Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 20:32:05
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči, Fidi, Naska, Gretka, Kajši, Bebiii, alpog in vse neimenovane...lupčke in lep dan Tudi tebi pošiljam poljubčke in vsem vam na 40+ Vidim, da je tema zelo zaživela ponovno samo na IVF/ICSI je taga tuga se bom začela kmalu sama s seboj pogovarjat Lep večer želim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 21:50:48
|
|
|
|
lana08
|
Priznam pa, da že malo pogrešam dildokamerco
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 22:46:33
|
|
|
|
Naska
|
Hejla, samo malo vas pozdravim, preberem pa oddrvim prek širnega neba...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 22:49:41
|
|
|
|
Bety11
|
Pozdravljene.... Čisto slučajno sem pokulala na to temo in evo me že srbijo prstki, da kaj svetujem.... Sonya.....Če jemlješ Klomifen, potem je OBVEZNO da uporabljaš tudi Progesteron (dabroston, prometrij, utrogestan...) od 18.dne naprej in to kar velike količine(3x100 najmanj, 3x200 pa je najboljše), ker klomifen TANJŠA sluznico maternice oziroma ovira zadebelitev pa so dodatne količine prometrijuma NUJNE...... Za boljšo prekrvavitev maternice pa je dober aspirin 100 ampak samo do 25.dne ciklusa, ker po tistem lahko povzroči splav, pa OMEGA3 je apsolutno najboljši pripravek za to in ga lahko uživaš do konca nosečnosti. Omega 3 pa je potrebno uživati v večjih dozah in to 3x2 kapsuli na dan, če hočeš pravi rezultat..... Aspirin100 pa je priporočljivo piti od začetka uživanja klomifena, torej od 5.dne ciklusa, ker poveča odzivnost jajčnikov na gonadotropine (več jajčec se pridela)..... Srečno!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 8:24:10
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Naša Zarja izredno odreagira na vsako stvar, ki včasih deluje zelo nedolžno. V 1. postopku je pridelala hiperco, že na klomifenu je imela 8 celic (!). To je za klomifen ogromno. Je prebrala, da se krvomočnica svetuje za endometrij in jo je pila, čeprav se ni zavedala, da ima v bistvu krasen endometrij (10-12) in ga je imela ob krvomočnici 20 (s tem, da takrat ni jemala klomifena ali česa, kar tanjša E). Seveda sem, mi je Femoden tanjšal sluznico.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 8:24:58
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Priznam pa, da že malo pogrešam dildokamerco naša Gigi.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 8:30:10
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Priznam pa, da že malo pogrešam dildokamerco sej se od takrat, ko sem zgubila moja sončka, ne smejim prav velik, ampak me je pa tole nasmejal, tale je pa dobra ja!! zarja sej to je pa sam dobr, da fajn odreagiraš na ves ta hormonski pi**eraj, sam endometrija ne tolk našopat ja! bebiii bom jst še tud seznamčka rihtala na ivf/icsi, pa ko bom spet nekoč v akciji, bom spet tam, pa sem in tja s kakim postom, ko bojo kake akcije ... pozdrav vsem!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 8:57:44
|
|
|
|
sonya1
|
Najbrž bo res nekaj na pretankem endometriju. Ko se mi je včeraj zjutraj ulilo, je trajalo par ur in sedaj konec, le še alenkost umazan vložek in nič drugega. Mogoče mi bo Vogler dodal kaj za pomoč Klomifenu. Ja, Zarja, če tako dobro reagiraš pa ni vrag, da ne bo v kratkem kaj Gigi, kakšna pa je didlkamerca ? Imam sicer občutek, da jo bom kmalu spoznala, nimam pa preveč rada "zmenkov na slepo" Zale forum je pa res kul, same pozitivne punce ! Go girls, go girls, go, go, go
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 9:14:00
|
|
|
|
loremi
|
sonya1 to je una reč, k ti z njo opravijo vaginalni UZ
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 9:37:01
|
|
|
|
gigi1
|
Oj puppe moje Obljubim, da danes ne bom tolk nakladala Bebiii ti kar tukaj čvekaj, da ne boš na uni temi še same sebe kje srečala Lana08 helou . Kako ste? A bi ti nam kakšno stimulacijo nalimala? Saj veš koga mislim Loremi me veseli, da sem ti narisala nasmešek na obraz. Vidiš, da je pri nas lušno Bety kako ste? Pogrešamo tvoje nasvete. Zarči uuups na Femoden sem pozabila. Pa tudi ne spoznam se kaj preveč na KT. Mislim, da sem nazadnje to jemala pri 22ih. Takrat se pa itak nisem kaj poglabljala. A Femoden tudi tanjša sluznico? No...pri tebi ni bilo tega učinka Naska hejla nazaj . Kako si ti meni? Sonya to ne bo "zmenek na slepo". Te bo kar globinsko pogledala . Aja pa ni didl- je dildo- . Ring a bell? Mišu moj kje si? Si gut? Lupčke vsem
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 11.5.2010 9:38:21 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 10:27:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči uuups na Femoden sem pozabila. Pa tudi ne spoznam se kaj preveč na KT. Mislim, da sem nazadnje to jemala pri 22ih. Takrat se pa itak nisem kaj poglabljala. A Femoden tudi tanjša sluznico? No...pri tebi ni bilo tega učinka ziher je bil učinek, samo tista velika šalca čaja je naredla svoje....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 10:28:21
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Ja, Zarja, če tako dobro reagiraš pa ni vrag, da ne bo v kratkem kaj ma, ne vem no. Ta v kratkem zdaj že dolgoooooooooooooo traja.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 10:29:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lupčke vsem tebi tudiiiiiiiiiii
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 11:04:14
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Ja, Zarja, če tako dobro reagiraš pa ni vrag, da ne bo v kratkem kaj ma, ne vem no. Ta v kratkem zdaj že dolgoooooooooooooo traja. je že dost, a ne, zdej bi pa že bil čas, ampak dejmo še naprej upat, kaj pa čmo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 11:10:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Ja, Zarja, če tako dobro reagiraš pa ni vrag, da ne bo v kratkem kaj ma, ne vem no. Ta v kratkem zdaj že dolgoooooooooooooo traja. je že dost, a ne, zdej bi pa že bil čas, ampak dejmo še naprej upat, kaj pa čmo upam, da bo in da bom tako kot vse ostalo imela fenomen in tri leta zapored in tri zlate ......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 11:34:06
|
|
|
|
sonya1
|
Zarja, jaz sem optimist. Kot sem že napisala, gre za klasičen fizikalen zakon: energija se ne more izgubiti, lahko le spreminja obliko. Iz želja,volje in truda v Mačke, da ne bomo čez 15 let pa odprle forum: "Kako ravnati s problematičnimi najstniki " in bomo nato druga drugi jamrale, kakšno so naši pubertetniki Čeprav bodo moji seveda super, če bodo količkaj po mami, seveda
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 11:35:22
|
|
|
|
sonya1
|
Zarja, kar tri ? Vidim,da ko enkrat prideš na " žmoh", ne znaš nehati
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 12:41:00
|
|
|
|
Fidolina
|
dan, jaz pa brez "stimulacij (desci)" z "mokro sedim pred compom . Se mi tisti Utro ves čas po malem ven plazi . in kar čutim, kako se debelim v endota. Si pa ti Zarja, prava rekorderka endo debelušk. 20 ! Kmalu bodo pogruntali (z našo RR pomočjo ), pravo razmerje recnij zate in potem kar tri zapovrstjo . Naska - se mi je zdel, da je prej nekaj zdrvel prek širnega neba . Gigi - a ti pa dildonostalgija ? Saj veš, kaj je treba naredit, da se stari časi vrnejo. Gigi mora priti bek na bojno polje . Sonya držim pesti za super pridne najstnike (po mami seveda) Lupčke vsem
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 12:53:06
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausi - kako preživljaš te lepe, dišeče majske večere ?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 13:06:59
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči 3 je pravljično število Fidi ufff utropizderaja pa res nič ne pogrešam . Ne, ne... sem kar gut tkole . Pa saj sem skoz v borbi . Ti imaš pa ZS, če še nisi porajtala. Od moje malenkosti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 13:18:55
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči 3 je pravljično število ja, ne? Pa saj veš, jaz sem za veliko familijo, moram bajto napolnit, pa tolk ljubezni v srcu za raztalat.... Samo ne samo pupe, se mojemu od šopingov , kakšnega fantka morama zacoprat....... Vidi ti mene....sanja svinja kukuruz......
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 11.5.2010 13:21:09 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 13:22:14
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Zarja, jaz sem optimist. Kot sem že napisala, gre za klasičen fizikalen zakon: energija se ne more izgubiti, lahko le spreminja obliko. Iz želja,volje in truda v Mačke, da ne bomo čez 15 let pa odprle forum: "Kako ravnati s problematičnimi najstniki " in bomo nato druga drugi jamrale, kakšno so naši pubertetniki Čeprav bodo moji seveda super, če bodo količkaj po mami, seveda moji bodo pa sami , tak kot mama......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 13:25:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Si pa ti Zarja, prava rekorderka endo debelušk. 20 ! Kmalu bodo pogruntali (z našo RR pomočjo ), pravo razmerje recnij zate in potem kar tri zapovrstjo . Fidolinca no čakam recept; sem že vse živo probala, od sexa na pojštru, pa skok iz plafona, pa IUI, pa ICSI, pa ata na mamo v avtu, pa mama na atija v dvigalu, pa tu je blo še letalo, pa piknik, pa futer taki in onaki, pa kava in refošk, pa jabolka in sladoled, pa čajčki, pa beli kostimi, pa visoke pete, pa 5 parov škornjev, pa indijanci in kavbojci, pa polna luna, pa masažice, pa savnanje, pa rolanje, pa cigarete, pa kukiji, pa........
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 13:33:55
|
|
|
|
Fidolina
|
Zarja - kaj pa če bi enkrat probala s kondomom? Pravijo, da jih je kar nekaj zanosilo, čeprav (ker???) so uporabljale kondom - da komot kaj mimo uide? P.s.: ne poslušaj mojih bedarij
< Sporočilo je popravil Fidolina -- 11.5.2010 13:37:22 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.5.2010 13:37:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Zarja - kaj pa če bi enkrat probala s kondomom? Pravijo, da je kljub kondomu možnost, da zanosiš, da lahko kaj mimo uide? P.s.: ne poslušaj mojih bedarij pri meni je vse možno. Samo jaz bi vseeno, da on direktno puca.......
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......