|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
7.1.2010 15:23:58   
Jessy
Sem menjala slikco, ja, ker je bila prejšnja že izpred skoraj dveh let. Ta je pa iz decembra.

Jaz sem se tudi bal klistirja, pa sploh ni noben bav bav, res ne. Jaz bom kar z veseljem rit nastavila, da mi jo spucajo. user posted image user posted image user posted image

Pri britju so v PO uporabili neko peno, tako da ni šlo na suho. Zgleda, da je od P do P različno. Ker sem imela CR, so me pobrili povsod. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
7.1.2010 15:32:47   
Jessy
A veste kakšno pregreho sem si pravkar naredila? Ocvrla sem si jabolčne rezine v testu. Madonca, kaj je dobro! A pride katera na obisk? Skuham tudi kavico zraven! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
7.1.2010 16:08:21   
lenčy
kere zanimive debate, ko mene ni zravenuser posted image se človk kr mal zamisl...

js pa glihkar prišla iz materinske šole, nas je bla polna predavalnica, tko da smo razdeljeni na dve skupine. danes smo imeli samo predstavitev matičnih celic, naslednjič pa imamo že jutri. zanimivo, da jih je blo par mojga letnika, sm za razliko od mene so bile poročene, tko da mi je blo kr mal nerodn... sm js se zarad otroka že ne bom poročilauser posted image

tako, sva zbrala tudi varuško in termometer iz ebay-a, vse skp bova dala cca. 150€ al pa še manj, bova še mal čakala na ugodnejše lecitacije... vsaj dve skrbi manj...

nosečka24 to sm te milna že jst vprašat, od kje maš tako lep rjav trebuščekuser posted image

jessy ne bi se branila take sladice. če bi bla kje bližje, bi bla že na vratihuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
7.1.2010 16:25:32   
plamen
Ojla punce!

Nam je včeraj v MŠ rekla, da je tvoja odločitev za britje in klistir. Res je, da ponavadi naj bi te kar pošibali tja in nič vprašali in je zato poudarila, da je to naša odločitev.

lenčy - kater termometer pa bosta vzela? Tudi misva sva se lih 2 dni nazaj pogovarjala o tem.

jessy - tut jaz obožujem pohana jabolja, mlajsk, ti si kar privoščiuser posted image

Sem bila v BC, našemu sončku kupila en kompletekuser posted image , pa nečakinji dva. Itak je pa znižan večinoma samo ta pliš, ki nam ne bo ne vem kolk prav prišel in nisem pretiravala.

MyToys - ali katera ve, so pri njih v trgovini iste cene kot jih imajo na spletu? Zanima me za Avstrijo (Celovec). Sem našla par ugodnih stvari.

Dojenje - moja sestra je mela tut težave, ker malčica ni znala prijeti bradavice, pa se je matrala in sedaj jima gre odlično. Babičar v P ji je pa ponoči kar sam od sebe prinesel flaško, ko je slišal, da mala jokauser posted image .

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
7.1.2010 16:34:47   
sandrica23
lep pozdrav!!
Eno vprašanje...a se bo kera odločla za epiduralno?

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
7.1.2010 16:41:04   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

lep pozdrav!!
Eno vprašanje...a se bo kera odločla za epiduralno?

Ja, jaz! Imam že vse papirje, samo še spišem jih. user posted image  Tudi zdaj v porodnišnici sem s tremi govorila, ki so v prvo imele EA, pa so bile tako strašno zadovoljne, da so me še bolj pomirlie.

Mene še nekaj zanima....danes sem polna vprašanj....menda v marcu ne bomo več potrebovale kombinezončkov za naše malčke, al kako? Sicer ga imam, ampak ga ne mislim dati v pranje, če mi ne bo prišel za prav. 

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
7.1.2010 16:44:23   
rožca26
Ojla čvekice!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Za toliko napolnjenih strani. Zgleda smo se prebudile iz prazničnega vzdušja in zdej na polno pišete user posted image  Le tak naprej. Mogoče nam pa vseeno rata pridit pred marcem še na 3.del. Kaj pravte???
Mi2 z Vidom sva dans kr dolg spala dop/pop - 2 uri, pol sva šla pa še na eno dolgo šetko, ker že dolg ni bil mali zunaj. No, zdej je pa tečka user posted image  Pa kaj je mali lump pogruntal - da je lažje, če se nosi oz. gre na kolena kot pa da hodi. In pol k ga hočmo mal na samostojno hojo še navadit, on horuk na kolena in se reži k pečen maček v smislu "hahaha - sm vaju potegnu! user posted image
Ste res ogromno napisale, tko da bom žal kar nekaj pripomb dala na debate, pa velik citatov bo. Sory. user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
7.1.2010 16:45:43   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

kako gre meni to na živce, ko kaže na prvi strani novo stran...pol jo pa še kr nekaj postov ni. ma, ponorim.

se popolnoma strinjam s tabo. Še bolj mi gre pa na živce, ker občasno ne prikaže celotne strani oz. si je prijavljen ne morš pogledat. user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
7.1.2010 16:45:52   
sandrica23
Moja bivša šefica je včeraj rodila pa ji epiduralna ni prijela!user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
7.1.2010 16:49:48   
rožca26
TejkaPK in lunka1 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešne preglede. Tejka, ti se pa ne sekiraj zaradi kil. Veš, včasih ga G fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul svirajo. Vem, ker meni tudi občasno kaj pripomni na kile, celo grozi, da mi ne bo podaljšala bolniške, fora je pa v tem, da je ona 2x več od mene. Pa nimam nič proti večim kilam, sam te pa fajn zmoti, ko ti mori nekdo, ki ma bistveno več k ti.

7lina7 - user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse. Tudi za tako dobro fotko user posted image  Res si umetnica od glave do peta user posted image user posted image  Pa sobica je fenomenalna in oh in sploh. Pa venčki ........ sej drgač ti ne bi bilo treba šparat svečk user posted image , sam so res hudi.

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
7.1.2010 16:49:54   
Jessy

Moja bivša šefica je včeraj rodila pa ji epiduralna ni prijela!user posted image

Morda je prišla v porodnišnico prepozno in je prej rodila, kot je prijela. Tudi to se lahko zgodi. Nam so na predavanju rekli, naj ne čakamo predolgo doma, če imamo namen roditi z EA. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3136
7.1.2010 16:51:03   
sandrica23
Ja nevem...nekak se ne morem odločit če naj vzamem EA al ne.Mi je ena babica že rekla da naj jo vzamem pa da naj pol pokličem pa se naročim al nekaj...zaj pa sem v dvomih takih da ne vem kaj naj.Prvič sem rodila brez... 6urs tem da sem starega 2x vgiznila....zdaj pa nevem....me je strah da nebi znala sodelovat pa da se pol kaj zakomplicira...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3137
7.1.2010 16:53:01   
sandrica23
Kolko so mi znali povedat se je baje fulll mantrala pa še 3tedne prej je rodila...misliš za je mogoče tudi to lahko vzrok?

Neposredna povezava do sporočila: 3138
7.1.2010 16:58:29   
branka28

Ja nevem...nekak se ne morem odločit če naj vzamem EA al ne.Mi je ena babica že rekla da naj jo vzamem pa da naj pol pokličem pa se naročim al nekaj...zaj pa sem v dvomih takih da ne vem kaj naj.Prvič sem rodila brez... 6urs tem da sem starega 2x vgiznila....zdaj pa nevem....me je strah da nebi znala sodelovat pa da se pol kaj zakomplicira...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

daj Sandra, boš že po naravni poti rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj ti bo EA.user posted image user posted image user posted image

No danes sem bila v diabetološki ambulanti so me kar vzeli, ker sem imela napisano na napotnici nujno, če ne čakaš 3 mesece na pregled.
No vrednost sladkorja imam 9, sem dobila aparat za merjenje sladkorja in si moram 6 krat na dan meriti sladkor, ja in pa dietouser posted image user posted image .
Po enem tednu imam spet kontrolo, če se bo normaliziralo bo super, če ne pa mi je rekel Z, da bom morala do konc nosečnosti jemati insulin.user posted image user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

Neposredna povezava do sporočila: 3139
7.1.2010 16:59:26   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

3Soncek3, ti svoji tašči kar lepo povej, da je lupinca predpisana z zakonom od prvega dne, ko gre otrok iz porodnišnice. Če se kaj spozna na fiziko, ji lahko še o silah med trkom razložiš, ker ni šans, da otroka obdržiš v rokah, ampak ti ga izstreli in ubije.
Znajo res pametovat ti naši sorodniki, ja. Meni je že v porodnišnici mama pamet solila glede dojenja user posted image , saj ko je prišla na obisk, sem jo ravno podojila in ker je potem čez kako urco spet jokala, sem jo ponovno pristavila, saj so mi tako svetovali v P, da se mleko čim prej začne delat. no, in že mi je solila pamet, da naj je ne bi dojila pogosteje kot na 3 ure! Sem kar ponorela!!! Od takrat naprej je komentarje zadržala zase.
Tašča je pa spet imela pametne pripombe. Kake 15 min po hranjenju pride na obisk in jo ujška gor in dol, da ti rata slabo, jaz pa brez ja*c, da bi ji rekla, naj neha. Nakar seveda malce mleka izbljuva ven, tašča pa vsa pametno reče:"Ja, a si se preveč najedla?" Grrrrrr.....user posted image  Saj potem sem ji rekla, da to ni od hranjenja ampak od ujškanja, sam kaj ko ji ni nič pomagalo in je naslednji dan vse skupaj ponovila.

se podpišem pod tole glede lupinice. Eni na žalost še vedno živijo 20 ali več let nazaj user posted image
Kar se pa dojenja tiče - ne vem kak je na začetku, ker so mi vida takoj dali v inkubator in sem si jest začela mleko črpat 3. dan. So pa sestre v laktariju rekle, da najmanj na 3 ure črpat, ker je pol že problem v bradavicah. Me je enkrat ena sestra prov na p*****a, ko sem se prišla črpat po 2 urah in pol user posted image
Je pa res boljš, da se na 3 ure otrok hrani zaradi ritma - za ostalo pa ne vem. Je pa čisto odvisno od mamice do mamice. Sej čez dan ni panike, samo ponoč je problem.
Kar se pa tiče bolečin med dojenjem - punce, ni tak hudo kot si nekatere predstavljate. Računajte na to, da sem jaz dojila in si zraven še črpala mleko pa me ni niti 1x bolelo. Bolj je problem, če fašeš mastitis. Sam jest ga k sreči nisem dobila - že zato, ker sem si še črpala mleko. Pa pazit moraš na higieno rok.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
7.1.2010 17:00:56   
sandrica23
Branka če ne vem kaj mi je no.....če mam kuj neke prebliske v glavi pa to...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
7.1.2010 17:00:58   
Jessy

Kolko so mi znali povedat se je baje fulll mantrala pa še 3tedne prej je rodila...misliš za je mogoče tudi to lahko vzrok?

Ne vem. Drgač mi tudi na papirjih piše, da EA prime 9-im od 10-ih porodnic. Lahko, da je ona ravno ta 1. Škoda! Ma, jaz vem, da jo vzamem.

Branka28, škoda za cukr! Upam, da ti ne bo pretežko zdržat še zadnja dva meseca. Drži se!

Neposredna povezava do sporočila: 3142
7.1.2010 17:02:14   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

No danes sem bila v diabetološki ambulanti so me kar vzeli, ker sem imela napisano na napotnici nujno, če ne čakaš 3 mesece na pregled.
No vrednost sladkorja imam 9, sem dobila aparat za merjenje sladkorja in si moram 6 krat na dan meriti sladkor, ja in pa dietouser posted image user posted image .
Po enem tednu imam spet kontrolo, če se bo normaliziralo bo super, če ne pa mi je rekel Z, da bom morala do konc nosečnosti jemati insulin.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  oh bogica. Ampak, važno je, da bo z dojenčico vse ok. Držim pa pesti, da bo naslednji teden ok: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
7.1.2010 17:03:54   
Anonimen
Lenči in Lucika: aaam...ne vem, jst mam zmeri take barve trebuh. Mam že po naravi mal bolj temno polt-no nisem zažgana, bela pa tud ne+ hitro se me sonce prime poleti kljub temu, da se mažem s 25 faktorjem. Meni potem čez celo zimo ostane taka polt-kt da se nebi nč umivalauser posted image user posted image user posted image user posted image V solariju še nikol nisem bila, zdle med nosečnostjo se pa po bušiju mažem z DM-ovo mama kremo al neki tazga za zvečer, za čez dan pa z oljem iste znamke. Zaenkrat nobene strije, samo upam lahko, da jim bol lahko ušlauser posted image - majo še več kot 2 meseca časa da se prikažejo.

Epiduralna...se še odločam...samo se bom mogla kr hitro. Še za porodnišnico nisem čist zihr ali Kranj ali Jesenice. V Kranju je za plačat EA, na Jesenicah je zastonj. Do kranja imam 10 min, do Jesenic pa pol ure, tko da bomo vidli kakšna bo situacija ko se bo začelo zares. Sicer pa po eni strani razmišljam, da če so vse lahko rodile bom pa tud jst z EA al pa brez.

Britje in klistir: Jst se bom kr prepustila klistiranju, ker ne mislim se še to sekirat (že tko se za vsako butasto stvar preveč), kdaj mi bo kej druzga ven pogledal kot pa dojenček. Pobrit se bom probala doma, če bo čas, pa če se bom sploh sposobna vidt kej tam spodej, čene bodo pa pač v porodnišnici opravli svoje delo.

Jst sem bila prej ravno na 1,5 urnem sprehodu okoli Brda. Je prav pasalo po snegu hodit, ker po makedamu ni nič spluženo, so samo kolesnice narejene-čisti užitek.
Sej ne vem a sem že omenila, da ko grem na sprehod, mi na začetku trebuh kar malo otrdi in me začne bolet, potem pa kmalu preneha, če grem pa na orbitrek mi pa nikoli ne otrdi, tudi boli me neuser posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3144
7.1.2010 17:07:31   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

uf mene pa zadnje včase hrbtenica boli kot user posted image user posted image . Ampak sem ugotovila, da jamranje nič kaj ne pomaga, zato sem pa rajši tihuser posted image user posted image user posted image

Drugač smo pa noseče, ne morte pričakovat, da bomo pa zdej kot na začetku nosečnosti.
Zdej se bo šele začelo : zatekanje, hrbtenica, potem otrdevanje trebuha, nočni obiski wc-jev, itd....

Še najboljša rešitev pri tem je, da upamo, da nas tamali čimprej odrešili in da bo potem malo boljše.
Ampak potem se bodo začele druge skrbi in stvari....

Ko se jst spomnim prvih dni po porodu, bi rekla sam katastrofa. Čeprav sem vedla, kaj vse me čaka, na določene stvari po pravic povedan sploh nisem bila pripravljena. Šivi so me boleli kouser posted image , gospoda ni bilo skoraj nič zraven, potem dojenje ni steklo, ker mleka sploh nisem imela itd..... In ja priznam prve dni sem študirala samo, lepo ali grdo povedan: a sem si mogla še tega hudiča na glavo nakopat. Pa čeprav v tistem momentu nisem mislila resno, in mi je za zdaj kar malo sram, kako sem lahko tako razmišljala, ampak je kar je.

In to vam pravim samo za to, da veste, da ni vse vau, ko se otrok rodi - pa potrebno je takrat tudi malo mislit nase.

mene tud hrbtenica boli, pa sramna kost, ampak se ne prtožujem, ker mi je pomembno sam to, da bo pupa zdrava in donošena.

Kar se pa tiče težav, ko je prišel Vid domov ......... user posted image  No, ne vem - jest tudi tukaj nisem ravno realna priča, ker je bil naš piko 6 t v porodnišnici in sem se zgleda že takrat psihično pripravila nanjga. Mene je predvsem skrbelo pravilno rokovanje z njim kot pa kaj drugega. Se mi zdi, da smo se mi fuuuuuuuuuuuuul lepo rihtali. Je res, da mi je kar pomagalo, ker je bil moj 2 meseca doma (ker si to lahko privošči pozimi), pa po vsej verjetnosti sva bila z mojim tok vesela, da smo končno vsi 3je doma, da nama ostalo ni bilo pomembno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
7.1.2010 17:08:39   
branka28

Branka če ne vem kaj mi je no.....če mam kuj neke prebliske v glavi pa to...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image faca, pa saj bo šlo tudi brez, kaj pa v starih časih, ko so naše ome rojevale kar na njivah.user posted image user posted image user posted image
Pa verjemi, no saj veš sama si "drugorodka", ko boš dobila detece v roke, bo vsaka bolečina poplačanauser posted image user posted image

Hvala vsem za podporo in pikapoke.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3146
7.1.2010 17:11:46   
rožca26

Duda v porodnišnico DA/NE: Kaj boste storile z dudo? Jaz je v prvo nisem nesla s seboj, pa vedno bolj razmišljam, da ne bi bilo slabo, če bi jo imela in bi včasih morda lahko z njo potolažila jok in ne z dojenjem. Sem te dni, ko sem bila v porodnišnici brala na enem plakatu, da dojenim otrokom ne dajejo dudic. A to pomeni, da tudi če jo imam s seboj, je otroku ne bodo dali?

DA!!!!!!!!! Pri nas jo je itak že tko dobil, ker jo je mogu met zaradi sesalnega refleksa. Zdej pa isto. Pa še tako, dudico imaš itak pri sebi in jo pol daš otročku, če je kej hudo. Jest sem ornk za dudo - raj vidim, da se otrok navadi na dudo kot pa na palec. Ker dudo pol enkrat stran vržeš, palca pa ne moraš odsekat user posted image  (upam, da ne razumete napačno) in je skoz tm.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
7.1.2010 17:17:33   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Duda v porodnišnico DA/NE: Kaj boste storile z dudo? Jaz je v prvo nisem nesla s seboj, pa vedno bolj razmišljam, da ne bi bilo slabo, če bi jo imela in bi včasih morda lahko z njo potolažila jok in ne z dojenjem. Sem te dni, ko sem bila v porodnišnici brala na enem plakatu, da dojenim otrokom ne dajejo dudic. A to pomeni, da tudi če jo imam s seboj, je otroku ne bodo dali?

DA!!!!!!!!! Pri nas jo je itak že tko dobil, ker jo je mogu met zaradi sesalnega refleksa. Zdej pa isto. Pa še tako, dudico imaš itak pri sebi in jo pol daš otročku, če je kej hudo. Jest sem ornk za dudo - raj vidim, da se otrok navadi na dudo kot pa na palec. Ker dudo pol enkrat stran vržeš, palca pa ne moraš odsekat user posted image  (upam, da ne razumete napačno) in je skoz tm.

Jaz tudi ZA DUDO!!!
Prvič sem poslušala druge, da naj ne dajem dude, pol pa sem jaz nasrkala, ker sem jo imela nonstop na prsih, sem jo podojila, ampak večinoma se je cartala na ziziki.
Zdaj pa bo druga pesem pela.user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
7.1.2010 17:17:45   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Britje in klistir: Jst se bom kr prepustila klistiranju, ker ne mislim se še to sekirat (že tko se za vsako butasto stvar preveč), kdaj mi bo kej druzga ven pogledal kot pa dojenček. Pobrit se bom probala doma, če bo čas, pa če se bom sploh sposobna vidt kej tam spodej, čene bodo pa pač v porodnišnici opravli svoje delo.

Britje: jest se bom pobrila doma, ker mi je prejšnjič babičar zahaklal mat. znamenje, pa sem krvavela. Pa pobril me je sam zgori. Čeprov mi takrat res ni bilo problem, ker so me pestile druge skrbi user posted image
Klistir: ga vzamem, ker je mojo mamo G tak na p*****, ker je bla ful umazana kasnej, pa ful se je grdo obnašal ... Sej vem, da je tega že skor 27 let, sam ti pa res ni prijetno, če se še takrat norca iz tebe delajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
7.1.2010 17:19:06   
rožca26

Sem menjala slikco, ja, ker je bila prejšnja že izpred skoraj dveh let. Ta je pa iz decembra.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za slikco. Je pupa fuuuuuuuuuul lušna user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?