|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
6.1.2010 8:37:57   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

jutro!

jaz sem vzela previjalno pri recinkotu! se res splača, mercator ima 70 eur dražjo. tukaj dobiš za 190 zraven še blazino, plus poštar ti jo na vrata prinese, brez poštnine. mislim, da sem plačala v četrtek, v ponedeljek sem jo že imela.
sem najprej hotla v ikeo, po tisto taširoko rjavo...pa sem jo pol gledala gor, pa niti pod razno ni tako kvalitetna kot ta. tak da ja, se splača.
ma, kr denar vzami, pri recinkotu lahko kr tako kupiš vse kar imajo...

drugače pa....zdaj nam že atija nekaj kuha. ampak, moški heroji, seveda je šel v službo... upam, da mi ne obleži, ker bomo pol vsi doma. jaz niti pod razno ne sedem v avto v tem snegu, da bi malega v vrtec pelala...

danes grem končno do os. zdravnika, naj mi ta moj kašelj podrobno pogleda. pa itak vem, da bo reku da ni nič... zdaj imam pa res že zadnje ukrepe, zdaj že cote not na stojalu sušim, če je slučajno 40% vlaga premalo za moje pljučke. pa čebulo sem si dala topit na cuker...je pa tak ful nagravžno, da skor raj kašljam:)

a ima katera probleme z uhajanjem vode? jaz zdaj ful ful kašljam, pa hm, ni najbolj prijetno. prejle sem pa samo položaj menjala...me že malo skrbi, da ni kje plodovnica. saj verjetno ni..ampak kak naj vem?

Hvala še za 1 info glede Recinkota user posted image
user posted image za moško korenino, držim pesti, da ostane na nogah
Zate pa user posted image user posted image user posted image . Ni fajn tale kašelj user posted image , upam da zdravnik kaj pametnega pogrunta in bo minil. Glede uhajanja vode - še več Keglovih vaj user posted image Meni tudi kdaj ob kihanju, ma čisto malo. Mi je pa že bila panika, ker sem imela parkrat precej vlažne hlačke, zato sem si nabavila neke papirčke, ki kažejo kislo in bazično, samo jih še nisem sprobala. Sem hotla čist navaden lakmusov papir, pa ga nisem našla, v eni privat lekarni sem potem te dobila, ma so precej bolj zakomplicirani. Mogoče bi imel kaj podobnega tudi Sanolabor. Paker greš k dr., še njega vprašaj, mogoče imajo kaj na zalogi user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
6.1.2010 8:46:48   
balka
Jutro vsem!
Pr nas pa ne sneži, piha pa teta burja in še vse je zmrznjeno.
Držim pesti za vse ki imate preglede in pošiljam sončke vsem ki jim je kakšen siv oblak zakril jasno nebo. Punce, dršte se!
Jst sem tudi oprala cunjice, zlata tašča mi je vse zlikala.user posted image
Zdej pa se moram odpravit v službo. Luksuz urnik, ne?!
Uživajte

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
6.1.2010 9:21:35   
sanip
No no vidve Vrhničanke...jest se že fočkam, sam povejte kdaj, jest drug teden v sredo ne morem ker mam G, rezen če me kej res ne prehiti (upejmo da ne), res sem tolk fuč. No ko se zmente povejte bom jest še skodrano mamo poklicala pa ji povedala...no držte se, grem mal počitvat!!!

(odgovor članu balka)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
6.1.2010 9:26:53   
plamen
Dobro jutro v snegec!

zoey - jaz bom tudi tako naredila, da bom dinarčke vzela in par stvari pri Recinkotu potem nabavila. Za vse se mi res ne da po štacunah hoditi, se pa full pozna pri ceni. Moja sestra je paketek vzela, od večjih stvari ima posteljico pa lupinico in sta zadovoljna. Sem tudi paketek probala kombinirati, pa se kar da, prideš do točnih centov potem z drobnarijami, da vse zapravišuser posted image . Ampak zakaj bi, če ne potrebuješ vsega....

Jaz tudi letos samo od notri opazujem, kako moji kidajo. Pa bi mi prav pasalo malouser posted image . Sem si pa privoščila in delam od doma, da ne hodim v takem okoli. Edin danes grem v LJ še k eni stranki na kosilo. Saj do takrat bo že bolje na cestah.

Cesta čez Ljubelj - po moje je prevozna z verigami, nikjer ne piše, da bi bila zaprta. Jaz upam, da bo naslednjo soboto OK, ker greva midva tudi v nabavouser posted image . Se vam moram malo približati z opremo in cunjicami, k ste vse tolk pridne že s pranjem.

Pazite nase in uživajte v zismki idili!

(odgovor članu balka)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
6.1.2010 9:32:05   
lucika
še ena tema, ki je nismo še nikoli omenjale: tiste, ki greste drugič rodit, a vas kaj skrbi, kako bo taprvi?
mene to še ne, kako bo prenesel konkurenco in kako se bo prilagodil. zdaj trenutno je non stop na meni, atija natera iz spalnice, da se kr kadi. ko je treba spat, sem jaz, ko se je treba cartat sem jaz, samo ko je treba noret, je ati...
mene skrbi, kako bo, ko bom v bolnici. če sva ga že pustila babici, je to par ur popoldne, ali pa zvečer do jutra. cel dan še nisem bila brez njega, nikoli. ok, zdaj me skrbi za mene in ne za njega...ker res ne vem, kako bom to zdržala.

pa tud to sem danes razmišljala, ko enkrat rodim...a se bom sploh spomnila kdaj mora jest in kdaj ga je treba previt in to? v porodnišnici mislim...da ne bom ko eno tele tam...a ti to povejo? se sploh ne spomnim od prvič, hihihi...

imam prave dileme, a ne?

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
6.1.2010 9:47:43   
Jessy
Pozdravljene!

Jaz sem doma! user posted image  Full sem srečna! Da ne govorim o hčerki, ki me ni izpustila izpred oči. Še zaspati ni morala, saj je vstajala in preverjala, če sem še doma.

Lucika, brez skrbi! Vse ti bodo povedali v porodnišnici in te učili na novo. Jaz sem te dni razmišljala, da kaj sploh vem o novorojenčku, kajti pri prvi nosečnosti sem prebrala čuda revij, tokrat pa niti ene, saj me sploh ni zanimalo. Zdaj pa šok! Se bom morala tudi temu malce posvetiti, da ne bom čist nevedna. user posted image
Babica bo pa tudi poskrbela za sinčka, tako da naj te to tudi ne skrbi. Babice zmorejo več kot me mislimo.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
6.1.2010 9:53:12   
lucika
jessy, jaaaa, za sinka ja, kdo bo pa za mene, ko bom tulila v bolnici?
no, saj si bila v bolnici, verjetno veš o čem govorim...

danes imam same take fine teme. naslednja: kaj bom kuhala med porodniško? zdaj kak dan grem v službo in na malico, druge dni si pa delam take stvari, ki jih imam rada, cmoke, testenine, kak krompir...cela kosila samo za sebe niti ne. in potem bom kr naenkrat samo od sebe in svoje kuhaRije odvisna... aaaaa, kak bo to šlo skoz?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
6.1.2010 9:54:21   
Tjasa27
Jutro punce!

Pa se vam spet jaz malo javljam user posted image Dnevi mi noro bežijo odkar sem doma, sploh ne vem kam zginejo user posted image . Včeraj sem šla malo po razprodajah pogledat, sem kupila še tisto kar mi manjka za našega mulčka, drugače sem pa že mal posortirala cotice, ki sem jih dobila, pranja se pa še nisem lotila. Drugače smo pa začeli s šolo za starše in zaenkrat mi je še v redu. Sam prevečkrat je.

Zvezdici user posted image user posted image user posted image še od mene. Če kdaj rabiš kakšen čvek al pa sprehod, se javi, sej sva blizu doma.

Vsem s težavicami želim, da se vse čimprej uštima.

Zoey
kako se reče temu testerju da vidiš, če ti kej uhaja? Jz sem včeraj v lekarni spraševala, pa so me gledali kot da sem z lune padla user posted image

Vrhinčanke jest mam tud čas drug teden, tako da se lahko vidimo user posted image

Uživajte, zunaj je prav lepo user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
6.1.2010 9:55:30   
lucika
no, danes vam bom pa vse svoje strahove razkrila?

kdaj podirate smrekco? meni je moj naroču, da ko jo poderemo, bomo pripravili previjalno in te zadeve, pa jaz moram spakirat za porodnišnico. no, eni podirajo danes, na kralje...ampak jaz še ne bi torb pakirala:) mi pa gre že na živce smreka, čokolado sma z malim že pojedla dol...pa na takem mestu jo imamo, kjer je navadno sedežna stisnjena na steno in pride tako fino gnezdece, ko si pojštre naložipš:)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
6.1.2010 10:36:09   
Anonimen
lucika: smrekica in jaslice naj bi se ponavadi podirali na svečnico- 2.februarja. Ko smo imeli še naravne smrekice smo jih podirali kar hitro, ker je bilo vse od iglic, ki so odpadale ko nore, zdej, ko imamo pa že par let umetno, pa je ponavadi res do svečnice, mogoče kakšen dan manj- samo itak ni več tistega filinga, kot je med prazniki in je pomoje vseeno če jo podreš že po sv. treh kraljihuser posted image .

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 3010
6.1.2010 10:42:27   
zoey
Jessy - user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image da si končno doma. Verjamem, da je hčerkica v user posted image , le nacrkljajta se zdaj.
Tjaša - super, da se nam pridružiš, sem te imela v mislih user posted image Tisti listki, ki jih imam jaz so pH indicator strips, je sicer 100 listkov notr, tk da bi ti jih komot pol dala, samo rabiš skalo zraven za odčitavanje user posted image Se mi zdi precej zakompliciran, jaz sem hotla navaden lakmusov papir.
Vrhničanke - a se pol kar za ponedeljek začnemo menit? Se mi zdi boljš prej kot kasnej user posted image Sanip - oz. tvoja pupa, nehi ga biksat, a prav user posted image Pa le dregni Skodrano mamo, po moje kje na veliko dopustuje user posted image

Sem pa imela tlako zdaj - striženje nohtov na nogah in hitro razmedvedkanje, ma je bolel. Ni vsak dan ok za puljenje kocin user posted image Sem kar vesela, da bo fant, da mu ne bo treba tko trpet user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
6.1.2010 10:49:43   
zoey
Oooo, Nosečka24, kolk imaš lep popek user posted image Jaz bi tud tazga user posted image
Glede jelke - sem jo mislila ta teden podrt, sam zdaj pa tako lepo snegec pada, da bom še mal furala novoletno razpoloženje z lučkami. Pa mogoče še kaj pride za spodaj, se še s parimi babnicami nismo uspele vidit user posted image Prej, ko sem bila pa mlajša, smo jo pa tudi mi imeli do svečnice. Lucika - tale tvoj je pa kar hud s pakiranjem torbe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
6.1.2010 10:57:39   
Tjasa27
zoey - hvala! Bom naslednjič rekla v lekarni

Vrhničanke jz bi velik lažje katerikoli drug dan kot ponedeljek, no če vsem ostalim ustreza ponedeljek se tudi jaz prilagodim. Kdaj bi se pa dobile?

a mogoče katera ve, kako spremeniš geslo na forumu? Jz sem svojga pozabila in pol so mi kar enega poslali in ga zdej moram vsakič iz meila kopirat in mi je ful zamudno.

lep dan,

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
6.1.2010 11:17:19   
3Sonček3
Dobro jutro!

zoey glede Recinkota je tko. Oni so sponzorji al kako se že reče temu pri teh paketkih. Če pa želiš lahko pa mirne volje posebej naročiš. Pri paketu pa raje denar uzami (moje mnenje). Če pri Recinku kupiš stvari nad 50 € imaš še brezplačno dostavo na dom. Aha sm zdej vidla da so ti že svetovale pa useeno. Če vas bo karkoli zanimalo kr prašejte bomo takoj zvedli k moja mami tam dela pa jo bom mal naterala da upraša, sej že razmišlam če bi se dalo še kak dodatni popust zrihtat sm mi nč tazga ne pade na glavo kr se mi zdi da so že zdej izdelki res zelo ugodni.
Tut js sm se še uspela 2 dni nazaj pobrit in mi je kr dobr ratalo, glede na to da si piške ne vidm več user posted image user posted image .
lucika glede uhajanja vode je pr men tko, da nč ne čutm da bi mi ušlo al pa kej sm ko pa pridem na wc je pa velikrat kr mokro, tut js nevem kaj bi to blo, plodovnica valda še ni, se nismo tko zmenli user posted image
nosečka24 ne da mi mira da nebi pohvalla tvoje slikce, mi je tko simpatična user posted image
Tjasa27 geslo spremeniš tako da kliknš na moja ringaraja potem izbereš nastavitve in tam k ti piše uporabnik tut z rdečo piše spremeni geslo za dostop do portala, pol pa naprej.

Kako je pa to z lakmusovim papirjem? Kje se ga dobi in kako pol veš al je plodovnica. Če ma kera že izkušnje, da ga je uporabljala bi js rada kej več vedla o tem.
Drgač sm pa dns čist na koncu, grlo me boli za znort, glas mam tak kot da sm čiča k je 150 let kadiu... Se že nalivam s čajčkom, da bo čimprej bolš. Js sm se odločla da bom cunjice za user posted image mela na poličkah k bojo našraufane na steno, ker nimam prostora da bi kam predalnik utaknla, omare so pa že čist nabite od naših cunj in mislm da bo to s poličkami najbolša rešitev. Tko da mi jih bo moj user posted image danes prnesu, jih je dau že delat. A mi je tko fajn k ma tko dobre ljudi okol sebe. On dela v lakirnici in če kdo kej rabi za pobarvat pride k njemu, on mu pobarva in nč ne računa, ker ve da ko bo on rabu bo dubu kar bo naroču in se mi to tko lepo zdi, da si pomagajo med sabo.
Drgač pa tut js pogrešam mal več čveka tukej, učasih sm mogla eno uro brat da sm vas prebrala, zadnje čase gre pa kr hitr, upam da bo zdej kej več navala.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
6.1.2010 11:28:48   
lucika
jaz sem si kupila v ikei ene take poličke, da jih dam nad previjalno. ampak jaz bi to bolj imela za razne drobnarije, kake košarice bom dala gor... cotke pa raje v previjalno. a sonček, nimaš ti previjalne, one iz pikapolonice? :)

boste pa morali slej ko prej plac najdit. ker ko bibeki rastejo, raste tudi količina in velikost cotik. sploh pol, ko imajo trenerke in kavbojke in puloverje, termoflise, majce, bodije, itd...in je tega za pol sobe. in bunde in kombinezone in čevlje in copate in zokne in....mi je kr slabo, ko omaro odprem...

čeprav ravno berem eno knjižico, kao bolj preprosto življenje in urejanje nereda in take zadeve...pol stvari pometat proč, pa je kr plac za kaj drugega. ampak, ok, jaz sem glasna, ko imam kr nekaj kvadratov, pa vsak kot v hiši je moj. če imaš pa še kje koga za prilagajanje, pa je mal drugače, razumem...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
6.1.2010 11:33:50   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

jaz sem si kupila v ikei ene take poličke, da jih dam nad previjalno. ampak jaz bi to bolj imela za razne drobnarije, kake košarice bom dala gor... cotke pa raje v previjalno. a sonček, nimaš ti previjalne, one iz pikapolonice? :)

boste pa morali slej ko prej plac najdit. ker ko bibeki rastejo, raste tudi količina in velikost cotik. sploh pol, ko imajo trenerke in kavbojke in puloverje, termoflise, majce, bodije, itd...in je tega za pol sobe. in bunde in kombinezone in čevlje in copate in zokne in....mi je kr slabo, ko omaro odprem...

čeprav ravno berem eno knjižico, kao bolj preprosto življenje in urejanje nereda in take zadeve...pol stvari pometat proč, pa je kr plac za kaj drugega. ampak, ok, jaz sem glasna, ko imam kr nekaj kvadratov, pa vsak kot v hiši je moj. če imaš pa še kje koga za prilagajanje, pa je mal drugače, razumem...

Ne nimam previjalne, sm jo mislna od mami uzet pa sm si premislna, bom kr na postli previjala. Sej če bi mela prostor bi mela čist use pa še kej kar sploh ne rabm tko pa res nimam prostora in mi je kr mal hudo, ampak se bom znajdla in mi ni problem. Čez čas pa (upam da v roku enega leta, največ dveh let) si urediva čisto svoje al na podstrešju stanovanje, al pa novo hišico pa bo. Sm počakat mormo da vidmo kaj se bo občina odločila al nam bojo oni bajto premikali zarat pločnika pa preglednosti al ne. Ko bomo to vedli pol pa začnemo rihtat in počasi odhajat na svoje. Ta čas pa se bomo mal stisnli pa potrpeli. Hvala bogu ni noben razvajen al pa nevem kaj, tko da smo zadovoljni tut s skromnim, tko da sm prou vesela. Vem da se bo slej ko prej use uredilo

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
6.1.2010 11:46:05   
lucika
saj boste imeli fajn, v vsakem primeru.
je pa tud odvisno od človeka. eni imajo radi prazen prostor okoli sebe, drugi (tudi jaz), pa nabijamo police in polnimo kote, kjerkoli se da.
v študentu sva s cimro imeli sobo 2x6 metrov, z vgradnimi omarami sicer. pa smo spravili notri vse kar si človek poželi. hladilnik je bil kr na pisalni mizi v kotu, pa police menda do stropa. sem dva dni robo domov vozla, ko sem se selila ven...

čeprav zdaj razmišljam... sigurno imate računalniško mizo...tisto flikni ven in daj računalnik na kako polico, ki ne zavzame tolk prostora..tja pa daj previjalno. in boš imala boljše za svoj križ, pa boljše za cotke spravit. ideja pač...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
6.1.2010 11:51:49   
3Sonček3
v študentu sva s cimro imeli sobo 2x6 metrov, z vgradnimi omarami sicer. pa smo spravili notri vse kar si človek poželi. hladilnik je bil kr na pisalni mizi v kotu, pa police menda do stropa. sem dva dni robo domov vozla, ko sem se selila ven...

čeprav zdaj razmišljam... sigurno imate računalniško mizo...tisto flikni ven in daj računalnik na kako polico, ki ne zavzame tolk prostora..tja pa daj previjalno. in boš imala boljše za svoj križ, pa boljše za cotke spravit. ideja pač...

Midva mava pa sobico 2.10 x 4 m
Sm razmišlala o tem da bi dala to mizico vn, ampak nimamo kam drgam u bajti dat računalnika, pa tut nevem kako bi zdržal brez njega, sej ne da visimo gor kr naprej (razn js zutrej user posted image ) sm zvečer je pa obvezen film (tv-ja nimava, kr ga ne marava). Ma glavno da mamo kje bit ostalo se bo use uštimalo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
6.1.2010 11:58:11   
Anonimen
hehe, moj popek je zaenkrat še notr, sam zgleda da ga počas mal na ven vleče-sploh če se najem al pa napijemuser posted image user posted image user posted image .

3sonček3: midva bova na previjalno tudi poličke namontirala, kupila jih bova pa kar v ikei,pa nasploh moram enkrat še zdle v kratkem gor letet do Celovca, samo upam da se vreme kaj poštima, da ne bo kar do marca tkole snežilouser posted image .

A katera ve, kako bi lahko prebarvala mojo garderobno omaro? Je pa alplesova, kot nova, samo barva mi za v otroško ni všeč, pa bi jo mal štrihnila, škoda mi jo je pa doma pustit, ker je res kot nova, pa tudi tolko denarja nimava odveč, da bi kupovala novo.

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3019
6.1.2010 11:58:14   
tinč407
halo

Vidim da je govora o prostoru in previjalnih komodah. Midva tudi nimava veliko prostora, pa še drage se mi zdijo te previjalne. So okoli 200 evrov in to mi je preveč. Midva sva kupila v BC prenosno previjalno, ki jo lahko zložiš in daš v kot, ko pa jo rabiš pa jo daš na katerokoli površino. Jaz jo bom dajala na posteljico. Ob straneh pa ima take velike predalčke kjer lahko shraniš noter od vatic do robčkov..... marsikaj vglavnem. Se mi zdi precej uporabna. Pa ko bomo šli na malo daljši obisk k babicam in dedekom jo bomo lahko vzeli  zraven in bomo imeli vse pri roki v tistih žepkih. Meni je to super. Kakšne poličke pa bova kupila še v ikei. Verjetno take za na steno.

< Sporočilo je popravil tinč407 -- 6.1.2010 11:59:17 >

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
6.1.2010 12:07:23   
Jessy
Jaz sem pri prvi kupila previjalno v Izi mobili. Je kar velika, s širokimi predali in lahko vanjo spravim čuda stvari. Pri Neji sem imela v zgornjem predalu plenice za enkratno uporabo, tetra plenice, povijalne in mako majčke. Poleg tega še posodico za vodo in smeti, ter ves pribor, ki ga malček potrebuje. Predal nižje pa so bili pajacki in nogavice. Spodnja dva sta bila skoraj prazna, oz. v spodnejga sem zložila dekice, žakeljčke in podobno, večjo robo, ki je nisem prav pogosto rabila.
Jo pa k sreči imam kam postaviti. Tokrat bom kupila samo novo podlogo za na vrh, ker se mi trenutna cefra na vogalih.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
6.1.2010 12:09:09   
3Sonček3
nosečka24 prebarvej omaro z barvami za les. Je pa problem če je prelakirana omara v tem primeru jo bo treba zbrust pa pol pobarvat pol pa prelakerat pa bo taka kot si jo želiš.
tinč407 tut to je dobra varjanta s to zložljivo previjalno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
6.1.2010 12:33:51   
lucika
jaz sem si pa zdaj kosilo naredla...mmmm. ....a vam povem? palačinke z bananami, sladko smetano in sladkim grehom. mislim, da mi bo danes še slabo:)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
6.1.2010 12:43:10   
lucika
se vidi, da danes nimam dela za službo. so mi program zablokirali, ker je inventura. mi paše, še skor preveč:))))

novo vprašanje: gugalnik za otročka, a ga boste imele, imate pripravljene? sem ga dobila za aidana, pa ni bil rad notri. pa se ne spomnim kdaj točno...eni to veliko uporabljajo...kaj vem, se mi zdi skoraj bolje, da je v košku čez dan, al pa na tleh, na kaki odeji. pa na mamici seveda...zdaj dobim košek, pri prvem sva imela pa eno to torbo, kot so za na vozek, kr na mizi v dnevni, pa je tam počival prve tedne...pol pa večinoma na tleh...

sonček, zdaj se ti zdi, da moraš vse v sobico stlačit...boš videla, ko bo enkrat dojenček doma, boste pa po celi hiši imeli samo za njega vse... itak da bodo vsi čist nori...in tud vi se ne boste v sobico zapirali...mogoče bo ona previjalna, ki jo sedaj nočeš, sred dnevne stala:)))

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
6.1.2010 12:49:33   
lucika
nosečka24, kaj pa če ne bi barvala omare? alplesovo je pa res malo škoda..kakšna pa je, a češnja, kot skor vso alples pohištvo? kaj če bi kakšne nalepke dala gor, obrobo naredila, pa kaj podobnega?
jaz, ko sem imela voljo in čas, sem si naredila za kuhinjske ploščice nalepkice. servetna tehnika, servetke in lepilo. za kopalnico in vc sem pa servetke premazala z prozorno barvo za steklo (to bi bilo zate še boljše), in ko se je posušilo si lahko to prilepil in odlepil, brez kake škode za spodnjo površino... teh servetkic imaš malo morje, pa sigurno se najde kak tebi lep motiv...pa narediš kot nekakšno borduro okoli, vmes pa kaj večjega. če ti je lepo tako, malo načičkano. ker če greš zdaj v neke pastele omaro barvat...bo lepa, zdaj za dojenčka...pol pa spet ne, ko nas bo to pastelno minilo. saj veš, ko prideš na fazo kot smo mi: nodi in mojster miha, pa nato kak spajderman in podobno...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?