charlyka -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (6.1.2010 16:42:37)
|
Evo, kosilce sem pojedla, zdaj pa še z bananinim šejkom zalivam [sm=jezicek.gif] ZoyaEva - ne bom nič o dlačicah[sm=smiley36.gif] govorila, ampak kar konkretno o dlakah [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Jaz imam namreč to smolo, da imam trde in močne dlake [sm=smiley13.gif]. Noge si že kar ene 10 let depiliram z voskom (kot najstnica sem odkrila britvico, kar je dlačice pognalo v dlake, trde, črne in debele, potem pa sem se nekaj let prepuščala spretnim rokam ljube kozmetičarke - dokler sem pač bila v lj, ko sem se preselila v ce, pa sem se začela voskat sama v veet trakovi, ker nisem našla nobene dobre kozmetičarke, ki bi to opravila, kot se šika [sm=smiley36.gif]). V glavnem, zdaj imam kar fajn nogice, ker se z voskanjem dlačice razredčijo in tudi mehke in svetlejše so postale, tako da tam ni problema. Problem pa je seveda "tam doli" [sm=smiley36.gif]. Tam pa lahko voskaš kolko hočeš, pa so dlake še vedno tam in močne [sm=smiley29.gif] Tako da jaz imam navado, da si bikini line povoskam, prav tam tam spodi pa kar z britvico, ker ne morem z voskom. Ja, jaz se zdaj moram na žalost kar ene dvakrat na teden, vsaj, če hočem, da je ok in da se izognem kakim nelagodnostim v primeru kakšnega nepredvidenega obiska pri G ali če je treba v bolnico. (Za noge se ne sekiram, voskanje dolgo drži.) Ja, sem tudi jaz že slišala, da eni odsvetujejo voskanje v nosečnosti (ne pa britja), predvsem zaradi tega, ker je koža bolj občutljiva in lahko nastanejo v skrajnem primeru kakšne modrice, ampak sem o tem že spraševala bolj izkušene na tem forumu pa ni imela nobena slabe izkušnje, veliko jih je celo napisalo, da so hodile na brazilske depilacije celo nosečnost. Tako da ni panike. Tisti strojček pa je smrt, boli ko [sm=hudicek1.gif] Sem prakticirala tam pri ene 18 letih, pa nikoli več. Hja, ko bo buši večji, bom pač kar po občutku s pomočjo ogledala (sem brala, da to gre), saj imam že dolgoletne izkušnje [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] V skrajnem primeru sem že dragemu povedala, da ga čaka ta naloga pa ni imel nič proti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No, tako, če še koga kaj zanima glede dlačic [sm=smiley36.gif], pa naj kar vpraša, lahko še kako seminarsko napišem. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|