tia78
|
Helou rožce! Pozdravljena Balka! Kako kaj? Pri nas vse po starem :) končno mam cajt malo več počivat, tko da me sramne kosti precej manj bolijo, pa tud križ. Se pa povečana teža opaža pri dihanju in včasih sopem kot stara mama. To noč sem končno celo noč spala pa brez dodatnih pouštrov in podlaganja tu pa tam, zgleda, da res po 18i ne smem jest. Modrca še nisem šla kupit, bom počakala do februarja, če slučajno kaj vzhajajajo balkončki, zaenkrat imam začuda še prvotne modrce. Spodnjice imam normalne od prej, ki so brez gumic okol nog, take čimbolj preproste mi najbolj sedejo. Cotke za čmrlija bom začela prat februarja, saj zaenkrat še nimava narejene ne omare ne komode - naj bi bila januarja fertik, tak da niti nimam kam dat. Po skoraj dveh mescih čakanja sva prejšnji teden dobila posteljco in jo v nedeljo sestavila, končno postaja soba v pravem pomenu besede, ne samo prazne stene :) Čeprav je soba v rumeni in zeleni barvi, bi rada kaj malega načečkala ali nalepila po stenah, katera od vas je že risala po stenah? Nosečka24? hmm emšo! Katero barvo si uporabljala, pa če se ti da, če mi na hitrco postopek napišeš... Kapo dol vsem, ki komaj čakate porod, jes pa podzavestno upam, da bosta jan in feb čim daljša. Zdi se mi namreč, da o poteku poroda in stvareh ki sodijo zraven nimam pojma. Do sedaj sem prebrala eno porodno zgodbo in mislim, da jih več tudi ne bom, ker je itak vsak porod svoja zgodba. Upam, da na materinski šoli kaj več izvem, pa da mi bo jasno kaj me čaka... Se pa seveda zelo veselim pikeca. Tolk zaenkrat od mene :) Lep dan!