blackcoffee
|
dobro jutro! madona.. zanemarjam tud jaz vse bolj RR. dogaja full. novica pa je ta, da ima tatko novo ljubico. ekola. z novim letom nisva več intimna. in tud prenočil več ne bo pr nama. lepo, kaj!? nisem žalostna. več. ko j.e.b.e. gremo dalje. očitno bo tole leto eno konkretno prelomno. letošnji tiger (po kitajskem horoskopu) bo še pokazal kremplje. gromki še ne hodi - napravi dva tri korake, to pa je ka se hoje tiče zaenkrat vse. ponoči se različno zbuja. dober teden dni mi hodi spat ob 21:30h. včasih je že ob pol osmih tak zaspan da mislim, da bo zaspal.. pa greva v postlo pol pa na joški visi tud po uro in pol dolgo... sem pa ugotovila, da kadar noče večerjat, da mi takrat joške ven obrne - tako mi jih izcuza. če mu hočem dat kaj druga za jest, noče. včeraj je bilo bolje.. je kar dost pojedel in so bile joške mal manj obremenjene. Otika - jaz si tud ne predstavljam, da bi kdorkoli prišel na moj zagovor. kar se hujšanja tiče.. men se zdi, da je normalno, da se na zimo malo poredimo. samo poglejte si mačke! prave debeluške so, ko si na jesen napravijo zalogo.. narava že ve, kaj dela. na pomlad bo bolje, zato se ne sekirat. zraven tega se mi zdi, bi bile dolgočasne, če bi bile ves čas enake. IZVIRNO SPOROČILO: uršula83 Da vam malo potožim... kot veste ali pa ne, sem noseča, PDP imam konc avgusta po mojih izračunih in mi je TKOOOOOOOOOOO slabo. In potem ko sem decembra rodila sem pozabila na vse tegobe, ki so me pestile v prejšnji nosečnosti: zgaga, slabosti, bruhanje, neješčnost....sedaj pa spet vse prihaja na plan, in tut spomin se mi je povrnil. Seveda je ta nosečnost čist enaka kot prejšnja (do sedaj), slabo slabo slabo. In vsak dan upam in molim, da je tega obdobja že skor konc. No, mal se sama seb smilm, ker sm v začaranem krogu. Če sm lačna mi je še bul slabo. Lačna sm pa skos, ker mi use smrdi za jest. Ajeeej. Oprostite za tole čudno javljanje, vem da ne paše na to temo, a nekomu sm mogla mal pojamrat. Drugač mali je pa pridn, ponoč sicer ne spi, hodi še ne, ima 6 zobkov, je pa pravi cukrček. tudi jaz sem na obdobje nosečnosti čisto pozabila. kot da sem takratno počutje popolnoma izbrisala iz spomina.. kot da tega nikoli ni bilo. joj.. pa si me zdaj malo spet spomnila. nimam ti kaj reči. nosečnost je men osebno predstavljala eno konkretno preobrazbo.. česa je sposobno žensko telo in kaj premore.. eno samo čudo!! počutje pa je seveda temu primerno. drži se in zdrži. če si prvič, boš tud drugič. in morda še tretjič. naj hitro minejo slabosti in preostali čas nosečnosti, da boš čim prej povila svojega otročička. IZVIRNO SPOROČILO: b Punce zdravo Ma vidim da smo tu nekje iste. OTIKA- Tudi pri nas je isto ne dojimo se več od 11 meseca lep prehod na flaško ni kej ampak ponoči se še vedno prebujamo non stop kot ti praviš 4x5x6x7x... več ne štejem ker sem že čist izčrpana. Rabim spanec v kosu vsaj 5 ur. NA POMOČ PUNCE- KAJ NAREDIT!!! Saj ne joka ampak spat gremo med 20-21 potem spi tam do 23- rabi dudiko ker je padča pa potem čez1,5 ure spet in potem čez 1-2 uri spet ... pa dam vmes malo čaja.... zjutraj ob 6 pa ni več druge ker hoče flaško mleka in lepo spi pri meni potem naprej do 8 pol 9. NORO!!! pa zjutraj se lepo pocrkljamo in vse pozabimo oh, joj... imam to srečo, da gromki spančka tja do 9h. včasih se zbudi malo prej, pa se dojiva. pol pa malo še zadrema nazaj.. vstajama ob 9:30h. vsaj nekaj! mi pa občasno ponoči, kadar nemirno spi, tud visi še po 5x na joških. zaenkrat še spiva skupaj.
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 17.1.2010 13:16:43 >