|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
31.12.2009 14:58:02   
lorelaj*
Hihihi, bom morala počasi tudi jaz po te ultraseksi modrce v Mullerja, ko že tako reklamo delate. user posted image

Sonček, mojga tudi nekaj prijema. Mi je danes prvič rekel, da zdaj pa res že komaj čaka marec, da pride pikica ven. user posted image

Tjaša, uživaj v Kranjski Gori!

Lepo praznujte pa tudi vse ostale, kjer koli že boste!
Pa srečno 2010! Da se nam bo vsem lepo izteklo in da bomo imele same zdrave in sploh zlate otročke!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
31.12.2009 15:09:41   
branka28
user posted image

Naj vam novo leto prinese veliko sreče, zadovoljstva in zdravega novega družinskega člana.

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
31.12.2009 18:20:31   
W.W.
Vsem želim srečno, zdravo, uspešno, zadovoljno, zanimivo in magično leto 2010 :)

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
31.12.2009 20:52:21   
lenčy
evo mene iz večerje... dragi naredu lososa v smetanovi omaki, jaz pa čokoladno tortouser posted image super večerja na zadnji dan starega letauser posted image

no punce lepo praznujte v krogu svojih najljubših...
v novem letu pa vam želim čimveč lepih trenutkov (predvsem z novorojenčki), zdravja in sreče, predvsem pa tistega, kar si same najbolj želite! SREČNO V NOVEM LETU 2010!!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
1.1.2010 10:05:29   
rožca26
Dobro jutro!!!!!

Vidim, da še vse spite - jaz si tega ne moram privoščit - si pa zato moj user posted image  Namesto, da bi mene pustil spat, se je on raj francoza naredu user posted image  Ampak pustmo to. Ni pomembno ... sej ga bom kaznovala tko, da bo mogu cel teden z vidom vstajat user posted image  To je pa tudi za neki dobr user posted image

Drgač pa .........

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=141107#imageShow][/link]  V NOVEM LETU VAM ŽELIM OBILICO ZDRAVJA, NASMEHOV, SREČE, LJUBEZNI IN SEVEDA DONOŠENE DOJENČKE user posted image  PA TUDI NA PRIDNE PARTNERJE NE SMEM POZABITI user posted image . SREČNO 2010!!!

Pa upam, da se boste danes fajn naspale in veliko - ker sej veste kaj pravijo - kar delaš na novega leta dan, to boš počel še celo leto. No, jest že vem kaj bom počela - vstajala ob 6.30 user posted image
Lep dan še naprej. Se še kaj slišimo.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
1.1.2010 10:09:55   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

Rožca hvala za tvoj komentar, sej jz sem že razmišljala, da bi vseen čez ene tri tedne se šla mal pokazat. Sam ne vem, če je bil to zadnji uz v nosečnosti, kako pa pol sploh ugotovijo, če je zadost težek??? Kako pa je s to napotnico za porodnišnico? Jz jo bom očitno dobila šele 10.2., kaj pa če grem prej rodit?

z merjenjem trebuha se ugotovi, če otrok zadovoljivo raste. Če se rast trebuha skoraj ustavi, te potem spet dajo na UZ. Mislim, da imaš še en UZ takrat ko greš rodit (ne vem, jest sem ga mela) in takrat še pogledajo, kak pa kaj. Drgač pa - če boš slučajno prej rodila - sam ne boš user posted image - lahko napotnico prineseš tudi kasneje. Jest sm pri Vidu šla brez napotnice v P in mi jo je moja mama prinesla šele 1 teden po porodu. Ti jo tvoj G da, tudi če si že v P, pa jo prevzeme nekdo drug (al partner, starši ...).

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
1.1.2010 11:22:19   
balka
Punce, želim vam srečno, veselo, nasmejano, sončno, in predvsem zdravo leto 2010! Vsem vam in vašim najbližjim!

Jst sem praznovala v družbi prijateljev in je blo prav luštno.
Mojga sem danes poslala smučat-verjeli ali ne- smučajo v dokaj sončnem vremenu.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
1.1.2010 12:45:35   
Jessy
Pozdravljene v novem letu!
Želim vam veliko veselja z obstoječo družino in novim članom ter čim manj neprespanih noči in bolezni!

Mi bomo očitno v novem letu dobro spali, saj sem vstala ob 11h, Neja pa še par minutk za menoj. Spat je šla šele ob 0.30, jaz pa pol ure za njo. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu balka)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
1.1.2010 12:58:30   
Anonimen
Srečno Novo Leto 2010,  tudi iz naše strani.
Želim Vam veliko sreče, zdravja in uspehov na vseh področjih. In kar marca najbolj pomembno - čim lažji porod in veliko veselja z novim družinskim članom.

Sara & Family

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2759
1.1.2010 12:59:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

Rožca hvala za tvoj komentar, sej jz sem že razmišljala, da bi vseen čez ene tri tedne se šla mal pokazat. Sam ne vem, če je bil to zadnji uz v nosečnosti, kako pa pol sploh ugotovijo, če je zadost težek??? Kako pa je s to napotnico za porodnišnico? Jz jo bom očitno dobila šele 10.2., kaj pa če grem prej rodit?

z merjenjem trebuha se ugotovi, če otrok zadovoljivo raste. Če se rast trebuha skoraj ustavi, te potem spet dajo na UZ. Mislim, da imaš še en UZ takrat ko greš rodit (ne vem, jest sem ga mela) in takrat še pogledajo, kak pa kaj. Drgač pa - če boš slučajno prej rodila - sam ne boš - lahko napotnico prineseš tudi kasneje. Jest sm pri Vidu šla brez napotnice v P in mi jo je moja mama prinesla šele 1 teden po porodu. Ti jo tvoj G da, tudi če si že v P, pa jo prevzeme nekdo drug (al partner, starši ...).

Jst je sploh nisem dobila napotnice za v P, ker mi je G vse zrihtal v P.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2760
1.1.2010 15:11:51   
Zvezdici
Dober dan!

Sem s kosila, smo bili z mojo familijo spet zunaj na pojedini. Uh kdaj se bo končalo to prekomerno hranjenje . S tem, da ima jutri še stric žurko za svoj RD in bo treba spet jest user posted image (no ja nič ni nujno). Še naslednji teden, pa še babi, haha.
No ja.

Upam, da ste lepo praznovale. Zame je bilo včeraj absolutno preveč. Sem bila cel dan na nogah. Zvečer sem imela noge ko pršut (s tem sem hotela ponazoriti stegno od pujseka user posted image ). Še vse me je bolelo. Moram reči, da sem imela une ne ta prave popadke in sem se kar malce ustrašila, da ne bi samo še naraščalo user posted image . Sem potem samo počakala polnoč, smo si voščili in jaz pok v posteljo.
Sem prav vesela, da je vse mimo.

Pa srečno novo leto, ter zdrave bebike!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
1.1.2010 15:21:12   
7lina7
pa še od mene :            veseeeeeeeeeeeeeeeeeloooooooooooooo in zdravo 2010!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
1.1.2010 15:48:40   
Zvezdici
Ali ima še katera od vsa včasih občutek, kot da se v trebuhu spuščajo mehurčki? user posted image user posted image
Se že nekaj časa sprašujem kaj to je?
Ali se to tako smešno premakne ali kako? user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
1.1.2010 16:55:34   
lunka1
mislim, da so ti mehurčki kolcanje tvojega user posted image , smešen občutek, ane?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
1.1.2010 17:01:33   
Zvezdici
lunka - glede kolcanja sem sigurna da to ni to. Ker kolcanje že občutim (kot tiktakanje v trebuhu user posted image ). Tile mehurčki so pa tako, kot bi nekdo spustil mehurčke za 5 sekund v trebuh in nehajo. Čutim jih, pa na levi strani tik pod rebri. 

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
1.1.2010 17:17:17   
lunka1
pol pa ne vem, kaj je to... sem nekje brala, da se kolcanje občuti kot mehurčki. mogoče kihanje? user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
1.1.2010 17:23:55   
Zvezdici
user posted image user posted image kihanje.
To bi bilo pa zanimivo - a je to sploh možno user posted image .

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 1.1.2010 17:27:14 >

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
1.1.2010 17:49:50   
Anonimen
vprašanje za pušenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2768
1.1.2010 18:00:47   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

vprašanje za pušenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Pomoje bi se po tleh valal od smeha user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
1.1.2010 18:02:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

vprašanje za pušenjaka

Pomoje bi se po tleh valal od smeha .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A grema poizkusit??

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2770
1.1.2010 18:15:26   
Zvezdici
 Lahko. A boš ti napisala ane? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
1.1.2010 18:20:53   
lunka1
joj punce, dobre ste. pušenjak pa tudi...user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
1.1.2010 18:20:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2773
1.1.2010 18:22:03   
Anonimen
in kako si kaj zvezdici?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2774
1.1.2010 18:22:35   
Zvezdici
user posted image user posted image user posted image

A je še kateri dolgčas?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?