|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Veseli decembrčki 2008
14.1.2010 8:54:03   
martka
ahhhh....grrrr

tolk sem zdaj napisala... o nosečnosti in slabosti in o hujšanju in o tem da grem na fly-box aerobiko in ...
pa sem vmes gaji nos obrisala, pa je pol napisalo eror! ah, pa drugič

v glavnem,
fajn bodite danes

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 376
14.1.2010 9:13:12   
hektorina
Hvala MARTKA!. Ravno je klicala moja mama (naša varuška) in ima le 37.5. HB. Mislim, da si zgrešila poklicuser posted image ...ga dr.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 377
14.1.2010 9:34:37   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

NANAA vse najboljše! Pa vsem, ki imate "vojno" s kilami... čimprej naj vam rata tista zamišljena teža. Pa še eno vprašanje. Aljaž ima danes že tretji dan temperaturouser posted image . Res, da ni več visoka in da je dobil virus od mene, ki sem v nulo prehlajena (seveda sem kljub temu v službi). Naj ga peljem do dr. kljub temu, da mu pada in je sedaj le še na meji. Ali pa počakam še kakšno uro. Pojma nimam... Je pa dobre volje, razigran in res dvomim, da je kaj hujšega, ker sem klicala v ZD in povedala, da sem tudi sama bolna, pa je rekla, da je sigurno "fasal" od mene.

Kakšno uro še že lahko počakaš, če mu pa do večera ne pade pa ga le pelji. Računaj na to, da ob večerih temp. ponavadi zraste.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 378
14.1.2010 9:46:04   
hektorina
Je padla (temp.) na 37.1. To je gut, ne?!

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 379
14.1.2010 9:47:12   
hektorina
Bogo dete, non stop leti babica za njim s "totim" termometrom. Se je odločil, da gre raje spat. In sedaj je v mižolahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 380
14.1.2010 11:04:53   
uršula83
Čao!

Evo nosečnost je ok. Drugač povedala pa še nisva, bova po NS tko kot prvič, se prav konc februarja. Jeeej, pestro bo.

čakamo že drugi zakladek

Neposredna povezava do sporočila: 381
14.1.2010 14:04:13   
martka
potrebujem varuško, ki bi prihajala k nam na dom! v celju, seveda. heh...
raztrobite novico.
sem dala tudi oglas na študenta pa so me pribili s ceno od 4 do 5€ na uro!!!
a ve iz ljubljanskega konca toliko plačujete??
nič, ne rečem, če gre za občasno varstvo, da greš npr. v trgovino, k zdravniku, v kino... ampak izračunajte 5x8 na dan in potem 40x 22 delovnih dni!!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 382
14.1.2010 14:06:07   
martka
sori!!

pol pa kr službo pustim in glede na izobrazbo mal dvignem ceno in to delam in enega pazim ne pa 24!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 383
14.1.2010 15:36:32   
hektorina
No pa da se še vam malo potožim. Tu (v službi) me moji fantje že cel dan tolažijo, ker sem tak besna... B...o sunce me je dans en "dvigno". Za brez veze me je nadrl neki trotl iz x oddelka s katerim poslovno sodelujem. Jaz pa mam prag tolerance nekje na Kitajskem. Res. Je redko kera sila tolko močna da me premakne. Toti pa na pravi gumb... in je pljusknilo čez rob. So me baje čuli še dve pisarni naprejuser posted image . Ta dotični pa je začel od sile jecljati! Očitno se res znam kregat, ker je bil total zgubljen. Jaz pa potem skoraj v smeh. Pa ne, da se sekiram. Jezna sem le, da me je taki BUTELJ pripravil do tega, da sem se spustila na njegov nivo. In zdaj je fora dneva tu pri nas, da so vsi žalostni, ker so zamudili dogodek leta. E, mi je dost lažje. In moja novoletna zaobljuba je, da se idiotom v letu 2010 ne bom pustila psihirat! Pa pa

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 384
14.1.2010 17:14:06   
martka
dihaj hektorina, dihaj...

ja, se dogaja.
ju3 je nov dan in čsa za nove priložnosti.
glavo gor!
kako je mali?

Neposredna povezava do sporočila: 385
14.1.2010 20:47:35   
hektorina
Evo mali spi. Vročine ima še le "za vzorec". Še enkrat hvala Martka, tvoja diagnoza je ZAKON!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 386
15.1.2010 17:20:46   
martka
lej lej, danes pa nič napisale??
lep vikend želim...

Neposredna povezava do sporočila: 387
16.1.2010 9:40:55   
skorpika
eno vprašanje:

naš mali je točno po 10ih dneh dobil reakcijo na cepljenje...vročina 38 in tečen za pop...kolk časa traja tale reakcija? dva dni al kej več?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 388
16.1.2010 9:43:04   
skorpika

IZVIRNO SPOROČILO: martka

fly-box aerobiko in ...

kako pa to zgleda?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 389
16.1.2010 11:25:34   
hektorina
Skorpika, žal nimam nekih izkušenj z reakcijami na cepljenje. Sem pa brala, da bi naj bilo "kao" normalno temperatura, ki traja nekje do 48 ur, vendar po cepljenju. Mogoče je pa tudi tvoj otroček fasal kak virus in ga to muči. Moj mali nima več temp.. Sedaj samo kašlja. Skupaj se drgneva, ker sem tudi sama ful boga in kašljava, da zbudiva pol soseskeuser posted image . user posted image ...za vse bolančke!

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 390
16.1.2010 17:06:22   
martka
http://www.sunrise-sport.com/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=49

fly-box

Neposredna povezava do sporočila: 391
16.1.2010 21:34:44   
Anonimen
Helow!

Jutri se gremo sankat na Pokljuko ... no upam, da bo vreme pravo in da se bomo imeli fletno!!! user posted image

Skorpika
, men je P rekel, da se reakcija na cepivo lahko pojavi najkasneje v 3h dneh po cepljenuj, kar je več, ni reakcija ampak nekaj čisto ločenega.

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
17.1.2010 6:33:52   
jesensko listje
Dobro jutro!

Kako je mirno takole zjutraj... V celi hiši se sliši le tiktakanje ure. Prav prijetno!

Ja, glede cepljenja. Naš ga je tudi imel pred kratkim in mi je pediatrinja rekla, da se lahko čez 14 dni pojavijo kakšni izpuščaji (cepljenje za mumps, rdečke in ošpice), pa vročino je tudi omenila. Sicer pa očitno vsak pediater drugače pove.

Mi smo se ta teden kar nasankali, mali je ves začuden če gre malo hitreje. Pa raje psa gleda ko tekmuje z nami, kot da bi sam užival v vožnji. user posted image

Kje se pa kaj Čebeli nahaja, nič se ne oglaša? Sicer je pa res bolj zaspano postalo na teli temi, so šle vse mamice delat... No jaz sem še v šoli, pa imam med učenjem čas tukaj gor visetuser posted image .

Otika uživajte na Pokljuki!

Pozdravček vsem!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
17.1.2010 9:59:32   
petruscha
user posted image

Ena slikica od Leona.

user posted image

Tortica, ki sem jo naredila za njegov 1.rojstni dan (manjka še svečka).

Lep dan in izkoristitega za kaj lepega!

(odgovor članu jesensko listje)
Neposredna povezava do sporočila: 394
17.1.2010 11:19:40   
Anonimen
Nismo šli na Pokljuko user posted image  ... Neki sneži tukj in je moj sklenil, da je brezveze it in ga ne premaknem user posted image  ... očitno bomo spet doma.

(odgovor članu petruscha)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
17.1.2010 11:31:35   
lollypop
Otika: na Gorenjskem je sonček user posted image user posted image ... zjutraj je malo snežilo zdaj pa je prav fletno.
Mi čakamo, da se tamal zbudi potem pa ven

Reakcija na cepljenje: naša je po cepljenju OMR dobila čez 10 dni vročino, ki je trajala en dan... pa tečkasta je bila... potem pa čez dva dni še flekce po celem telescu. Sem jo kar peljala k P, dobili Claritin in je bilo naslednji dan bolje.... baje je to dokaj pogosta reakcija na to cepljenje. Z ostalimi cepljenji pa nismo imeli problemov.

Drugače pa uživamo, tamala je že dober mesec v vrtcu, ful pridna, nimajo nobenih problemov, edino spi baje zelo malo, zato pa ponoči bolje user posted image

Ima že 8 zobkov, hodi še ne, lepo pa stoji in hodi ob opori (miza, stol...)

Martka: fly-boks je zakon, meni je bilo ful všeč, sicer sem hodila pred nosečnostjo. Aerobika z elementi borilnih veščin - se kar razmigaš, pa ni tako dolgočasno kot navadna aerobika user posted image

No, se že oglaša, šibamo ven user posted image

< Sporočilo je popravil lollypop -- 17.1.2010 11:33:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
17.1.2010 12:00:28   
martka

IZVIRNO SPOROČILO: lollypop

Ima že 8 zobkov, hodi še ne, lepo pa stoji in hodi ob opori (miza, stol...)

mi smo naredili 3 solo korake... bomo videli kako in kdaj bo šlo dalje. stoji ful lepo, zraven ploska, z rito miga počepa, a prestopi samo po "nesreči". razen ob opori pohištva seveda...

zobki 12!

pozdrav!

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 397
17.1.2010 13:13:31   
blackcoffee
dobro jutro! user posted image
madona.. zanemarjam tud jaz vse bolj RR.
dogaja full. novica pa je ta, da ima tatko novo ljubico. ekola. z novim letom nisva več intimna. in tud prenočil več ne bo pr nama. lepo, kaj!? nisem žalostna. več. ko j.e.b.e. gremo dalje. očitno bo tole leto eno konkretno prelomno. letošnji tiger (po kitajskem horoskopu) bo še pokazal kremplje.

gromki še ne hodi - napravi dva tri korake, to pa je ka se hoje tiče zaenkrat vse.
ponoči se različno zbuja. dober teden dni mi hodi spat ob 21:30h. včasih je že ob pol osmih tak zaspan da mislim, da bo zaspal.. pa greva v postlo pol pa na joški visi tud po uro in pol dolgo... sem pa ugotovila, da kadar noče večerjat, da mi takrat joške ven obrne - tako mi jih izcuza. če mu hočem dat kaj druga za jest, noče. user posted image
včeraj je bilo bolje.. je kar dost pojedel in so bile joške mal manj obremenjene.

Otika - jaz si tud ne predstavljam, da bi kdorkoli prišel na moj zagovor.
kar se hujšanja tiče.. men se zdi, da je normalno, da se na zimo malo poredimo.
samo poglejte si mačke! prave debeluške so, ko si na jesen napravijo zalogo.. narava že ve, kaj dela. na pomlad bo bolje, zato se ne sekirat.
zraven tega se mi zdi, bi bile dolgočasne, če bi bile ves čas enake. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83
Da vam malo potožim...
kot veste ali pa ne, sem noseča, PDP imam konc avgusta po mojih izračunih in mi je TKOOOOOOOOOOO slabo. In potem ko sem decembra rodila sem pozabila na vse tegobe, ki so me pestile v prejšnji nosečnosti: zgaga, slabosti, bruhanje, neješčnost....sedaj pa spet vse prihaja na plan, in tut spomin se mi je povrnil. Seveda je ta nosečnost čist enaka kot prejšnja (do sedaj), slabo slabo slabo. In vsak dan upam in molim, da je tega obdobja že skor konc.
No, mal se sama seb smilm, ker sm v začaranem krogu. Če sm lačna mi je še bul slabo. Lačna sm pa skos, ker mi use smrdi za jest. Ajeeej.
Oprostite za tole čudno javljanje, vem da ne paše na to temo, a nekomu sm mogla mal pojamrat.
Drugač mali je pa pridn, ponoč sicer ne spi, hodi še ne, ima 6 zobkov, je pa pravi cukrček.

tudi jaz sem na obdobje nosečnosti čisto pozabila. kot da sem takratno počutje popolnoma izbrisala iz spomina.. kot da tega nikoli ni bilo.
joj.. pa si me zdaj malo spet spomnila.
nimam ti kaj reči. nosečnost je men osebno predstavljala eno konkretno preobrazbo.. česa je sposobno žensko telo in kaj premore.. eno samo čudo!!
počutje pa je seveda temu primerno. drži se in zdrži. če si prvič, boš tud drugič. in morda še tretjič. user posted image
naj hitro minejo slabosti in preostali čas nosečnosti, da boš čim prej povila svojega otročička.
IZVIRNO SPOROČILO: b
Punce zdravo

Ma vidim da smo tu nekje iste.
OTIKA- Tudi pri nas je isto ne dojimo se več od 11 meseca lep prehod na flaško ni kej ampak ponoči se še vedno prebujamo non stop kot ti praviš 4x5x6x7x... več ne štejem ker sem že čist izčrpana. Rabim spanec v kosu vsaj 5 ur. NA POMOČ PUNCE- KAJ NAREDIT!!!
Saj ne joka ampak spat gremo med 20-21 potem spi tam do 23- rabi dudiko ker je padča pa potem čez1,5 ure spet in potem čez 1-2 uri spet ... pa dam vmes malo čaja.... zjutraj ob 6 pa ni več druge ker hoče flaško mleka in lepo spi pri meni potem naprej do 8 pol 9. NORO!!!
pa zjutraj se lepo pocrkljamo in vse pozabimo

oh, joj...  imam to srečo, da gromki spančka tja do 9h. včasih se zbudi malo prej, pa se dojiva. pol pa malo še zadrema nazaj.. vstajama ob 9:30h.  vsaj nekaj!

mi pa občasno ponoči, kadar nemirno spi, tud visi še po 5x na joških.
zaenkrat še spiva skupaj.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 17.1.2010 13:16:43 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 398
17.1.2010 13:20:53   
blackcoffee
martka - ej, tole pa je zanimivo! fly-box.
jaz bi tudi! a greš?
daj obveščaj nas malo in poročaj, kako ti bo všeč.

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 399
17.1.2010 13:25:32   
blackcoffee
a v mb pa tega ni?user posted image
bemo.

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Starostna razlika
ninola

Koliko let je primerna starostna razlika med dvema otrokoma

Eno leto (10%)

Dve leti (41%)

Tri leta (38%)

Več (12%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!