|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Veseli decembrčki 2008
21.1.2010 12:21:18   
pike
Oj,

Hektorina, dobro povedano.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kavica, tudi jaz te občudujem in vedi, da čeprav se ne vidimo in slišimo,  smo vedno pripravljene "poslušati".
Vedno se najde kak dan, ko smo vse malo na tleh, pa sama iz izkušenj vem, da  ti prijazna beseda vedno pogreje  srce.user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 451
21.1.2010 14:03:07   
martka

IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

haha...ej ne mroem verjet...tvoja hrana in vse...kolk ur dnevno jo bo pa pazila?

5 do 6ur

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 452
21.1.2010 14:26:38   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: martka

haha...ej ne mroem verjet...tvoja hrana in vse...kolk ur dnevno jo bo pa pazila?

Jaz sicer nimam pojma o cenah, ampak se zdi kar dosti... Ni druge opcije? Verjetno že ne.

5 do 6ur

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 453
21.1.2010 15:08:44   
blackcoffee
punce, hvala vam za naklonjenost.

zavedam se, da je čas naš zaveznik. pri meni se je začelo obdobje čiščenja.
ko bo primeren čas pa bom izbrala novega partnerja.

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 454
21.1.2010 15:40:28   
martka

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: martka

Jaz sicer nimam pojma o cenah, ampak se zdi kar dosti... Ni druge opcije? Verjetno že ne.

5 do 6ur

hektorina, je druga opcija, seveda je. moji starši. samo, če grem v službo. pomeni, da je treba gajo zbudit in jo tja peljat. jaz pa bi bila komot in jo pustila spat in bi jo potem varuška imela. tudi oče lahko pride zjutraj k njej, počaka da se zbudi, jo uredi in pelje k mami, samo... saj veš, usluge svojih staršev ponavadi plačamo veliko dražje kot tisto, kar plačamo z denarjem. mar ne? ja, luksuz se pač plača. vem.
na koncu se bo izteklo tako da bo prav. vedno je tako.

lpm

go coffe, go coffee.... fajn punca si! sicer pa to itak že veš, priblijižno 30 let, kajne? pa ne škodi, če ti še kdo pove, kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 455
21.1.2010 15:42:13   
martka
aja, danes ko sneži, mi bode v oči, kavicin podpis....
jaz bi tudi!!!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 456
21.1.2010 15:52:12   
hektorina
Martka, to o zbujanju bogice male je tudi meni najbolj grozna misel. Naš Aljaž ima samo eno babico (vsi ostali stari starši so že mrtviuser posted image ), pa je ta zlata vredna. Pride k nam na dom in mali spi dokler mu paše, pol se cartata in skratka dan mu mineva, tako kot je navajen. Držim pesti, da vam bo šla ta opcija skozi!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 457
21.1.2010 17:06:36   
martka
hvala pepelka.. (hektorina)

Neposredna povezava do sporočila: 458
22.1.2010 14:02:14   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Kolk je pa številka 3 pri modrcu?

80!  user posted image
in b - košarica  user posted image

martka - ja.. poletje naj bo čimprej!

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 22.1.2010 14:03:37 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 459
22.1.2010 15:08:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
Kolk je pa številka 3 pri modrcu?

80!  user posted image
in b - košarica  user posted image

Pa saj to so pa taki čisto fletni za tako suhico ko si ti ... a niso? Joj kolk je pa velikost mojega modrca v številkah pa sploh ne upam preračunat ... 73 morda? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 460
22.1.2010 22:49:52   
blackcoffee
..so, ja. zato pa bi mi bla največ ena cifra zravn, čist zadost. me prav zanima, ko bom nehala dojit, kake zizike bodo potem. upam, da ne ravno 'prazni vrečici'. user posted image
no, sekirancijo bom za takrat pustila, če bo potrebna. vsekakor pa dr. fabijan s svojimi silikoni odpade.
ne vem.. a tiste ženske, ki imajo umetne vsadke razmišljajo, kako bo njihovo telo izgledalo, ko bodo stare 85 let? - bi rada vidla eno tako. user posted image user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
22.1.2010 22:51:29   
blackcoffee
..kaj pa danes dogaja, da je tako zatišje tukaj gor?

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 462
22.1.2010 23:20:17   
Anonimen
Joj Kavica ... tamala mi dons ni pustila dihat tut 5 minut ne ... še spala je sam celih 40 minut čez dan ... mi je pa danes prvič čisto film počil ... samo resno ... najprej sem ji vsaj 63x rekla da so ščitniki vogalov ajs, pa se mi je smejala v glavo in jih vlekla dol ... potem se je v kuhinjske omarice vpičla in hotla krožnik imet pa sem jo probala zamotit s čim drugim, a ji je vseno v 15. poskusu ratalo do krožnika pridt in ga je treščla ob tla in valjda razbila user posted image ... jao sem zavpila (pa mi je bilo tut naslednji moment žal) ... samo sem jo za vsak slučaj dala v stajco za par minut, jaz sem se šla pa ven skulirat user posted image ... tole obdobje trme jo je začelo metat 100 na uro ... pa še škorpionka je ... mater ...

Neposredna povezava do sporočila: 463
23.1.2010 9:19:06   
jesensko listje
Dober dan babe!!

Jaz sem se pa danes veselila sonca, ker smo malo bolj v višjih legah... No, očitno nismo dovolj visoko... Sonca namreč ni.

Ja, Otika ne sekiraj se, če si enkrat zavpila! Naš bi tudi najraje kuhinjske omarce odpiral. Igrače mu sploh niso zanimive! Vsepovsod imam že nastavljene stole, da ne more priti zraven (so res težki in jih še ne more premakniti).

Jaz sem pa precej nepotrpežljiva, pa je mulček sicer kar priden. Mi je najbolj žal za tiste prve mesece, ko sem mu vsa nervozna že kar malo grobo tlačila dudo v usta pa ni pomagalo user posted image . Jaz bi spala, dojenček pa ne. Sedaj vidim, da sem bila pravzaprav kar ene par mesecev zelo utrujena od poroda. Mi je šel zelo hitro na živce naš otroček, predvsem zvečer. Sem bila vajena ob desetih iti v posteljo, mali pa ob polnoči...

Sedaj je glede tega bolje. Spi več ali manj celo noč, včasih hoče piti, mu dava, potem pa zaspi nazaj. Pa malo bolj potrpežljiva sem tudi. Se trudim, da prej pomislim preden kaj naredim. Ja, ja pri 10-em otroku bomo že vse obvladale user posted image .

No, zredila sem se pa tudi jaz... Sedaj se nekaj trudim hujšati, samo kaj ko se vedno takrat odločim, da bom jedla manj, ko sem sita!

Lepo se imejte, in imejte rade svoje otročke!!!

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 464
23.1.2010 12:12:15   
blackcoffee

Joj Kavica ... tamala mi dons ni pustila dihat tut 5 minut ne ... še spala je sam celih 40 minut čez dan ... mi je pa danes prvič čisto film počil ... samo resno ... najprej sem ji vsaj 63x rekla da so ščitniki vogalov ajs, pa se mi je smejala v glavo in jih vlekla do.l .. potem se je v kuhinjske omarice vpičla in hotla krožnik imet pa sem jo probala zamotit s čim drugim, a ji je vseno v 15. poskusu ratalo do krožnika pridt in ga je treščla ob tla in valjda razbila user posted image ... jao sem zavpila (pa mi je bilo tut naslednji moment žal) ... samo sem jo za vsak slučaj dala v stajco za par minut, jaz sem se šla pa ven skulirat user posted image ... tole obdobje trme jo je začelo metat 100 na uro ... pa še škorpionka je ... mater ...

user posted image
čuj, popolnoma te štekam. jaz sem tud tamalega enx - ko sem se dve ure matrala,  da bi mi končno zaspal in bila tako utrujena, da ti ne morem povedat.. on pa je začel še bolj noret po postli in to po tem, ko se je bil že čisto umiril jaz pa sem upala, da bo končno le zaspal.
v nekem trenutku sem ga imela preko glave tako, da sem ga močneje zgrabila in ob tem stistnila svoje zobe in imelo me je, da bi ga najraje žvajznila.  sem ga tud jaz pol dala za par minut v njegovo posteljo in se šla malo ven hladit.

no, nekaj dni za tem, sem dobila en mail, ki mi je malo prevetril mozag in gledam na take zadeve in otroško trmarjenje čisto drugače. v bistvu si ne dovolim, da bi me polastila jeza ali da bi dobila željo, da bi ga žvajznila. user posted image
bom probala tu gor prpopat če bo šlo.. je pa video. res dobra zadeva. sem se kar malo zamislila. in res mi je pomagalo.

zadnjič mi je tud odpiral omaro..  tisto kjer so notri živila.. riž, moka, kis, olje... ta predel omare ima najraje. potem mi je polil pol steklenice kisa po tepihu.. on je bil čisto moker. copati, hlače, štrampli, in spodnji del jope. pri tem je veselo namakal roke po nastali luži.
moja reakcija: brez besed sem zapečatila steklenico s kisom, njega čisto normalno dvignila, mu dala lupčka in mu rekla, poglej kaj se zgodi, če odpiraš polne steklenice. stanovanje mi je še cel dan smrdelo po kisu.. seveda je blo treba tepih sprat, njega pa sem kar pod pipo dala in ga preoblekla.
preden se je to zgodilo, sem ga tudi ene 20x opozarjala in vsakič zapirala vrata omare in ga nosila na drugo stran kuhinje.. mu tiščala piskre v roke in igrače... a nič ni bolj zanimivo, kot tisto, kar mami ne dovoli!!!
ekola.
no, grem zdaj iskat tisti mail.

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
23.1.2010 12:24:46   
blackcoffee
našla..

ko vas bo prijelo, da bi vreščale ali se drle na svoje otroke ali jih kaznovale, se spomnite tega.

POGLEJTE!
What is That***

http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 23.1.2010 12:33:51 >

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 466
23.1.2010 12:57:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jesensko listje
... Vsepovsod imam že nastavljene stole, da ne more priti zraven (so res težki in jih še ne more premakniti). ...

Ha ... pri nas to nič ne pomaga ... stole imamo bolj lahke in ga brez problema prestavi ... no in ga učeri tut je ... ga je ripsala po stanovanju gor in dol, da so mi šle kar kocine pokonci ... pa stajco imam postavljeno pred regalom kjer so knjige, da do njih ne more .. no, pa ji tut stajce ni problem preripsat stran in pridet do knjig ... ima pa eno manijo, da je treba vse kar je papirnato strgat in učeri mi je eno knjigo že v tretje strgala user posted image ... pa eno stekleničko laka sem pozabila na kavču in jo je zagrabila in kot uročena tekla k balkonskim vratom in začela zbijat po njih s stekleničko ... ma je tolkla tako močno, da če nebi bila v momentu zraven, bi mi še šipo v vratih sesula user posted image ... jz res ne vem kaj jo je obsedlo učeri ... no upam, da je bilo to samo učeri.

Kavica ... zanimiv video ... ti da mislit ...

No zdaj spi ... grem kuhat kosilo, pol se bomo šli pa sankat in upam, da ji bo to tolk energije pobralo, da je za razgrajanje ne bo kaj dosti ostalo user posted image .

< Sporočilo je popravil Otika -- 23.1.2010 12:58:30 >

(odgovor članu jesensko listje)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
23.1.2010 14:32:19   
blackcoffee
user posted image
Thor je dobil od babi že pred pol leta novo pravljico - "Lahko noč gorila". in jo ima najraje. vsak dan mu jo moram po 5x pripovedovati in gledava slike. no, strgal jo je že na ne vem kolkih mestih.. ne štejem več. je cela polepljena s salotejpom. in še jo trga. ko bo velik - recimo za 18.rojstni dan, mu jo bom podarila, da bo videl kaj je počel, kot malček. user posted image
sem pa bila kar malo jezna, ko je prvič strgal list v njej - ker je pač bila knjiga nova in lepa in sem želela, da bi ostala nepoškodovana in nič zmečkana. boš ja!  zdaj mi je v zabavo in se samo še smejem ob njegovem barbarstvu, ko se spravi v svoj uničevalni element.

če je lepo in novo, mora čim dlje tako tudi ostati. kje to piše? bo pač imel strgano knjigo in umazano majčko. starši smo res omejeni kar se stvari tiče.
popizdimo, če zlomi kozarec ali krožnik. koliko servisov bomo še zamenjali! nič ni večno. napaka pa je naša, ker smo čisto prežeti s stvarmi in nam neki bedni piskri toliko pomenijo, sploh, če smo jih dobili od nekih **** ljudi, do katerih gojimo naklonjenost in spoštovanje. potem bodo ti ljudje prišli  v našo hišo in v vetrini zagledali le 4 kozarce in ne 6, kolikor jih je bilo, ko so nam jih podarili. 

in veste kaj? poserjem se na to.
bullshit!! user posted image

Otika - družabno in veselo popoldne vam želim!

kaj pa se dogaja z AnaLuno in Zverino?

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 23.1.2010 14:37:51 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 468
23.1.2010 19:29:54   
Anonimen
Hja glede uničevanja zadev se ne strinjam čisto ... že jaz sem bila vzgajana tako da se stvari ne uničuje in tako mislim vzgajat tut Nežo ... kar pike dobim, ko na tla zanalašč vrže igračo ... pa ne za to, da je igrače škoda, ampak za to, ker bi ji rada privzgojila spoštljiv odnos do reči ... tako da ji kar naprej razlagam, da avteka buba, če ga meče ob tla in potem mu da sama od sebe lupčka. Knjige ima ona samo tiste z debelimi kartonastimi listi in jih sama zelo rada gleda, včasih pa vzame knjigico o kužku (njena najljubša, ki jo znam že na pamet naprej in nazaj) in se naguzi k meni v naročje, kar pomeni, da ji jo moram prebrat user posted image . One s tankimi pa jo čakajo v omari. Problem je, ker ona bi imela moje knjige iz knjižne police in če nisem dovolj pazljiva je takoj v njih in kak list manjka ... Krst pri Savici je že čisto polepljen pa učeri je na novo strgala Jaz, gejša ... user posted image ... saj lahko bi šla po liniji najmanjšega odpora in vse stvari umaknila iz spodnjih polic ... samo tega pa nočem, ker potem bom skos lahko samo umikala ... naj se mula nauči da nekaj lahko nekaj pa ne.
Pomoje moram jaz samo na tem delat, da ko mi stopi na živec, da ne zavpijem takoj ... ampak z leti upam, da se bom kaj utrdila user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 469
23.1.2010 19:31:18   
Anonimen
Otika - družabno in veselo popoldne vam želim!

U hvala! Ja je bilo fletno na sankanju ... sva se midve s tamalo parkrat peljali pa parkrat se je z očijem ... no ampak ni ga bilo čez ležanje v snegu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 470
23.1.2010 19:40:02   
patkapatatka

..so, ja. zato pa bi mi bla največ ena cifra zravn, čist zadost. me prav zanima, ko bom nehala dojit, kake zizike bodo potem. upam, da ne ravno 'prazni vrečici'. user posted image

Strokovno se temu reče pasje uhice, od sreče pa je odvisno od katere pasme jih bomo imele. Ene jim imajo od koker španjela. user posted image

Lep film, ti da mislit. Samo kaj, ko je človek včasih tak komot, da pusti, da ga zagrabi jeza, nervoza, ko je utrujen , nenespan,... kot pa da globoko zadiha, stopi vstran in odgovornost prenese nase, poskuša drugače.
Tudi meni se je to že zgodilo, predvsem ob uspavanju, tako kot si to opisala ti kavica.

Neposredna povezava do sporočila: 471
23.1.2010 20:37:42   
pike
OJ

našo pa te dneve spet zobki matrajo. Kotniki ji lezejo ven in tudi sama si tišči prstke in zraven pravi au, au. Jaz sem ji pravkar Calpol dala in upm, da vsaj nekaj pomaga. Spi pa zaradi tega itak še slabše. Ampak bo že.

Trma: tudi naša ima napade trme, sploh, ko nekaj hoče in tega ne dobi ali pa ne sme početi. Tudi jaz sem že včasih zakričala. V skoraj istem trenutku mi je žal in mislim, da bom tudi sama morala začet včasih "globoko dihat" preden postanem glasna, sploh, ko si nenaspan, utrujen, otrok pa trmast, kot mula. Jer pa dobro vedet, da ni edina, ki je trmasta in dela podobne stvari kot ostali malčki.

Včeraj sva bila z mojim prvič po rojstvu hčerkice sama zvečer na večerji in v kinu. Kako je pasalo.user posted image

Lep večer....

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 472
23.1.2010 21:28:02   
katja_p
Zobki: vidim, da teče tema o umivanju. Tud mi jih umivamo odkar je prvi zunaj, ju3 pričakujemo pa šele 4 zob. Pa joka kr neki zraven, predvsem ponoč user posted image A bo že.

Kaj ene greste že s5 na porodniško? Me prav zanima, kolk vas je takih ... no, mi še niti ne delamo na tem ... user posted image

varstvo: js sm taaaaakkkkk fffeeeejjjst zadovoljna z varstvom, da sploh ne znam povedat (morm mal pohvale dat matki user posted image )

cepljenje: js sm cepljena proti meningitisu, nism pa niti še razmišljala, da bi dala tamalo.

Pa dejte mal manj pisat, ker js vas kr ne dohajam user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 473
23.1.2010 21:56:32   
katja_p
Aaaa ... kile ... js sm trenutno na -3 od prednosečnosti user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 474
24.1.2010 10:48:43   
martka
hvala katja!

kg.... ne bi o njih! niso zanimive! jaz bi raje o mišicah... še pomnite tovariši...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?