|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Veseli decembrčki 2008
20.1.2010 12:40:35   
pike
ojoj pod umivanje zobkov sem kar cel post napisala......user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 426
20.1.2010 12:42:52   
martka
gaja ima 12 zobkov. umivamo ji jih od prvega zoba dalje. seveda BREZ paste- čimdlje

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 427
20.1.2010 13:00:00   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
... bojim se, da mi je v minulih dveh letih, ko praktično nič nisem nardila, hard disk v glavi popolnoma zaštekal in zrjavel. user posted image

So true! user posted image

No men je sicer izpite ratalo naredit pred porodom ... sam se pa zdaj s tole diplomo toooolk mučim in tut jaz imam občutek, da moja glava ni več taka kot pred porodom ... ful mi je težko sedet za kišto in klofat tekst in to ... zdaj zaenkrat imam še uvod in zaključek za napisat pa oblikovat zadevo (in ko dobim od mentorice nazaj, ful popravkov narest user posted image ) ... samo me ta uvod in zaključek tolko mučita ... sploh ne vem kaj naj nabluzim ... mi je dala mentorica eno knjigo kao malo za navdih za uvod, pa bolj ko jo berem manj besede zastopim ... misli mi pa kar begajo in begajo ... cufa se mi že od tega ... vsak dan sem večja živčna razvalina ... na živce mi gre vedno bolj vse po spisku s spiskom vred user posted image ... mi je pa zanimivo, da me moj še vedno dokaj stoično prenaša user posted image .

joj.. jaz še nisem tolk daleč. ti ti srečnica k si že pr diplomi. verjamem pa, da je muka s tem uvodnim in zaključnim sranjem. ampak si vsaj prlezla nekam. jaz lezem po polžje, matr.

Ma bi ti raje jaz kaj odstopila ... res ne rabim ... prisežem! Ti dam še malo jošk za zraven ... tax free ... no fee ...

čuj, z veseljem sprejmem, sam nimam keša, da odkupim. for free pa ne velja. bi mela pa trdi špeh, če ga maš kaj na zalogi. kr mehkega mam sama dovolj. user posted image user posted image
joške pa bi mi tud prav prišle. tak.. za eno št. večje.

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
20.1.2010 13:02:52   
tasa.m
Oj oj

ja faks, škoda besed iz moje strani, sem se čist polenila, osnutek diplome imam nekako pripravljen, samo moram najprej še izpit naredit, ki pa se nekako ne znam usesti za knjigo. Tako, da Otika čestitke, za prijavljeno diplomo user posted image user posted image .

Zobki: jih že kar nekaj časa umivamo in tudi s pasto. Smo imeli pri 11. m pregled pri zobozdravniku in nam je svetovala, ker pijemo instant čaje (zdaj jo navajamo tudi na vodo, takrat vode tudi poskusit ni hotela), da naj na krtačko damo čisto za vzorec paste (s prstom malo podrgnem po krtački). Zaenkrat nimamo problemov pri umivanju. Zobkov bomo pa kmalu imeli 16 (čakamo še dve trojkici).

Katja_p; sta prav luštni user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 429
20.1.2010 13:05:20   
blackcoffee
joj.. kar se umivanja zobkov tiče, nisva pridna. bom pa res začela vsak dan.
ima sicer zobno ščetko a jo je svoj čas le po ustih vlačil in grizljal zdaj pa leži nekje med igračami. user posted image
zobne paste nič gor. dokler ne bo znal pljuvat in izpljunit,  bo voda čist dost.

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 430
20.1.2010 13:05:42   
Anonimen
Cepljenje ... jaz pa vseeno mislim, da jo bom dala cepit ... če bi bilo tako zelo nevarno tut pri nas na faksu to cepljenje nebi bilo obvezno ... bom še malo premislila ... do četrtka imam čas ...

Umivanje zobkov ... ja Neži jih umivam že odkar ima prva dva čisto zunaj (zdaj jih ima pa 10) ... sicer so bili sprva boji, pa vedno ko ji kak nov izrašča tudi, samo drugače je pa čisto lepo se navadila in lepo odpre usta in počaka, da mine ... je bilo pa to polno enih strateških premikov, da smo do tega prišli user posted image .
Aja pri zobarju smo bili pa pri 10ih mesecih ... smo dobili vabilo na dom ... je v Domžalah to ustaljena praksa.

Navezanost ... no naša pa ni nič pretirano navezana name ... no saj ko jo k dediju in babici pridem iskat se mi ful nasmeji in včasih celo pridirja k meni, samo ni pa taka da bi nonstop za mano cepljala ... tut doma ko sva, jaz mirno lahko kaj naredim ker se ona kar veliko sama zamoti in igra ... duš, jaz bi se pa taku stiskala pa se noče.

IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
Ma bi ti raje jaz kaj odstopila ... res ne rabim ... prisežem! Ti dam še malo jošk za zraven ... tax free ... no fee ...

čuj, z veseljem sprejmem, sam nimam keša, da odkupim. for free pa ne velja. bi mela pa trdi špeh, če ga maš kaj na zalogi. kr mehkega mam sama dovolj.
joške pa bi mi tud prav prišle. tak.. za eno št. večje.

Zakaj pa for free ne velja? A si ti na glavo padla ... tuki ti šenkujem neki ti se pa upiraš user posted image ... daj da bo punudba mamljivejše ti šenkam (čak mal, da preračunam) ........... ok zračunala ... za 4 košarice jošk ... pa t je ponudba, ki jo ne moreš zavrnit user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 20.1.2010 13:07:04 >

(odgovor članu pike)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
20.1.2010 13:33:02   
blackcoffee
Zakaj pa for free ne velja? A si ti na glavo padla ... tuki ti šenkujem neki ti se pa upiraš user posted image ... daj da bo punudba mamljivejše ti šenkam (čak mal, da preračunam) ........... ok zračunala ... za 4 košarice jošk ... pa t je ponudba, ki jo ne moreš zavrnit user posted image user posted image user posted image

neeeeeee, a ne poznaš te finte? če ti kdo hoče kile šenkat, ni haska!
samo, če ti jih odkupim, potem jih dobim. user posted image user posted image
joške pa.. pa si res darežljiva! hotla sem samo prst, ti pa mi celo roko tiščiš! user posted image glede na to da imam zdaj št. 3, bi mi ena cifra plusa b'la čist ok.
ponudi zizike še kakšni 'deski'. user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 432
20.1.2010 13:36:18   
Anonimen
Kolk je pa številka 3 pri modrcu?

Neposredna povezava do sporočila: 433
20.1.2010 14:08:26   
martka
hahaha kak ste fajne!!

joške bi imele, pa jih ne bi imele, rit bi, sam ne preveč...
ste zrele za estetiko Fabjan!! vsem željam ustreže, pa še plačaš mu! haha! ornk plačaš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 434
20.1.2010 14:10:33   
martka
sem že enx spraševala o ceni varušk na ljubljanskem koncu, pa nisem nič izvedela. tule pri nas bi študentke rade 500€ minimalano!
tolk pa sorči, ne dam! ne da si moje dete ne zasluži. ma dala bi 1500, če bi men pol še vsaj toliko ostalo!

ja, pa je pravkar ena klicala, je ok 150.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 435
20.1.2010 15:18:33   
martka
ne, ne 150pomota, 250e na mesec

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 436
20.1.2010 15:27:18   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: martka

sem že enx spraševala o ceni varušk na ljubljanskem koncu, pa nisem nič izvedela. tule pri nas bi študentke rade 500€ minimalano!
tolk pa sorči, ne dam! ne da si moje dete ne zasluži. ma dala bi 1500, če bi men pol še vsaj toliko ostalo!

ja, pa je pravkar ena klicala, je ok 150.

ne vem sicer kakšne so cene v ljubljani, ampak tehle 500 € je men čsit too much, mislm to je pol moje plače, halooo...pa kje živijo? kaj pa hrana pa položnice? mislm čist so nori...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 437
20.1.2010 15:27:59   
skorpika

ne, ne 150pomota, 250e na mesec

no 250 se mi zdi pa sprejemljiva cena...kaj pa nudi za ta denar? moraš se tut to pozanimat...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 438
20.1.2010 15:34:26   
martka
kaj nudi??

pride k nam, se z njo igra, jo nahrani s hrano, ki sem jo pripravila, jo previje, gre na sprehod... e, to nudi

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 439
20.1.2010 15:39:09   
martka
in za to, bi druge rade 5€ na uro!

ker je bojda to izjemno velika odgovornost- mater najraj bi ji rekla, tisti, ki je rekla, da je 250 mizerno malo in sramotno, da ponujam tako plačilo- rekla bi ji, da bi morala skor ona meni plačat, da ji sploh zaupam svoj zaklad!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 440
20.1.2010 16:06:22   
tasa.m
Cena (privat) vrtca: mi plačujemo 230 eur/mesečno (okolica LJ), s tem, da jo jaz peljem tja + plenice, ostalo dobi tam, hrana, čaj ..., so pa še tri punčke zraven, tako da je tudi družba, če pa kdaj manjka se pa odšteje 1 EUR na dan (tako imajo tudi v vrtcih). Pri nas merkajo tudi mlajše upokojnke za manj kot 200 eur/mesec, samo jaz sem hotela, da je še kakšen otrok zraven.
Na uro, bi jaz plačevala, samo če bi rabila občasno oz. npr. 2 ure....

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 441
20.1.2010 17:29:23   
pike
Oj

malička mi je zaspala svoj 2. spanec danes. Prvi je bil samo 25 minutni tako, da je bila že kar utrujena.

Se pravi bom naši malički kupila samo zobno ščetko, brez zobne paste pa bomo samo z vodo začeli.

Sem bila prejle v mestu, samo kako uro naju z mojim ni bilo. Ko prideva domov in me vidi, si še roke komaj umijem, pa me že grabi moja punči.
Sem se z mojim že dogovorila, da je čas da greva v kino, in  da se malo sprostiva še ob kaki pijački. Sem gledala reklamo za en film, ki nosi naslov "Ljubezen, ločitev in nekaj vmes" igra pa Meryl Streep. Bomo videli.

Kilogramčki: pri meni se je teža ustavila nekje 6 mesecev po porodu in ostaja ista. Zgleda sem kar veliko v pogonu in kg-ji na uspejo več gor prit.

Drugače pa lepo bodite in pozdravček.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 442
20.1.2010 19:28:42   
lollypop
martka: mi plačujemo privat varstvo 230 € na mesec, podobno kot pri tasi_m - peljem jo tja, plenice imamo tam en paket, ko zmanjka prinesem nov paket, hrano ima tam zajtrk, malico, kosilo, odšteje 2 € na dan če manjka, je pa poleg naše še 7 otročkov (do 3 let) pa se imajo prav luštno, tamala je ful zadovoljna.... aja, to je v okolici Kranja

umivanje zobkov
: ma na začetku sem bila bolj pridna, zdaj pa včasih tudi pozabim user posted image mi smo imeli zobozdravnika pri 11 mesecih, pa je rekla da zobne paste nikakor, dokler ne zna izpljunit... no, se bo treba poboljšat in redno začet umivat zobke, zdaj jih pa že je kar nekaj user posted image na začetku smo pa tisti en zobek umivali še pa še user posted image

cepljenje: midva je ne bova nič dodatno dala cepit, sam tisto ki je obvezno

kilogrami: men jih je še par ostalo user posted image , zato pa zdaj tud iščem kam bi šla telovadit malo ob večerih, no pa me bolj moti še preveč kože na trebuhu kot pa kakšen kilogramček več

< Sporočilo je popravil lollypop -- 20.1.2010 19:29:01 >

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 443
21.1.2010 7:13:46   
nanaa
Jutro,

jaz sem že v pisarni, še čisto zaspana ampak se prebujam:)

Kavica - kaj to atko novo ljubico??? No sej mu bo še žal, da je tako fajn punco pustil user posted image . A z malim pa se ukvarja? Oprosti, če te preveč sprašujem, samo takele stvari mene tako razjezijo, da bi mu kar kej povedala user posted image .

ceplenje - ja tudi mi damo cepit samo tisto kar je najbolj nujno.

gemina - helovvv, lepo da si se malo javila. Kaj še kej dogaja?:)

umivanje zobkov - jaz ji zaenkrat še kar s tistim pucam, ko dam na prst, zmočim pod vodo in ji pucam. A ve jim pa z zobno ščetko, pa ni to nič nevano za dlesni? Jaz to nimam pojma, ker pri nas imajo zobozdravnika šele pri 3 letihuser posted image

kakanje - koliko kej vaši kakajo, naša najmanj 4 krat na dan, včeraj se je tašči tok pokakala da jo je morala kar skopat:)).

martka -  a ne paziš ti še od Katje malo, al se vračaš v službo?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 444
21.1.2010 8:28:27   
martka
ja, pazim od katje zaklad, a iščem službo, pa se nekaj oblaki razgrinjajo, ja! pa tjaša ostane pri nas-moji starši, gaja bi pa ostala doma.
pa noben noče mojih 250€. pa bi bla moja hrana in vse...sam sem mora prit. no, zdaj se z eno v petek dobim, ki mi je tud po telefonu bla že simpatična. bomo vidli- ja, najprej pa v službo, ja.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 445
21.1.2010 11:08:15   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa
Kavica - kaj to atko novo ljubico??? No sej mu bo še žal, da je tako fajn punco pustil user posted image . A z malim pa se ukvarja? Oprosti, če te preveč sprašujem, samo takele stvari mene tako razjezijo, da bi mu kar kej povedala user posted image .
...

ja...
za novo leto smo bli skupaj. tud ona. za isto mizo!! seveda nisem vedela.
nisem govorila z njo, ker mi je bila že sama njena pojava in energija mimo. ko razmišljam za nazaj, mi je prav zanimivo, kako na nezavedni ravni doživljamo okolico in ljudi okoli sebe...
no, za razliko od mene, je ona vedela kdo sem in kam spadam.
če bi vedela kaj se dogaja in kaj naklepata, bi jo na steno prpopala, njemu pa dala eno čez gobec.
skratka.. izvedela sem  tako, da sem dobesedno uganila - žal šele čez nekaj dni, ko so se mi koščki lepo začeli zlagat v glavi -kot puzzle. ****o. in je priznal. prišel pa je v tem letu le enx k tamelemu na obisk za štiri ure. od tega je tamali spal uro in pol... pa sva mela cajt za razpredanje klobčiča.
pardon ostalim bralkam, ker pišem o tem. pa morda zanima še katero in si ni upala vprašatuser posted image . sicer pa.. itak je to moj oseben problem. in zdi se mi, da vse manj. če bi bila bolj prizadeta in bi me srce bolelo, zagotovo ne bi tukaj nič pisala. tako pa mi je že nekaj časa ravno. nekaj dni nazaj se mi je še gnusilo vse skupaj, zdaj se mi niti to več ne. še sama ne morem verjeti, da se je zgodil tak preobrat v meni - še ne dolgo nazaj sem hrepenela po njem in si ga želela, zdaj pa ne čutim ničesar več. 
vozi miško, kar bodi z njo. slišiva se skoraj vsak dan. pokliče. jaz pa sem čist skulirana in nič ne zaslišujem. se mi zdi, da je malo presenečen in da ni pričakoval take reakcije z moje strani. no, po občutku sodeč, sta začetna 'vijolična barva' in impresionistični gon do nje, izpuhtela.
če mu bo ali mu je žal, ve sam najbolje. mene to ne zanima. sploh. jaz sem obrnila nov list v svojem življenju in grem dalje. in četudi sploh ne pride več na obisk, nič narobe. gromki je itak navajen živeti sam z menoj. če pa mi bo namenjeno  koga spoznat in bo otrok dotičnega sprejel, bom samo vesela.

kakanje - tud meni je še par dni nazaj kakal 3 - 4x dnevno. in vsakič ga je bilo potrebno umivati pod pipo. user posted image user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 446
21.1.2010 11:23:38   
hektorina
Kavica, jaz sem ti že nekajkrat povedala, da si moj heroj. In to mislim resno. Če kdo, se boš ti znašla po svoje. Z njim ali brez njega. Tvoj sinko pa bo ob tebi doživel mnogo več in še kaj zraven, kot pa ob bežnih stikih s svojim očetom. Žal je pač tako. Očitno počneš vse v življenju z veliko mero razuma. HB. Čeprav vem, da imaš srce na čisto pravem mestu, te vedno potegne (iz ravno takšnih, čudnih, čustvenih zadev) tvoj zdrav razum. Še enkrat...KAPO DOL. Če pa rabiš (če jo boš, upam, da ne) ramo za kakšno solzico, (pa čeprav na daljavo)... sem tu!

Neposredna povezava do sporočila: 447
21.1.2010 11:57:18   
skorpika
Kavica, ja res je, tudi mene je večkrat zanimalo kako in kaj se pri tebi dogaja, pa nekak nisem upala vprašat, ker pri nekaterih je to zelo občutljiva tema in nočejo razlagat o tem sploh...

Res te občudujem...KAPO DOL, kot je že rekla hektorina...čeprav te ne poznam, vidim, da si zelo močna oseba...

Mislim, da si ga še najbolj prizadela s svojo hladnostjo in prav je tako...ker je en navaden p*** in se mi zdi, da mu bo še kako žal...ampak očitno prepozno...

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 448
21.1.2010 11:58:02   
skorpika

in za to, bi druge rade 5€ na uro!

ker je bojda to izjemno velika odgovornost- mater najraj bi ji rekla, tisti, ki je rekla, da je 250 mizerno malo in sramotno, da ponujam tako plačilo- rekla bi ji, da bi morala skor ona meni plačat, da ji sploh zaupam svoj zaklad!

haha...ej ne mroem verjet...tvoja hrana in vse...kolk ur dnevno jo bo pa pazila?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 449
21.1.2010 12:04:29   
Anonimen
Kavica, ti kar neomajana ostani ... tak lolek te ni vreden in sigurno se bo našel en dečko, ki bo s teboj delal kot s kraljico, pa Thor bo tut čisto nor nanj ... jaz verjamem da se nakoncu vse obrne tako kot je najbolj prav! Si pa super punca in Thor ima srečo, da ima tako mamico! user posted image

(odgovor članu skorpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......