|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
29.12.2009 12:43:58   
Jessy
Lakaya, držim pesti, da boš zdržala še 6 tednov! Verjamem, da te je stisnilo ob takih besedah! Drži se in počivaj!

Rožca26, jaz sem se pranja lotila že zdaj zato, ker vidim, da sem vsak dan manj pri močeh. Zatekajo mi noge in me tudi bolijo, kar pomeni, da ne morem prav veliko stati, kar pa je pri likanju potrebno. Se spomnim, da sem tudi v prvo ene 2 meseca prej vse pripravila, lepo čisto zavila v vreče in spravila v omaro. Je bilo res fajn, da sem imela vse zrihtano.
Drgač pa jaz nočem, da mi kdo drug pere in lika. To moram kar sama narediti, da sroti vse pregledam, dam stran, kar mi ni všeč in v ranje, kar mi je. Imamo toliko cunj, da lahko zbiram.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
29.12.2009 12:55:54   
lucika
jaz sem oprala vse pleničke v tistem taprvem mrazu, ker me je res zanimalo, če jih minus in sneg kaj pobeli. menda jih no, zgledajo zdaj ok...torej so oprane in speglane:))))
cotke sem presortirala in čakajo. tak malo za lušte je že treba kaj delat...vsega pač ne, ker pol res nič ne ostane za konec, pa se predolgo vleče...
po drugi strani pa jaz in moj pritisk. lahko bo ok, lahko pa podivja. in pol se že vidim v bolniščnični spalni srajci.... nikol ne veš, kaj iz tega pride, tak da na tričetrt je že fino bit pripravljen. tam čwez en mesec, seveda, zdaj bom itak ok. če me od tega kašlja ne pobere.

jessy, nič nisem dobila pri zdravniku. inhalacije z fiziološko, pa je bilo potem samo slabše. pušenjak pravi, da lahko panatus. to vzamem zvečer. pa smrekove vršičke. pa operil, pa lekadol, pa fluimukan, pa med in bronhi bombone. pa magnezij in metildopo.user posted image , hm, no, ja, pol lekarne. za fluimukan mi je rekla v lekarni, da mi nima kaj bit, ampak da ne reče ja, ker nikjer ne piše. sem vprašala, kaj ali ni testirano ali ima kaj škodljivega. pa pravi da ni testirano...
ampak najbolj hecno in hkrati za zjokat je to, da nič ne pomaga. čez dan še gre, noč je pa grozna...

tia78, mene pa ni nič strah poroda. komaj že čakam po eni strani..malo me je strah onega dela po porodu...kak bom v bolnici bedela, če bom lahko kaj spala in še huje, kaj če bom spala tak, da malega ne bom slišala. bedarije vem. pa da dojenje ne bi šlo. pa da bi bilo kaj narobe z otrokom....take stvari, ki jih itak ne bo, al pa se bodo že sproti reševale...take, na katere težko vplivam...pa če se bom sploh kaj spomnila od prvič... da ne bodo ne vem kaj pričakovali od mene, jaz pa v temi:)

sem pa začela brat tudi januarke in februarke...res me že konkretno grabi. hvala bogu za praznike, da se malo zamotim:)

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
29.12.2009 12:56:36   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lakaya

PREGLED sm mela najprej 3D, 2 dni kasneje pa še pri svoji ginekologinji. Drgač je z user posted image vse ql, samo menda znam kr dost prej rodit, je reku dr. Likar da bi blo fino, če bi lahko zdržala vsaj še ene 6 tednov... me je kr mal stisnlo. Je user posted image že celo nosečnost obrnjen z glavo navzdol, zdej ja pa že čist v položaju k bi se mogu dat šele v 36 tednu user posted image Tko da morm POČIVAT!!! Naslednji pregled mam 21.1

A na podlagi tega ti je G reku, da boš prej rodila??????? user posted image user posted image user posted image  A je pruser posted image  ..........?????? Ti se ne sekirej - pač mal več počivej. Če pa je user posted image  postavljen tak kt je, pa še ne pomeni, da se ti ne bo več obrnil. Prej rodiš zaradi prenizko ležeče posteljice, pa zaradi zmehčanega MV, pa zaradi odpiranja MV in drugih zadev, ne pa zaradi tega, ker je dojenček v takem položaju kt je!!!!! MISLIM?????????? Me prov zanima kdo mu je dal licenco????? Ker jest bi ga kr vn vrgla!!!! Bi blo treba tega G user posted image !!!!!! user posted image (uf me je razburu tale post)

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
29.12.2009 13:01:26   
lucika
jaz tudi mislim, da je tole pri lakayi malo pretirano. ker kot prvo, so zdaj najbolj krizni tedni. no, ni take krize če se rodi, a če se da, podaljšajo za teh nekaj tednov...(čez 6 tednov pa bo itak donošen)...kolikor berem, naredijo vse, samo da se da še malo počakat...da se pljučke razvijejo in je veliko manj komplikacij... in če pri pri lakayi bil nek grozen sum na predčasen porod, bi jo dragi ginekolog pogledal malo prej kot na 4 tedne. mene so zaradi pritiska gledali na 14 dni; tak da tam ko je res treba, so res previdni.
moje mnenje pač. počivat pa le čimveč, kr vse po vrsti.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
29.12.2009 13:03:09   
Anonimen
Tia78: Jst sem barvala takole. Midva sva sobo najprej pokitala, ker je bila še čisto surova. Potem sem jo zbrusila (ampak če imaš že od prej pobarvane stene ti tega ni treba). Potem sem si mal zamislila kakšne barve naj bi bila sobica in na netu našla en ful luškan primer. Nisem še vedela kakšnega spola bo naš dojenček, pa sem se odločila za zeleno rumeno modro kombinacijo (slike so v albumu). No, potem sem šla v merkur, kjer sem izbrala barve...mislim da so bile helios. V bistvu sem pogledala barvno paleto, se odločila za barve in so mi jih namešali, ker to v merkurju delajo-imajo mešalnico barv. Vzela sem pa pralne barve seveda+ domoflok polmat lak za na koncu. Potem sem na steno s svinčnikom rahlo zarisala motiv, ki sem si ga zamislila, potem sem se pa mal igrala in zafrkavala in s čisto malim čopičem narisala detajle, ostalo sem pa kar z mačkom pobarvala. Ko sem bila fertik celo sobo, sem šla pa še enkrat čez. S tistim domoflok lakom greš pa potem čez celo sobo čez z mačkom, da barvo zaščitiš in je zares pralna. Zdej upam da nisem preveč zakomplicirala vsega skupej in da si vsaj kej razumelauser posted image

(odgovor članu lakaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2705
29.12.2009 13:04:05   
rožca26
Punce - a se meni sam zdi, al smo dejansko že vse dale čez 25. t????
Ker če smo - BRAVO ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
29.12.2009 13:06:28   
rožca26
Aja, še neki - preden me je lakaya razburila z besedami njenega G, sm hotla sporočit veselo novico - Andrej Jerman je zmagal v smuku!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
29.12.2009 13:09:49   
Anonimen
Drugače se pa dans počutim kot ožeta cunja. Sem šla v Kranj, pa sem bila tam po opravkih eno uro in sem komej čakala, da se vsedem v avto in grem domov, ker sem se komej vleklauser posted image
Ne vem, kaj je to kar naenkrat tak upad energije-res da našeuser posted image zdle dost rastejo in nam verjetno energijo jemljejo samo, tolk hitro  pa verjetno tud ne...sej imam še cela dva meseca in 20 dni do roka. Kri je bila pred dvema tednoma na pregledu tudi dobra, razen če se je zadnji teden kaj sfižila. Sicer jemljem NEOVIN kjer naj bi imel vse minerale in vitamine vključene, me pa vseeno zanima, če lahko zraven pijem še naprimer floravital sok za kri, ki je čisto naraven?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za našega gorenjca Jermanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2708
29.12.2009 13:46:47   
branka28
Ojla user posted image !

Slaba novica, test glukoze je pokazal da imam povišan sladkoruser posted image , zato me čaka sedaj še en testuser posted image .
Razočarana.....

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
29.12.2009 13:50:01   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: branka28

tudi mene se strah porodnih bolečin, pa čeprav sem že enkrat dala to skozi.user posted image
Bo pa moj user posted image zagotovo zraven pri porodu, ker te namreč v Mb porodnišnici pustijo samo v porodni dokler se ne začne porod.
In mi je prav pasalo, da je bil moj zraven, da me je tolažil.user posted image user posted image

mene niso pustile same user posted image

Važička user posted image user posted image user posted image , mogoče pa jim nisem bila všečuser posted image , eh ne vem mogoče zato ker je bil partner zraven, saj je babica prišla vsake toliko časa pogledati, kako napredujemuser posted image , pol proti koncu pa se mi je zdelo, kot da je celo večnost ni, meni je pa tako dol pritiskalo, sem rekla mojemu da naj nekoga pokliče ker mislim da ima user posted image že glavico veni.user posted image user posted image user posted image user posted image

dokler moj lubi ni prišel je bla skoz z mano.user posted image  pa potem kr večino časa ...pa ni blo nič narobe...Hb tudi zdaj uppam, na eno tako krasno babico... vidiš jaz pa sem ji govorila, pa sej ne rabite skoz zraven mene bit, bom že.user posted image  je pa res da ni bilo gužve, ker takrat pa si tega res ne morejo privoščit.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
29.12.2009 13:56:07   
tia78
Hei ;)

Nosečka24 najlepša hvala za opisan postopek, vse zastopim, sva tud sama do sedaj vse sobe pokitala, brusila, belila, tak da ne bo panike še to nardit, pa mislim, da mam domoflok polmat clo že doma. Sam kakšne lušne slikce moram najti :)

Branka28 user posted image za tak rezultat - držim pesti da bo naslednji ok. user posted image

čao čao

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi..... F. Lainšček

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
29.12.2009 14:04:05   
sandrica23
Lep pozdrav!
Ja tudi jaz  bom mela mojegauser posted image zraven,je bil tudi pri prvem pa mi je ful pomagal...2x sem ga sicer vgriznila pa dobro user posted image Mela sem srečo,da tašča pozna eno babico v mb porodnišnici in so mi bili zelo naklonjeni...drugače pa ta ista babica me je nadrla ko pesa ko sem not prišla in to iz preprostega razloga kr sma se z eno drugo mamico nekaj smejale..kao boma dans rodile al ne.pa naju je nadrla da se smejima ko koze...pol pa ko sem ji povedala da pride zdaj sin od cvetke,pa da naj njemu pove kak pa kaj(mojuser posted image ) te pa kot da se ji je bog prikazal...sem bla jezna ko ris ampak kaj ko nisem tak človek da,bi se še tam nekaj kregala,pa sem si mislila svoje.
Zdaj pri drugem porodu pa mi bo spet vrjetno smešno,saj je ta najboljši babičar(baje) Bojan,iz Lovrenca,pa se tudi poznamo samo BABIČAR...pa še poznam ga...nevem hecno bo vrjetnouser posted image user posted image Pa mislim da bo mojemu tudi  malo hecnouser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
29.12.2009 14:04:42   
Tjasa27
Ojla punce!

Pa sem s pregleda! Z našim user posted image je vse v redu, težek 1660 g (rekla je, da je povprečje okoli 1800) ampak da je še vedno ok. Obrnjen je z glavico navzdol (že od prejšnjega pregleda) in na uz se je prav vidlo kako stopalca naslanja skoraj na moja rebra user posted image Kej dost več se pa ni videlo, ker je že velik, sam še glavico je pokazala. user posted image . Sem jo pa vprašala, če ima še vedno lulčka, pa se ni videlo user posted image Ga je tokrat skrival user posted image In ni in ni se hotel okrog obrniti. Sem rekla da bi bil prov hec, če bi na konc pupa ven prišla user posted image . Rekla mi je še, je zelo visok, čeprav imam občutek, da mi bo včasih prov ven ušel user posted image

Naslednji pregled imam šele 10.2.10 Pikapolonca tko kot tebe je tud mene ful pozno naročila. Rekla je, da pred 36 tednom nima kej dost za gledat, pol bo pa že ctg pa še za strepkokop se bom testirala takrat. Je pa rekla, da je terba skoz spremljat brcike in če se mi bo zdel kej čudno naj kr pridem. Raj mal več panike kot premal. Ah, pa spet kregana zarad kil user posted image v enem mesecu sem ji šla spet!!! 3 gor!!! in sem zdej že na 15 plusa groooozzzzzaa!!!

Pikapolonca super za voziček!!!! Kok časa si pol čakala? 6 tednov? Drug teden se pa vidimo ne?

Lep pozdravček,

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
29.12.2009 14:12:55   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: tia78

Hei ;)

Nosečka24 najlepša hvala za opisan postopek, vse zastopim, sva tud sama do sedaj vse sobe pokitala, brusila, belila, tak da ne bo panike še to nardit, pa mislim, da mam domoflok polmat clo že doma. Sam kakšne lušne slikce moram najti :)

Branka28 user posted image za tak rezultat - držim pesti da bo naslednji ok. user posted image

čao čao

Hvala tia78, upam da bo naslednji test vredu.user posted image
Prav žalostna sem sedajuser posted image user posted image , sem mislila, da se mi v drugo ne bo tole zgodilo, šment.
Me pa zanima ali se lahko v kasnejšem obdobju spet pojavi sladkorna, mislim po porodu.
In kako vpliva to na user posted image , ker Marisa je bila čisto zdrav user posted image , tehtala je 3320, velika pa je bila 49cm, ker pravijo da bi se naj sladkornim bolnicam rodil večji in težji otrok.user posted image user posted image

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
29.12.2009 14:19:47   
Anonimen
Mena tudi na 5 tednov naroča-pa mi je še bolje, da ne hodim v ZD raznih grip in podobnih bacilov nabirat-konec koncev se dokaj dobro počutim, brcike čutim-in to zlo močne, tko da nimam potrebe hodit tja bolj pogosto.
Cunjic še nisem nič oprala...čakam na januaruser posted image
Malo bolj sem začela tudi zatekati...predvsem zadnjič je bilo hudo, ko smo šli zvečer v kino in sem jedla kokice in to too much slane. Še dva dni sem imela noge zatečene in vroče kljub kompresijskim nogavicamuser posted image
Sem naju pa zadnjič prijavila v MŠ in sicer se nama začne 27. januarja.

Aja....pa še ena novička...od Božiča naprej sva z mojimuser posted image zaročenauser posted image .
Sem dobila en tak leeeeep prstan-morem rečt da se je res odrezal moj lubi. Na žalost mi je premajhen, samo mi ga bodo večali šele aprila, ko bom mimo s porodom ker zatekam v prste, tako sem se v zlatarni zmenila-so mi šli na roke.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2715
29.12.2009 14:30:04   
vekybel
nosečka24 bravo in čestitke za zaroko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , želim vam veliko ljubezni pa da se čim prej poročita.
Z dragijem se misliva poročit drugo leto avgusta ko bi krstili najinega user posted image .

oblekice imam že vse oprano in zlikano, kar še moram kupit je banjica in voziček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
29.12.2009 14:35:00   
plamen
Hello srečke user posted image !

Balka pozdravljena med nami!

nosečka24 čestitke za zaroko, koliko lepega na kupu kajuser posted image

branka - ojoj, upam da bo drugi test pokazal dobre rezultate in ti ne bo treba še na to misliti. Držim pestke!

lakaya - midva jutri odrineva, se bomo kaj videli v MS? Misli pozitivno, s tvojim malčkom bo vse OK in bo še malo počakal, da gre zima mimouser posted image Sigurno ve, da mu je v bušiju bolj toplouser posted image

tjaša - uživaš v dopustu? Bravo za malega, da je tak fajn, no, če ne bo potem res pupka, k se takole skrivauser posted image .

Sobico bova midva v kombinaciji belo zelene pobarvala, potem pa bodo naši otročki svoje rokice odtisnili na eno steno, da jih bo imel zraven, da bo bolj pisano. Pa mogoče bom kakega lepega Pu-ja kje našla. Bom videla kako sobico bova zbrala in kaj bo pasalo zraven.

modrčki - imam še svoje, samo bo počasi treba kakega novega. Za dojenje jih bom pa potem kupila, enega malo prej, pol bo šel pa user posted image na lov za ostalimi, ko bova videla kako bo stanje.

Nama je tolk fajn k imava oba dopust in uživava, imava obiske, greva midva malo okoli. Prav luštnouser posted image

Se letos poskusim še kaj oglasiti, če pa ne, pa lepo praznujte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
29.12.2009 15:01:00   
Čmrlika
nosečka24 čestitke za zaroko!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
29.12.2009 16:30:30   
Zvezdici
nosecka - čestitke za zaroko! user posted image Glede pomanjkanja energije. To imam tudi jaz problem. Pa tudi jemljem elevit, ter kri je bila na zadnjem pregledu ok. Mogoče vreme tisto user posted image .

lakaya - meni se to tudi zdi malo pretirano, da zato ker je na glavo obrnjen. Moja je tudi na vsake pregledu še bila obrnjena na glavo. Tako, da mislim da to ni nič takega. Ampak počivaj, pa vseeno, ter upam, da bo vse ok!

rožca - pomojem smmo vse čez 25. teden. Ker še jaz ko sem na koncu sem v 28. Bravo za nas user posted image .

branka - upam, da drugi test pokaže da je vse ok kljub prvim izvidom user posted image

tjaša - user posted image user posted image da je vse ok

Glede modrčkov, joj imate punce srečo. Jaz svojih starih že od 2. meseca ne spravim več gor user posted image . So za 2 košarici večje. Tako, da jaz sem že samo zaradi tega morala kupiti nove. Groza.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
29.12.2009 17:32:22   
branka28
Sem bila prej pri G mi je dala napotnico za še en glukozni test 100g.
moram v četrtek v bolnico za 3 ure, bodo mi na vsako uro merili cuker.
Rekla je naj se ne sekiram, da bo zdaj ta presejalni  test pokazal kako pa kaj.
Upam, da bo vse ok.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
29.12.2009 17:57:09   
rožca26
Uh me je zdele panika zagrabila!!!! No, ni nič povezan z user posted image .

Sam... sta ble na obisku družinski kolegici in ko sta malega zvirale, sta vidle tudi za zobke - pa pravta, da je eden črn user posted image  Men nič jasno od kje - se sprašujem kak, ker teh ta sprednih res nima doug. In k gresta - jest paniko nardim, pregledam, vzamem ščetko in pol spet pogledam. Črnega ni bilo več. Uf user posted image
Sm mogla mal to vn dat - ker moj je bil tut že čist paničen. Se sprašuješ od kje???? Pa moram rečt da noben od naju nima težav z zobmi in je bil res šok user posted image user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
29.12.2009 17:59:08   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

nosečka24 čestitke za zaroko!

user posted image  

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
29.12.2009 18:04:29   
rožca26
user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASL. PREG.(NP), KRAJ PORODA, KILE 

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image
user posted image  tinč407                        (1.user posted image )            user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image      LJ          
+5,2
user posted image sara2007,22let           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image     PTUJ
user posted image  3vid, 29 let                 (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image  
user posted image  balka, 32 let                (1.user posted image )             user posted image       PO

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image     LJ
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 36 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image        MB
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24 let          (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image        PO

user posted image  Lucika, 32 let               (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image         MB
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image        PO
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image      
user posted image  pea82                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                   

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama, 26 let  (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  lakaya                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image        PO   +5,0

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 34 let               (1. user posted image )          user posted image         KR?
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )          user posted image          JE

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image                  +8,0    

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )            user posted image        LJ

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image      KR
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (1.user posted image )              user posted image       LJ       
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image  
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image         LJ

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,1user posted image )      user posted image

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let               (1.user posted image )          user posted image        LJ

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )          user posted image          LJ
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image         LJ

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )          user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                  (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image          NM   +5,5
user posted image  Tonjika, 23 let              (1.user posted image ,1user posted image )  user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )          user posted image         KR
user posted image  deily                              (2.user posted image ,1user posted image  user posted imageuser posted image

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                       (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       PO       +1,5
user posted image
Anonimen, 29 let          ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       LJ
user posted image  Lenčy, 22 let                  (1.user posted image )           user posted image         NM

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )             user posted image        LJ
user posted image  Maja.Gal, 27 let             (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image       NM
user posted image  mammamia                     (1.user posted image )             user posted image          PO

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let                (1.user posted image )           user posted image                             

?????

pikaapolonicaa, 26 let         (1.user posted image )           user posted image               CE

SKUPAJ NAS JE 88 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 26
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 20
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 43

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!

user posted image  user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urejanje dokumentacije:

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
29.12.2009 18:04:54   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DECEMBER

sreda, 30.12.2009

rožca26

JANUAR

ponedeljek, 4.01.2010

7lina7

torek, 5.01.2010

W.W
Jessy
mammamia
TejkaPK

sreda, 6.01.2010

strumf
MiaSophia
lenčy

četrtek, 7.01.2010

zvezdici
lunka1

petek, 8.01.2010

zoey
soni

ponedeljek, 11.01.2010

sandrica23
lucika

torek, 12.01.2010

plamen

sreda, 13.01.2010

čmrlika

četrtek, 14.01.2010

3sonček3
valen

ponedeljek, 18.01.2010

vekybel
pinakolada
meti.v
balka

torek, 19.01.2010

tia78

sreda, 20.01.2010

nosecka24
malicki
branka28
valen

četrtek, 21.01.2010

lakaya

sreda, 27.01.2010

pikapolonica80

FEBRUAR

ponedeljek, 01.02.2010

mojcej77

sreda, 10.02.2010

Tjasa27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija
roza zapis - 3D/4D

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
29.12.2009 18:06:48   
rožca26

No, jutri pa prosim navijajte zame. Hvala!!! user posted image

Pa ne bom pozabila na poročanje - do večera se bom že oglasila, če ne že prej. Bom dobla obiske - mojo mamo - pa bom mogla pico pečt.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?