|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
31.5.2010 14:13:51   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Evo dobila sestro v Mb ambulanti, verjetno ne bodo prenavljali laboratorija, kar pomeni, da bodo celotno poletje delali in postopke in transferje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image   super, in ko glih govorimo o MB...koliko časa traja od prvega pregleda do kakšne dejanske zadeve pri njih? jaz namreč nisem glih prepričana da bi šla gor (ne me tepst!) pri ateju sva zmenjena za avgust za IVF tko da časovno povsej verjetnosti ne bom nič kaj prehitela? edino če se odpeljem na izlet in se grem pogovoriti z njimi, pa da slišim njihov vidik? škoditi itak ne more...btw. mi moj G lahko kaj teži zaradi napotnice za MB, glede na to, da mi je že dal napotnico za ateja?

Zarči tudi mi te mamo radi! user posted image   in vse imamo obdobja ko smo na tleh...

http://www.youtube.com/watch?v=ubOC6KK6C2I

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
31.5.2010 14:36:53   
zarja1
V MB Mausi je odvisno, npr. kolk let šteješ, kolk postopkov imaš za sabo, kakšne izvide,.......Gre pa bistveno hitreje kot v preteklosti ko so bile čakalne dobe tudi 1,5 let.

Mene npr. čaka v jeseni tretji postopek, za katerega ni čakalne dobe. Si kr po razgovoru dan v skupino, začneš s terapijo ob user posted image  in to je to. Res pa so postopki daljši, si najprej ca. 2 meseca na femodenu, potem Dipherelinu in Gonalčku. Za ETZ pa sploh ni čakalne.

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
31.5.2010 14:41:53   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
Zarči tudi mi te mamo radi! user posted image   in vse imamo obdobja ko smo na tleh...

http://www.youtube.com/watch?v=ubOC6KK6C2I

thx....user posted image  Saj vem.........Pa saj nimam kaj jamrat. Sovražim te občutke.
Očitno se mi je na glasu tudi slišala otožnost....me je še sestra po telefonu skurcala, češ kaj zdaj, ni cajt za user posted image , alo ženšče!!!!!!Gremo dalje!!!

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
31.5.2010 14:45:27   
zarja1
...btw. mi moj G lahko kaj teži zaradi napotnice za MB, glede na to, da mi je že dal napotnico za ateja?

mislim, da dveh napotnic za isto zadevo ne dobišuser posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
31.5.2010 15:06:42   
sonya1
Zarči, zdajle sem šele odprla tole. Sem bila še jaz kar malo žalostna s teboj.  Tudi taki dnevi pridejo,  ni pričakovati, da jih ne bo. Ampak, poglej, je že sonček user posted image .  Če se boš počutila tako, da bi jamrala, komu pa boš, če ne tu. A ne punce ? 

Bodite lepouser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
31.5.2010 16:40:45   
gigi1
Mausi sorry nisem mogla prej...

Bom huda, če ne boš šla v MB vsaj na razgovor.  Veš, da se hecam user posted image , vendar toplo priporočam, da greš na "izlet".
Glede napotnic verjetno lahko s svojo G shendlaš tako, da ti napotnico za MB napiše kot razgovor za neplodnostno ambulanto + preiskave. Za Reša pa IVF postopek. V tem primeru se zadeve ne prekrivajo. Ata preiskav itak ne dela in to lahko pri svoji G opravičiš na ta način. V MB bodo verjetno čudno gledali zakaj napotnica za razgovor in preiskave in ne za postopek, ampak za prvi obisk in odvzem krvi to sigurno zadostuje. če se boš pa uspela zmenit za postopek v MB kratkem času, se boš pa z G zmenila, da ji vrneš IVF napotnico za Reša in ti napiše novo za MB. Problem rešen user posted image
Morda te bodo v MB prednostno obravnavali zaradi let in boš do avgusta tudi pri njih v postopku. Pa preveri, če je res ta omejitev 42 let zakonodaja ali je kakšen interni akt, ki so si ga izmislili na GK. Če štartaš s Femodenom do RD se šteje, da si v postopku...tudi, če bo do ET prišlo šele čez 2 ali 3 mesece.
Za postopek pri Atu je čas tudi kasneje, ker je bistveno ceneje pri njemu samoplačniško kot kjerkoli drugje.
Veš kolk stiskam pestke  user posted image user posted image user posted image

Zarči nimam sicer pojma kako je v MB, ampak a ni Femoden v igri 1 M pred postopkom?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
31.5.2010 16:56:56   
gigi1
Mausi še nekaj. Miši so takoj na prvem razgovoru v MB vzeli 8 epruvet krvi. Torej - s preiskavami začnejo takoj! Če nič drugega, ti bodo na koncesijo opravili hormonske in imunološke preiskave. Za imunološke se boš morala malo pomeniti. Namigni jim, da si že v letih, ko so avtoimune bolezni bolj pogoste. Te izvidi ti pa lahko tudi pri Rešu prav pridejo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
31.5.2010 17:05:11   
Fidolina
Zarjica draga user posted image user posted image . Pridejo težki trenutki, ampak zate čutim, da se boš hitro pobrala. Vse smo že šle , in še gremo večkrat čez to. Se moraš pa žal kar sprijaznit, da večina tvojih prijateljic, znank (sploh tvojih let - torej tam okrog 30) je in bo "zanoševala", enkrat ena, drugič druga( user posted image ) in tko je  in bo vedno blo. Tistim, ki pa vejo za vaju, kako se trudita - pa le jasno povej kaj čutiš (če so ti prijatelji). Da ti je še slabše, če skrivajo pred tabo, kot, da ti normalno povejo. Če pa kdaj izbruhneš pred njimi - pa ko jih šišauser posted image .
Kar se  partnerja tiče, je pa naju ( ni nujno, da to za vse velja), to najino "sranje" še bolj povezalo, kot sva bila povezana prej. Nekako sva se s tem popolnoma razgalila drug pred drugim, z vsemi slabostmi, nezmožnostmi, nepopolnostmi - tako, da nama tudi na drugih področjih ni teba blefirat drug pred drugim. Predvsem to velja za tista resna, življensko pomembna področja. Na vsakdanjem nivoju je pa vseeno še veliko zafrkancije in poskušanja sukanja drug drugega okoli prsta in vse kar paše zravenuser posted image . Tako da dons te še mal pocmokcamo, pocartamo, polubčkamo, jutr pa glavo gor pa juriš!!!

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
31.5.2010 17:28:02   
Fidolina
Mausi - kar se napotnic tiče, je po mojih izkušnjah takole. Za Reša, ti lahko da tvoja gineko. napotnico za oba. V Ljubljani to ni zadoščalo in je bilo potrebno imeti napotnico posebaj za njo in posebej za njega (on jo je dobil pri svojem osebnem zdravniku). Torej dve napotnici. Ne vem, če je tako tudi v MB?

No skratka hotla sem povedat sledeče: napotnico ti lahko napiše tudi tvoj OSEBNI ZDRAVNIK in tvojemu dragemu, njegov osebni zdravnik.
Torej če ti tvoja gineko. ne bo hotla napisat še ene napotnice, pojdi do svojega osebnega zdravnika in on ti jo MORA napisat! (meni je moja osebna zdr. 2x napisala celoletno napotnico).
Mausi - obvezno na razgovor v MB. Drugač bom huda (bi rekla Gigi)user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
31.5.2010 17:31:27   
Fidolina
Vsi se imejte lepo user posted image .
Jst še v službi v gužvi user posted image  - ampak sem morala mal vskočit user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
31.5.2010 19:47:06   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Mausi - kar se napotnic tiče, je po mojih izkušnjah takole. Za Reša, ti lahko da tvoja gineko. napotnico za oba. V Ljubljani to ni zadoščalo in je bilo potrebno imeti napotnico posebaj za njo in posebej za njega (on jo je dobil pri svojem osebnem zdravniku). Torej dve napotnici. Ne vem, če je tako tudi v MB?

No skratka hotla sem povedat sledeče: napotnico ti lahko napiše tudi tvoj OSEBNI ZDRAVNIK in tvojemu dragemu, njegov osebni zdravnik.
Torej če ti tvoja gineko. ne bo hotla napisat še ene napotnice, pojdi do svojega osebnega zdravnika in on ti jo MORA napisat! (meni je moja osebna zdr. 2x napisala celoletno napotnico).
Mausi - obvezno na razgovor v MB. Drugač bom huda (bi rekla Gigi)user posted image

aha, fajn, bom takoj ju3 zjutraj zamorila mojo osebno zrdravnico da naj mi pripravi napotnico! oz. napotnici - še za mojega - imava isto osebno zdravnico user posted image  
če ne drugega bom šla na izlet v MB user posted image  škodit mi itak ne more

tko, da zdaj pa rabim še točne napotke kje je to v MB, a je to kje tam zraven kjer sva šla dat kri za genetske preiskave? lahko mi tudi rečete da sem blond user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
31.5.2010 21:15:51   
lana70
..a bomo letos kaj kitajskega zelja obirale user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
31.5.2010 21:43:46   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

..a bomo letos kaj kitajskega zelja obiral-e user posted image user posted image user posted image

Navš ti name pozabila!

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 31.5.2010 21:44:26 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
1.6.2010 7:31:51   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarči nimam sicer pojma kako je v MB, ampak a ni Femoden v igri 1 M pred postopkom?

noup, če padeš v sam začetek grupe, torej ne da loviš skupino kot sem jo nazadnje jaz, potem je femodenček 2 meseca. Drugače skoraj ne morejo vse ženske v isti skupini spravit na približno enak začetek špikanja.....

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
1.6.2010 7:34:55   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

v MB sem jaz prinesla napotnico od mojega rednega G, moj pa od osebnega zdravnika. Torej, ja dve. Saj po eni strani je logično, ker obema delajo preiskave.....

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
1.6.2010 7:38:46   
zarja1
aha, fajn, bom takoj ju3 zjutraj zamorila mojo osebno zrdravnico da naj mi pripravi napotnico! oz. napotnici - še za mojega - imava isto osebno zdravnico user posted image  
če ne drugega bom šla na izlet v MB user posted image  škodit mi itak ne more

tko, da zdaj pa rabim še točne napotke kje je to v MB, a je to kje tam zraven kjer sva šla dat kri za genetske preiskave? lahko mi tudi rečete da sem blond user posted image
stara porodnišnica, če prideš notr na glavnem vhodu je ta stavba na skrajno levi strani (kletni prostori so za ambulantne preglede in razgovore, punkcije in transferi so v prvem nadstropju....)

Vidim, da tud če ne pridem do LJ na srečanja vas bom vsaj še nekaj spoznala. Živel MB!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
1.6.2010 7:40:36   
zarja1
Babe žabe še enkrat hvala za vse včeraj, zlatke ste.

Pa lepo, sončno dobro jutro vsem......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
1.6.2010 7:50:51   
mausikaa
dobro jutro vsem skupaj,

kakšen lep dan se je naredill...mi je bilo kar škoda iti v službo, ampak je treba zaslužit vsaj za briketke in žemljo user posted image   btw. ko smo že glih pri briketih in živalih...bi imel kdo kakšno  malo mucko? mam še štiri za oddat, tri čisto bele in enega črnega, full cukrčki so, navajeni čistoče, prave igračke

napotnice naročene kar pri osebni zdravnici, sestra je bila zelo prijazna user posted image   zdaj samo še upam, da bo mojemu uspelo iti z mano, drugače pa pohopsam njegove izvide kar jih ima in da slišimo kaj nam bodo lepega povedali...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
1.6.2010 7:51:59   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

..a bomo letos kaj kitajskega zelja obiral-e user posted image user posted image user posted image

Navš ti name pozabila!

hmm, lahko bi se kaj zmenli, zdaj je pa res že čas...Karolina in Živa sta že pravi dami...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
1.6.2010 9:22:07   
gigi1
Ahoj user posted image

Mausi na to opcijo, da ti da napotnico osebni dr. sploh nisem pomislila. Moj mi ni hotel dati nobene napotnice. Še z receptom za Dabroston sem imela težave user posted image . Za vsako stvar me je pošiljal k mojemu G. HB, da ti je Fidi to svetovala in da je tvoj dr. bolj razumevajoč user posted image  user posted image  user posted image . Zdej pa nekako še zrihtajta, da bo šel dragi lahko s tabo. MB here we come!!! user posted image  user posted image  user posted image

Fidi super si Mausiki svetovala user posted image .
Glede odnosov. Tudi naju so te postopki zelo zbližali. Včeraj je prišel s poti in sva po večerji še veliko debatirala. Mi je rekel, da je skoraj na vsakem koraku pomislil, kaj bi bilo meni všeč, kako bi se skupaj smejala dogodivščinam... in za zaključek: "Moški se mora v življenju opredeliti. Ali bo samski in zapravljal čas s "prijatelji" v brezveznih debatah, ali bo družinski človek. Jaz sem družinski človek. In mi2 sva družina!" Se mi je kar milo storilo user posted image

Zarči aha, zdaj mi je jasno. Lepo te je videti spet nasmejano, ti moj horny teddy user posted image user posted image user posted image

Lana, pa višnje, pa slive....user posted image  Povej kdaj user posted image

Kruce se ti ne zdi, da malo zapostavljaš svoj konzervasti harem zadnje čase?

Miša moja kako študij? Jutri pa na UZ v MB. Pestke user posted image user posted image user posted image

Bebiii je imela včeraj UZ. Dobila municijo za naprej. Bebiii navijamo user posted image  user posted image  user posted image

Naskič evo...Bebiii je v postopku, Miša gre jutri v MB, Mausika gre kmalu na razgovor v MB...ostale pa klomifenčkajo, slončkamo...Pestke vsem vedno prav pridejo user posted image . Kako si mi ti?

Lupčke vsem user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
1.6.2010 10:01:55   
zarja1
Zarči aha, zdaj mi je jasno. Lepo te je videti spet nasmejano, ti moj horny teddy user posted image user posted image user posted image

pa znaš ti mene...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
1.6.2010 10:59:48   
loremi
Lep dan še od mene!

mausikaa upam da uspeš oddat mačkone. Midva že imava dva mačka in eno pesjanko in bo kr dost zaenkrat.

mismis gre jutri v MB? dobro zrihtaj! upam, da ti študij kaj pusti dihat! user posted image  čestitke za vztrajnost, še mal pa bo zmaga!

Naskič evo...Bebiii je v postopku, Miša gre jutri v MB, Mausika gre kmalu na razgovor v MB...ostale pa klomifenčkajo, slončkamo...Pestke vsem vedno prav pridejo user posted image .

eni pa (skor) nč od tega, čakamo na nadaljni razplet ... morm priznat, da kr mal pogrešam akcijo, čeprav ni prijetna, ampak mam tu vašo družbo user posted image

ekola hitro javljanje, zdej pa naprej služit za žemljo in pasje brikete.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
1.6.2010 11:09:52   
zarja1
Glede odnosov. Tudi naju so te postopki zelo zbližali. Včeraj je prišel s poti in sva po večerji še veliko debatirala. Mi je rekel, da je skoraj na vsakem koraku pomislil, kaj bi bilo meni všeč, kako bi se skupaj smejala dogodivščinam... in za zaključek: "Moški se mora v življenju opredeliti. Ali bo samski in zapravljal čas s "prijatelji" v brezveznih debatah, ali bo družinski človek. Jaz sem družinski človek. In mi2 sva družina!" Se mi je kar milo storilo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
1.6.2010 11:11:31   
mismis
dober dan vsem skupaj, evo zdaj je ravno malca čas na šihtu in ne boste verjele, kaj jem za malico... žemljo user posted image user posted image

Zarja, me veseli da si danes bolje, jaz imam jutri uro ob 13.30, ali boš ti prišla tja, ali ti pošljem sms, ko bom fertik

Loremi, eh jaz imam jutri UZ, da mi preveri stanje jajcevodoc, po vsej verjetnosti pa tudi mene čaka ponovna laparoskopija in histeroskopija

maussi, izgubiti nimaš kaj, te pojdi v MB, nene so res že na prvem pregledu vzeli kri za razne preiskave, pa še na čakalno listo so me uvrstili, tako da če bo vse posreči jeseni že štartamo za akcijo

Žižek , kak si ti meni, si avtota zrihatala? Kako pa je J.? ali je kaj bolje, ko se je vreme ne malček popravilo

Lana70, letos bomo tudi piknikirali, samo nimam pojma kdaj, kako je mala Živa

Kruce, ti nas pa zadnje čase malo zanemarjaš

Fida, dobro si jo maussiko, kar povej ji...kako si ti drgač, delovno?

sonya, kam se nam pa ti izgubljaš?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
1.6.2010 11:21:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, me veseli da si danes bolje, jaz imam jutri uro ob 13.30, ali boš ti prišla tja, ali ti pošljem sms, ko bom fertik

ti povej kaj ti bolj ustreza.....lahko pridem tja, lahkose dobimo v Europarku na kafeju?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......