sonya1
|
Ja, Zarja, boš že morala. "Pa ne smeš biti tako sebična, ko veš, da gre za višje cilje !" Tole sem ravno danes slišala, ko je mož dejal ženi, ko je bila utrujena zvečer, gre ravno tako za neploden par, samo precej mlajši. Loremi, da, tako je. Hoteli smo kapitalizem, zdaj ga pa imamo. Meni osebno je bil socializem dosti ljubši. Mausi, a nisi bila ti danes pri atu ? Kaj je novega ? Ja, Vogler je res tako prijeten, kot ste rekle. Bi ga človek kar domov odnesel. Čeprav sem se pa jaz njemu zdela malo stara Ne, resno, toliko mi je razlagal o starosti, kot da jaz sama ne bi vedela, koliko let štejem. Pol me je pa mal pogledal, pa povedal, da imam krasno maternico za nosečnost in jajčnike, kjer so bili vidni mali folikli, da če bi imela 35 let, da bi si upal z 95% gotovostjo trditi, da z zanositvijo ne bo nobenih težav. Tako pa... Kar se tiče Klomifena, se mu je zdelo absolutno preuranjeno, da so mi dali Klomifen brez kakršnihkoli preiskav. Sva se pa dogovorila, da bo v bodoče moj osebni ginekolog. Me je že naročil, mi napisal na listek, katere preiskave mi bo delal ( ne vem točno, ker piše pa tako grdo, da ne znam prebrati). Za klomifen pa samo, da naj ga ta ciklus sicer jemljem, da pa mi bo tako delal klomifenski test, ko bom prišla k njemu. Da je šlo najbrž za biokemijsko nosečnost, kar je pravzaprav dober znak, nekaj se torej dogaja. Ker je tale klomifen ta mesec očitno kar tako, pa naj bo. Škodil najbrž ne bo. Bom pa še jaz malo po svoji presoji pila krvomočnico in maline in aspirin in Omego3, pa bomo videli. Glede na tako šibko zadnjo menstruacija, ne skrbi Zarja, ne bom ti porušila rekorda Tale dež me je spravil čisto v depresijo. Je pa res, da imamo v družini težko obdobje, pred kratkim smrt v bližnji družini, sedaj še bolezen prav tako v bližnji družini. Pa mi je malo pred novim letom znana astrologinja napovedala, da se začenjata zame dve čudoviti leti. Drek, pa taki čudovit leti, če se bo tako nadaljevalo, bi imela raje še enkrat moji prejšnji dve nesrečni Dekleta draga, rade se imejte in se smejte
< Sporočilo je popravil sonya1 -- 13.5.2010 21:05:03 >
|