|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
7.1.2010 17:22:27   
rožca26
Mam pa eno zlo pomembno vprašanje zame in upam, da mi bo katera znala odgovoriti. Sej, drgač bom G vprašala, sam me zanima kaj ve mislite:
Kot drugorodka naj bi šla v porodnišnico, ko so redni popadki na 10 min. Sam pri meni je problem, da jest prvič nisem imela popadkov in sem direktno rodila s CRjem. Zdej me pa zanima, če moram it jest kej prej v P ali počakam ko bodo redni popadki na 5min?
Ker pravjo, da pol hitrej rodiš - sam jest nism sploh tko normalno rodila. user posted image  A se vam zdi glupo vprašanje? Men je namreč na mestu user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
7.1.2010 17:59:12   
Anonimen
Mam pa eno zlo pomembno vprašanje zame in upam, da mi bo katera znala odgovoriti. Sej, drgač bom G vprašala, sam me zanima kaj ve mislite:
Kot drugorodka naj bi šla v porodnišnico, ko so redni popadki na 10 min. Sam pri meni je problem, da jest prvič nisem imela popadkov in sem direktno rodila s CRjem. Zdej me pa zanima, če moram it jest kej prej v P ali počakam ko bodo redni popadki na 5min?
Ker pravjo, da pol hitrej rodiš - sam jest nism sploh tko normalno rodila. A se vam zdi glupo vprašanje? Men je namreč na mestu

ne bi vedlauser posted image user posted image user posted image user posted image . Jst bi naredla po občutku, šla ko bi res bla ziher da bo to to.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3152
7.1.2010 18:03:46   
mammamia
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

IZVIRNO SPOROČILO: mammamia

Živjo!

Ali še katero boli medenica in sramna kost? Mene je včeraj začelo boleti in ponoči je že kr težko, ker me še kolki ful bolijo, pa še ponoči mi trebuh bolj otrdeva in je tak neprijeten občutek-ni sicer močna bolečina ampak se čuti krč. Glede na to da me je v torek G pregledal in je reku da je vse odlično najbrž ni nič posebnega. Se še kateri tako dogaja?

Mene boli sramna kost. Predvsem to čutim zvečer ko se zaležim na sedežni in ko je potrebno vstat je cela muka, ker me tudi peče čudnouser posted image , a tudi tebe to kaj ko se premikaš?? Jz mam to že kar nekaj časa, sem omenila ginekologiji ko me je vprašala če so kakšne težave pa tud komentirala niuser posted image . Očitno se pač ne da pomagat pa bo treba potrpet, jaz sem to že sprejela in mi vsakič ko vstajam iz sedežne pomaga user posted image  vstat če je zraven.

Tudi mene začne zvečer in že obračanje ponoči na drugo stran je ...pa tudi vstajanje in hoja-hodim kot račka...Ampak danes sem se odločla da samo počivam(sem spala dopoldan malo in popoldan malo) in res nisem nič naredla razen kosila-in je že zdaj proti večeru veliko boljše!! Tako da mogoče je res treba več počivat!

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
7.1.2010 18:46:43   
Jessy
Rožca26, pol sva že dve, ki imava enako izkušnjo. Jaz sem se odločila, da grem tokrat poskusit naravno roditi in ker prej ni šlo po naravni poti, se smatram kot prvorodka, saj se nisem nič odpirala v prvo, ker smo naredili naročen CR. Po moje je finta ravno v odpiranju, da se drugorodke hitreje odpirajo.
Torej, sva midve prvorodki. user posted image  Ma, vpraš še G, da ne bom preveč "pametna", pol pa sporoč, kaj ti pove. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
7.1.2010 20:25:22   
Anonimen
Zato pa imajo naši atiji očetovski dopust, da nam pomagajo ozir. še bolj pomembno, da so nam v psihično/čustveno oporo in nas znajo postavit na pravo mesto, ko smo pod čustvenim stresom.

Midva lahko na očetovski dopust kr pozabiva. Bo lepo vzel kar letnega, no če ga bo dobil..... to je pa že druga zgodba.

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3155
7.1.2010 20:34:37   
zoey
Huh babnce, ste se razpisale, pridneeeee user posted image user posted image user posted image
Sej ne bom znala vsega obnovit, ker sem precej koma user posted image , moram pa pohvalit Linine umetnine, fuuuul lušna sobica, pa tudi ostale stene in slike so mi zelo všeč. Pa user posted image in dozo vitaminčkov za vse pokašljujoče in prehlajene pošiljam. Pa Rožca in Jessy, jst tud mislim, da sta kukr prvorodki, sej ni še nič raztegnjeno downstairs user posted image Glede EA - jst je nimam namena vzet, sem za pure nature, sam pametovala pa tudi ne bom preveč, pojma nimam kolk boli. Je že fajn, da je na razpolago in se lahko odločimo, ma za1x sem jaz za ne. Pobrila se bom doma, če bo šlo, drugače pa me naj sfrizirajo. Zdaj bolj afro look furam user posted image Klistiranje pa tud po moje nič ne škodi. Je pa v PO oboje na željo.
Glede dojenja je toliko izkušenj kot je mamic. Najhuje se mi zdi res to, da ženske takoj podvomimo vase, tako da punce, zaupanje pa dobra volja, pa bo vse ok. Marčevke smo zakon!!!! Da o naših nerojenčkih sploh ne govorim, rulajooooo.
Joj, se vidi, da sem ful zmatrana, se mi kr cufa user posted image Me je lubo zbudil na začetku opoldanskega spanca, če greva dans v Italijo ... ok, nej mu bo user posted image . Sva šla v Baby Pulmana, pa so imeli siesto, tako da sva šla naprej v Ikeo, dobila eno omaro za pred kuhinjo pa par frčkarij. Si lahko kar sam svoj blagajničar, mi je bilo kar stresno user posted image Potem pa še po voziček, pa ni šlo po planu user posted image user posted image user posted image Letnik 2009 so imeli nepravo barvo, samo cedro, jaz pa hočem kiwi-ja. Sicer je bil ful ugoden, samo če že tolk težim s tem kiwijem, ni hudič, da ga ne bom kupila. 2010 modelov pa niso imeli, bi morala v Udine, pa se lubotu ni glih nekaj raziskovalo in izgubljalo, ker si je v službi sposodil večji avto, tako da potem nisva šla. Je sicer 70 evrov cenej kot pri nas, kar ni malo, ma danes zgleda da še ni bil čas za vozek. Samo če greva še 1x samo zaradi tega, so potem spet potni stroški, je pa potem tudi sr*** zaradi garancije. Sicer pa se še vedno malo nagibam tudi k Maclarnu, tako da res (še) ne vem. Zdaj še lahko kompliciram, a ne user posted image Branka - lušn voziček, se boš lahko važila okol, tamala pa tudi user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
7.1.2010 20:37:30   
zoey
Mantova - a se potem za torek zmenimo? Rožca, Sanip, Tjaša, Skodrana mama in še katera, povejte user posted image . Pa še uro se zmislite. Jaz raje dopoldne, okol 11h npr., ma se bom prilagodila.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
7.1.2010 20:41:49   
plamen
zoey - škoda za voziček. Ko je moj klical, so imeli kiwi še enega. Zgleda so ga v tem času prodaliuser posted image . Pacončki!
No mogoče maš pa prav, te pa kakšen drug čaka za vogalomuser posted image .

EA - jaz ne grem, se s tem sploh ne ubadam. Upam, da bodo moji popadki, poroda se nekaj ne bojim, sem tudi vzela kot nekaj lepega, ker bo sonček prišel k nama. No kak teden prej, me še vprašiteuser posted image . Itak mi čas leti......

V soboto grem pa na masažo za nosečke, že komaj čakamuser posted image . Bom poročala.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
7.1.2010 20:59:06   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

zoey - škoda za voziček. Ko je moj klical, so imeli kiwi še enega. Zgleda so ga v tem času prodaliuser posted image . Pacončki!
No mogoče maš pa prav, te pa kakšen drug čaka za vogalomuser posted image .

Ma nisem čist zihr, da niso mal pobrkljale, ker un cedro je tud neke vrste zelen ... pa samo unega so še imeli. Je pa tudi možno, da so kiwija prodal, čeprav mi ni dajala takega vtisa, ker takoj, ko sem rekla kiwi, ona rekla aha nov model user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
7.1.2010 23:13:25   
ursa_p
Cer!

Danes so se moji sefi vrnili z dopusta in sem jim povedala, da glede na to, da imam se 9 dni lanskega dopusta, odhajam na dopust ze 22. januarja in me ne bo vec nazaj. Pa me je sefica prosila al da mi izplacajo dopust (teh 10 dni letovsnjega, ki ga moram porabit se pred porodnisko) ali pa da se mi prenese v naslednje leto ves in porabim letos samo se lanski dopust. Tako sem se odlocila bom po porodniski porabila se cel letovsnji dopust ... juhu ... to bo potem se en mesec po porodniski, kar mi pa cist odgovarja, glede na to, da pred septembrom sigurno ne dobimo vrtca.
Tako da dejansko grem 22. februarja, pred tem en teden delam, pa en teden dopusta, pa spet en teden delam, pa spet en teden dopusta, tako da bom vsak drugi teden v sluzbi, potem pa na porodnisko. Pa cist sem srecna, ker je v bistvu to moja prva prava porodniska! Prvic sem bila studentka in s precejsnim pomanjkanjem denarja (zdejsnjih 200 na mesec sem dobivala), sedaj bo porodniska vsaj dokaj normalna.

Lucika ... kako bo dojencka prenesel prvi otrok ... mene nic ne skrbi. Zaenkrat zelo lepo sprejema nosecnost in je ves navdusen. Ce se kaj po trebuhu bozam al pa kej, me tako vprasa ... mami, a brca. In danes, ko je bil ze v postelji, je user posted image prevale po trebuhu delal, pa sva skupaj tipala in mu je bilo ful zabavno, ker je bilo res kaj za cutit. Sva mogla se ocija poklicat, da je videl kaj se dogaja, ampak mu je potem takoj roko odstranil, da bo on cakal na brcike. Potem pa je raven povedal, da z ritko miga. user posted image Tudi kar se psov tice, nisem imela nobenih skrbi (drugi so bili zelo zelo skepticni) in upam, da se tudi tokrat ne motim in da bo vse ok. Bi pa znal bit problem, ce bo fantek in ne puncka, kakor si jo zeli on.
Kar se pa porodnisnice tice, smo mu tudi ze vse razlozili kje se bo dojencek rodil in kje mi ga bodo zdravniki pomagali roditi, tako da vedno, ko se peljemo mimo porodnisnice rece, lej mami, tukej bos pa ti dojencka rodila. Tako da je mislim, da je tudi to kar pripravljen. Ga pa res ze ves cas pripravljava na prihod novega clana. Tudi kar se posojanja igrack tice, itd. Pa tudi v vrtcu so precej posvetili tej temi, tako da ga tam pripravljajo tudi na to, da mogoce bo pa fantek. user posted image
Rozca ... a otroci ne smejo v porodnisnico zdej? No, upam, da bodo cez 2 meseca pa ze lahko, da bo Gal lahko prisel dojencka pogledat. On si je namrec zelel in gledat, kako se bo rodil. user posted image

Otroske cote ... danes se je moj dragi odlocil, da jih opere in prva zehta ze visi zunaj, da zamrzne (ce bodo kaj bolj bele - sicer so itak zelo lepe, pa vseeno), jutri pa naslednja zehta, potem bo treba pa se vse pospravit. Se je ze moja mami javila, da mi vse zlika. user posted image

Pravijalna ... moja prijateljica si je dala narest tako "policko" z obrobo (da otrok ne pade dol, edino spredaj - tam, kjer ima potem otrok nogice, je bilo brez obrobe) za na pralni stroj in je bila super previjalna miza, pa se vodo je imela zraven - za tiste, ki nimate prostora, bi bila mogoce super resitev.
Imajo pa v Ikei tako, ki jo nasraufas na steno in se tudi zlozi, ko je ne rabis (no, pa v bc sem jo tudi ze videla).
PS: Zdej imate lumpijevo previjalno ful poceni v Mercatorju ... izgleda kot od Lip Poljcane.

Oprema ... midva imava od gugalnika, do skakalcka, do prenosne posteljice, cebricka, banjice, peg peregov gugalni stolcek za hranjenje, ... se in se stvari in sploh ne vem kam bova vse to dala. Pri Galu sva nakupila in dobila ma cisto vse. Mi pa gugalnik ni kaj prav prisel, ker je Gal skoz dol lezel. user posted image

Iz spalnice v otrosko sobo ... mislim, da je bil Gal star cca. pol leta. Takrat je sele dobil svojo sobo in sva ga takoj prestavila tja. Pa ni bilo nobenih problemov. Je pa res, da je ze od malega ponoci pridno zaspal in spal sam in se je tako nadaljevalo tudi v njegovi sobi.

Jessy ... dude, blazinice za dojenje, kozmetiko (to bom kupovala predvsem v lekarni), plenice, itd se pa splaca v Muellerju kupovat. Je res poceni in kvalitetno. Se modrce za dojenje imajo super in tudi poceni.

Papirji za CSD in napotnica za resilca ... jaz sem ze vse dobila v ponedeljek na pregledu. No, sicer je pa se 2,5 meseca do konca. user posted image Bom sla pa urejat stvari v zacetku februarja.

Branka28 ... drzimo pesti zate.

Ime ... za fantka precej predlogov, za puncko pa nic pametnega al se pa noben ne strinja. user posted image Gal hoce imet pa Lani.

Nosecka24 ... dojenje in nastavki za dojenje ... sem ze 100x napisala, da je to moja OBVEZNA OPREMA ZA V PORODNISNICO: Meni zaradi res majhnih bradavic nikakor ni uspelo. Ko pa mi je ena sestra v porodnisnici rekla, naj si kupim te nastavke, je dojenje lepo steklo. Dobis jih pa povsod (Mueller, DM, Lekarna, BC, ... ). Meni so bili Aventovi najbolji!
Potem sva pocasi prehajala na dojenje brez nastavka, ko so se bradavice vsaj malo povecale, da je lahko zagrabil. Je pa tudi mene precej bolelo.
In kjub nastavku ni nikoli zelel piti iz flase vse dokler ni bil tako velik, da je dobil ze tisto s tremi luknjami, da je kar curljajo ven, pa se takrat je bil ze gres notri, ker aptamila in podobnih mlekov ni maral.

7lina7 ... krasno imate! Pa tudi sobico imate ze cisto pripravljeno. user posted image

Sem bila ful dolga, ampak sem imela spet cca. 7 strani za prebrat.

Lep vecer, Ursa

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
8.1.2010 0:21:33   
ursa_p
Da dodam se nekaj fotk tukaj:

Tele so se iz dopusta v Moravskih toplicah ... 25. teden:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ostale iz 25. tedna so v mojem albumu:

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=15366

Lp, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
8.1.2010 0:29:09   
ursa_p
In se 29. teden ... slikano je bilo na najlepsi dan v letovsnjem letu user posted image ... ko smo sli s psoma in Galom na sprehod. user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ostale pa tudi v mojem albumu:
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=15367

Sedaj grem pa lahko spat! Ura je ze cas.

Lahko noc, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
8.1.2010 7:56:44   
rožca26
Dobro jutro!!!!!

No, se vam na hitro oglasim, ker pol letimo na CSD, da zrihtamo popolnoma vse za porodniško, očetovstvo ...
Pol pa nazaj damu. Upam, da bomo mel kej časa še skočit v veliki BC, da še tam kej pogledam, če majo kaj zanimivega - kakšne lepe jopčke.
Videk se je danes zbudil "dobre" volje in čist skoz cvilka in se želi nosit. Ampak sej bo.
Kar se tiče prestavljanja otroka v svojo sobico - mi smo Vida dali v svojo sobico sredi avgusta, ko jo je dobil. Zdej bomo pa počakali do takrat, ko bo pupika lepo že sama pančala.

No, zdej grem pa jest, pa folno in magnesol spit.

Vsem s težavami pa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se slišimo kasneje, pa upam, da bom imela tudi toliko dela z branjem kot včeraj. Navijam za to user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
8.1.2010 8:04:10   
rožca26
user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASL. PREG.(NP), KRAJ PORODA, KILE 

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image
user posted image  tinč407                        (1.user posted image )            user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image      LJ          
user posted image sara2007,22let           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image     PTUJ
user posted image  3vid, 29 let                 (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image  
user posted image  balka, 32 let                (1.user posted image )             user posted image       PO

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image     LJ
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 36 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image        MB
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24 let          (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image        PO

user posted image  Lucika, 32 let               (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image         MB
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image        PO
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image      
user posted image  pea82                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                   

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama, 26 let  (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  lakaya                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image        PO  

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 34 let               (1. user posted image )          user posted image         KR
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )          user posted image          JE

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image                       

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )            user posted image        LJ

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image      KR
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (1.user posted image )              user posted image       LJ       
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image  
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image         LJ

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,1user posted image )      user posted image

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let               (1.user posted image )          user posted image        LJ

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )          user posted image          LJ
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image         LJ

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )          user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                  (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image          NM   
user posted image  Tonjika, 23 let              (1.user posted image ,1user posted image )  user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )          user posted image         KR
user posted image  deily                              (2.user posted image ,1user posted image  user posted imageuser posted image

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                       (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       PO      
user posted image Anonimen, 29 let          ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       LJ
user posted image  Lenčy, 22 let                  (1.user posted image )           user posted image         NM

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )             user posted image        LJ
user posted image  Maja.Gal, 27 let             (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image       NM
user posted image  mammamia                     (1.user posted image )             user posted image          PO

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let                (1.user posted image )           user posted image                             

?????

pikaapolonicaa, 26 let         (1.user posted image )           user posted image               CE

SKUPAJ NAS JE 88 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 26
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 20
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 43

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!

user posted image  user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urejanje dokumentacije:

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
8.1.2010 8:04:36   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JANUAR

petek, 8.01.2010

zoey
soni

ponedeljek, 11.01.2010

sandrica23
lucika

torek, 12.01.2010

plamen

sreda, 13.01.2010

čmrlika

četrtek, 14.01.2010

3sonček3
valen
zvezdici

petek, 15.10.2010

rožca26

ponedeljek, 18.01.2010

vekybel
pinakolada
meti.v
balka
7lina7

torek, 19.01.2010

tia78

sreda, 20.01.2010

nosecka24
malicki
branka28
valen

četrtek, 21.01.2010

lakaya

torek, 26.01.2010

TejkaPK

sreda, 27.01.2010

pikapolonica80

četrtek, 28.01.2010

rožca26
7lina7

FEBRUAR

ponedeljek, 01.02.2010

mojcej77

sreda, 03.02.2010

lenčy
strumf

sreda, 10.02.2010

Tjasa27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija
roza zapis - 3D/4D

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
8.1.2010 8:05:02   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Navijamo za današnje preglede: zoey, soni!

Pa ne pozabita na poročanje!!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
8.1.2010 8:09:29   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Rozca ... a otroci ne smejo v porodnisnico zdej? No, upam, da bodo cez 2 meseca pa ze lahko, da bo Gal lahko prisel dojencka pogledat. On si je namrec zelel in gledat, kako se bo rodil. user posted image

jap. Sm preverila še pri kolegici, ki je rodila 30.12. in je to potrdila. Žal. Čeprav jest se bom probala kej zmenit, da Vid uleti vsaj za kakšno minutko ali 2, toliko da ga vsaj objamem in da mu pokažem novega člana, da ne bo šok doma. Pa imela sem namen oditi še na int. odd. pokazat oba. Upam, da bo uspelo, ker bi rada babcam pokazala kak je naš črv že zrastel. Ker drugače je kar navada, da se otroka ob roj. dnevu odpelje na tour de int. oddelek, kjer so preživljali prve dni svojega življenja.

Urša pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul lepe slikce. Edin eno pripombo mam user posted image  - da te ne bi prevečkrat vidla sedet na tirih!!!!

< Sporočilo je popravil rožca26 -- 8.1.2010 8:10:29 >

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
8.1.2010 8:11:13   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Mantova - a se potem za torek zmenimo? Rožca, Sanip, Tjaša, Skodrana mama in še katera, povejte user posted image . Pa še uro se zmislite. Jaz raje dopoldne, okol 11h npr., ma se bom prilagodila.

Meni je kul. Sam povejte kdaj, da se naročim na kosilo user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
8.1.2010 8:13:26   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Rožca26, pol sva že dve, ki imava enako izkušnjo. Jaz sem se odločila, da grem tokrat poskusit naravno roditi in ker prej ni šlo po naravni poti, se smatram kot prvorodka, saj se nisem nič odpirala v prvo, ker smo naredili naročen CR. Po moje je finta ravno v odpiranju, da se drugorodke hitreje odpirajo.
Torej, sva midve prvorodki. user posted image  Ma, vpraš še G, da ne bom preveč "pametna", pol pa sporoč, kaj ti pove. user posted image

Uh, dobr da nisem sama samcata v tej situaciji user posted image  Jest sm mogla po hitrm postopku rodit zaradi Vida. Pa fajn je, da sm pol prov razmišljala, ker jest sem tudi mnenja, da sem za porod bolj prvorodka user posted image  Oziroma od naslednjega tedna kr uradno prvorodka, ker nisem vajena ostalih tednov user posted image  Bom pa v petek sporočila kaj je rekla moja G glede tega, pa bo stvar res za ziher.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
8.1.2010 9:07:57   
Anonimen
ursa_p: ful ful lepe slikce...res profiuser posted image user posted image user posted image
7lina7: lepe poslikave tako v sobici, kot slike v dnevni, še lepša sta mi pa adventna venčka!user posted image user posted image user posted image

Naredila sem si seznam teh stvari z v porodnišnico in pa tistih kozmetičnih zadev za user posted image , tko da dones greva v akcijo. Me je včeri tolk panika napadla, da še nič nimam, da bom pomoje zdej cel vikend prala cunjice, pa pripravljala-res da zelo dobra dva meseca prej, ampak samo da bom pomirjena.
Še sanjala sem ene take butaste sanje, ker se mi je očitno v podzavest zataknila včerajšnja debata o dojenju. Sem sanjala, da sem rodila in ne fantka kot je napovedano, ampak je bila punčka in ko jo hočem podojit je mela čist vse zobeuser posted image user posted image user posted image kere fore, ful je bila težka, da sem jo komaj držala v naročju, pa še ene par takih napsihiranih scen. U glavnem te nosečniške more mi ne dajo spat normalnouser posted image .

Plenice: sicer bom imela ene 5 komadov pralnih, samo za kam ven bodo pa bolj za enkratno uporabo, zato sprašujem, ker sem slišala že dosti pohval, kako je z lidlovimi ali hoferjevimi plenicami-kakšna je kvaliteta?

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3170
8.1.2010 9:57:56   
lenčy
evo spet mene, napeto ko user posted image včeraj zvečer mi je na par minut tako trebuh otrdeval, da me je že kar bolelo. danes je sicer bolš, ampak sm se odločila, da grem ginekologinji, da vidmo, če se mi je MV slučajno skrajšou. ful me je strah, kaj bi sploh blo v tem primeru...čičat pa čakat? vikend bo dolg tko da bolš da grem kar danes a ne...

ursa_p res lepe slike, mi je žal, da se js ne slikam tko pogosto...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
8.1.2010 11:06:52   
7lina7
ursa-puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    lepe!!

Lin@

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
8.1.2010 11:18:40   
Zvezdici
Dobro jutro.

Vidim, da ste se čisto razpisale. Moram kar nekaj prebrat, hehe.

No pri meni so stvari tako tako. Se mi zdi, da je mogoče malenkost bolje, manj pogosto, vendar so krči še vedno prisotni čez večino dneva. Pa slabost vedno hujša. Me je kar malo strah ker ne vem ali je to vse povezano ali kako user posted image . Trebuh je pa skoraj čez cel dan trd. Od časa do časa je mogoče boljše, potem pa spet.
Sem že klicala v ZD, zdaj, pa čakam, da me nazaj pokličejo, da vpraša G kako in kaj.
Nekaj mi ne da miru, pa ne vem kaj. Upam samo, da je vse ok, ter, da so res samo živci user posted image .

Pri nas je pravi metež. Sneži ko v pravljici! Je prav lepo gledati čez oken user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
8.1.2010 11:32:43   
Jessy
Zvezdici in lenčy, držim pesti, da je vse ok!!! Le preverita pri G, da bosta sigurni!!!

Urša, čudovite slikce in krasen trebušček!!! Imate pri hiši profi fotografa? Zelo lep spominček boš imela.

Jaz se pa sploh še nisem slikala s trebuhom, ker mi kar ni všeč ta bula pred menoj. user posted image  Tudi od Neje imam samo 1 slikco iz 31. tedna in 1 na dan, ko sem šla v porodnišnico.

Tudi pri nas je pravi snežni metež. user posted image  Kako je lepo, ko pada, pa ti ni treba iz hiše.

Oprema: Tudi jaz sem imela v mislih, da zavijem v Mullerja po plenice, ker sem jih tudi za Nejo tam kupovala, vendar ne vem, ali jih imajo tudi takoj za novorojenčka? Na ostale stvari pa nisem pomislila, da se jih lahko dobi v Mullerju. Hvala za idejo.

Lidlove plenice: Jaz sem jih sprobala in so mi bile po kvaliteti enako kot Mullerjeve, vendar v tistem času tudi malenkost dražje od Mullerjevih, zato sem jih tudi naprej kupovala v Mullerju. Hoferjevih nisem sprobala.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
8.1.2010 11:34:45   
Anonimen
Pri nas že od včeraj zvečer pada sneg, dans dopoldan je pa prov mest začelo in se sploh ne ustavi-še dobro da mi ni treba nikamor it.
Moje počutje je super-sem pa opazila, da me spet malo mineva volja do hrane. Prve štiri mesece mi sploh ni bilo nič do hrane, razen do sadja in zelenjave, potem sem spet dobila normalen apetit al pa mal bolj kot normalen, zdej pa spet ne morem kej dost jest. A je to normalno tud za zadnje tromesečje? Trebuh mi ne otrdeva-še, razen če grem na sprehod v klanec, pa še to ponavadi po minutki preneha.

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?