|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
26.5.2010 11:32:23   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Gigi sem zrihtala avto..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
-70% na redno ceno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mater sem happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jupiiiiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
A so ti to uni moji zrihtali, ali si kaj drugega najdla?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
26.5.2010 11:34:13   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

evo babe, mal nostalgije, da ne bo samo resna debata o postopkih, pa hormončkih pa vseh teh pidarijah user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=_D1jeG6YtLU

Polanski user posted image  user posted image  user posted image . Kako so mi bili vampirji včasih romantiš user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
26.5.2010 11:34:34   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zarči ni res! Jaz te imam na sumu za neko čudno obliko PCO. Marsovsko user posted image  user posted image  user posted image

samo res, jaz teh klasičnih znakov nimam.....

Znaki policističnih jajčnikov so neredne menstruacije (2x zdaj in 2x pred poroko in pred enim ET) na daljša obdobja, aknasta koža (ma sem lepa kot user posted image ), povežemo jih lahko tudi s pretirano poraščenostjo (no way....zelo malo povsod, pa še te so bolj svetle dlačiceuser posted image ).
Pogosto je opazna prevelika telesna teža (niti ne, na 165 cm 51kguser posted image ) in nagnjenost k sladkorni bolezni ter k nekaterim drugim boleznim, ki se pokažejo v starosti (sem baje še mladauser posted image ).

Proizvedeš pa v ciklusu več aktivnih foliklov in imaš občasno debelejši E. Kar je tudi lahko znak neke vrste PCO. Pa tudi zelo suhe ženske (morda ne trenutno pretirano, ampak si bila kdaj prej zelo suha) so nagnjene k PCO.
Ni pa tole sploh rečeno. Ti iz nekega vzroka blazno reagiraš na hormone in se ti zelo hitro ravnovesje poruši. Morda bodo to enkrat poimenovali marsovski PCO, ali pa odkrili kaj je zadaj.

ja, debelejši E, ko pijem zvarke.user posted image user posted image user posted image  Full suha nisem bla nikol, glih tak kot treba.user posted image  Foliklov je res vedno kr nekaj...........to bo ZPCO.user posted image

A bi ti šla z mano do G-ja?

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
26.5.2010 11:35:06   
zarja1

Gigi sem zrihtala avto..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
-70% na redno ceno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mater sem happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jupiiiiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
A so ti to uni moji zrihtali, ali si kaj drugega najdla?
eni drugi......

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
26.5.2010 11:36:06   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Pika-po helou srčica user posted image  user posted image . Dobrodošla user posted image
Glede PCO...hmmm ne bom nič trdila...samo na glas razmišljam.
PCO se pokaže na hormonskih preiskavah kot LH, ki je višji kot FSH. Če si v postopku jemala Menopur, Monogon, Merional.. oz menopavzne gonadotropine, ki vsebujejo tudi LH, je možno, da se je zaradi tega razmerje porušilo. Reš verjetno sklepa po UZ, ker imaš najverjetneje več aktivnih foliklov, ki ne dozorijo.
V postopku je bolje jemati Gonal ali Puregon, ker je čisti FSH (to načeloma velja za starejše in tiste s PCO).
Pri PCO se je treba izogibati prečiščenemu sladkorju in moki. Najbolje bi se bilo prehranjevati po Montignacu in jemati 1500mg Mace na dan, da se uredi hormonsko ravnovesje.

Žižetka, thnx!

Izvid hormonov (narejen pred postopkom) je b.p., je pa sklep o PCO bil narejen po ultrazvoku, jap.
V 1. postopku sem imela Gonal, zdaj pa mi je napisal 3 amp. Menopurja. user posted image  To je lih nekaj kontra. user posted image
Eh nima veze, se bom poskušala ne obremenjevat se s tem. Pa ma da rata, je že cajt.user posted image Sem jest tud že kar vredu konzerva! user posted image user posted image user posted image

Reško proba še drugo varianto, kar je pozitivno. Nikoli se ne ve, zakaj žensko telo včasih kako odreagira. Sem že zadnjič napisala..to vse so teorije...v praksi pa...Marsovčki user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
26.5.2010 11:37:14   
zarja1
Reško proba še drugo varianto, kar je pozitivno. Nikoli se ne ve, zakaj žensko telo včasih kako odreagira. Sem že zadnjič napisala..to vse so teorije...v praksi pa...Marsovčki user posted image

Reško bi moral enkrat še mene srečat........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
26.5.2010 11:37:29   
gigi1

A da ga prepričam, da marsovčki obstajajo? user posted image  user posted image  user posted image

Super za avto. Še bolje, če vam je ratalo kje v bližini user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
26.5.2010 11:37:47   
mausikaa

[
Znaki policističnih jajčnikov so neredne menstruacije hmm, pri meni je to blo kakšni dve leti nazaj, je tudi po tri mesece ni blo na obisk in mi je G vedno rekel, da se bo že poštimalo, da se pač staram user posted image  na daljša obdobja, aknasta koža no ja, ni glih pretirano povežemo jih lahko tudi s pretirano poraščenostjo no tuki bi se dalo kaj rečt,se pojavljajo ene čudne močne dlake na čudnih mestih Pogosto je opazna prevelika telesna teža bingo in nagnjenost k sladkorni bolezni ter k nekaterim drugim boleznim, ki se pokažejo v starosti ja jest pa res nisem stara user posted image

ampak meni so PCO omenjali 10 let nazaj, danes ga mi nihče ne omenja, tudi atej ni videl nič takega...ma najboljš da ne razmišljam preveč in veselo treniram ata na mamo, pa mama na ata user posted image user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
26.5.2010 11:38:24   
zarja1

A da ga prepričam, da marsovčki obstajajo? user posted image  user posted image  user posted image

ja, pa da vidimo ko je jači.......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
26.5.2010 11:39:26   
pika.po

Pika-po helou srčica user posted image  user posted image . Dobrodošla user posted image
Glede PCO...hmmm ne bom nič trdila...samo na glas razmišljam.
PCO se pokaže na hormonskih preiskavah kot LH, ki je višji kot FSH. Če si v postopku jemala Menopur, Monogon, Merional.. oz menopavzne gonadotropine, ki vsebujejo tudi LH, je možno, da se je zaradi tega razmerje porušilo. Reš verjetno sklepa po UZ, ker imaš najverjetneje več aktivnih foliklov, ki ne dozorijo.
V postopku je bolje jemati Gonal ali Puregon, ker je čisti FSH (to načeloma velja za starejše in tiste s PCO).
Pri PCO se je treba izogibati prečiščenemu sladkorju in moki. Najbolje bi se bilo prehranjevati po Montignacu in jemati 1500mg Mace na dan, da se uredi hormonsko ravnovesje.

Žižetka, thnx!

Izvid hormonov (narejen pred postopkom) je b.p., je pa sklep o PCO bil narejen po ultrazvoku, jap.
V 1. postopku sem imela Gonal, zdaj pa mi je napisal 3 amp. Menopurja. user posted image  To je lih nekaj kontra. user posted image
Eh nima veze, se bom poskušala ne obremenjevat se s tem. Pa ma da rata, je že cajt.user posted image Sem jest tud že kar vredu konzerva! user posted image user posted image user posted image

Hehe, sam ne me vprašat ko boste bebeja pršle pogledat, zakaj je zelen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
26.5.2010 11:41:07   
gigi1

[
Znaki policističnih jajčnikov so neredne menstruacije hmm, pri meni je to blo kakšni dve leti nazaj, je tudi po tri mesece ni blo na obisk in mi je G vedno rekel, da se bo že poštimalo, da se pač staram user posted image  na daljša obdobja, aknasta koža no ja, ni glih pretirano povežemo jih lahko tudi s pretirano poraščenostjo no tuki bi se dalo kaj rečt,se pojavljajo ene čudne močne dlake na čudnih mestih Pogosto je opazna prevelika telesna teža bingo in nagnjenost k sladkorni bolezni ter k nekaterim drugim boleznim, ki se pokažejo v starosti ja jest pa res nisem stara user posted image

ampak meni so PCO omenjali 10 let nazaj, danes ga mi nihče ne omenja, tudi atej ni videl nič takega...ma najboljš da ne razmišljam preveč in veselo treniram ata na mamo, pa mama na ata user posted image user posted image

Mausika meni je Reš rekel, da preveč tuhtam in da ne bo nič iz tega, ker mi sive celice zavirajo, da bi pustila hormonom prosto pot. Torej: Mozak na pašo in ata na mamo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
26.5.2010 11:41:10   
zarja1
Hehe, sam ne me vprašat ko boste bebeja pršle pogledat, zakaj je zelen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsaj očke, a ne?

Horny Teddy

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
26.5.2010 11:42:31   
mausikaa

Reško bi moral enkrat še mene srečat........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a da ti marsovčke najde?? pejdi se mu pokazat

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
26.5.2010 11:44:10   
zarja1

a da ti marsovčke najde?? pejdi se mu pokazat

tudi to, pa da vidi kaj zmorem vse fenomenalno zaštrikat.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
26.5.2010 11:44:35   
gigi1

Jaz sem itak farbenblint pri user posted image  . Men bo tud kodrlajsast lep user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
26.5.2010 11:45:07   
zarja1
ker mi sive celice zavirajo, da bi pustila hormonom prosto pot.

aha, pa navodila ti je dal zraven........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
26.5.2010 11:46:21   
gigi1

aha, pa navodila ti je dal zraven........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JP user posted image  vsak dan, pa naj pade kamor pade user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
26.5.2010 11:46:26   
pika.po

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsaj očke, a ne?

Zelene ukice pa itak, zdele podpišem user posted image user posted image user posted image   Pa temni laski, pol pa nima veze a je pupa al je fantek user posted image  Ubitačna kombinacija v vsakem primeru.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
26.5.2010 11:49:53   
mausikaa

JP user posted image  vsak dan, pa naj pade kamor pade user posted image  user posted image  user posted image

vsak dan? olala, kaj pa navodilo vsak drugi dan? no sej tega se tudi mi nismo držali, mogoče smo pa zato minuska nalulal...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
26.5.2010 11:51:22   
Rakica_80
Konzervice in konzervansi, kako ste mi kaj, vidim da se imate lepo in tako je tudi pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo se vi zabavajteuser posted image
Lavju oooluser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
26.5.2010 13:16:47   
mausikaa
o Bebii naša, kje se skrivaš? Kako si kaj? Kolk ste daleč?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
26.5.2010 14:08:11   
sonya1
Punce, odkar malicam tele vitamine, Omega3, matični mleček, pijem čas krvomočnice in malin, imam eno težavo. Mučijo me hudi vetrovi in to tisti tapravi, hudo smrdečiuser posted image , da kmalu ne bom več za med ljudmi. Saj ne vem, če je razlog v tem, ampak prej jih nisem imela nikoli, zadnje par dni pa opažam, da je prav zoprno. Jem pa nobene take hrane, ki bi povzročala vetrove. Še dobro, da so tihi, da se lahko mal "francoza" delamuser posted image

Razen če imam tudi jaz kake Marsovčke, kaj misliš Zarja ? 

Lupčke vsem user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
26.5.2010 14:09:32   
sonya1
Mausi, vsak drugi dan je treba ? Kadar imamo mi taprave dneve, pol kar vsak dan, ker me vseskozi skrbi, da bomo zamudiliuser posted image A je res boljše vsak drugi ? 

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
26.5.2010 14:10:49   
sonya1
Zarja, ko si tako poceni popravila avto, je pa za pivo ostalouser posted image Kar povabi, pridemo vsi user posted image , saj veš, da je dobro za folikleuser posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
26.5.2010 14:13:06   
neodkrita
A tak je to s temi zvezdicami? No žalostno, da še tega ne vem hehehe. Pol pa nič ne kaže, da bom sploh prišla do kakšne zvezdice, če pa nimam nič pametnega za napisat. Mogoče se bo pa le nabralo, da mi bodo kakšno pripopali.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......