blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa Kavica - kaj to atko novo ljubico??? No sej mu bo še žal, da je tako fajn punco pustil . A z malim pa se ukvarja? Oprosti, če te preveč sprašujem, samo takele stvari mene tako razjezijo, da bi mu kar kej povedala . ... ja... za novo leto smo bli skupaj. tud ona. za isto mizo!! seveda nisem vedela. nisem govorila z njo, ker mi je bila že sama njena pojava in energija mimo. ko razmišljam za nazaj, mi je prav zanimivo, kako na nezavedni ravni doživljamo okolico in ljudi okoli sebe... no, za razliko od mene, je ona vedela kdo sem in kam spadam. če bi vedela kaj se dogaja in kaj naklepata, bi jo na steno prpopala, njemu pa dala eno čez gobec. skratka.. izvedela sem tako, da sem dobesedno uganila - žal šele čez nekaj dni, ko so se mi koščki lepo začeli zlagat v glavi -kot puzzle. ****o. in je priznal. prišel pa je v tem letu le enx k tamelemu na obisk za štiri ure. od tega je tamali spal uro in pol... pa sva mela cajt za razpredanje klobčiča. pardon ostalim bralkam, ker pišem o tem. pa morda zanima še katero in si ni upala vprašat . sicer pa.. itak je to moj oseben problem. in zdi se mi, da vse manj. če bi bila bolj prizadeta in bi me srce bolelo, zagotovo ne bi tukaj nič pisala. tako pa mi je že nekaj časa ravno. nekaj dni nazaj se mi je še gnusilo vse skupaj, zdaj se mi niti to več ne. še sama ne morem verjeti, da se je zgodil tak preobrat v meni - še ne dolgo nazaj sem hrepenela po njem in si ga želela, zdaj pa ne čutim ničesar več. vozi miško, kar bodi z njo. slišiva se skoraj vsak dan. pokliče. jaz pa sem čist skulirana in nič ne zaslišujem. se mi zdi, da je malo presenečen in da ni pričakoval take reakcije z moje strani. no, po občutku sodeč, sta začetna 'vijolična barva' in impresionistični gon do nje, izpuhtela. če mu bo ali mu je žal, ve sam najbolje. mene to ne zanima. sploh. jaz sem obrnila nov list v svojem življenju in grem dalje. in četudi sploh ne pride več na obisk, nič narobe. gromki je itak navajen živeti sam z menoj. če pa mi bo namenjeno koga spoznat in bo otrok dotičnega sprejel, bom samo vesela. kakanje - tud meni je še par dni nazaj kakal 3 - 4x dnevno. in vsakič ga je bilo potrebno umivati pod pipo.