|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
28.12.2009 19:48:55   
mammamia
Modrček za dojenje-ali ste si ga že kupile, ali je boljše počakati da vdiš če ti prsi še kaj zrastejo?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
28.12.2009 19:52:58   
Anonimen
3sonček3: Jst imam tud en tak grozen in smrdeč izcedek...oz. sem ga imela, tud sem sama sebi smrdela, pomoje sem se tuširala ene 3x na dan pa nič ni blo boljše, hlačke sem menjavala, pa se mi je vseskozi zdelo isto al pa še huje- Pa srbelo me je nekaj dni nenormalno, potem sem imela pa ravno pregled in sem svoji G omenila, pa sem ji tudi povedala, da sem si v lekarni multygin gel kupila- no, je rekla, da je to premalo in mi napisala tablete canesten. 3 dni zapored sem jih v nožnico dala preden sem šla spat, zdej je pa dobro.

Bi pa vprašala, kako je z tetra in mako bodiji oz. majčkami. Ali jih je katera imela? Prijateljica mi je svetovala bodije na preklop, pa me zanima, kako ste ve to prakticirale in kako je s tem v porodnišnici? Dojenček ima verjetno tam njihove obleke a kako?

mammamia: Jst sem si kupila bambusove od lisce in sicer navadne hlačke in jih moram res ful pohvalit-so drage, samo jst tangic ne morem nosit zdle, pa še nč fino ni pomoje, drugače sem pa pred nosečnostjo zmeraj nosila tangice.

(odgovor članu branka28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2677
28.12.2009 20:00:36   
Zvezdici
mammamia - jaz sem si ga kupila, ker mi nobeni drugi niso vredu. Te, pa mi dajejo oporo še ob straneh, ki mi jo drugi ne dajo. Pa tudi kasneje mi bodo prišli prav. Kupiš si takega da imaš pri obsegu zapetega čisto na prvi sponki. Da potem po porodu ko/če shujšaš, da lahko zapneš na zadnjo sponko.

nosečka
- kolikor vem, dojenček tiste dni ko si tam vse dobi tam. Samo za domov moraš imeti sabo za preoblečt.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
28.12.2009 20:13:00   
3Sonček3
mammamia js mam zaenkrat 5 bodijev z kratkimi rokavi in 2 z dolgimi, tko da bo treba še ene par z dolgimi jih nabavt.
modrčka za dojenje js še nism kupila ker mislm da bojo moji balkončki še kr zrasli in bom kr počakala še neki časa.
vekybel bom sporočila takoj ko izvem, se mi pa zdi da sm zelo doug čakala na odločbo. Ti tut še nisi nč dobila ane?
nosečka24 mene HB zaenkrat nč ne srbi, tko da nism nč pomislna na kakšno vnetje, če bi blo pa prehudo se bom pa itak z G posvetovala, mislm da jutr nebom nč šla v ambulanto.

Joj mojmu lubiju se že trga, nabija po sintisajzerju ko užgan, joj kaj še bo do 4.1. user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
28.12.2009 20:26:24   
Zvezdici
sonček - a vadi za silvestrski nastop? user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
28.12.2009 20:28:58   
3Sonček3
joj ko bi usaj user posted image . Ma kr neki prtiska, ga mam že pouno glavo. Ko bi usaj po notah igrau pa ajde bi se usaj neki slišalo kot glasba ne pa to rabijanje, hujš ko otrok vam rečm. Sm mu že 100x izklopla sintisajzer pa ga je že 101 nazaj uklopu in mi še naprej živce žre

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
28.12.2009 20:43:47   
3Sonček3
No punce kje ste zdej js bi mal čvekala

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
28.12.2009 20:45:38   
vekybel
3sonček3 jz nisem še dobila nič, je pa tašča danes dobila nakazano user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
28.12.2009 20:50:10   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

3sonček3 jz nisem še dobila nič, je pa tašča danes dobila nakazano user posted image .

Danes? A to pol nakazujejo kr kukr se jim sprdne. Hm zanimivo, upam da bojo men pred 18. nakazali user posted image če je odobreno.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
28.12.2009 20:53:58   
Anonimen
Jst sem pa včeraj privlekla dol MC lupinico od Žive. In se morm pohvalit, da je kot novauser posted image user posted image user posted image user posted image
Se vidi, da Živa ni bila dolg v njej.

Zdej morm sam še posteljnino nabavt, pa odejico, pa blazinice za prsi, pa malo se mi lušta bugaboojeva torba za previjanje. Ne vem, mogoče si jo pa res nabavim in zaključim.

Imajo pa zdaj v H&M ful znižanja, vse -50%. Pa res lepe stvari, sam kaj ko sem 3/4 stvari kupila že po redni ceniuser posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2685
28.12.2009 20:58:03   
vekybel
3sonček3 Ja danes so ji nakazali, res ne vem kako imajo to.
Spraševala si za vozniško? Jz sem vidla na netu da pride okoli 17€ vozniška, ker si bom tudi jz dala delat po novem letu a osebno pa bom šla zdej v sredo, če bodo delali sploh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
28.12.2009 21:02:01   
Anonimen
jst bom mela pa še kar to tastaro, mi je čist ok, itak jo nič ne uporabljam, tko da mi je vseenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2687
28.12.2009 21:09:22   
Zvezdici
sonček - deci pač ane user posted image .
Evo sem našla link, da si pogledat za vozniško covoljenje:

http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=592&sid=87

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
28.12.2009 23:25:25   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Bi pa vprašala, kako je z tetra in mako bodiji oz. majčkami. Ali jih je katera imela? Prijateljica mi je svetovala bodije na preklop, pa me zanima, kako ste ve to prakticirale in kako je s tem v porodnišnici? Dojenček ima verjetno tam njihove obleke a kako?

Jaz sem imela tetra in mako majčke, pa sem bila bolj navdušena nad mako majčkami, ker tetra so mi bile grde )so iz istega blaga kot plenice), zato sem se jih izogibala. Sicer sem jih ravno danes vseeno dala v stroj, čeprav menim, da jih ne bom oblačila. So pa majčke zelooooo praktične. Spodaj daš majčko, nato pa bodi čez. Sploh bodiji na preklop, so običajno pod vratom zelo odprti. Če imaš spodaj še eno mako majčko, pa čisto ok zgleda. Jaz vem, da jih bom uporabljala.
V porodnišnici dojenček nosi njihove oblekce in plenice. Ti rabiš oblekce samo za domov. 

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
29.12.2009 7:32:05   
branka28
user posted image

< Sporočilo je popravil branka28 -- 29.12.2009 7:33:54 >

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
29.12.2009 9:18:01   
lucika
dobro jutro!

joj, kak se mi lušta mal do hm zapelat. na žalost imam 40 km do tja, pa trenutno nič kaj denarja:( na srečo hkrati, ker imam tudi 3 velike vreče 56-62 velikih cotk...pa nuuuujno rabim še kaj, čeprav v resnici niti ne...

moje zdravje je katastrofa. kašljam ko nora, zdravnik pravi da ni za ab. sem se pa včeraj skor zadušl, prav na bruhanje mi je šlo ob napadu, pa solze so mi tekle, ma se mislila da se zadušim. to traja že nekaj dni..se mi je p zdaj začelo malo luščiti, nekje globoko v pljučih in je še bolj grozno kašljat... ma, tole nosečnost imam pa res kr non stop nekaj... se eno neha, pa drugo dobim....jeeeee....

drugače pa prav paše bit doma, brez obveznosti...ati je danes malo v sluzbi, ampak hitro pride...nekih planov nimamo, torej bomo samo zabušavali:)

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
29.12.2009 9:32:25   
Zvezdici
Dobro jutro!

Še katera pogreša zunaj sonček? user posted image

lucika - si probala kakšen prsni čaj? Bi ti znal pomagat, da se prej izkašljaš.
Kmalu se pozdravi! user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
29.12.2009 9:51:49   
Jessy
Dobro jutro!

Lucika, tudi mene zanima, če so ti dali kaj za izkašljevanje. Jaz tudi še kar kašljam od pljučnice naprej in sumim, da se mi bo podobna reč zgodila še na levi strani pljuč, saj me v spodnjem predelu bolijo ravno tako kot me je zadnjič, ko sem jo imela na desni strani. Edino vročine tokrat nimam, zato se tudi ne grem pokazat. user posted image  Malce me skrbi, da bi kašljala še v porodnišnici, sploh, če se zgodi, da bi bil tudi tokrat CR, ker potem res ne vem, kaj bom. Ta prvič sem parkrat zakašljala po CR, sem mislila, da mi bo trebuh odprlo, pa bolelo je full.

Jaz sem včeraj oprala prvi stroj belih cunj. Se že lepo sušijo. Tokrat perem samo s praškom, brez mehčalca, čeprav ga bom pozneje uporabljala. Zdaj bom pa lepo postopoma prala, likala in sušila. S tem, da bom likala samo plenice, povijalne plenice, mako in tetra majčke, ostalega pa ne bom.

Sončka pa tudi pri nas ni. Včeraj je tako pasalo, ko smo ga po nekaj dneh gledali, danes pa dvomim, če bo kaj...

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
29.12.2009 11:11:37   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: mammamia

Modrček za dojenje-ali ste si ga že kupile, ali je boljše počakati da vdiš če ti prsi še kaj zrastejo?

jih mam še ta stare user posted image  Si bom pa sigurne še kakšna 2 nabavla, ker mam mal večje balkončke k prej user posted image  Pa že tko jih ni mal v normalnem stanjem.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
29.12.2009 11:14:47   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

men gredo oboje majčke na živce. Pri pupi bom mela sam bodije (no, razn 2 mako majčk, k so moje, ker pri Vidu so ble sposojene). Je meni osebno dosti boljši bodi na preklop - čest daš pa lahko še kakšno majčko al pa jopčko - odvisno kak je toplo. Ker je pri nas ful toplo, mam lahka komot sam bodi. Če bo mela pa še pajacek, pa druge majčke sploh ne rabi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
29.12.2009 11:16:27   
rožca26
Joj punce???? A ve že vse perete???? Zakaj pa???? Sej je še 2 mesca do našega meseca - pa še jest sm pred vami user posted image  Dejte se mal umirit. Kaj boste pa delale ta zadnji mesec user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
29.12.2009 11:28:30   
Zvezdici
rožca - jaz bom ta zadnji mesec dala noge v luft user posted image . Zdaj se mi še da, potem pa ne vem kolko se mi bo še dalo. Pa rajši pokurim odvečno energijo sedaj, ko vem za sigurno, da jo še imam, hehe. Pa še fajn je.
Drugače te pa pogrešam na forumu! Zadnje čase te skoraj nič ni gor. December naredi svoje ane. No saj še malo user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
29.12.2009 11:50:06   
Anonimen
ufff pranjeuser posted image user posted image , mogoče januarja, ampak bo mi kr mami po vsej verjetnosti to zrihtala ko bom v P.user posted image user posted image , ker prej tudi ni že varno zarad Žive. Sploh zadnje čase, ko redno z njimi briše prahuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sara2007 -- 29.12.2009 11:51:19 >

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2698
29.12.2009 12:26:20   
tia78
Helou rožce!

Pozdravljena Balka!user posted image

Kako kaj?

Pri nas vse po starem :) končno mam cajt malo več počivat, tko da me sramne kosti precej manj bolijo, pa tud križ. Se pa povečana teža opaža pri dihanju in včasih sopem kot stara mama. To noč sem končno celo noč spala pa brez dodatnih pouštrov in podlaganja tu pa tam, zgleda, da res po 18i ne smem jest.

Modrca še nisem šla kupit, bom počakala do februarja, če slučajno kaj vzhajajajo balkončki, zaenkrat imam začuda še prvotne modrce. Spodnjice imam normalne od prej, ki so brez gumic okol nog, take čimbolj preproste mi najbolj sedejo.

Cotke za čmrlija bom začela prat februarja, saj zaenkrat še nimava narejene ne omare ne komode - naj bi bila januarja fertik, tak da niti nimam kam dat. Po skoraj dveh mescih čakanja sva prejšnji teden dobila posteljco in jo v nedeljo sestavila, končno postaja soba v pravem pomenu besede, ne samo prazne stene :)
Čeprav je soba v rumeni in zeleni barvi, bi rada kaj malega načečkala ali nalepila po stenah, katera od vas je že risala po stenah? Nosečka24? hmm emšo! Katero barvo si uporabljala, pa če se ti da, če mi na hitrco postopek napišeš...

Kapo dol vsem, ki komaj čakate porod, jes pa podzavestno upam, da bosta jan in feb čim daljša. Zdi se mi namreč, da o poteku poroda in stvareh ki sodijo zraven nimam pojma. Do sedaj sem prebrala eno porodno zgodbo in mislim, da jih več tudi ne bom, ker je itak vsak porod svoja zgodba. Upam, da na materinski šoli kaj več izvem, pa da mi bo jasno kaj me čaka... Se pa seveda zelo veselim pikeca.

Tolk zaenkrat od mene :)

Lep dan!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi..... F. Lainšček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
29.12.2009 12:36:39   
lakaya
OJLA BEJBIKE

PREGLED sm mela najprej 3D, 2 dni kasneje pa še pri svoji ginekologinji. Drgač je z user posted image vse ql, samo menda znam kr dost prej rodit, je reku dr. Likar da bi blo fino, če bi lahko zdržala vsaj še ene 6 tednov... me je kr mal stisnlo. Je user posted image že celo nosečnost obrnjen z glavo navzdol, zdej ja pa že čist v položaju k bi se mogu dat šele v 36 tednu user posted image Tko da morm POČIVAT!!! Naslednji pregled mam 21.1

IZCEDEK kakorkoli Sonček pojdi do G, da ti napiše, men zmeri najbolj pomaga Cenesten, sej loh tud kej kupš v lekarni brez recepta, sam tisto je za lažja vnetja...

Bodte fajn user posted image

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?