|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
29.12.2009 18:12:13   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

Naslednji pregled imam šele 10.2.10 Pikapolonca tko kot tebe je tud mene ful pozno naročila. Rekla je, da pred 36 tednom nima kej dost za gledat, pol bo pa že ctg pa še za strepkokop se bom testirala takrat. Je pa rekla, da je terba skoz spremljat brcike in če se mi bo zdel kej čudno naj kr pridem.

user posted image user posted image user posted image  wtf????? a je tvoja G mal prtegnjena????? Da nima kej dost gledat do 36. tedna???? Pa sej si noseča 30 t!!!!! Pol se pa še vedno v P sprašujejo zakaj pod milim bogom je še vedno tok nedonošenih!!!! Ravno zaradi takih kreten..... G kot je tvoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A pa se nič ne postavte zase???? Jest bi ji kr prec rekla, da tko pa da ne bo šlo!!!!! Halo???? Kaj pa zatekanje in druge zadeve???? Zdej si pa že v takšnih tednih, ko bi se ti morala količina pregledov povečat oz. bi se moral čas med njimi zmanjšat. Od 36. t naj bi bile vsak teden tam. GROZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sej ni čudno, da gre naše zdravstvo v ********!!!!!!!!!!!!

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
29.12.2009 18:32:43   
3Sonček3
Čau punce, smo pri mojih starših, lubi sestri rihta komp pa sm si zdejle izborila 5 minutk za vas.
glede izcedka...js mislm da ma tle tut user posted image veze, kr predučerejšnem sva je biu učerej tak moteč, učerej pa nisva in je danes normalno, no nevem ampak mislm da je to to. Naj se pa še mal pohvalm, da sva danes postlco dobila. Ni nova je od soseda ampak je ko nova kr tamau ni spau not kr je biu bolan in je skos pr njima u postli spau. Je pa postlca domače izvedbe, nč hudga men je kr ušeč.
lakaya tut js upam da boš čim dlje zdržala user posted image
branka28 user posted image zate.
tjasa27 user posted image za pregled. Sm nekej mi pa ne gre u glavo kako to da maš tko pozno pregled, glih zdej k bi mogle že bl redko naročat? Joj groza to čakanje
nosečka24 čestitam da si zaročena. Baje da zaroka traja samo eno leto in jo je potrebno pol obnovit (če se ne uspeta poročit), ampak js še vedno zaročni prstan izpred 2 let nosm, še nism novih dobila user posted image , vrjetno moj tega sploh neve, pa si misli da je treba to sm enkrat nrdit. No saj enkrat je user posted image , se je zasigurou da mu nebom pobegnla.

user posted image user posted image user posted image za jutrišnji pregled user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
29.12.2009 19:44:34   
Anonimen
Hvala vsem za čestitke. user posted image
Vekybel: Jst sem bila ravno letos na poroki od moje sošolke, ki je rodila marca, poročila sta se pa avgusta in sta svojouser posted image dala istočasno krstit-je blo ful ful lepouser posted image .

Midva se sicer tudi nameravava drugo leto septembra, če nama bo seveda finančno zneslo, ker iz tega stališča je poroka ogromen zalogaj-če moraš po grobih izračunih 100 ožjih sorodnikov povabituser posted image , pa še pri nas na vasi so te šrange, pa potem še druge stvari nanesejo da je joj...bomo žeuser posted image .

Ma res se dones tko čudno počutim, zdej me še zvija neki po trebuhu, tamali mi je začel v rebra suvat in se mi včasih zdi, kot da prav tišči nogo na enem in istem mestuuser posted image .

Modrčki: morem nekam potrkat, da so mi prav še čisto vsi moji standardni modrčki. Sicer so mi zrastle, bolele in tiščale so me kouser posted image , modrcev mi pa ni blo še treba zamenjat. Očitno so raztegljivi al pa so mi bili prej bolj na komot.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2728
29.12.2009 19:52:45   
tia78
Nosečka24 user posted image čestitke še z moje strani!
user posted image za tvojega zaročenca, lep cajt si je zbral za zaroko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi..... F. Lainšček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
29.12.2009 20:58:11   
Zvezdici
rožca - dobro opravi jutri user posted image user posted image .

sonček - super za posteljico! Pa samo, da stoji in, da je varna. No, pa da je tebi  všeč seveda user posted image . Res fajn, če nekatere stvari ni treba kupovati.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
30.12.2009 8:53:04   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

Ojla punce!

Pa sem s pregleda! Z našim user posted image je vse v redu, težek 1660 g (rekla je, da je povprečje okoli 1800) ampak da je še vedno ok. Obrnjen je z glavico navzdol (že od prejšnjega pregleda) in na uz se je prav vidlo kako stopalca naslanja skoraj na moja rebra user posted image Kej dost več se pa ni videlo, ker je že velik, sam še glavico je pokazala. user posted image . Sem jo pa vprašala, če ima še vedno lulčka, pa se ni videlo user posted image Ga je tokrat skrival user posted image In ni in ni se hotel okrog obrniti. Sem rekla da bi bil prov hec, če bi na konc pupa ven prišla user posted image . Rekla mi je še, je zelo visok, čeprav imam občutek, da mi bo včasih prov ven ušel user posted image

Naslednji pregled imam šele 10.2.10 Pikapolonca tko kot tebe je tud mene ful pozno naročila. Rekla je, da pred 36 tednom nima kej dost za gledat, pol bo pa že ctg pa še za strepkokop se bom testirala takrat. Je pa rekla, da je terba skoz spremljat brcike in če se mi bo zdel kej čudno naj kr pridem. Raj mal več panike kot premal. Ah, pa spet kregana zarad kil user posted image v enem mesecu sem ji šla spet!!! 3 gor!!! in sem zdej že na 15 plusa groooozzzzzaa!!!

Pikapolonca super za voziček!!!! Kok časa si pol čakala? 6 tednov? Drug teden se pa vidimo ne?

Lep pozdravček,

user posted image  za malega da fino raste. Drugače pa kar se tiče pregleda je očitno tudi pri tebi ugotovila da je zaenkrat vse na svojem mestu. Ker meni je rekla na zadnjem, posteljica je visoko, MV zaprt in dolg 4,4 cm (kar je kar se mi zdi) in da za zdaj vse štima. Pa mogoč tko kot je ena rekla glede na to da je tolko teh viroz. boljše da nismo tolko po ZD.

Voziček - za te prve dele sem čakala pomoje okoli 4 tedne, vsega ostalega pa še nisem dobila, tako da mogoče bo do zadnjega kosa res trajalo 10 tednovuser posted image . Ja ja drug teden se pa vidimouser posted image . Ne pozabi blokca pa svinčnikauser posted image . A bo tvoj skoz hodil s tabo? moj se mal upira tko da na vse sigurno ne bo šel, pravi da ga bom jz naučila ja jauser posted image .

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
30.12.2009 8:58:44   
Pikapolonica80
Kar se pa tiče modrcev, sem pa jaz od štarta nosečnosti zamenjala dve velikostiuser posted image  so mi zrastle do koroškeuser posted image  pa že prej niso ble tko majhne user posted image . Zvezdici - najine proporcije se pa nekam podobno širijo user posted image user posted image , spodaj in zgorajuser posted image . Čeprov moj buši sploh ni več tko majhen, no vsaj meni se zdi, sem že na 94,5 cm obsega, je že tak taprav pivski hehe.

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
30.12.2009 9:28:59   
Zvezdici
Dobro jutro!

pikapolonica - ja sva kar res nekje na istem od glave do pet user posted image .
Jaz pravim, da je namesto v trebuh šlo v moje dve user posted image . Moj je tudi že kar lepo zrasel. Je končno lepo viden. No ja. Razen, ko se vsedem, pa kar nekako izgine. To še ne razumem  kakšna čarovnija je to user posted image user posted image .

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
30.12.2009 11:41:25   
rožca26
Hello!!!!!!!!

I'm reporting for duty user posted image user posted image user posted image user posted image

Bila na pregledu in trenutno kaže vse ok. Sm pa dobila en kup papirjev - napotnico za P, napotnico za rešilca, bolniški list, recept za aspirin, napotnico za laboratorij ... Skratka vse kar je možno user posted image user posted image user posted image
Kar se napotnic tiče, je G rekla da se ne mudi, sam sm jo pa jest nekak prisilila, če se slučajno kej zgodi, da mamo to porihtan. Pa je rekla, da mam prov in da previdnost ni odveč user posted image  So pa napotnice za najbližjo P - Lj. sam itak bom tam rodila.
Drgač pa MV lepo dolg in zaprt, tko da iz tega vidika ni možnosti za prezgodej rodit user posted image  Pa zvezdici - je najina G rekla, da se nikakor ne da ugotovit brez UZja, da se odpiraš. Razn, da te ful dol tišči, takrat gledajo bolj, če je kej posledica odpiranja. Drgač pa to pride lahka mimgrede, ne da bi vedele.
Omenila sm ji, da mam ful krčev v mečih in mi je rekla nej kupim od sensilaba magnezij (magnesola se ne da več dobit).
Pa tudi omenila, da mam občutek, da jo slabše čutim - no, da naštejem 10 gibov, sam ne čutim je pa tok dobro. Me je fajn pogledala in ugotovila - ročno, brez UZja - da, se je žabica obrnila, tk da mi hrbet kaže, nogice pa na obeh rebrcih. Je rekla, da zato tudi slabše čutim. Je pa vse ok - srček se fajn sliši, normalen ritem ..., tko da se ni za bat, da je kej narobe. Je pa rekla, nej sam bolj gledam. In to je to.

Upam, da je dovolj izčrpno bilo povedano user posted image user posted image user posted image  Naslednji pregled mam čez 14 dni - UZ, navadn pregled pa čez 4 tedne - pol pupe, se pa že začne user posted image user posted image user posted image

Aja, še neki - tiste, ki daje zgaga, pa nič ne pomaga. Men ful pomaga, da se uležem na L bok, pa si pošter dam tako, da mam želodec mal dvignjen. Začne delvat v parih minutah. Poskusite.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
30.12.2009 12:31:31   
Zvezdici
rožca - hvala. To je dobro vedet glede MV user posted image .
Drugače, pa meni je tudi to rekla glede magnesola, ampak ne boš vrjela, jaz pijem magnesol user posted image . Še vedno se ga da dobiti. So mi v lekarni rekli, da je ta najboljši, tko, da sem potem kar tega vzela. Meni je pa tudi rekla, da magnesola ni več.
Drugače, pa čestitke da je vse ok ter, da vse štima user posted image user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
30.12.2009 13:19:26   
lenčy
evo mene po dolgem časuuser posted image

sm glihkar krvavice jedla (upam, da se keri ni zdele zagravžalouser posted image ), sem nekje prebrala, da je to za nosečnice super...

rožca sm da je vse ok!

zvezdici te čisto razumem glede trebuščka, tudi pri meni nekam izgine, ko se usedemuser posted image

nosečka 24 čestitke za zaroko! upamo na čimprejšo porokouser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
30.12.2009 13:49:34   
lunka1
Punce, kmalu bo prišel naš čas. Spremljam januarke in februarke in nekatere so začele rojevat že mesec dni prej. Dve februarki sta že rodili... Sem se šele ob branju tega zavedala, da se naš čas hitro hitro bliža... user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
30.12.2009 13:52:00   
lorelaj*
user posted image za vse preglede. Jaz pa komaj čakam na 5. 1., ko imam UZ. Glede Magnesola: ravno danes sem ga spet kupila v lekarni, je rekla, da ga dolgo niso imeli, da zdaj je pa spet.

Pikapolonica, Tjaša, ja, še malo pa bomo spet učenke. user posted image Upam, da mi bo uspelo kdaj priti od 16h, če ne se bomo samo na vratih videle. Meni je, ko sem klicala, rekla, da se ni nič treba ekstra prijavljati (razem po telefonu si je zapisala). Torej kar pridemo in je to to? (Upam, da bova sploh našla.)

Sva pa končno nabavila posteljico in naročila avtosedežek, tako da se le malo premika. Ena kolegica mi je posodila še cotke in ne bo treba čisto vsega kupiti.

Brcike so kar močne, kar je fino. Me pa, če imam preveč dela, trebuh začne boleti (tko kot pred menstruacijo). Malo me skrbijo ti prezgodnji porodi - kdaj mislite, da je treba v porodnišnico? Poleg seveda tega, da user posted image ne čutiš več. Kako je s prezgodnjimi popadki? Saj ne vem, verjetno ste o tem že kdaj pisale, pa se res ne spomnim. user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
30.12.2009 15:16:36   
Zvezdici
lenčy - prav smešno ane. Zanimiva čarovnija s temi trebuščki user posted image .

lunka - ja ane! Jaz sem tudi videla, da sta 2 že rodile. Ne moraš vrjeti kako gre čas hitro. Ter da smo vedno bližje. Sem že prav močno nestrpna, hehe.

lorelaj - user posted image user posted image za posteljico ter avtosedež.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
30.12.2009 17:54:43   
Anonimen
čestitke vsem user posted image  za današnje preglede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa ne morem verjetni, da bo jutri že novo leto, res gre hitro čas, potem bomo pa že me na vrsti za rodit. Upam, sam da ne bo ravno tisti čas, kakšen baby boom, da nas ne  bodo odpravljali kot po tekočem trakuuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Aja mama rožca zapiši še 11.1. 2009, da imam pregled pri stricu Lukmanu.

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2740
30.12.2009 17:58:40   
tia78
Drage nosečke!

...Globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...
Naj se v letu, ki prihaja zgodi tudi tvoja pravljica!

Vse lepo v prihajajočem letu!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi..... F. Lainšček

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
30.12.2009 20:24:58   
lenčy
malo prej prišla iz babycentra totalno razočarana... gledava pajacke iz pliša pa mi prodajalka teži, naj ne kupujem pliša za marec, halo, kakšnga pa že lahko kupm... pol gremo posteljnine gledat, nimajo nobene izbire, pa pravi poglejte na internet pa vam naročimo... ja na internetu pa nobene cene, predvidevam pa, da so visoke... tko da spet nisva nč kupila, bova pla po novem letu, ko bo še bolj znižano pa bom kupila tist pliš, če se na glavo postav...

rožca26 sm opazila, da si iz domžal... pa da mate tm katjo & alen... kaj kej veš,kolk so cene posteljnin?

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
30.12.2009 20:27:10   
zoey
Čer user posted image
Jaz sem čist zmahana, namesto da bi uživala v prazničnih dneh, skoz nekaj delam, pol se pa zgrudim in spet nič od mene. Pa ful slabo spim, se zbujam ob 4h in to je to user posted image 2 dni smo ženske pekle kot nore piškote, zdaj uživam v sadovih dela in ignoriram tehtnico user posted image Letos so mi ful ratal medenjaki, taki mehki in njami so, mmmm
V ponedeljek so nam montirali kuhinjo, v torek pripeljali še hladilnik, tako da je kar nekaj pucanja in zlaganja, čeprav večina dela še čaka. Danes sva šla še v večji šoping in je bila spet grozna gužva, prav čudno, a ne user posted image . Seveda je tudi user posted image dobil par stvari, se ne morem upret user posted image Pa kupila sem une listke, ki kažejo kislo oz. bazično, ker mi je na momente ful čudno s temi flekci na hlačkah in nisem ziher, da ni plodovnica. Tako da se bom malo kemika igrala user posted image Ženske, kar se pa tiče vnetij, jaz ga ne bi sračkala s kakimi odišavljenimi vložki, polnimi kemije. Najboljši so bombažni dnevni vložki, brez plastike spodaj. Pa če je spremenjena barva pa vonj, se je kar za it pokazat, vsaj pomoje.
Modrci - sem si kupila 2 večja, une za dojenje pa sem za1x  kupila samo 1 navadnega v Muellerju, bom počakala. Bo pa treba kakega lepšega kupit, ne samo takih ubijalcev strasti user posted image
Nosečka24 - user posted image user posted image user posted image user posted image za zaroko!!! Ko bosta rabila fotografa, se pa kar oglasi, bova z lubijem poštimala user posted image
user posted image user posted image user posted image vsem za preglede, narasle trebuščke in živahne user posted image Moj rita po celi širini trebuha, tako da mi sploh ni jasno, v kaki legi je. Ker nazadnje mi je kolcal še vedno nekje med nogami user posted image Sem pa že 2x opazila kot nekakšno modrico okoli popka, samo kar hitro izgine user posted image user posted image user posted image A je še katera opazila kaj podobnega? Je pa ta moj nesrečni popek ful raztegnjen in izbočen, če sem pa na hrbtu pa kar vase zleze in se zguba user posted image . Pa tko lep je bil user posted image user posted image
Fej in fuj za vse G, ki ne naročujejo dovolj pogosto user posted image . Bom videla, kaj bo moj pogruntal na naslednjem pregledu, je tudi zelo na izi.
Branka - drži se ju3!!!
Lenčy - seveda da rabiš kakega pliškota, že zato, ker so tko lušni user posted image

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
30.12.2009 22:03:48   
Anonimen
Jst sem pa tkoooo zmatranauser posted image . Ponoči oz. zvečer se mi je začelo dogajati, da imam grozno nemirne noge in roke...v bistvu potem celo telo in sem živčna potem, pa se moram premikat sem in tja. Najhuje je, ker sem tolk zaspana, da oči komaj držim odprte, zaspati pa ne morem zaradi tega. Nekaj sem brala da naj bi bilo to pomankanje kalcija, drugi pravijo magnezija, zasledila sem pa tudi, da železauser posted image A katera ve, kateri od naštetih dodatkov je tisti pravi, ker nekej morem naredit, čene se mi bo lih zmešalo od nespanja.

Zoey: fotografa bova pa rabila jauser posted image
lenčy: jst v baby center sploh ne zavijem, ker imajo vse tolk drago, da me mine.

Sem šla včerej pregledat vse vreče z cunjicami zauser posted image , ki sem jih dobila na posodo, pa sem od tega naštela 10 bodijev na preklop, tako da verjetno jih dodatno ne bom nič kupovala-vsaj zaenkrat ne, ker je teh cunjic malo morje (sem šele včeraj dejansko videla koliko preveč-za četverčkeuser posted image ).

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2744
30.12.2009 22:53:13   
3Sonček3
Bom hitra k sm zmatrana k hudič. rožca user posted image za pregled.
Mojga user posted image je pa dns dubu ugnezditveni sindrom ... ja prou ste prebrale on ga je dubu ne js. In sva use iz sobe vn zmetala in use lukne zagipsala in prebella in ... use kar spada zraven, zdej sva končala js sm se že stušerala, jutr pa uživanje v zadnjem dnevu tega leta.
Mal sm gledala te modrce za dojenje... user posted image pod 40 € ga nism našla, gledala sm samo na internetu. Bo treba vrjetno še kam u kakšno trgovinco zavit pa mal pošnofat, zihr bo kje kej cenejšga.
No zdej pa šibam spat, jutr morm zgodej ustat pa u trgovino pa mal bom pekla vrjetno pa tko, se bom kej oglasla. Lepo se mejte
Lahko noč

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
31.12.2009 11:16:09   
Tjasa27
Ojla punce!

Kako ste? Že uživate? Jz ravnokar pečem čokoladne mafine, upam da bodo dobri. Potem pa pičimo v Kranjsko goro, kjer bomo dočakali novo leto.user posted image

Rožca hvala za tvoj komentar, sej jz sem že razmišljala, da bi vseen čez ene tri tedne se šla mal pokazat. Sam ne vem, če je bil to zadnji uz v nosečnosti, kako pa pol sploh ugotovijo, če je zadost težek??? Kako pa je s to napotnico za porodnišnico? Jz jo bom očitno dobila šele 10.2., kaj pa če grem prej rodit?

Pikapolonca moj bo skoz zraven hodu, ja. Najprej je neki sanjal, da bi šel on na un šnel kurz za očke, pa sem mu lepo povedala, da mu ne bo čist nič škodovalo, če bo hodu z mano. No in zdej se je po moje vdal v usodouser posted image

Lorelaj še une nalepkice morš it dvignit v porodnišnico. Drugač pa kar prideš ja. Baje da je to v stari porodnišnici, nasproti nove, taka rumena stavba. Drugače pa kr vprašaj tam pa te bo usmerili. Upam, da boš lahko kdaj prišla ob 16, da se bomo vidle. Drugač pa obvezno kakšna kavica (tortica) v januarju, ne?

Modrčki za dojenje so ful pocen v Mullerju, mislim da so ene 5 eur sam so pa hudo seksi user posted image

Drugače pa jaz še nič ne perem cunjic, zdej sem jih dala najprej babici, k je šivilja pa bo ene nitke gor našila, da jih bom sploh ločila med sabo (sem upoštevala tvoj nasvet urša, hvala), ker sem jih dobila od svakinje, sestrične in prijateljice, tako da cunjic bo zadost user posted image

Sva pa sestavila zibko, ki sva jo tudi dobila in je tako lepa. Zdej pa še zbiram posteljnino, najbrž jo bom kar preko galeba naročila.

Punce, uživajte danes, za nekatere od nas bo to zadnje novo leto v dvoje user posted image Drugo leto gremo pa novim zmagam nasprotiuser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
31.12.2009 12:20:34   
Zvezdici
Še zadnjič dober dan v letošnjem letu!

Sem prišla na hitro malo sem predenj se začne vsa norija. Sem bila že v trgovini, na žalah tako, da je šel cel dopoldan. Zdaj pa priprave na večerjo, lase umit, stuširat in potem po obiskih. Vglavnem dolgčas ne bo user posted image .

zoey - a si se kam udarila, da imaš modrico mogoče, pa ne veš? user posted image

Drugače, pa res glede unega modrca iz muellerja. jaz ga imam tudi. Enkrat samkrat sem ga oblekla, ker je res amm.. ubitačen user posted image user posted image . Pa še katerokoli majico dam čez, se vse vidi, tako da ta bo samo za doma user posted image .

branka
- kakšni so bili izvidi??

nosecka - jaz imam enake probleme. Pa tudi ne vem kaj naresti, da bo bolje user posted image .

sončekuser posted image user posted image da sta poštimala. Bo manj dela naslednje leto.

tjasa - uživaj v kranjski gori!!

Tudi ostale imejte se fajn in se slišimo naslednje leto, hehe.
UŽIVAJTE!

user posted image user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
31.12.2009 13:52:33   
Čmrlika
user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
31.12.2009 13:53:45   
Anonimen
evo mene, sem bila danes že pridnauser posted image user posted image user posted image

bila sem pri frizerju, na manikuri, v trgovini, tako da zdej grem pa malo počivat, ker sem že od 6:30 pokonci.

no kakor je rekla zvezdici, se slišimo še kaj letos, če ne pa za ziher drugo leto.user posted image user posted image user posted image

aja punce sam še to že tri dni filamo eno stran, jao jao, bomo mogle drugo leto malo notri prinest, če ne bo izmurle še pred marcemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2749
31.12.2009 13:53:50   
Čmrlika
In lepo praznujte, pa prvi stisk roke v novem letu  naj bo namenjen vašemu bušiju!

Se slišimo drugo leto!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?