mamabranka
|
Ne morem verjet, padal je dež! Končno se je mal ohladil - zunaj, v bajti še vedno okoli 30°C, sam še napovedujejo dež, bomo vidli. Evo naslednji petek se mi začne šola, ajoj, boga jest. Po treh letih bom pustila malčka doma in me ne bo po cele dneve! No, ja sej sva jih že puščala pri babici, pa sva bla tud po dan, dva sama (ta starejšga pa tud več kot en teden), sam vseen... Tko imam mešane občutka, ker sem po drugi strani tud vesela, da bom mal ustvarjala,... , vsem malčom bolnim. Mi mamo kar srečo z boleznimi, že pri tastarejšem smo imeli. No ja, moram povedat, da imamo samo 4 zobke, jih pač zgleda noče imet! Sem vidla, da bo št.5 počas prlezla ven. Sam jest pa hoče sam, če ne je v bajti! Raje ostane lačen. Sam mam taktiko! Normalno. Neki mu dam na krožnik, pa sam je, zraven pa ga še hranim (včasih deluje, včasih ne). Aja pa da ne omenim, da je zanč 3X padu in si razbil ustnico (1x spodnjo, 2x zgornjo), ajoj, kakšen pogled na razbit obraz, pa kaj me še vse čaka, ker je tko hit shodu (9,5 mescev), da zdej že teče, ne pa sam hod, pol pa seveda da pade. Enej je začel tečt šele pri 2, ne pa pri enem! Evo, če se še kej spolnem, če se kej tazga prigodi se vam še javim. Žal vas ne morem preveč brat, ker čakamo na internet že več kot 1 mesec pa ga ni. Sedaj se vsaketolk piratsko priklopva enmu sosedu.