rožca26
|
Hello!!!!!!!! I'm reporting for duty Bila na pregledu in trenutno kaže vse ok. Sm pa dobila en kup papirjev - napotnico za P, napotnico za rešilca, bolniški list, recept za aspirin, napotnico za laboratorij ... Skratka vse kar je možno Kar se napotnic tiče, je G rekla da se ne mudi, sam sm jo pa jest nekak prisilila, če se slučajno kej zgodi, da mamo to porihtan. Pa je rekla, da mam prov in da previdnost ni odveč So pa napotnice za najbližjo P - Lj. sam itak bom tam rodila. Drgač pa MV lepo dolg in zaprt, tko da iz tega vidika ni možnosti za prezgodej rodit Pa zvezdici - je najina G rekla, da se nikakor ne da ugotovit brez UZja, da se odpiraš. Razn, da te ful dol tišči, takrat gledajo bolj, če je kej posledica odpiranja. Drgač pa to pride lahka mimgrede, ne da bi vedele. Omenila sm ji, da mam ful krčev v mečih in mi je rekla nej kupim od sensilaba magnezij (magnesola se ne da več dobit). Pa tudi omenila, da mam občutek, da jo slabše čutim - no, da naštejem 10 gibov, sam ne čutim je pa tok dobro. Me je fajn pogledala in ugotovila - ročno, brez UZja - da, se je žabica obrnila, tk da mi hrbet kaže, nogice pa na obeh rebrcih. Je rekla, da zato tudi slabše čutim. Je pa vse ok - srček se fajn sliši, normalen ritem ..., tko da se ni za bat, da je kej narobe. Je pa rekla, nej sam bolj gledam. In to je to. Upam, da je dovolj izčrpno bilo povedano Naslednji pregled mam čez 14 dni - UZ, navadn pregled pa čez 4 tedne - pol pupe, se pa že začne Aja, še neki - tiste, ki daje zgaga, pa nič ne pomaga. Men ful pomaga, da se uležem na L bok, pa si pošter dam tako, da mam želodec mal dvignjen. Začne delvat v parih minutah. Poskusite.