|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Veseli decembrčki 2008
17.1.2010 16:43:11   
martka

IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

a v mb pa tega ni?user posted image
bemo.

ne vem...vprašaj... google ve vse

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 401
17.1.2010 16:49:33   
martka
mogoče v bodifitu?? tam bi skor moralao bit... al pa kaka plesna šola... ziher je!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
17.1.2010 20:48:38   
gemina
Čer punce,

da se malo pofočkam po dolgem času. Res sem ena brezveznica; sicer vas nekot redno berem, da bi pa napisala kaj, pa ne......

V glavnem...Matija je 27.11. upihnil prvo svečko, 1.12. pa šel v vrtec. Brez problemov. Shodil prvi teden v vrtcu. Je v skupini 2-3 leta. Se ne sekira kej preveč. Vzgojiteljici pravita, da je priden. Tolk o njem. Kaj pa jaz? Se neki učim. Še dva izpita in diploma. V dobri veri, da znam, grem pred enim tednom na izpit. Padem. Se mal sekiram. In mi vse dol pade. Faks je spet na stranskem tiru. Tolk o men.

LP

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 403
19.1.2010 10:38:27   
blackcoffee
gemina - ti ti brezveznica. user posted image   naj ti izrečem svoje sozalje za izpit.
za razliko od tebe, sploh ne grem na izpit, kr mi je ob polovičnem znanju, škoda dnarja za izpit in za pot v lj. zdaj mi prav zares teče voda v grlo. in vse manj časa  imam za učenje. user posted image
do poletja pa moram diplomirat; plus tega imam še tri izpite. smetano! ja.. najtežje sem pustila na konec.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bojim se, da mi je v minulih dveh letih, ko praktično nič nisem nardila, hard disk v glavi popolnoma zaštekal in zrjavel. user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 19.1.2010 10:41:14 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 404
19.1.2010 11:00:18   
Detece

martka - ej, tole pa je zanimivo! fly-box.
jaz bi tudi! a greš?
daj obveščaj nas malo in poročaj, kako ti bo všeč.

Kavica pri nas je podobna in super zadeva v Barada centru. Jaz grem nazaj s februarjem...sem pred nosečnostjo hodila in mi je bilo super....

Neposredna povezava do sporočila: 405
19.1.2010 12:41:46   
blackcoffee
Detece, pol pa se bova zmenili. kr jaz nimam riti nikjer več. da o mišicah ne govorim.. user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 406
19.1.2010 13:05:57   
hektorina
Jaz tuduser posted image jaz tud user posted image PIJUUUUU! Oz. JUPIIIIuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 407
19.1.2010 13:25:00   
Detece

Detece, pol pa se bova zmenili. kr jaz nimam riti nikjer več. da o mišicah ne govorim.. user posted image

Rabiš?? mam viška!!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 408
19.1.2010 13:25:42   
Anonimen
... bojim se, da mi je v minulih dveh letih, ko praktično nič nisem nardila, hard disk v glavi popolnoma zaštekal in zrjavel. user posted image

So true! user posted image

No men je sicer izpite ratalo naredit pred porodom ... sam se pa zdaj s tole diplomo toooolk mučim in tut jaz imam občutek, da moja glava ni več taka kot pred porodom ... ful mi je težko sedet za kišto in klofat tekst in to ... zdaj zaenkrat imam še uvod in zaključek za napisat pa oblikovat zadevo (in ko dobim od mentorice nazaj, ful popravkov narest user posted image ) ... samo me ta uvod in zaključek tolko mučita ... sploh ne vem kaj naj nabluzim ... mi je dala mentorica eno knjigo kao malo za navdih za uvod, pa bolj ko jo berem manj besede zastopim ... misli mi pa kar begajo in begajo ... cufa se mi že od tega ... vsak dan sem večja živčna razvalina ... na živce mi gre vedno bolj vse po spisku s spiskom vred user posted image ... mi je pa zanimivo, da me moj še vedno dokaj stoično prenaša user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 409
19.1.2010 13:26:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Rabiš?? mam viška!!! user posted image user posted image

Ma bi ti raje jaz kaj odstopila ... res ne rabim ... prisežem! user posted image Ti dam še malo jošk za zraven ... tax free ... no fee ...

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
19.1.2010 13:26:58   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Jaz tuduser posted image jaz tud user posted image PIJUUUUU! Oz. JUPIIIIuser posted image

No potem pa s februarjem. pilepim še link! Bianbox obiskujem jazz. Full dobro. Mata prvič zastonj, tako da vidita ali vama bo všeč! Štart 2.2.2010!!!

http://www.barada.si/center/?page=vsebina&id_stran=37

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 411
19.1.2010 13:34:30   
hektorina
Kaj pa to, ko sem jaz totaln "butl" za koreografije? Jaz si ful nena morem zapomnit zaporedja posameznih gibov... Sem hodilča tja pred leti na pilates in sem šla probat še bianbox. Pa sem bila "čist mimo". One naprej, jaz nazaj, one levo, jaz desno... Štala. Nikak. Pilatesa pa več nimajo?

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 412
19.1.2010 13:37:52   
hektorina
Aja, menda je bil tisto taebo. Je bla koreografija. Ta bianbox je pa verjetno tisto ko se spravljaš obračunavat z vrečo. No, to bi pa celo jaz znalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 413
19.1.2010 13:42:28   
hektorina
Hodim pa jaz (no, pred nosečnostjo hodila dve leti) sem http://www.bodifit.net/Centri/MBFitnesFormaStudenci/Urnikskupinskevadbe/tabid/140/Default.aspx.

Mi je super. Od pilatesa, do TNZ (trebuh, noge, zadnjica), pa JUST fit je super ( z utežmi po glasbi) in še in še. Za vsakega nekaj! Jaz bi skoraj raje, kaj bolj pisanega. Več vrst vadbe mi je super.

Neposredna povezava do sporočila: 414
19.1.2010 13:43:12   
hektorina
http://www.bodifit.net/Centri/MBFitnesFormaStudenci/tabid/79/Default.aspx

Bo zdaj šlo?

Neposredna povezava do sporočila: 415
19.1.2010 15:10:35   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Aja, menda je bil tisto taebo. Je bla koreografija. Ta bianbox je pa verjetno tisto ko se spravljaš obračunavat z vrečo. No, to bi pa celo jaz znalauser posted image user posted image user posted image

ja je tudi koreografija, samo da boksaš v vreče. je bolj intenzivna vadba!

Neposredna povezava do sporočila: 416
19.1.2010 21:00:09   
katja_p
Yo babe!

Komi sm vas našla, tak dolg me že ni naokol user posted image

Pozdravljene vse!!!! Js sm še med živimi, sam med bolj zabezecanimi user posted image

Pr nas vse fajn, shodli smo, zdravni smo (smrkanja in občasnega kašljanja ne štejem, ker ga ima pač vsak vsake tolk - glavn, da ni vročine in tečnarjenja), govorimo že kr velik ... prav fajn.

Tak da: Tjaša go go go! Pa vsi vaši malčki tud!

Bom probala kaj bolj pogosto se javit, sam oblubm pa ne user posted image

pa še ena novejša fotka:

user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 417
19.1.2010 21:02:00   
december28
Hej punce! user posted image

Danes sem tudi jaz preživela zadnji prosti dan z mojim malčkom - jutri gre mami spet v službo...

Držite pesti, da bo tranzicija vsem nam čimbolj prijazna...
... sem danes čisto nostalgična postala... fino je bilo, ni kaj! user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 418
19.1.2010 21:13:43   
Anonimen
Oooo, Katja_p ... lepo vaju je videt!!! user posted image

Punce, a boste ve dale tamale cepit proti klopnemu meningitisu? Jaz sem našo danes naročila samo še vedno malo cincam ...

(odgovor članu december28)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
19.1.2010 21:33:33   
petruscha
Katja P: lepa slikicauser posted image user posted image

december28:
eni grejo šele delat,,  drugi pa že odštevamo koliko je še do porodniškeuser posted image user posted image .  Malo šale in malo zaresuser posted image user posted image . Drugače pa ti želim uspešen delovni dan user posted image .

Otika: jaz svojega malčka ne mislim dati cepiti,... jaz pravim čim manj takšnih stvari kot so raznorazna cepljenja. Živim sicer na vasi, obkrožena z gozdički in travniki, kjer mrgoli klopov,..pa se vseeno ne bom odločila za cepljenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 420
19.1.2010 21:48:51   
Anonimen
To vem ... samo jaz naprimer sem cepljena pa se za to dosti bolje počutim potem poleti na prostem ...

(odgovor članu petruscha)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
20.1.2010 1:08:11   
blackcoffee
..vse je v glavi. user posted image  user posted image
jaz tud se nič dala cepit. ne sebe, ne Thora..

katja - kake cartljivke! user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 20.1.2010 1:09:14 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
20.1.2010 9:34:10   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Punce, a boste ve dale tamale cepit proti klopnemu meningitisu? Jaz sem našo danes naročila samo še vedno malo cincam ...

jst ne bom dala cepit...baje da je tretje cepljenje ful nevarno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
20.1.2010 9:34:57   
skorpika
katja_p lušne sta!

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 424
20.1.2010 12:40:05   
pike
Ojla babike

Malička spi, mami pa je že na RR-ji.

katja_p lepa slikica.

cepljenje - tudi mi smo doma na vasi ampak je ne bom dala cepit.

umivanje zobkov: a jih že umivate, tiste, ki jih malčki že imajo malo več? Naša ima zdaj 7 zobkov pa mi je v.d. tašča omenila, da zdaj pa že lahko zobke umijemo. Verjetno bom res kupila eno novo ščetko in otroško zobno pasto pa bomo videli. Imamo pa ščetko za zobke, ki je bila v kompletu z ostalimi kvazi ščetkami, ko so zobki začeli izraščat tako, da s tisti ščetki si je že drgnila po ustih in smo ji vedno pravili, da zdaj si pa že zobke umva. Kdaj pa gresete kaj k zobozdravniku? Vem, da smo enkrat že govorile o tem, pa sem pozabila.

Jaz sem še vedno doma, ker iščem zaposlitev in malička je tako navezana name, da še včasih na WC ne bi smela. Ko grem po nakupih jo pazi moja mama, ker skupaj živimo in me ponavadi doma išče v naši spalnici, se malo pojoka, pol pa je v redu, ker ponavadi sem itak čez urco ali dve doma. Moj me že prosi, da grema kdaj v kino oz.  na" zmenek", ker od poroda še zvečer nisem bila veni.user posted image

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......