaj, vedno ostaja ... bolečina upam da se s časom manjša, če se pa ne, pa upam, da se da naučit se živet z njo .... ampak imam velko upanje, željo, da nekoč ... bomo same ponosne mamice! Drži se, danes izjoči, stisni svojega dragega, privošči si mirno popoldansko kavico in kot pravi gigi, enega rukni poleg in če rabiš, magari tam nekje zboksaj vzglavnik, spusti vse ven iz sebe ... sem v mislih s tabo in ti čimprej želim spet sončka v mislih! dobro jutro vsem skupaj! upajmo na sonce konec tedna jst mislm piknik za svoj r.d. imet na balkonu in na sončku, fajn bi že blo IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: loremi petelinjega pa nema nč, deca dam na dražbo in kolk daš zraven da ga kdo odpelje? sej zato dražba ... v obratnem smislu ... tist ko bo zame najbolj ugodna ponudba, da mi vsej kej v žepu ostane, ko ga dam naprej pa en lep dan vsem, čimmanj zaspan!