|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
1.1.2010 18:24:24   
Anonimen

A je še kateri dolgčas?

meni user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
1.1.2010 18:29:22   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

in kako si kaj zvezdici?user posted image

Sem kar ok.
Kaj pa ti?

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
1.1.2010 18:33:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

in kako si kaj zvezdici?

Sem kar ok.
Kaj pa ti?

Pa bo za silo.

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2778
1.1.2010 18:35:24   
Zvezdici
Hehe pri meni tudi.

Jaz sem dans še mal nogavičke prala, so še te sedaj zapakirane user posted image .
Jutri, pa dobim od sestrične še celo škatlo cotk.
To bo še veselo za prat in likat user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
1.1.2010 18:40:50   
Anonimen
Hehe pri meni tudi.

Jaz sem dans še mal nogavičke prala, so še te sedaj zapakirane .
Jutri, pa dobim od sestrične še celo škatlo cotk.
To bo še veselo za prat in likat .

Verjamem.
Jst pa verjetn pred feb ne bom prala, zato, ker Živa zadnje cajte cunje skos meče iz omare in z njimi briše prahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2780
1.1.2010 18:47:18   
Zvezdici
Bi morala jih pospraviti kam višje, da jih ne dobi user posted image .
Ali jih pa k tašči skrij. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
1.1.2010 18:51:05   
Anonimen
Bi morala jih pospraviti kam višje, da jih ne dobi .
Ali jih pa k tašči skrij.

Jah, zadnje čase pred njo nič ne uideuser posted image user posted image user posted image

Glede tašče pa no comment!!!!!

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2782
1.1.2010 18:54:07   
Zvezdici
Ja saj sem sedaj ugotovila, da najbrš tole s taščo ne bo najboljše user posted image .

Kar ne moram vrjeti, da je že januar. Še malo še malo, pa bomo na vrsti. Sem iz dneva v dan bolj nestrpna, hehe. No saj sem prepričana, da nisem edina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
1.1.2010 18:57:10   
Anonimen
Kar ne moram vrjeti, da je že januar. Še malo še malo, pa bomo na vrsti. Sem iz dneva v dan bolj nestrpna, hehe. No saj sem prepričana, da nisem edina.

jap, res gre hitro čas, komaj čakam, da že rodim ker sem naveličana vsega tega.

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2784
1.1.2010 18:57:21   
lunka1
Mene je pa iz dneva v dan bolj strah. Sem prejle gledala posnetke porodov na youtube in me kar malo živčki dajejo. Sem bila trdno prepričana, da bi rodila brez EA, zdaj pa nisem več sigurna... user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
1.1.2010 18:58:45   
Anonimen
Mene je pa iz dneva v dan bolj strah. Sem prejle gledala posnetke porodov na youtube in me kar malo živčki dajejo. Sem bila trdno prepričana, da bi rodila brez EA, zdaj pa nisem več sigurna...

jah, mene če kej preseneti pred CR, v vsakem primeru rodim brez EA.

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2786
1.1.2010 19:05:35   
lunka1
ja, ko poznaš bolečino in veš, kaj približno lahko pričakuješ... saj vem, da niti dva poroda nista enaka, ampak mene je najbolj strah tega, ker ne vem, kaj pričakovati... kakšne bolečine to so? ni me strah, da bi šlo lahko kaj narobe, ker sem optimist, da JE vse v redu in da BO vse v redu, se kar nekako prepričujem. zdaj sem moram prepričat še v vse ostalo.

tudi jaz bi rada naravno rodila, ampak me je strah, da bi se ful zakrčila od samega šoka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
1.1.2010 19:23:59   
Zvezdici
sara - kako pa to, da si že naveličana?

lunka - boljše, da  ne gledaš porodov sploh. Mene sicer ni strah poroda. Ampak, če pa gledam kak posnetek.. pa postanem, po domače povedano, malo presrana user posted image .

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
1.1.2010 19:38:59   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici
Ali ima še katera od vsa včasih občutek, kot da se v trebuhu spuščajo mehurčki? user posted image user posted image
Se že nekaj časa sprašujem kaj to je?

Kaj pa, če ima user posted image  vetrove? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa, ko gledam porode na youtube, se mi zdi, da ni nič posebnega, da vse tako lepo rodijo. Mene je strah resničnih bolečin, pa čeprav jih večina reče, da sploh ni tako hudo. Jaz vem, da sem zajec in da so me že lažni popadki boleli, pa ni bilo vse skupaj nič....tak, da jaz grem z EA rodit... 

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
1.1.2010 19:41:34   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Kaj pa, če ima user posted image  vetrove? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Ta je še boljša ja, haha.
Ne ampak res.. prav mehurčki so pod levim rebrom. In me res zanima kaj hudiča to je. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
2.1.2010 8:59:24   
rožca26
Dobro jutro!!!!!!!!!!!!!

Za začetek ena poživljajoča pijačka, da se boste malo zbrihtale. Jest sm svojo dozo že spila, pa nočem bit škrta in jo bom delila še mal z vami:

user posted image

Upam, da vam prija user posted image

Kot vidim, ste na novega leta dan kar pridno čvekala, tko da pričakujem, da bo tako tudi v prihodnje - vse do marca user posted image
Ja, še malo, pa bomo me na vrsti. Leto 2010 je naše leto user posted image user posted image user posted image
Tudi jest sm že mal naveličanja čakanja - ampak ker je moj doma, se mal zamotim in pol kr pozabim. Mi je blo pa včeraj ful grozno - vrtelo se mi je, slabo mi je bilo, noge so se mi tresle. Sklepam, da zaradi utrujenosti. No, slabost mi je prišla zaradi ribje hrane - mi je pol še cel večer po ribah smrdel, predvsem oblačila user posted image
Smo bli namreč pri tašči na kosilu in je nardila ribjo pojedino. Men pa je šlo že na bruhanje doma, ko sem sam pomislila na ribjo juho, hobotnico ... Tko da sem jedla bolj mal. Ampak tut to je za neki dobr - bo vsaj G srečna user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
2.1.2010 9:01:57   
rožca26
Zvezdici, kar se tiče mehurčkov - lahka da se bebica bolj na rahlo premika, pa ti to občutiš kot mehurčke. Lahka pa da je kolcanje, vendar rahlo. Vse je možno, ni pa za skrbet.
Kar se pa tiče, da si imela  popadke - TAKOJ BOLJ POČIVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DA SE MI 1 MESEC NE PREMAKNEŠ IZ POSTELJE!!!!!!!!!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
2.1.2010 10:21:25   
Jessy
Mmmm, kako lepo izgleda ta jutranja kavica!!!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa izgleda, da bom probala vse klinčeva antibiotike tega sveta. Danes ponoči spet nisem spala zaradi bolečin v predelu leve ledvice. Bolečina identična tisti, ki sem jo imela pred enim mesecem in potem dobila diagnozo pljučnice. Sem bila danes že pri urgentni zdravnici, ki sicer pravi, da pljučnice še nimam, se pa sliši bolj grobo dihanje na levi strani in da običajno to res vodi do pljučnice. Meni, da mi prejšnji AB ni vredu prijel, zato sem dobila novega, za 3 dni. Pregledali so mi tudi urin, ker me boli pri ledvici, a je čisto ok. Pa tudi vročine nimam. Premikam se pa kot robot, ker me boli vsak gib. Zakašljat niti ne upam, če ni prav kriza, saj me hoče kar raztrgat. Grozno, no.... Namesto, da bi bila zdrava, pa to sranje....user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
2.1.2010 10:55:54   
lenčy
dobro jutro vsem! jz že pečem tortico za tastauser posted image

zvezdici glede mehurčkov...js jih že dolgo čutim, kot eno brbotaje so in tudi ne vem kaj pomenijouser posted image

jessy upam, da ti bo kmalu boljše!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
2.1.2010 11:08:11   
plamen
Dobro jutro!

Pa je za nami praznovanje, kot berem smo se vse imele lepouser posted image
Včeraj sem dobila paketek cotk od sestrične, samo so malo večje in bodo romale na podstrešje, so pa še vse tako lepe, da bodo prav prišle.

Rožca - magnesol se dobi tudi v domžalski lekarni, sem bila v sredo.

Mene poroda (še) ni strah, tudi še nisem naveličana, ker imava še toliko stvari za porihtat preden pride malček, sem pa vesela da je zadnje tromesečje, da grem še 20x v službo in da bova začela rihtati kraljestvo našemu sončku.

Včeraj sva še preko ebaya naročila elektronsko varuško, ker imava spalne prostore v zg. nadstropju. Se pa kar pozna pri ceni.

Čakam da moj vstane, sem pripravila za zajtrk, potem greva pa po obiskih še malo. Tale teden razvajanja je bil tako hitro mimo....

Mehurčk so tudi pri meni občasno, kot na začetku brcik, so verjetno to tiste najbolj nežne in jih tako čutimo. Pri nas je okoli 1h največji žur in močno upam, da ne bo tako tudi, ko pride ven, drugače adijo spanje.....

Želim vam še praznično obarvan vikend!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
2.1.2010 11:48:59   
Zvezdici
rožca - mm, pa je res lepa kavica. Me mika, da bi še sama eno.
Uhh glede popadkov, ja sem se kar malo ustrašila user posted image , ampak je sedaj že boljše.. HB. So še mal posledice od vseh psihičnih zadev.
Lahko vam vsem sedaj povem, da sem tudi uradno samska in sama z mojo pupo. Sva šla z mojim dokončno narazen user posted image .
Lenarim doma, tako da imam izgovor, heh.
Joj boga.. fuj ja ribja pojedina. Jaz tudi ne maram rib, če samo pomislim na ribjo juho .. user posted image .

jessy - joj boga user posted image . Pozdravi se hitro!! user posted image user posted image

lenčy - hehe ja.. prav smešno je. Jaz sem potem že začela razmišljati, da ker se mi to dogaja malo pod rebri,. da bi bil mogoče lahko želodec ter zrak v njemu. No ja.. ostaja skrivnost.

plamen
- katero si, pa naročila?

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
2.1.2010 12:43:44   
branka28
OJlauser posted image

Preživela praznike, hvala bogu, da je mimo itak je bilo brezveze, moj je na silvestrovo delal popoldanuser posted image , prišel je domov ob 23 30, tako da sem ga počakala, ob polnoči sma nazdravila, potem pa sem padla v posteljo. No sedaj sma že dva dni spet same z Marisouser posted image user posted image .

Zvezdici:
Lahko vam vsem sedaj povem, da sem tudi uradno samska in sama z mojo pupo. Sva šla z mojim dokončno narazen  .

Drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče si pa bo le premislil ko bo user posted image prišla na svet, verjetno sedaj beži pred odgovornostjo.user posted image user posted image user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
2.1.2010 14:07:28   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Rožca - magnesol se dobi tudi v domžalski lekarni, sem bila v sredo.

hvala, vendar vem user posted image  sm bla v čet. v lekarni in so mi rekli, da so dobili sedaj magnesol. ampak bolje 2x vedit kot nobenkrat, a ne user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
2.1.2010 14:11:03   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Lahko vam vsem sedaj povem, da sem tudi uradno samska in sama z mojo pupo. Sva šla z mojim dokončno narazen user posted image .

Joj boga.. fuj ja ribja pojedina. Jaz tudi ne maram rib, če samo pomislim na ribjo juho .. user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zvezdica, vem da ti je težko, vendar po drugi strani si bila pa ti tak psihično boga, da je bilo bolje, da sta čisto zaključila. Čeprav verjamem, da se sedaj grozno počutiš, pa še pupika pride. Ampak ne skrbi - vse se bo porihtalo, ti boš pa fenomenalna mamica, ne glede na to, da nimaš od tvojga pomoči.

Sej drgač mam ribe rada, sam kot sm opazila, so se mi začele vračati slabosti in mi res ne paše vse - mi je zdej slabo po vroči čokoladi user posted image  Tk da kr drži, da se v 3. trimesečju slabosti vrnejo user posted image  no, vsaj pri meni.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
2.1.2010 14:14:43   
rožca26
branka28 - bogica za tako službo, k jo ma tvoj lubi. Te čisto razumem, da ti je grozno.

jessy - upam in držim pesti, da se ti pljučnica ne bo ponovila. Do takrat pa pridno čajčkaj, vitaminčkaj in ležkaj. Pa bo šlo to mimo. Ni pa čudno, da se te loteva - vreme je ubitačno user posted image

mehurčki v bušiju - sem kr prepričana, da so to zelo nežni premiki vaših/naših bebik. Jest jih mam tut ampak vem, da se pupa takrat mal premakne al pa kej pomigne.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?