Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 17.1.2010 16:43:11
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee a v mb pa tega ni? bemo. ne vem...vprašaj... google ve vse
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 17.1.2010 16:49:33
|
|
|
|
martka
|
mogoče v bodifitu?? tam bi skor moralao bit... al pa kaka plesna šola... ziher je!
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 17.1.2010 20:48:38
|
|
|
|
gemina
|
Čer punce, da se malo pofočkam po dolgem času. Res sem ena brezveznica; sicer vas nekot redno berem, da bi pa napisala kaj, pa ne...... V glavnem...Matija je 27.11. upihnil prvo svečko, 1.12. pa šel v vrtec. Brez problemov. Shodil prvi teden v vrtcu. Je v skupini 2-3 leta. Se ne sekira kej preveč. Vzgojiteljici pravita, da je priden. Tolk o njem. Kaj pa jaz? Se neki učim. Še dva izpita in diploma. V dobri veri, da znam, grem pred enim tednom na izpit. Padem. Se mal sekiram. In mi vse dol pade. Faks je spet na stranskem tiru. Tolk o men. LP
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 19.1.2010 10:38:27
|
|
|
|
blackcoffee
|
gemina - ti ti brezveznica. naj ti izrečem svoje sozalje za izpit. za razliko od tebe, sploh ne grem na izpit, kr mi je ob polovičnem znanju, škoda dnarja za izpit in za pot v lj. zdaj mi prav zares teče voda v grlo. in vse manj časa imam za učenje. do poletja pa moram diplomirat; plus tega imam še tri izpite. smetano! ja.. najtežje sem pustila na konec.. bojim se, da mi je v minulih dveh letih, ko praktično nič nisem nardila, hard disk v glavi popolnoma zaštekal in zrjavel.
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 19.1.2010 10:41:14 >
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 19.1.2010 11:00:18
|
|
|
|
Detece
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee martka - ej, tole pa je zanimivo! fly-box. jaz bi tudi! a greš? daj obveščaj nas malo in poročaj, kako ti bo všeč. Kavica pri nas je podobna in super zadeva v Barada centru. Jaz grem nazaj s februarjem...sem pred nosečnostjo hodila in mi je bilo super....
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 19.1.2010 12:41:46
|
|
|
|
blackcoffee
|
Detece, pol pa se bova zmenili. kr jaz nimam riti nikjer več. da o mišicah ne govorim..
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 19.1.2010 13:05:57
|
|
|
|
hektorina
|
Jaz tud jaz tud PIJUUUUU! Oz. JUPIIII
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 19.1.2010 13:25:00
|
|
|
|
Detece
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee Detece, pol pa se bova zmenili. kr jaz nimam riti nikjer več. da o mišicah ne govorim.. Rabiš?? mam viška!!!
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 19.1.2010 13:25:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee ... bojim se, da mi je v minulih dveh letih, ko praktično nič nisem nardila, hard disk v glavi popolnoma zaštekal in zrjavel. So true! No men je sicer izpite ratalo naredit pred porodom ... sam se pa zdaj s tole diplomo toooolk mučim in tut jaz imam občutek, da moja glava ni več taka kot pred porodom ... ful mi je težko sedet za kišto in klofat tekst in to ... zdaj zaenkrat imam še uvod in zaključek za napisat pa oblikovat zadevo (in ko dobim od mentorice nazaj, ful popravkov narest ) ... samo me ta uvod in zaključek tolko mučita ... sploh ne vem kaj naj nabluzim ... mi je dala mentorica eno knjigo kao malo za navdih za uvod, pa bolj ko jo berem manj besede zastopim ... misli mi pa kar begajo in begajo ... cufa se mi že od tega ... vsak dan sem večja živčna razvalina ... na živce mi gre vedno bolj vse po spisku s spiskom vred ... mi je pa zanimivo, da me moj še vedno dokaj stoično prenaša .
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 19.1.2010 13:26:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Detece IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee Detece, pol pa se bova zmenili. kr jaz nimam riti nikjer več. da o mišicah ne govorim.. Rabiš?? mam viška!!! Ma bi ti raje jaz kaj odstopila ... res ne rabim ... prisežem! Ti dam še malo jošk za zraven ... tax free ... no fee ...
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 19.1.2010 13:26:58
|
|
|
|
Detece
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Jaz tud jaz tud PIJUUUUU! Oz. JUPIIII No potem pa s februarjem. pilepim še link! Bianbox obiskujem jazz. Full dobro. Mata prvič zastonj, tako da vidita ali vama bo všeč! Štart 2.2.2010!!! http://www.barada.si/center/?page=vsebina&id_stran=37
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 19.1.2010 13:34:30
|
|
|
|
hektorina
|
Kaj pa to, ko sem jaz totaln "butl" za koreografije? Jaz si ful nena morem zapomnit zaporedja posameznih gibov... Sem hodilča tja pred leti na pilates in sem šla probat še bianbox. Pa sem bila "čist mimo". One naprej, jaz nazaj, one levo, jaz desno... Štala. Nikak. Pilatesa pa več nimajo?
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 19.1.2010 13:37:52
|
|
|
|
hektorina
|
Aja, menda je bil tisto taebo. Je bla koreografija. Ta bianbox je pa verjetno tisto ko se spravljaš obračunavat z vrečo. No, to bi pa celo jaz znala
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 19.1.2010 15:10:35
|
|
|
|
Detece
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Aja, menda je bil tisto taebo. Je bla koreografija. Ta bianbox je pa verjetno tisto ko se spravljaš obračunavat z vrečo. No, to bi pa celo jaz znala ja je tudi koreografija, samo da boksaš v vreče. je bolj intenzivna vadba!
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 19.1.2010 21:00:09
|
|
|
|
katja_p
|
Yo babe! Komi sm vas našla, tak dolg me že ni naokol Pozdravljene vse!!!! Js sm še med živimi, sam med bolj zabezecanimi Pr nas vse fajn, shodli smo, zdravni smo (smrkanja in občasnega kašljanja ne štejem, ker ga ima pač vsak vsake tolk - glavn, da ni vročine in tečnarjenja), govorimo že kr velik ... prav fajn. Tak da: Tjaša go go go! Pa vsi vaši malčki tud! Bom probala kaj bolj pogosto se javit, sam oblubm pa ne pa še ena novejša fotka:
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 19.1.2010 21:02:00
|
|
|
|
december28
|
Hej punce! Danes sem tudi jaz preživela zadnji prosti dan z mojim malčkom - jutri gre mami spet v službo... Držite pesti, da bo tranzicija vsem nam čimbolj prijazna... ... sem danes čisto nostalgična postala... fino je bilo, ni kaj!
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 19.1.2010 21:13:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooo, Katja_p ... lepo vaju je videt!!! Punce, a boste ve dale tamale cepit proti klopnemu meningitisu? Jaz sem našo danes naročila samo še vedno malo cincam ...
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 19.1.2010 21:33:33
|
|
|
|
petruscha
|
Katja P: lepa slikica december28: eni grejo šele delat,, drugi pa že odštevamo koliko je še do porodniške . Malo šale in malo zares . Drugače pa ti želim uspešen delovni dan . Otika: jaz svojega malčka ne mislim dati cepiti,... jaz pravim čim manj takšnih stvari kot so raznorazna cepljenja. Živim sicer na vasi, obkrožena z gozdički in travniki, kjer mrgoli klopov,..pa se vseeno ne bom odločila za cepljenje.
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 19.1.2010 21:48:51
|
|
|
|
Anonimen
|
To vem ... samo jaz naprimer sem cepljena pa se za to dosti bolje počutim potem poleti na prostem ...
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 20.1.2010 1:08:11
|
|
|
|
blackcoffee
|
..vse je v glavi. jaz tud se nič dala cepit. ne sebe, ne Thora.. katja - kake cartljivke!
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 20.1.2010 1:09:14 >
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 20.1.2010 9:34:10
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Punce, a boste ve dale tamale cepit proti klopnemu meningitisu? Jaz sem našo danes naročila samo še vedno malo cincam ... jst ne bom dala cepit...baje da je tretje cepljenje ful nevarno...
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 20.1.2010 9:34:57
|
|
|
|
skorpika
|
katja_p lušne sta!
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 20.1.2010 12:40:05
|
|
|
|
pike
|
Ojla babike Malička spi, mami pa je že na RR-ji. katja_p lepa slikica. cepljenje - tudi mi smo doma na vasi ampak je ne bom dala cepit. umivanje zobkov: a jih že umivate, tiste, ki jih malčki že imajo malo več? Naša ima zdaj 7 zobkov pa mi je v.d. tašča omenila, da zdaj pa že lahko zobke umijemo. Verjetno bom res kupila eno novo ščetko in otroško zobno pasto pa bomo videli. Imamo pa ščetko za zobke, ki je bila v kompletu z ostalimi kvazi ščetkami, ko so zobki začeli izraščat tako, da s tisti ščetki si je že drgnila po ustih in smo ji vedno pravili, da zdaj si pa že zobke umva. Kdaj pa gresete kaj k zobozdravniku? Vem, da smo enkrat že govorile o tem, pa sem pozabila. Jaz sem še vedno doma, ker iščem zaposlitev in malička je tako navezana name, da še včasih na WC ne bi smela. Ko grem po nakupih jo pazi moja mama, ker skupaj živimo in me ponavadi doma išče v naši spalnici, se malo pojoka, pol pa je v redu, ker ponavadi sem itak čez urco ali dve doma. Moj me že prosi, da grema kdaj v kino oz. na" zmenek", ker od poroda še zvečer nisem bila veni.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......