Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:25:21
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina A samo okrog ust
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:25:26
|
|
|
|
mismis
|
Glede na to, da mi Žižek tako lepo servira Gerrya, se pa že spodobi, da se človek prijavi in zahvali za trud. Žižek, hvala za Gerry-a in hajnija, moja najljubša kombinacija "Besni" teddy, prespi, jutri je nov dan in nov test pred tabo Fida, kaj je rdeča letos moderna, da se tudi ti pališ na golažke Gretič, kak je mužič? evo jaz sem pa danes na tem...http://www.youtube.com/watch?v=6PCA8p762o4
< Sporočilo je popravil mismis -- 3.5.2010 18:26:14 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:25:46
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Zarja na zdravje! Zdaj si mi pa lušt nardila in bom še jaz enega na TVOJE zdravje ruknla hvala draga...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:27:09
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis "Besni" teddy, prespi, jutri je nov dan in nov test pred tabo hmmm pa da spet obe črtici nalulam.... .
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 3.5.2010 18:29:20 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:27:39
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Men pa tud un detektiv rdečelase-blon diši zadnje čase . Pomlad bo to in en ni dost Uuufff a bosta meli spet z Greti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:28:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis "Besni" teddy, prespi, jutri je nov dan in nov test pred tabo hmmm pa da spet obe črtici nalulam.... . jašta, ena je premalo, saj veš da vse vse me borimo za dve črtici
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:29:54
|
|
|
|
gigi1
|
Grethy Mišmišu moj si se le pojavila . Kolk sem jaz vesela
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:30:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis "Besni" teddy, prespi, jutri je nov dan in nov test pred tabo hmmm pa da spet obe črtici nalulam.... . jašta, ena je premalo, saj veš da vse vse me borimo za dve črtici pa saj nalulam obe.......pa ona teta blond še kr vztraja, nič ni na ekranu oz. tam notri.....
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 3.5.2010 18:31:03 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:30:38
|
|
|
|
Fidolina
|
Ne ne, Greti je preveč prijazna in rada tudi podeli - ane Greti
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:30:42
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Grethy Mišmišu moj si se le pojavila . Kolk sem jaz vesela sem se že skoraj morala, ko si mi pa prilepila dve najljubši stvari
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:31:42
|
|
|
|
sonček33
|
ma same fajn pupe na kupu ...živjo žižek, mismis in zarči ....tale komapnija bo zihr kaj dobrega pogruntala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:32:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 pa saj nalulam obe.......pa ona teta blond še kr vztraja, nič ni na ekranu oz. tam notri..... eh, kaj pa blond teta ve , bog si ga vedi, kaj ma ona not
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:32:28
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma same fajn pupe na kupu ...živjo žižek, mismis in zarči ....tale komapnija bo zihr kaj dobrega pogruntala mene je že orng troflo pivo. Po dveh kavah in jogurtu cel dan je to zakooooon
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:32:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma same fajn pupe na kupu ...živjo žižek, mismis in zarči ....tale komapnija bo zihr kaj dobrega pogruntala o Sonči, sem zadnjič ujela tvojega lepotca na otrocih, ma je že praav velik pobč
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:34:29
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 pa saj nalulam obe.......pa ona teta blond še kr vztraja, nič ni na ekranu oz. tam notri..... eh, kaj pa blond teta ve , bog si ga vedi, kaj ma ona not
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:36:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 pa saj nalulam obe.......pa ona teta blond še kr vztraja, nič ni na ekranu oz. tam notri..... eh, kaj pa blond teta ve , bog si ga vedi, kaj ma ona not exactly
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:39:04
|
|
|
|
gigi1
|
Me je malo zmanjkalo . Sem šla neki nahitr v piskr vržt zdej sem pa vaša Grem še po pir
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:40:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Me je malo zmanjkalo . Sem šla neki nahitr v piskr vržt zdej sem pa vaša Grem še po pir no pa pejt po per, jaz ga že imam, sicer moram potem iti še dol na enega, ker ma sused rojstni dan, ampak bo že
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:41:06
|
|
|
|
gigi1
|
OOo Sonči je tud tuki . Me boš spet nakurla, da preveč pira pijem Fidi vem, vem, da je naša Gretka zlata. Sam ti ji pa glede stimulacije mal nagajaš Zarči, Miša kdo je blond? Verjetno ta hip jaz, k nisem na tekočem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:42:39
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči, Miša kdo je blond? Verjetno ta hip jaz, k nisem na tekočem ta, ki dans na UZ ni nič pametnega vidla.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:44:20
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči, Miša kdo je blond? Verjetno ta hip jaz, k nisem na tekočem jaz, saj veš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:46:24
|
|
|
|
gigi1
|
Evo mene in pirček . Kdo bo še pil? Ahkm glede na pretekli praznik se bo še kakšna pleh muska prilegla Miša Gibo rula . Samo si mi nešto blu?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:47:04
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči, Miša kdo je blond? Verjetno ta hip jaz, k nisem na tekočem ta, ki dans na UZ ni nič pametnega vidla..... Sem ti že rekla, da je čudna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:47:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša Gibo rula . Samo si mi nešto blu? jap, nešto me drži za dušu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:47:52
|
|
|
|
gigi1
|
Fidiiiii kam si mi ušla? Dej še en pirček v družbi rukni
|
Komentar na anketoBi naredili anketo z največ komentarji pod njo?da, že odgovarjam (
62%)
da, zakaj pa ne (
38%)
Število vseh glasov: 281Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!