lucika
|
Jutro! jaz in vse moje bolezni: včeraj sem končno prišla do zdravnika, glede kašlja. niti na kraj pameti mu ne pade, da mi kaj da. naj najdem način, da bom najlažje to preživela. pa naj se potrudim, da niti ne začnem kašljat. lahko je njemu rečt, jaz pa navadno skor bruham zraven, pa si ne morem pomagat.. 14 dni še naj zdržim, pol se pa otroček itak malo spusti in ni več takega pritiska. haha, mi ni bilo smešno. no, ena varianta je tudi, da mi pritiska na en živec, kar lahko povzroči draženje (očitno mi ja, sploh na on živec ki gre v rit); lahko pa sem fasala alergijo na prah ali pršice, ker je to baje v nosečnosti zelo pogosto. sem rekla, da mi je prav nerodno prit, itak nikol nič ne zrihtam, je pa tak da takoj ko se mi eno neha, fašem nekaj drugega.. sem sestri to zunaj razlagala, kak mi je že tečno, da sploh v celi nosečnosti nisem mogla rečt da sem ok...je en ati čakala na vrsto, pa kimal zraven...hehe, očitno je imel eno tako podobno doma. moj se je že začel obremenjevati s porodom. prvič je traaaajalo, in takrat je začel z slavospevi vsem mamam, kae herojke smo. no, zdaj ima spet te govore, kjerkoli nanese pogovor. mene pa res še ne skrbi. hm, rožca, sem ti dala enega črveka za razmišljat....grozno, bog ne daj da se kaj skomplicira, pa si kak teden, dva not...pa konec koncev bomo vsi preživeli... sva se včeraj s prijatlco menile... zdaj na koncu sam o tem fantaziramo, kak bo fajn, ko bomo kooončno rodile. aha, se težavice nehajo in se težave začnejo. ker te naše zadeve že nekak preboliš..ko pa otročku kaj ne paše, pa mamico boli še stokrat bolj... tema za filozofirat, zato boljš da jo kr neham...:)
|