rea27 -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (8.1.2010 13:13:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: charlyka Dober dan [sm=nosecka.gif] Kaj delate? Kako snežiiiii [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif] Naš bibi je tudi kaki dan bolj aktiven kot drugi, ampak zvečer pa vedno [sm=smiley36.gif] Rea27 - lepo prisrčno pozdravljena med nami! [sm=smiley31.gif] In seveda čestitke za novo nosečnost in za tvojo šikano deklico [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Lepo, da si ena izmed tistih, ki jim je tako lepo uspelo po ss - že drugi [sm=duda.gif] na poti [sm=bravo.gif]Ta druga nosečnost pa je prišla zelo hitro po porodu deklice, a ne? Če nisem preveč osebna, je to vse ok, ali so možne kakšne komplikacije, ker je tak hitro? - oprosti, če je butasto vprašanje [sm=smiley9.gif] hehe..hvala charlyka za lep sprejem.. am..ne, po porodu, ko sem rodila Evo je bilo vse okej. No, hočem rečt, da je bil sam porod čisto normalen, po naravni poti, vse okej, nič rezana, nič raztrgana..skratka..vse se potekalo okej :) In tudi pri vas bo tako, sem prepričana :) Am, po moje so komplikacije vedno možne, ali zanosiš hitro ali pa 3 leta nič. Jaz imam do sedaj vse uz okej in tudi počutje je okej. Je pa res, da naša princeska še ne hodi in jo moram še nosit, a bo shodila vak čas, tako da bo tudi to breme odpadlo.. Kar se tiče vozička..kupila sva Concorda, kar preko Ebaya. Res krasen voziček, nobenih pripomb, vse tri module ima, skratka od 0 do takrat ko bebika shodi.. Midva sva sicer oba športnika, tako da mi je bilo malo hudo, ker so kolesa majhna in je šlo po offroadu bolj tako tako..a vse se da.. Sedaj sva ji kupila voziček marelico ali dežniček..kakorkoli, tistega, ki se na majhno zloži.. (aja, vidš, pomanjkljivost concorda je v tem da je grozno velik, še za naju ki imava caravana) Kupila sva Peg Peregotovo Ario, ki je superca, otrok lepo sedi not, ima strtešico, ki popolnoma zaprejo voziček, ki se mi zdi še kako uporabna predvsem poleti, ko je otrok v voziču, zunaj pa soooncceeee!!! Heheh, takole nahitro...upam, da sem odgovorila na vprašanja...drugače pa kar vprašaj..rada govorim hehehehe :) :) Kakšno pa je tvoje počutje? In kako prenašaš nosečnost? Si imela na začetku kaj slabosti? Radovednost, pač..brez zamere :) lepo papajte, mi gremo tudi..zelje in štruklji :)
|
|
|
|