rea27 -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (8.1.2010 10:25:27)
|
Pozdravljene! Da se vam še jaz pridružim..Tudi jaz sem imela 1. nosečnost ss..no, ..ubistvu je bil porod, ker je najina mala ribica tehtala že preko 550 g...To se je zgodilo pred dvema letoma, ups..smo že 2010..torej pred tremi..No, tako bom povedala..roditi bi morala februarja 2008, sem pa morala roditi 18.11.2007, ker mi je deklica umrla. So potem razglabljali in preverjali in delali obdukcijo..odkrili so, da se mi je ena žila zamašila, tako da je revica ostala brez kisika, ki pride s krvjo in brez hrane.... Kaj več niti ne bi pisala, je preveč boleče.. Nama pa je prijokala na svet 20.4.2009 Eva Lana, ki je sedaj stara..no, 20.1. bo 9 mesecev :) Je najin zlati sonček in mali angelček. Očka pa je poleti naročil že novega člana, ki bo, če bo vse uredu, prijokal na dan 5.6.2010 :) :) Noseča sem torej 18-19 tednov in do sedaj (trkam na les) je šlo vse gladko in lepo. Morfologijo imam 18.1.2010 pri dr. Tulovi v Lj porodnišnici, tako kot že prve dve nosečnosti. Na preglede hodim v lj, čeprav sem z Dolenjske, ker je g kar moja teta... :) :) Tako, pa imate novo članico.. vas je pa fino brat...od tega kaj boste jedle, do tega kolk ste se zredile..fino.. :) pozdravček od mene
|
|
|
|