Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:32:23
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Gigi sem zrihtala avto.......... -70% na redno ceno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mater sem happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Jupiiiiii A so ti to uni moji zrihtali, ali si kaj drugega najdla?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:34:13
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa evo babe, mal nostalgije, da ne bo samo resna debata o postopkih, pa hormončkih pa vseh teh pidarijah http://www.youtube.com/watch?v=_D1jeG6YtLU Polanski . Kako so mi bili vampirji včasih romantiš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:34:34
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči ni res! Jaz te imam na sumu za neko čudno obliko PCO. Marsovsko samo res, jaz teh klasičnih znakov nimam..... Znaki policističnih jajčnikov so neredne menstruacije (2x zdaj in 2x pred poroko in pred enim ET) na daljša obdobja, aknasta koža (ma sem lepa kot ), povežemo jih lahko tudi s pretirano poraščenostjo (no way....zelo malo povsod, pa še te so bolj svetle dlačice ). Pogosto je opazna prevelika telesna teža (niti ne, na 165 cm 51kg ) in nagnjenost k sladkorni bolezni ter k nekaterim drugim boleznim, ki se pokažejo v starosti (sem baje še mlada ). Proizvedeš pa v ciklusu več aktivnih foliklov in imaš občasno debelejši E. Kar je tudi lahko znak neke vrste PCO. Pa tudi zelo suhe ženske (morda ne trenutno pretirano, ampak si bila kdaj prej zelo suha) so nagnjene k PCO. Ni pa tole sploh rečeno. Ti iz nekega vzroka blazno reagiraš na hormone in se ti zelo hitro ravnovesje poruši. Morda bodo to enkrat poimenovali marsovski PCO, ali pa odkrili kaj je zadaj. ja, debelejši E, ko pijem zvarke. Full suha nisem bla nikol, glih tak kot treba. Foliklov je res vedno kr nekaj...........to bo ZPCO. A bi ti šla z mano do G-ja?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:35:06
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Gigi sem zrihtala avto.......... -70% na redno ceno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mater sem happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Jupiiiiii A so ti to uni moji zrihtali, ali si kaj drugega najdla? eni drugi......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:36:06
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pika-po helou srčica . Dobrodošla Glede PCO...hmmm ne bom nič trdila...samo na glas razmišljam. PCO se pokaže na hormonskih preiskavah kot LH, ki je višji kot FSH. Če si v postopku jemala Menopur, Monogon, Merional.. oz menopavzne gonadotropine, ki vsebujejo tudi LH, je možno, da se je zaradi tega razmerje porušilo. Reš verjetno sklepa po UZ, ker imaš najverjetneje več aktivnih foliklov, ki ne dozorijo. V postopku je bolje jemati Gonal ali Puregon, ker je čisti FSH (to načeloma velja za starejše in tiste s PCO). Pri PCO se je treba izogibati prečiščenemu sladkorju in moki. Najbolje bi se bilo prehranjevati po Montignacu in jemati 1500mg Mace na dan, da se uredi hormonsko ravnovesje. Žižetka, thnx! Izvid hormonov (narejen pred postopkom) je b.p., je pa sklep o PCO bil narejen po ultrazvoku, jap. V 1. postopku sem imela Gonal, zdaj pa mi je napisal 3 amp. Menopurja. To je lih nekaj kontra. Eh nima veze, se bom poskušala ne obremenjevat se s tem. Pa ma da rata, je že cajt. Sem jest tud že kar vredu konzerva! Reško proba še drugo varianto, kar je pozitivno. Nikoli se ne ve, zakaj žensko telo včasih kako odreagira. Sem že zadnjič napisala..to vse so teorije...v praksi pa...Marsovčki
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:37:14
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Reško proba še drugo varianto, kar je pozitivno. Nikoli se ne ve, zakaj žensko telo včasih kako odreagira. Sem že zadnjič napisala..to vse so teorije...v praksi pa...Marsovčki Reško bi moral enkrat še mene srečat........
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:37:29
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 A bi ti šla z mano do G-ja? A da ga prepričam, da marsovčki obstajajo? Super za avto. Še bolje, če vam je ratalo kje v bližini
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:37:47
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 [ Znaki policističnih jajčnikov so neredne menstruacije hmm, pri meni je to blo kakšni dve leti nazaj, je tudi po tri mesece ni blo na obisk in mi je G vedno rekel, da se bo že poštimalo, da se pač staram na daljša obdobja, aknasta koža no ja, ni glih pretirano povežemo jih lahko tudi s pretirano poraščenostjo no tuki bi se dalo kaj rečt,se pojavljajo ene čudne močne dlake na čudnih mestih Pogosto je opazna prevelika telesna teža bingo in nagnjenost k sladkorni bolezni ter k nekaterim drugim boleznim, ki se pokažejo v starosti ja jest pa res nisem stara ampak meni so PCO omenjali 10 let nazaj, danes ga mi nihče ne omenja, tudi atej ni videl nič takega...ma najboljš da ne razmišljam preveč in veselo treniram ata na mamo, pa mama na ata
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:38:24
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 A bi ti šla z mano do G-ja? A da ga prepričam, da marsovčki obstajajo? ja, pa da vidimo ko je jači.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:39:26
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pika.po IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pika-po helou srčica . Dobrodošla Glede PCO...hmmm ne bom nič trdila...samo na glas razmišljam. PCO se pokaže na hormonskih preiskavah kot LH, ki je višji kot FSH. Če si v postopku jemala Menopur, Monogon, Merional.. oz menopavzne gonadotropine, ki vsebujejo tudi LH, je možno, da se je zaradi tega razmerje porušilo. Reš verjetno sklepa po UZ, ker imaš najverjetneje več aktivnih foliklov, ki ne dozorijo. V postopku je bolje jemati Gonal ali Puregon, ker je čisti FSH (to načeloma velja za starejše in tiste s PCO). Pri PCO se je treba izogibati prečiščenemu sladkorju in moki. Najbolje bi se bilo prehranjevati po Montignacu in jemati 1500mg Mace na dan, da se uredi hormonsko ravnovesje. Žižetka, thnx! Izvid hormonov (narejen pred postopkom) je b.p., je pa sklep o PCO bil narejen po ultrazvoku, jap. V 1. postopku sem imela Gonal, zdaj pa mi je napisal 3 amp. Menopurja. To je lih nekaj kontra. Eh nima veze, se bom poskušala ne obremenjevat se s tem. Pa ma da rata, je že cajt. Sem jest tud že kar vredu konzerva! Reško proba še drugo varianto, kar je pozitivno. Nikoli se ne ve, zakaj žensko telo včasih kako odreagira. Sem že zadnjič napisala..to vse so teorije...v praksi pa...Marsovčki Hehe, sam ne me vprašat ko boste bebeja pršle pogledat, zakaj je zelen
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:41:07
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 [ Znaki policističnih jajčnikov so neredne menstruacije hmm, pri meni je to blo kakšni dve leti nazaj, je tudi po tri mesece ni blo na obisk in mi je G vedno rekel, da se bo že poštimalo, da se pač staram na daljša obdobja, aknasta koža no ja, ni glih pretirano povežemo jih lahko tudi s pretirano poraščenostjo no tuki bi se dalo kaj rečt,se pojavljajo ene čudne močne dlake na čudnih mestih Pogosto je opazna prevelika telesna teža bingo in nagnjenost k sladkorni bolezni ter k nekaterim drugim boleznim, ki se pokažejo v starosti ja jest pa res nisem stara ampak meni so PCO omenjali 10 let nazaj, danes ga mi nihče ne omenja, tudi atej ni videl nič takega...ma najboljš da ne razmišljam preveč in veselo treniram ata na mamo, pa mama na ata Mausika meni je Reš rekel, da preveč tuhtam in da ne bo nič iz tega, ker mi sive celice zavirajo, da bi pustila hormonom prosto pot. Torej: Mozak na pašo in ata na mamo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:41:10
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Hehe, sam ne me vprašat ko boste bebeja pršle pogledat, zakaj je zelen , vsaj očke, a ne?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:42:31
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Reško proba še drugo varianto, kar je pozitivno. Nikoli se ne ve, zakaj žensko telo včasih kako odreagira. Sem že zadnjič napisala..to vse so teorije...v praksi pa...Marsovčki Reško bi moral enkrat še mene srečat........ a da ti marsovčke najde?? pejdi se mu pokazat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:44:10
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Reško proba še drugo varianto, kar je pozitivno. Nikoli se ne ve, zakaj žensko telo včasih kako odreagira. Sem že zadnjič napisala..to vse so teorije...v praksi pa...Marsovčki Reško bi moral enkrat še mene srečat........ a da ti marsovčke najde?? pejdi se mu pokazat tudi to, pa da vidi kaj zmorem vse fenomenalno zaštrikat.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:44:35
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Hehe, sam ne me vprašat ko boste bebeja pršle pogledat, zakaj je zelen Jaz sem itak farbenblint pri . Men bo tud kodrlajsast lep
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:45:07
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 ker mi sive celice zavirajo, da bi pustila hormonom prosto pot. aha, pa navodila ti je dal zraven........
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:46:21
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 ker mi sive celice zavirajo, da bi pustila hormonom prosto pot. aha, pa navodila ti je dal zraven........ JP vsak dan, pa naj pade kamor pade
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:46:26
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Hehe, sam ne me vprašat ko boste bebeja pršle pogledat, zakaj je zelen , vsaj očke, a ne? Zelene ukice pa itak, zdele podpišem Pa temni laski, pol pa nima veze a je pupa al je fantek Ubitačna kombinacija v vsakem primeru.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:49:53
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 ker mi sive celice zavirajo, da bi pustila hormonom prosto pot. aha, pa navodila ti je dal zraven........ JP vsak dan, pa naj pade kamor pade vsak dan? olala, kaj pa navodilo vsak drugi dan? no sej tega se tudi mi nismo držali, mogoče smo pa zato minuska nalulal...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 11:51:22
|
|
|
|
Rakica_80
|
Konzervice in konzervansi, kako ste mi kaj, vidim da se imate lepo in tako je tudi prav Samo se vi zabavajte Lavju oool
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:08:11
|
|
|
|
sonya1
|
Punce, odkar malicam tele vitamine, Omega3, matični mleček, pijem čas krvomočnice in malin, imam eno težavo. Mučijo me hudi vetrovi in to tisti tapravi, hudo smrdeči , da kmalu ne bom več za med ljudmi. Saj ne vem, če je razlog v tem, ampak prej jih nisem imela nikoli, zadnje par dni pa opažam, da je prav zoprno. Jem pa nobene take hrane, ki bi povzročala vetrove. Še dobro, da so tihi, da se lahko mal "francoza" delam Razen če imam tudi jaz kake Marsovčke, kaj misliš Zarja ? Lupčke vsem
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:09:32
|
|
|
|
sonya1
|
Mausi, vsak drugi dan je treba ? Kadar imamo mi taprave dneve, pol kar vsak dan, ker me vseskozi skrbi, da bomo zamudili A je res boljše vsak drugi ?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:10:49
|
|
|
|
sonya1
|
Zarja, ko si tako poceni popravila avto, je pa za pivo ostalo Kar povabi, pridemo vsi , saj veš, da je dobro za folikle
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 26.5.2010 14:13:06
|
|
|
|
neodkrita
|
A tak je to s temi zvezdicami? No žalostno, da še tega ne vem hehehe. Pol pa nič ne kaže, da bom sploh prišla do kakšne zvezdice, če pa nimam nič pametnega za napisat. Mogoče se bo pa le nabralo, da mi bodo kakšno pripopali.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......