rea27 -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (10.1.2010 13:05:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZoyaEva Oj Charlyka , ravno včeraj mi je svakinja rekla, da je dobila alergijo na neko kremo za celuit in da je to kar pogosto. Olje si verjetno tako nehala uporabljat. Kožo pa skušaj hladiti s kakim mazilom, če te peče. Meni je zakon Bepanthol , ki ga lahko uporabljajo tudi dojenčki. Če pa rdeče ne bodo zginile v parih dneh, pa se pojdi pokazat zdravniku. Jaz mislim, da bodo , saj so po moje samo reakcija na olje. Tudi jaz imam en velik problem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Včeraj sem na hlačkah opazila tak moker flekec brezbarvn, brez vonja. Valda sem takoj pomislila zaradi svojih težav z mehurjem, da mi je ušlo malo urina. Potem pa sem pobrskala po netu in ugotovila, da mi lahko doteka plodovnica po kapljicah. Obstaja nek test, ki se kupi v lekarni, reče mu se Al sense, a sem klicala na okol in se ga baje ne da dobit. Mogoče je že katera nabavljala izdelke v lekarnah v avstriji , in kje ? Jaz bi šla še tja preverit. živjo, Zoyaeva.. oprosti, če smem predlagat oz. pokomentirat.. tudi jaz sem imela v vseh nosečnostih kake izcedke pa fekce, ,pa od urina pa ne vem kaj še..Verjemi, tvoj MV je trdno zaprt, tako da plodovnica sigurno ne uhaja. Je pa res, da ob kihanju, kašljanju, dvigovanju, smejanju ali pač kakšen takem čudnem gibu uide malo urina..In to ni nič takega. Poznam dekleta, ki so morale skozi celotno nosečnost uporabljati dnevne vložke (bytheway, tudi sama sem jih morala od 7.8. meseca naprej), ker jim je pač uhajal urin..temu se reče blažja inkontinenca. Predlagam ti, da delaš keglove vaje. Verjetno veš kakšne so in to je to! Ali pa si kupi kako navadno žogo in jo daj med kolena in vsak dan delaj vaje. Žogo med kolena, kolena pa rahlo stskaš skupaj...tako,..poceni finta, a deluje :) lepo se imejte tudi vse ostale..
|
|
|
|