Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.5.2010 14:34:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Čer, sem zavohala da se nekaj lepi na tej temi (stimulacija ni nikoli odveč) in se po dooolgem času oglašam. Na tej temi sicer nisem bila veliko, pač pa na ivf in ker tam skoraj ni poznanega imena vas ''stare'' borke in borca pozdravljam tukaj. Sem upala, da je katera že na temi nosečk (gigi, zarja, mismis,...) ma škoda no. Samo ne obupajte, jaz verjamem da enkrat bo sigurno uspelo. In držim pesti za čisto vse. Ker potem je tako zelo lepoo. In potem veš zakaj so bile potrebne vse bolečine, trepetanja, dvomi... In z vašo pomočjo je vse lažje in velikokrat se spomnim na podporo, ki sem jo bila deležna tukaj, ko držim moj največji zaklad v rokah. In zraven jokam od sreče. Ta sreča je stara tri mesece in iz dneva v dan večja . Pozdravček vsem. oooooooooooooooooo Lančica......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.5.2010 22:30:06
|
|
|
|
mausikaa
|
dober večer vsem skupaj, evo pa je še en deževen dan za nami...kakšno p.....o vreme, no ja, smo se pa vsaj malo nalenarili pa oknov mi ni blo treba pomivat...za jutri je hvala bogu malenkost boljša napoved, da bomo lahko konkratno premigali lene riti. grem se pridružbiti na kauč...zgleda da bomo še n-tič gledali Mamamio en velik velik
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 7:06:21
|
|
|
|
sonya1
|
Dobro jutro, dekleta ! Naj najdaljujem svojo zgodbo. Vedela sem, da ne kaže dobro, glede na to, da je CB še po izostanku menstruacije kazal tako slab plusek. In res se je slabo končalo.Danes, peti dan zamujanja menstruacije, sem se zbudila z močnimi krči in prišla je . Po znakih sodeč bi utegnilo iti za nosečnost, ki se ni obrdržala ali pa se mogoče motim ? Glede na to, da na krvnem testu nisem bila, je najbrž težko z gotovoostjo reči. Saj ne vem, ali sem žalostna ali ne, tako mešani občutki me obhajajo. Če nič drugega, je najbrž to dober znak, da je moje telo na Klomifen reagiralo in da je še sposobno proizvesti kakšno spodobno jajčno celico ? Kaj menite ? Sicer grem v četrtek k dr. Voglerju, pa bo še on povedal, rada pa bi vsaj približno vedela, kaj se dogaja, da ga imam vsaj kaj vprašati. Vsem pa seveda lep dan in teden
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 7:38:13
|
|
|
|
zarja1
|
Konzervice moje, kako ste kaj? V MB se prebuja sonček.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 8:28:02
|
|
|
|
BarbiG
|
Madonca, pridem po dolgem času sem gor in kaj vidim? Samo stimulacijo, ki pa ne sme bit zame. Mam prepoved . Vam ni dolgčas, vidim. Lana70, se čist strinjam s tabo. Gigi ima res super postavco. In Gigi, da ne bi razmišljala o kakšnem hujšanju. Mausi, da te na hitrco pozdravim. Grem nazaj spat, ker sem obupno . Tale vreme me ubija.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 8:38:36
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa dober večer vsem skupaj, evo pa je še en deževen dan za nami...kakšno p.....o vreme, no ja, smo se pa vsaj malo nalenarili pa oknov mi ni blo treba pomivat...za jutri je hvala bogu malenkost boljša napoved, da bomo lahko konkratno premigali lene riti. grem se pridružbiti na kauč...zgleda da bomo še n-tič gledali Mamamio en velik velik Ja, Muusikaa, kje ste pa vi doma??? Pri nas je bil pa skoraj ves dan sonček...res je, da smo tud mi kljub sončku bolj lenarili . Le proti večeru sem mojega dragega mal ven spravila. Pa še to samo na račun nosečnosti...sicer vem, da ne bi bilo nič !
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 8:39:50
|
|
|
|
mausikaa
|
o dobro jutro konzervice moje, kako ste? Barbi ti kar pojdi lepo ajčat in počivat. Zarja pošlješ malo sončka tudi k nam? v LJ je oblačno, na Gorenjskem pa veliko lepše, bi šla najrajši kar domov...no pa je treba delat in vsaj za žemljico zaslužiti sonya a Prometrium si jemala po Klomifenu? Klomifen namreč stanjša sluznico in se ne more dobro zasidrat in potem se zgodi to kar se ti je zgodilo, no lahko da je to razlog...pozitivno stvar je pa res to, da si odreagirala na Klomifen kar je pa tudi nekaj drage moje, lep začetek tedna vam želim, in evo za očke spočiti, ta teden je premiera http://www.youtube.com/watch?v=NVx3GxiaAxc
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 8:58:52
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa dober večer vsem skupaj, evo pa je še en deževen dan za nami...kakšno p.....o vreme, no ja, smo se pa vsaj malo nalenarili pa oknov mi ni blo treba pomivat...za jutri je hvala bogu malenkost boljša napoved, da bomo lahko konkratno premigali lene riti. grem se pridružbiti na kauč...zgleda da bomo še n-tič gledali Mamamio en velik velik Ja, Muusikaa, kje ste pa vi doma??? Pri nas je bil pa skoraj ves dan sonček...res je, da smo tud mi kljub sončku bolj lenarili . Le proti večeru sem mojega dragega mal ven spravila. Pa še to samo na račun nosečnosti...sicer vem, da ne bi bilo nič ! Gorenjska Hermy, Gorenjska...nas je kar fajn prepihalo pa namočilo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 9:03:11
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Ja, Muusikaa, kje ste pa vi doma??? Pri nas je bil pa skoraj ves dan sonček...res je, da smo tud mi kljub sončku bolj lenarili . Le proti večeru sem mojega dragega mal ven spravila. Pa še to samo na račun nosečnosti...sicer vem, da ne bi bilo nič ! Gorenjska Hermy, Gorenjska...nas je kar fajn prepihalo pa namočilo Bi morala k nam (skoraj na morje), pridet!!! Jaz mam rajš sam starše tam!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 9:07:48
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj, Sonya, če misliš da je šlo za spontan splav, naredi še en test, namreč hormon beta hcg se ne izloči tako hitro iz telesa, tako da če je šlo za nosečnost, ti mora še pokazati pozitiven test. Drugače mi je pa hudo zate, da se je tako končalo Zarjica naša, sem ti fovš za sončkja, pri nas je vreme kar neki oz. je bolj kt ne skuzlano. Lana70 in lana08, lepo vaju je spet brati. Barbig, pupe so pridne? Maussi, a se je nov teden spet začel s pohoto? Žižek, kje si mi ti, je vse ok? Hermy, je tvoja pupa tudi pridna? Fida, uspešen delovni teden ti želim pa še lepa novička, naša BibaTolstojBond, je rodila fantka, pa ga imamo Lovra Bora
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 9:26:03
|
|
|
|
mausikaa
|
Mišmiš joj no, zdaj si pa ne bom več upala kaj gor nalimat...ma kakšno mnenje pa imate babuške o meni? Sej v resnici niti nisem taka...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 9:36:00
|
|
|
|
sonya1
|
Hvala za tolažbo, dekleta. No, saj bo mogoče dr. Vogler v četrtek več povedal, kaj in kako sedaj. Ko pa tole berem vse skupaj, me pa prav zanima: ali se ve punce med seboj že bolj ali manj vse poznate ? Videti je kot da bi se, potem pa včasih vidim, da katera kakšno vpraša od kje, pa se mi potem zdi, da vseeno ne. Ali se samo že toliko časa srečujete na forumu. Bi se mi pa prav prileglo, ko bi vsaj ena konzervic v zelo kratkem času napisala, da ji je uspelo, po možnosti z dvojčki (da enkrat opravi, pa je potem mir, parček pa že mora bit ) Katera se javi: Zarja, Lana70, lana08, Maussi, Hermy, Fida, Gigi ... Sem se čisto zasekirala zaradi svojih let in moram zvedet kakšno lepo novico, da bom potem lahko rekla; saj je njej tudi uspelo, pa lahko drugim tud
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 9:41:03
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis pa še lepa novička, naša BibaTolstojBond, je rodila fantka, pa ga imamo Lovra Bora vauuuuuuu, čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 9:44:49
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Sonya tisto, kar ti je Mausi napisala drži. Jaz sem imela v zadnjem postopku (terapija je bila kombinirana tudi s klomifenom) podobno zgodbo. Rahla črtica, ki je čez 2 dni ni bilo več. Po vsej verjetnosti endometrij ni bil dovolj debel, da bi se zarodek vsidral. Sonya nekaj se nas že pozna tudi v živo. Občasno organiziramo kakšno srečanje in se dobimo in ob pirčku v živo počvekamo . Vabljena Drugače pa naša Lana70 že carta, hermy je pa srečka . Torej kar pogumno . Tudi nam ratuje Lana08 lepo te je spet brati in čestitam tudi tukaj Lana70 ja bejžno ti men z glistami. Raje ne govorim o tem kakšna glista si bila ti pred nosečnostjo. In moj hrbet zelo dobro ve, da imam višek. So mi že zdavnaj rekli, da se ne smem zredit, ker lahko obležim...no pa se tega hormonom ne da dopovedat Naska nisem nobena suhica. Včasih sem bila. Še vedno pa lahko z garderobo zakrijem kakšno kilco BibaBond ČESTITAAAAM . Lepo se cartite . Upam, da je bilo hitro in kolikor je možno neboleče Kruce jaoooo to je pa res moglo bolet . Upam, da te čimprej poštimajo. Hermi nič bat . te kilce bodo šle ziher dol BarbiG smo že skoraj v 28 T . Stalno čekiram Mausi ti kar limaj stimulacijo. Miša te je zaradi klomifenčka spraševala Mišu moj sem gut! Thks Zarči, Fidi, Naska, Gretka, Kajši, Bebiii, alpog in vse neimenovane...lupčke in lep dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 9:44:55
|
|
|
|
zarja1
|
Sonya, ene se poznamo s srečanj , druge le preko foruma. Rade se pa mamo kar vse povprek. Jaz bi tudi na tvojem mestu šla preverit beto......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 9:54:48
|
|
|
|
sonya1
|
Zarja, misliš, da ima smisel preverjat beto, če je menstruacija tu ? Da bi vedela, če je bil res splav in se lahko dalje primerno ukrepa, da do tega ne bi prišlo ? Gigi, kaj so pa tebi rekli, zakaj je do tega prišlo ? No, rada berem, da je tolikim uspelo. Če ne bo šlo drugače, bo pa ata Reš priskočil na pomoč. No, meni zaenkrat tega, da sem debela, ne bo mogel ravno očitati. Nekatere ste pisale, da so se po hormonskih terapijah poredile. No, ja, če bi uspelo, me tudi to ne bi prav posebej motilo. Moj pravi, dokler se redim v joškein rit, kar tako naprej ! Ja, za kakšen čvek ob pivu sem vedno. Saj človek pa tudi mora imeti kakšno veselje, pa tako lušno se vse berete.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 10:20:33
|
|
|
|
zarja1
|
Sonya, jaz bi hotela vedet kaj je bilo, ker da lako zanosiš (čeprav se sliši hudo grozno ) je tudi veliko. Super je, da veš kaj je problem, da ga lahko odpraviš. Najslabše je, da imaš situacijo, ko G sploh ne vedo kje naj se zadeve lotijo in kaj je sploh pametno naredit, ker je kao z parom vse ok. Pupe jaz se grem malo sončit ven.....na malco kavico.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 11:00:48
|
|
|
|
mausikaa
|
Sonya ti kar lepo idi na krvni test, potem se pa lepo pogovori z G kako naprej, glej če ti bo test pokazal povišano beto potem je to že nekaj, tko kot pravi Zarja - lahko zanosiš in to je že velik plus...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 11:36:18
|
|
|
|
gigi1
|
Sonya nič mi niso povedali, ker sva se po tem odločila, da ne greva več v postopek. Kot so ti punce že svetovale. Pojdi na krvnega, da boš vsaj vedela, če je bilo res kaj na tem. Včasih urinski testi pokažejo napačno. Jaz nisem več hotela ugotavljati kaj je bilo.. Po besedah G se mi je to v preteklosti velikokrat dogajalo, ker sem imela pregrado. To so mi potem odstranili in v tem ni več problem. Sama vidim problem v klomifenu in tanjšanju endometrija ali nezanesljivem urinskem testu.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 12:05:37
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Mišmiš joj no, zdaj si pa ne bom več upala kaj gor nalimat...ma kakšno mnenje pa imate babuške o meni? Sej v resnici niti nisem taka... No, no Mausi, saj te imamo vseeno radi - pa čeprav....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 12:09:46
|
|
|
|
Fidolina
|
Jaz tudi lupčke vsem , pa kaj je potem s tem klomifemom. Stimulira več, boljših foliklov - hkrati pa stanjša endometrij, da se potem ne prime ? Zame je K prvič - zdaj pa nič jasno
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 12:18:01
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi ja K je nekakšen dvorezen meč. Pri meni je bil E ponavadi 10-11. Ob klomifenu pa 7. Morda sem malo bolj intenzivno odreagirala v to smer.. Je pa znana stvar, da klomifen tanjša E, zato Reš daje le polovičko. Pri višjih dozah je E verjetno še veliko tanjši. Pravijo, da za vgnezditev zadostuje že 6 (celo 4 - informacija, ki ni preverjena)...vendar naj bi bili idealno med 8 in 12. Reš zato v postopkih s klomifenom pogosto dodaja tudi Progesteron in Estrofem, ki naj bi debelila sluznico. Vendar v postopkih...ne vem, če to daje, ko si "natur" na klomifenu.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 12:27:28
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi, the doctor , a misliš, da bi utrogestan kaj nucal. Ga mam še doma. Ali naj rečem za Estrofem atu R.?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 12:34:51
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi utrogestan lahko jemlješ 2. polovico ciklusa že preden se lotiš klomifena. Lepo pripravi sluznico že vnaprej. Potem ga pa jemlješ v tistem mesecu kot K od O do Tudi naprej - bo Ata povedal koliko časa še Z estrofemom pa ne prehitevaj. Naj ti ga Ata da, če misli, da je potrebno. Saj veš..preveč vsega tudi ni fajn. Če te skrbi za E lahko piješ tudi čaj malinovih listov. Kako se ga pije bo pa Miša napisala, jaz sem ga pila le 1x in sem že malo pozabila .
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 10.5.2010 12:36:26 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.5.2010 12:35:44
|
|
|
|
gigi1
|
Aaaaa... Že samo sebe citiram. Se vidi, da delam 3 stvari naenkrat
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 10.5.2010 12:37:08 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......